tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo pa lep sonček za spremembo Alja bo šla spat čez kako urco, sedaj greva pa mal sortirat cunje, ki sem jih včeraj privlekla od kolegice. Celo 120l vrečo . Teh cot imam pa res že tooo much, ne vem kaj naj jih dam. Ti imaš vsej koga, jaz morem pa vse na novo kupit..... kolegice še nimajo otrok, žlahta pa tudi ne tudi jaz moram vse kupovat, čeprav če sem lahko iskrene, jaz ne maram da bi AT nosila nošene cote , sej ena kolegica mi je ponujala, pa nisem marala. Sej vem, da sem čudna AJA sem pozabila najpomembnejše MOJA MIŠKA JE SPALA CELO NOOOČ BREZ ZBUJANJA Mislim, da je beseda "moram" tamle gor popolnoma odveč, ker bi očitno komot dobila kaj rabljenega, ampak nočeš Če človeka "baše" za denar in jamra, potem vsaj tu lahko malo prihrani. Pa brez zamere, dobro veš, da sem - tako ko ti - brez dlake na jeziku. Jaz sem imela za vse svoje večino oblačil rabljenih in praktično vsa so bila in so kot nova Kakšno stvar pa seveda tudi jaz na novo kupim Ko so otroci večji, vse bolj ponosijo in težko kaj ostane dovolj ohranjeno, da lahko za njim še kdo nosi, dokler so , pa ni panike za pridno spalčico. jaz se ne branim rabljenih oblačil. Za Tilna sem dobila take lepe,sploh ne vem,če so bile sploh kaj nošene,pa še priznanih blagovnih znamk,ki mu jih jaz sigurno ne bi kupila. Za Nejca pa tudi dobivam od sodelavke,ki ima starejša fanta.nekaj je res ponošenih,a za doma je dobro,nekaj je pa ravno tako lepo ohranjeno.tudi,ko je bil Nejc še dojenček,so mi veliko podarili,če je kaj res slabega,pa porabim za čiščenje
|