barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa glihkar je zakričal in se Nia vstraši, potem mu moja mama reče naj neha on pa še bolj, zdaj pa se trese in joče od strahain se ne more pomirit, TO NI NORMALNO!!!! Prokleti otrok nesramen Ne mi zamerit kar bom napisala. Tale otrok ni nič kriv, da je tak, ampak njegovi starši. Bi mogel tvoj brat prebrat kakšno knjigo o vzgoji otrok ali pa gledat male vragece in supervaruško, da bo videl kakšni prijemi obstajajo za takšne otroke, ki nimajo mej. Onadva bi mogla videt, da sploh nista starša, ki bi vzgajala otroka, ker tale otrok nima vzgoje. Ni kaj zamerit, vendar brat priznava da je naporen in koliko ima časa, se ukvarja z njim, ker ful dela, njegova žena pa tega ne priznava in mu doma pusti vse, ampak čisto vse in mali misli, da lahko vsepovsod dela vse. Jaz vem da otrok ni kriv, vendar znorim, ko se znaša nad MOJIM otrokom, ki se ne zna branit. Saj bi jaz tudi znorela verjemi. Zato pa bi naredila vse kar je možno, da ne bi več prišel. Žalostno ampak res bi naredila vse, da ne bi prišel v stik z mojim otrokom. Tole tvojo svakinjo bi mogli z valjarjem po buči, da bi odprla oči in videla, da mali ni tako mali in mu ne more vse pustit. Kaj šele bo ko bo večji? Moja teta je naredila isto napako in ti lahko samo povem, da jo je zmerjal in žalil in ...... HB so ga zgrabili in je danes ok, lahko pa se obrne v čisto drugo smer. Tega otroke ne bi smeli obravnavati kot nedolžnega malčka ampak njegovi starosti primerno. A ne hodi v vrtec? A ta mama ne vidi, kako se obnašajo drugi 3-letniki? Če je naporen še ne pomeni, da lahko dela kar hoče. Obstajajo tudi pedopsihiatri in svetovalni centri kjer z veseljem pomagajo staršem, če se le obrnejo tja po pomoč.