Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 11.5.2009 11:53:22
|
|
|
|
tinaaja
|
Urla.. OMG Samo da je mimo in da je nekaj dobrega iz tega prislo - da je brez plenick.. bravo katja
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 11.5.2009 15:06:53
|
|
|
|
ninocka
|
Sori punce, ker uletavam na temo, Anja, dej tale link poglej. Ma ena tu dprobleme s prstkom, pa ce bos znala kaj svetovat al pa pomagat. Tinaaja, kako je tamicena? A je pridna Jst mam se ene slikce od Brine iz koloseja enkrat pa v Gap cunjah...al je zdej to ze cit out, ker je next tolk in Erna sem slisal, da ma Ziga norice...upam, da jih cimlazje prebolite. Ce pa rabis slucajno tisto kremo Poxiclin, jo mam pa jst doma in jo lahko prides iskat, ker mui guzvo dela v hladilniku
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 11.5.2009 15:13:58
|
|
|
|
Lejci
|
Urla, ojej.... človek se kar zgrozi In za suhe noči!!! Naša nima toliko pikic, razen po ritki in luli. Tam je katastrofa, kot najhujši plenični izpuščaj. Jih ima pa na ful zoprnih mestih, med prsti, po dlaneh, podplatih, v ušesu, med trepalnicami, po jeziku,v lasišču... Od danes imamo Poxclin, če pomaga sporočim čez par dni. Še najboljš je tuš! (obkladki - mission imposible)
< Sporočilo je popravil Lejci -- 11.5.2009 15:14:43 >
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 11.5.2009 17:23:05
|
|
|
|
erna14
|
no pa dajmo...prvo sem jaz zbolela v nulo kaselj zelo suh in drazec,dobila antibiotike nato pa se tamal v cetrtek fasal norice ima vrocino 38.5 ubistvu na 6 ur dobiva skoz svecke je kar priden se niti ne praska razen po lulcku je cist bogi ...res je revcek thaiss-enako tale cvek,trgovince so mi prov pasale in bile so pravi pogon na misel da bom cel vikend zaprta v stanovanje urla,lejci- od nas k vam pa nazaj
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 11.5.2009 21:29:57
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Če je kdo pozabu kakšne so zgledale naše norice, naj mu osvežim spomin Upam da se vsi čim prej pozdravte
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 11.5.2009 22:02:44
|
|
|
|
K_a_t_i
|
božčki. Pozdravte se!!! Ampak Katja ma pa tooooooooook lepe učke
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 11.5.2009 22:04:07 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 11.5.2009 22:07:46
|
|
|
|
sezam
|
urla - joj božca Katja Prav grozmo zgleda. In seveda za suho rito erna, Lejci - za Žigija in Ines Aja, kolk časa pa pošiljajo iz Nexta
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 12.5.2009 8:32:48
|
|
|
|
urla
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Ampak Katja ma pa tooooooooook lepe učke Nekaj ima pa lahko po mamici A se bomo kaj dobile popoldan?
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 12.5.2009 15:35:16
|
|
|
|
erna14
|
dobili 700evrov porauna za vrtec mislm da ne rabm ni pisat kolk sem vesela,znesek je pa seveda zato toliken ker smo od januarja plaevali samo akontacijo ker ni bilo odlobe o placilu za vrtec...
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 12.5.2009 16:16:24
|
|
|
|
Lejci
|
joj Erna... to je za znoret!!!!!!!!! Tud nam so za 110€ dvignil ceno (ne vem, od kje...) in me je prav strah naslednje položnice.
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 12.5.2009 16:33:32
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: urla IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Ampak Katja ma pa tooooooooook lepe učke Nekaj ima pa lahko po mamici A se bomo kaj dobile popoldan? Men na šihtu ne dela RR (pa tudi sicer nimam cajta ). Takle cajt je pa že prepozno, ker Žiga oči pobere v vrtcu in gresta direkt na igrišče - tko da - moram za take podvige vedet vsaj 1 dan prej.Sem pa zelo za! (po 17ti)
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 12.5.2009 16:34:00 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 12.5.2009 16:46:54
|
|
|
|
erna14
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa men se bo zmesal,5 min sem v sluzbi pa sem ze zivčna anja-mi mamo isto oz.lahko bi se rekl se malo huje sploh po obrazu
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 12.5.2009 19:31:42
|
|
|
|
thaiss
|
Kukuc, mi imamo po novem v službi prepoved sodelovanja v vseh forumih . Kadar šefa ni tako al tako nimam kaj delat in potem gledam u luft...bom začela knjige čitat med službenim cajtom. Sej kak dan je da se do 16h ne ustavim, ma jih je bolj malo.... IZVIRNO SPOROČILO: erna14 dobili 700evrov porauna za vrtec mislm da ne rabm ni pisat kolk sem vesela,znesek je pa seveda zato toliken ker smo od januarja plaevali samo akontacijo ker ni bilo odlobe o placilu za vrtec... uu super joj kako grozno zgledajo te norice pikepoke marčkom, da čimprej minejo. erna danes me je klicala iz optike, pa pravi da bo zahtevala nova očala!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 12.5.2009 22:08:34
|
|
|
|
Ana009
|
Hej zivjo Najprej pikapoke vsem bolnim marckom in marcicam! Tale epidemija noric je cist huda. Po mesecu in pol abstinence sem spet na netu. Tu je Ok, temperature se ful hitro spreminjajo.. zdaj je biloz e drugic, da je v enem dnevu poskocila za 10 stopinj C. Oba lumpa sta OK, L. je lepo prenesla selitev. Na igriscu jo kdaj kaksen nagovoarja, da bi se sla igrat z njim, pa pritece in rece, da nagaja :(.. ampak bo... Iscemo pa tudi tagesmutter.. P. je tud OK, ima ze 5 zob, pridno se vozi na bobiju in skupaj se ze prav fajn zaigrata. Vidim, da pridno zapravljate za poletje.. mi smo letos kupili kar rabljene obleke.. se prav fino obnesejo, bomo pa tud kaksno lepso narocili. Bodiji od Nexta: Kje jih dobite, sem prebrskala vse od Newborn do Underware ipd. pa jih nisem nasla... Zdaj ko imamo net se veckrat oglasim...
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 12.5.2009 22:21:19
|
|
|
|
thaiss
|
o pikapola, lepo da si se javla a je Livija v vrtcu??? Kako se odziva na tuj jezik??
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 13.5.2009 6:13:09
|
|
|
|
tinaaja
|
Pikapola aka ana009 bodiji npr http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=418&s=1&n=Childrenswear Poglej pod newborn - tam izberes tudi velikost 2-3leta.. IZVIRNO SPOROČILO: erna14 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa men se bo zmesal,5 min sem v sluzbi pa sem ze zivčna erna, da nisi ti tud norick fasala in ratala noricka a je danes kaj bolje?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 13.5.2009 6:23:51
|
|
|
|
tejčica
|
Jutro zaspanke! Punce, če bi katera želela jagode, gre moj jutri tekom dopoldneva v Lj in proti Gorenjski in jih lahko pripelje. Pošljite kar ZS, se javim popoldan - zvečer. Popoldan pa mal pestke zame stisnite, imam spet izpit. Kaj več glasu od mene zvečer, sedaj pa šibam počasi na šiht. Pa pa.
< Sporočilo je popravil tejčica -- 13.5.2009 6:24:51 >
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 13.5.2009 6:58:26
|
|
|
|
tinaaja
|
Tejcica .. a ves, da ze cel teden razmisljam, da te vprasam, ce bo kaj jagod letos Jupiiii .. posljem na zs... javi ceno na zs :) da se mal ozje sorodstvo povšprasam
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 13.5.2009 8:36:21
|
|
|
|
draja
|
Jutro! Katja, Žiga, Ines groza tele norice . Mene do zdaj ni bilo strah te bolezni in sem po svoje komaj čakala. da jih damo čez, zda jpa me je prav groza! Pikapola juhuhuh, WB, kako lepo da si se javila! Super, da ste ok, Livija se bo pa mimogrede naučila tujega jezika pa bo! Madona, še 3 mesece pa bo Peter star že 1 leto!!! Hudo! In pol grem že jaz rodit.... OMG! No, da vam še povem, da smo "razdevičili" našo račko (beri nastavek za na WC) . Zdaj gre že 3 dni gor kakat, res pa je, da ima malo prebavnih motenj in ji zato hitreje rata . Pa tud v plenico še uide, ma to je itak normalno. Pravi tudi da lula, sam to pa ne vem, ker moram it ven, ji zapret vrata in ugasnit luč, da je sama v temi . Saj vem, da so vaši že suhi al pa na pol suhi, ma za nas je že to fuuuuul napredek!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 13.5.2009 20:59:23
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: drajaNo, da vam še povem, da smo "razdevičili" našo račko (beri nastavek za na WC) . Zdaj gre že 3 dni gor kakat, res pa je, da ima malo prebavnih motenj in ji zato hitreje rata . Pa tud v plenico še uide, ma to je itak normalno. Pravi tudi da lula, sam to pa ne vem, ker moram it ven, ji zapret vrata in ugasnit luč, da je sama v temi . Saj vem, da so vaši že suhi al pa na pol suhi, ma za nas je že to fuuuuul napredek! bravo Živa za napredek
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 13.5.2009 21:52:07
|
|
|
|
A-N-J-A
|
draja-super za kakanje, no vidiš tud prebavne motnje pridejo kdaj prav pikapola-lepo da si se oglasila in super da je L. lepo prenesla selitev A ste se jutri kaj zmenile????Midva mava bioresonanco ob 5-h do ene 5 30 v Kosezah. Tisti ki so že brez plenic-naš Bor je zdaj tud ponoči suh, razen 1x ko se je ponoči zbudu in je hotu sokec je bil polulan.Kdaj naj mu dam dol plenico tudi ponoči??? A bi se v petek kaj dobile? Al pa drug teden?Mal se zmenmo, ker se že res dolg časa nismo vidle!!!!!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 14.5.2009 8:30:39
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A A ste se jutri kaj zmenile????Midva mava bioresonanco ob 5-h do ene 5 30 v Kosezah. Veš kaj, če si že v Kosezah se pa vsaj z mano MORAŠ dobit . Če boš imela čas me pokliči. Midve z Živo bova verjetno itak tam pri mami, pa tud če bova doma nisva daleč . Petek meni je kul.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 14.5.2009 13:23:44
|
|
|
|
Ana009
|
Odvajanje od plenic - uuuu vidim, da ste cist noter. Pri nas L. se vedno pridno polni plenicke in se nic ne kaze, da bi bila brez. Je pa res, da se ji pozna selitev... nekaj casa je hotela imet dudo.. saj bo, ko se navadi na novo okolje, bomo tu kmal brez plenic. Srecanje - se dobimo enkrat v zacetku junija nekje v ZOO? Mi bomo v SLO drug teden junija. Copatki - L. jih je prerasla in bi vzela nove od Starchilda. Bi jih narocila kar od njih direkt. Se kera pridruzi?
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 14.5.2009 19:17:21
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Jutri okoli 16-h se dobimo v Zoo-ju!Vabljene !
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del 15.5.2009 7:37:14
|
|
|
|
tinaaja
|
Evo, za dobro jutro castim z dvema fotkama Ni nam dolgcas .. Tukaj Brina na babikino veselje vrze zogo v njene roze in pol igra ragbi Seveda je treba vajo parkrat ponovit .. Stenje roz po ponovitvah - bolj klavrno Tukaj pa je pridna in solidarna sestrica in deli svojo dekstrozno liziko z malo sestrico Dita ocitno navdusena, mami pa je sla takoj po slikanju v akcijo preprecevanja nadaljnjih gurmanskih uzitkov
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 decembrskih idej za ustvarjanjeČarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...
BLOG: Decembrska evforijaPrava sreča je zares zelo skromna in ne potrebuje veliko, da jo začutimo. Toda včasih je pot do nje tudi ovinkasta ter o...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?