|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
21.5.2009 7:36:11   
draja
Jutro!

Anja čestitke Eli za 4 svečkeuser posted image user posted image user posted image

Pa močno stiskam pesti za Borov prstek, da zdaj zraste lep nohtek. Verjamem kako ti je, ko ga odvijaš, ampak sigurno bo zdaj zrastel lep nohtek.

Erna a zdej pa že Španija??? Ja noro, mi jutri razložiš!

Žabika bravo, bravo!!!

Thaiss ma to je res ena beda od službe, da še na net ne smeš, kljub temu, da ni šefa in ne moreš delatuser posted image . Pa to se ti ure vleeeeeeečeeeeeejo v nedogleduser posted image .

Dopust mi gremo kar spet v Salinero. Bomo že preveč noseči, da bi nas Hrvati živciraliuser posted image .

Danes imam Živo doma, ker je včeraj spet preveč kakala v vrtcu in pol si jo ne upam dat v vrtec, čeprav zdaj že vsi vedo, da ima težave s prebavo in da ne gre za kakšen virus. Ampak vseeno mi jo je bad peljat, glede na to, da je včeraj 4-krat tam kakala. Njen prebavni sistem res še ni OK oz.očitno ji še nekaj v prehrani včasih ne paše, tko da imamo vsaj 1-krat na teden tkole sranjeuser posted image . Pa naj bo doma, pa si bova naredili lep babji dan v dvoje danes, tako ali tako jih kmalu ne bo več velikouser posted image .

Eno vprašanje (ja, se ukvarjam s ful pomembnimi stvarmi te dniuser posted image ): na morju imamo v apartmaju eno posteljo več, pa sem razmišljala, da bi za Živo vzeli kar tisto ograjo pa da spi na "veliki" postelji, namesto prenosne posteljice. Se mi zdi tista prenosna že mal majhna pa tko utesnjena. Saj pod ta veliko lahko naštimam še napihnjen čoln, bazen,... če slučajno čofne doluser posted image . Vaše mnenje prosim.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 476
21.5.2009 7:39:30   
draja
Tinaaja kako je z Brininim kašljem danes? Upam, da je bila noč mirna.

Modrci pa res zgledajo super. Enkrat..., nekoč..., ko rodim in neham dojit,... pa bom spet tudi jaz v akcijiuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 477
21.5.2009 8:27:40   
tinaaja
Jo jo jo... evo my morning workout je za mano... paseee se presvicat user posted image Draja dojenje ni ovira ali izgovor user posted image Kaselj ...kwa pa vem.. je se tukaj..user posted image Na momente grzno, an moemnte se zdi, da bolje..

ELA - vse najboljse user posted image user posted image
user posted image  

Upam, da bo zdaj se uredilo s prstkom od Bora..

Zabika - svaka cast...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 478
21.5.2009 9:32:26   
Pikca
Draja - mi imamo tako ograjco na zakonski postli (naš je pač scrkljanček) in funkcionira - ni še padel dol nikoli. Jo bomo vzeli tudi v Salinerouser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 479
21.5.2009 17:14:57   
sezam
ela - vse naj naj za 4.

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 480
21.5.2009 22:11:33   
sezam
draja - naša Ana ima to ograjco od 2. leta dalje in je OK. Sedaj je že skoraj ne bi rabila user posted image  Smo jo tudi vedno nesli s sabo na morje.
Pa upam, da se Živi čimprej umiri prebava oz. ugotovite kaj ji še nagaja user posted image

odvajanje od plenic - tudi pri nas smo še daleč. Sedaj mu uspe včasih zvečer naredit lužo na kahlico, kaj več pa ne user posted image

sonchek - častitke za princesko user posted image  Pa nič nisi prej povedala user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 481
21.5.2009 22:14:35   
A-N-J-A
Hvala vsem za čestitke!!!!
Mi ne bi bili mi če ne bi Ela zakuhalauser posted image .Upam da bo do sobote dobra ker imamo praznovanje v telovadnici in bi bila E zelo žalostna, če bi ji odpadlo.

draja-naš Bor ima to ograjico in je super

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 482
23.5.2009 21:46:55   
Ana009
HOj hoj,

mi smo bili danes na prvem kolesarskem izletu letos in prvem v zasedbi 4.. user posted image Sva se ful bala, kako bosta sprejela, da sta v prikolici, pa sta naju cist presenetila. Ko sem se prvic ustavila, da preverim, ce sta OK, mi Livija rece... mami daj nogo na kolo, Peter pa zacne navijat mama, mama.. prav hecna sta bila...

Tinaaja - bravo za tek! tisti modrcki so men tudi vsec, sam nisem videla, ce imajo vecje stevilke.

Anja - cestitke ELI!! Pa upam, da ste praznovali!

Draja - mi smo tud ograjico s sabo nesli, pa spi v "ta veliki postelji" ze od aprila lansko leto.. Ce nas pa vseeno skrbi, pa potegnemo njeno posteljo k najini...

< Sporočilo je popravil Ana009 -- 23.5.2009 21:47:53 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 483
24.5.2009 7:25:13   
draja
Jutro!

Hvala punce za vaše nasvete, bomo imeli letos manj prtljage - juhuhuhu!!!!

Anja kako je Ela? Ste lahko praznovali včeraj? Ma res sranje no s temi boleznimiuser posted image user posted image .

Ana009 bravo za prvi kolesarski podvig!!! faca sta tvoja dva. Pa že Peter govori mama,mama? Ajoj kako čas beži...

Lepo nedeljo vam želim in uživajte maksimalno!!!

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 484
25.5.2009 7:51:25   
erna14
dobro jutro

no mi smo norice ze poslali drugam,tako da je ze od srede tamal v vrtcu...hvala vsem za pikepoke,drugac   pa tamalga spet neki ta sitna daje  sploh ce smo doma tako da vcer nism vec zdrzala in sm ga popokala in sva sla z prjatlco mojo in njegovouser posted image  v tivolija za 3 ure sva domov prsla 100% spreobrnjena,o tecnobi ne duha ne sluha...ja prav fino smo se meluser posted image .no draja vem da zdajle zih kavico pijes in cekiras kaj je novga....pa sm ti dala mal čtiva za prebrat

anja-ela-vse naj najuser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 485
25.5.2009 8:30:55   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

no draja vem da zdajle zih kavico pijes in cekiras kaj je novga....pa sm ti dala mal čtiva za prebrat

Hvala Erna, zlata si. Res je, da če le utegnem, ob kavici vedno preletim našo temouser posted image .

Tivoli - mi smo bili tudi včeraj popoldne! Od 17-ih naprej in nas je skoraj pobralo od vročine, ker je glih takrat začelo sonce pripekati. Ampak je bilo vseeno lušno. Sam se pozna, da že dolg ni bilo dežja, ker je tist prah na igrišču postal obupen!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 486
25.5.2009 11:06:40   
erna14
draja-mi smo bli tud ob 17 tamuser posted image user posted image  kod sis e pa skrivala,se kati in žigata sva srecala,tebe pa nikjer...u groza eno mami sm vidla k je tamalga slekla in je v unmu "bazenčku" pr colnarni  noter se na makal in sprical.,..medtem ko tam noter cofotajo  psi in se  lulajo not....groza no...no vsaj jaz nebi pustila otroka da se not namaka tam

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 487
25.5.2009 11:20:58   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

draja-mi smo bli tud ob 17 tamuser posted image user posted image  kod sis e pa skrivala,se kati in žigata sva srecala,tebe pa nikjer...

na igriščuuser posted image user posted image . Pa kako se nismo srečaliuser posted image . Men je blo pa tko dolgčas po klopcah posedat, dokler se je moj z Živo preganjal po igralihuser posted image .

A v unem bazenčku se je en fantek kopal???? Svašta.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 488
25.5.2009 12:00:03   
Barči78
Halo punce,
kar grozno mi je, ker ne najdem več nobenega časa za branje, kaj šele pisanje.
Pa na kratko, hiša se finišira, delamo fasado, ki pa bo oranžno siva.
Otroka rastetaaaaaa, Neja ima danes cela 4 leta, vse najboljše srce moje!!

Žan pa je postal pravi fant, tako hitro raste, pa še vedno je tako zelo droben :), ampak važno da zdrav, zadovoljen, zgovoren, trmast otrok, ja čisto pravi fant.
Septembra začne obiskovati vrtec, prestavili so ga na Planino, tako da bosta vsak v svojem vrtcu, ja no, bomo že.

Sedaj pa še vsem novopečenim mamicam ČESTITKE, bom malo prebrala nazaj katere ste user posted image

Pa ELA - malo pozno pa vendar, VSE NAJBOLJŠE

Nič, upam, da me niste pozabile, se bom poskusila bolj pridno oglašati, pa prilepiti kakšno slikico

PAPA

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 489
25.5.2009 13:39:01   
erna14
barci78-neja vse naj naj...lepo je tud tebe mal slisatuser posted image user posted image pa kaksno slikco bi lohk prlimala

a gre kdo danes v zivalca

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 490
25.5.2009 15:51:58   
Pikca
Ojla,
na hitrco iz službe en pozdravček, preden odšibam domov.

Ela vse najboljše za nazaj (sem vidla, da mi ni objavilo zadnjičuser posted image ), upam, da se je zdravje vrnilo

Neja vse naj naj za štirko!

Barči, lepo, da si se oglasila, me prav zanima, kako zgleda nova fasada in seveda tudi to, kolk sta spet otročka zrasla, tako, da so slikce zaželene.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 491
25.5.2009 21:46:14   
sezam
barči - user posted image user posted image  lepo da si zopet malo spomnila na nas user posted image . Pa seveda čestitke tvoji princeski za 4-ko.

Je pa zadnje dni grozna sparina user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 492
26.5.2009 14:53:55   
Ana009
Barci - koncno se je se kaksna z gorenjske oglasila! :) Cestitike NEJI!!!

pri nas je tud ful vrocina.. vceraj smo sli ven cist poletni.. danes pa piha, da nam je ze sotor za plazo odpihnil k sosedom :)

Draja - mirno me klices Pikapola.. sem morala zamenjat nick name, ker sem imela nekaj tezav.. brez marcevk pa nisem mogla zivet user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 493
26.5.2009 21:05:33   
A-N-J-A
Mi smo praznovanje speljali skoz, ampak komajuser posted image .

Danes je bil cel vrtec v živalskem vrtu, tud Bor.Je bil čist navdušen, da se je peljal z avtobusom, pa papigo je božal,, pa še kobilca je nanga skočila.In začuda se ni nič baluser posted image user posted image .
Pol smo imeli še v vrtcu zaključek, je blo vroče k pri norcih, pa še en kmet je zakuril travo in je smrdel k user posted image .

Barči-čestitki Neji za štirkouser posted image user posted image user posted image user posted image !

Mal slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 494
26.5.2009 21:36:02   
A-N-J-A
skačica vidim te hitro se javiuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 495
27.5.2009 20:40:13   
A-N-J-A
Vidim da imam samogovoreuser posted image .

Pa Draji dam čtivo za ob kavici ona pa nič, hmmmm.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 496
27.5.2009 20:57:14   
thaiss
da bo Draja še kej s primorskega konca prebralauser posted image

ANJA lepe fotke!!!

draja kdaj pridete dol???

Matia že od 19h spi,  pravi da ga buba zobekuser posted image  upam da se ne razvije kej druzga...user posted image
Včeraj smo imeli v vrtcu govorilne ure, vzgojiteljica ga je zelo pohvalila, da lepo napreduje, celo prehiteva sošolce ki so eno leto starejšiuser posted image Septembra se bo pridružil skupini l.07, upam da ne bo velikih težav.
Zadnje tedne smo ga imeli doma večinoma brez plenice, pa smo se včeraj v vrtcu dogovorili, da naj ga kar danes brez pleničke pripeljemo in nam je uspelo, cel dan je bil suh, niti enga spodrsljajauser posted image user posted image user posted image user posted image  no, sej vem da brez polulanih cunj ne bo šlo, ampak smo na dobri poti!!

Današnja ohladitev nam je prišla kar prav, ker zadnji teden je bilo nevzdržno od vročine.

po dolgem času še neki fotk:

rekreacija user posted image

tle mi je vzelo dve leti lifea ko sem ga vidla kam spleza user posted image

user posted image   user posted image

jedilnik smo razširli po novem je pizza mnjam user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 497
27.5.2009 21:44:45   
A-N-J-A
thaiss-bravo za suho ritkouser posted image user posted image user posted image !Pa ni rečeno da bo kup mokrih cunj.Pri nas se je B samo 1x polulal v vrtcu.

Evo draja   http://www.youtube.com/watch?v=HeWsyT_qMxA&feature=channel_page  imaš pa še mal za gledatuser posted image !

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 27.5.2009 21:45:28 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 498
27.5.2009 21:52:44   
sezam
anja - user posted image user posted image lepe fotke. Kakšn dedec je že Bor

thaiss - user posted image plezanje je pa res nekaj najbolšga user posted image Pa čestitke Matiu za suho rito in držim pesti, da je bil danes le toliko utrujen in se vam ne razvije kaj drugega.

Jaz pa uživam v miru mob glasbi - otroc spijo, mož je pa še službeno v Portorožu

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 499
28.5.2009 9:57:53   
Pikca
en pozdravček z bolniške... Živa bruha in kuhauser posted image

Super fotke Anja in Thaiss! Kok sta velka oba fanta, zgledata res 1 leto starejša od našga. Pa Bor skače ko ta velikuser posted image , una zvočna spremljava (mami, zdej pa midve) mi je pa zelo domačauser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Ime za fantka
Nataliya

Katero vam je boljše ime?

Nik (28%)

Taj (20%)

Žan (24%)

Mark (28%)

Število vseh glasov: 594

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!