|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
15.5.2009 7:43:32   
*sonchek*
Po doooolgem času pozdravček še od mene! Ja, v tem času se je precej spremenilo. Poleg tega, da je naš Anej že precej zrasel, da smo brez pleničke že nekaj mesecev, da je zgovoren kot kakšna babnca, da je v vrtcu pravi lump, in še in še, je 2. aprila postal še big brother. Naša družinica se je povečala, saj smo dobili malo lepotičko Marušo. Anej je sestrico res lepo sprejel in je včasih kar preveč zaščitniški, miška je pa tako pridna, da včasih sploh ne vemo, da jo imamo. Aja, pa decembra smo se preselili in kraljujemo v naši hiški, Anej pa ima svojo sobico. Glede na to, da sem na porodniški, se bom poskusila večkrat javiti.

Še nekaj slikic:

user posted image

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 451
15.5.2009 14:24:58   
Lejci
Norice - nujno moram pohvalit peno Poxclin! Nam je ful ful pomagala, že ko sem jo prvi večer namazala, je dejansko prespala noč, naslednji dan se je praskanje zmanjšalo za ene 90%, s tem širjenje pikic, tako da ima zdaj že same krastice.

Erna, jaz sem pa mislila, da moraš doplačat 700€ user posted image , še nisem slišala, da bi kdaj kdo kaj nazaj dobil. (mene je tega poračuna prav strah)

Draja, user posted image za kakanje v wc user posted image In sploh se ne obremenjuj, koliko je kateri že suh, naša je že skoraj, ampak kakala pa v vc še ni. Še v kahlo noče... gre v predal in mi prinese - plenico. Kaj čmo, vsak otroček po svoje in v svojem tempu. (mogoče pa tudi mi rabimo ene take prebavne motnje user posted image )

Urla, erna, upam, da vas bolezen že zapušča

Tinaaja, Sonchek, luuuuštne fotke, šele ob tamičkenih se vidi, koliko so naši marčki v bistvu že veliki.

Še nekaj naših fotk, če ima katera preveč časa user posted image   KLIK

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
16.5.2009 21:05:17   
Ana009
OO, cel dan nic glasu od nobene....

Sonchek - Cestitke za Maruso!! Pa za selitev v novo hisko!!

Tinaaja - kolk sta lustne!! Brina je ful velika!

jaz sem pa cel dan tecna kot user posted image .. sem pa nasla nemsko RR... skoda, ker ne znam skoraj nic nemsko...
pa se oboja otroska ocala smo zgubili... user posted image

Se nekaj nasih slikc...
Klik

< Sporočilo je popravil Ana009 -- 16.5.2009 21:07:37 >

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 453
16.5.2009 22:30:50   
Pikca
Ojla punce,
sploh nimam cajta za javljanje, zdaj smo skoz zunaj...

Čestitke sonchek!

Pikapola - Ana009 pozdravček! Lepo te je spet brat.

Lepe fotke vseh, kok so že velki...

"noričkoti", upam, da to niste več in lahko uživate na sončku!

Draja, tvoja Živa pa je pojava - lula sama v temi. No sej, naša Živa je imela čist podobne foreuser posted image .

Bravo vsem, ki ne rabite več plenic. Pri nas jih še imamo, pač pa je zdaj nekajkrat šel na WC lulat (za kakat ni šans). Bo že.

Ima pa Jernej novo simpatijo; od naših sosedo, ki je sicer dobro leto starejša od njega, ampak to zanj ni ovira in jo vztrajno osvajauser posted image  Ko ga pridem po službi iskat, me komaj opazi in seveda noče domov...

Novo je tudi to, da je nehal kleti, pač pa zdaj vsakemu, še posebno kaki teti, ki rine vanj, zabrusi "glda si". Hecno, da so nekatere prav prizadete, zato hitimo razlagat da to zdaj vsakemu govori...

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 454
17.5.2009 7:43:51   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
"glda si"

user posted image user posted image on že ve, kako se jih znebit user posted image

Tudi naša ima simpatijo in sicer enega fantka iz vrtca. Skoz poslišamo Denis to in denis uno user posted image Sem ji zadnjič kazala slike iz vrtca na google-group, pa se ji je obraz takooo razsvetlil, ko ga je zagledala user posted image c

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 455
18.5.2009 14:16:58   
draja
Ma kje ste babe žabe?

Tinaaja, Lejci, Ana009 (jaz bi te še kar Pikapola najraje klicalauser posted image ) super fotkeuser posted image user posted image user posted image . Pa Ana009 dej pust nemški RR pri miru in raje tukaj z nami več čvekajuser posted image .

Pikca user posted image user posted image  bravo Jernej! Faca mala.

Meni tudi Živa dela "sramoto" - vedno ko koga srečava se dere: "Makni se!!!" Sploh ni funny v tisti situacijiuser posted image user posted image . Pa če prideva npr. na parkirišče, pa sama pri sebi zakolnem, da ni prostora se tamala zadaj čist razburi: "Neeeee, avto pejt stan, makni se, mami bo tuki!" user posted image  Ja, je egoist da ji ga ni para!!!

sonchek lepo, da si se spet javila in čestitke za Marušo!

Odvajanje od plenic naše kakanje na WC-ju se je v soboto končalo tako, da je pokakala cele puzle v svoji igralnici v dnevni sobiuser posted image user posted image user posted image . Bo že. Smo obrnili ful na hec, da ne bi imela kakšnih "travm" zdaj pa vsakemu hiti to razlagat kot najbolj zabavno stvar. Pa saj po svoje je. En spomin več. Zdaj, ko je spucano sevedauser posted image user posted image .

Nič babe, mejte se, pa dejte kej napisat!

< Sporočilo je popravil draja -- 18.5.2009 14:19:10 >

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 456
18.5.2009 18:05:23   
A-N-J-A
kej

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 457
19.5.2009 8:24:48   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

kej

hvala Anjauser posted image . Glih to sem si želela prebrat ob kavi, preden se zaženem v delouser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 458
19.5.2009 20:48:43   
thaiss
no, da še jaz KEJ povem...
v službi mi je ultra dolgčas, na net ne smem... si bom omislila študij na delavnem mestuuser posted image

Matia je priden, popoldan izkoriščamo sonček na plaži in namakamo nogice v morčijauser posted image

a ima že kateri mulček tapravo kolo?? Mi smo se odločli da kupimo tega, pa me zanima če ga katera pozna in kako se obnese.

Meni tudi Živa dela "sramoto" - vedno ko koga srečava se dere: "Makni se!!!" Sploh ni funny v tisti situacijiuser posted image user posted image . Pa če prideva npr. na parkirišče, pa sama pri sebi zakolnem, da ni prostora se tamala zadaj čist razburi: "Neeeee, avto pejt stan, makni se, mami bo tuki!" user posted image  Ja, je egoist da ji ga ni para!!!
user posted image user posted image user posted image
Matia pa kriči TETA NAGA, ko vidi kako gospo v kriluuser posted image

sonchek čestitke za Marušo, kako sta lušna z Anejemuser posted image

lejci in pikapola - user posted image   lepe fotke

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 459
19.5.2009 20:50:20   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: draja

kej

hvala Anjauser posted image . Glih to sem si želela prebrat ob kavi, preden se zaženem v delouser posted image

No vidš samo da sem ti polepšala danuser posted image .

Zdaj mam pa eno pomembno vprašanje.Ker za roj.dneve otroka dobivata tudi denar, sva se z mojim odločila da jima odpreva račune.Samo kje????Mogoče Toli račun, ne vemuser posted image Pomoč prosim!

Pa še ena tema.Hrvaška -dopust???Boste šle?Moj oči ima prijatelja ki ima tur.agencijo in se je zanimal za dopust na Pagu, pa so mu odgovorili, da letos ne sprejemajo slovenskih gostov.Enako sem slišala še od sodelavke, so jim rekli naj kar tuki ostanemouser posted image .
Tko da mi sploh ni za dol rinit.Šla bi kam z avionom, pa me je strah, se mi zdi da sta še premajhnauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 460
19.5.2009 20:52:11   
A-N-J-A
thaiss-mi ga imamo, samo je čist oranžen.Nam je super.Mi glih študiramo da bi Eli kupili večjega ker je Bor že skapiral in poganjauser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 461
19.5.2009 21:02:52   
thaiss

thaiss-mi ga imamo, samo je čist oranžen.Nam je super.Mi glih študiramo da bi Eli kupili večjega ker je Bor že skapiral in poganjauser posted image .

Matia je že na triciklu skužu in se že več kot dva meseca poganja sam, tudi tega smo sprobali v Hervisu in mu gre.
a vi imate tega talepšega, kje ste ga kupli???

< Sporočilo je popravil thaiss -- 19.5.2009 21:06:33 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 462
19.5.2009 21:05:15   
thaiss
Zdaj mam pa eno pomembno vprašanje.Ker za roj.dneve otroka dobivata tudi denar, sva se z mojim odločila da jima odpreva račune.Samo kje????Mogoče Toli račun, ne vemuser posted image Pomoč prosim!

mi smo mu odprli račun kar na naši banki.

dopust -  mi bomo šli verjetno v Olimije, za kak dan pa v Pulo kjer ima moja teta apartmaje. Ne vem zakaj ni priporočljivo hodit doluser posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 19.5.2009 21:07:15 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 463
19.5.2009 21:21:30   
A-N-J-A
Ja vi ki ste vsak dan na morjuuser posted image .
Saj ne da ne bi bilo priporočljivo, samo mal me begajo takele informacijeuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 464
19.5.2009 21:33:58   
thaiss

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 465
19.5.2009 21:38:44   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 466
19.5.2009 23:17:07   
Žabika
ANJA: Hana ima odprt račun; Toli pri NLB. Veselo polaga kovančke v avtomat, pa še jaz ji lahko nakazujem gor. Ima že več denarja našparanega kot jazuser posted image .

Dopust: tudi mene ne vleče nič dol, ampak našemu Hvaru v juniju pa se ne morem upreti. Septembra jo bomo pa spet kam z avionom mahnili. Nič niso premajhni naši otroci. No vsaj Hana vse to dobro prenaša. Sej kaj pa dolge vožnje v avtomobilu? Pa še ena dobra stran potovanja z avionom je - nikoli nimaš veliko prtljage, ker si omejen, v avto pa kar trpaš in trpaš.

tinaaja: že laufaš?

sonchek: čestitke! A to je bilo pa tako skrito pred marčevkami, ali sem jaz kaj zgrešila oziroma pozabila?

ZOO: a ste se zadnjič dobile? Danes ni bilo nobene tam! No, sej mi ni bilo dolgčas. user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 467
20.5.2009 5:59:59   
tinaaja
Dobro jutro user posted image
ta velika je itak ze pokonc, ta micena pa spi od vceraj od 22 user posted image Svasta..
Skratka, dogaja na polno.

V petek smo smo bile v ZOO cele 4 marcevke user posted image in 7 otrok + 1 v busi user posted image Bilo lustno, no na konec mi je Brina s svojim sputom po toboganu skrajsala zivljenje za kaksen teden user posted image Se je z gumo cevlja zataknila in ji je nogo zategnilo sred tobogana navzgor in je pol kr neki klecala.. me je skoraj kap, pa ostale tud. no naslednji dan je bilo vse ok na sreco. Je bilo pa super vidt vse ostale in pocvekat, bi se morale se veckrat dobit tkole.

Zdravje .. no B ima ze ene 3t kot malo zamasen nosek, nic strasnega, normalno diha, samo nekako noslja. smo pipisovali prahu zunaj. pol je kak teden nazaj zacela kasljat zvecer pred spanjem, potem se zjutri no vceraj pa ful popoldne.. In tam moker, cuden kaselj. Mi sestricna pove, da ima njena ta mala virusno pljucnico in sem mojga poslala v ZD, da naj B poslusajo pljuca.. Sem se spet usrala.. No vse je bp, ceprav kaselj je grozen za moje pojme.  Dr pravi, da se pac mora skasljat user posted image Tud prav, samo da ni nic narobe. Je pa prav boga pred spanjem. No bo ze boljs user posted image

Zabika ... vceraj sem malo potekla user posted image Kondicija nekje zgubljena, ampak mislim, da bo kmalu drugace user posted image Volja je, cas tudi, tko da ni da ni. Imam novo igracko -FR 405. Ne da jo rabim, ampak sem jo dobila ful ugodno (tok kot bi dala za slabso uro), tko da sem jo vzela..Je mal ogromna za mojo roko, drugace pa lustna igracka user posted image Aja pa ene super modrce sem odkrila za sportat - priporcam.. http://www.bike-shop.si/ Na DM teku imajo akcijo ... Si v sluzbi ta teden, da se oglasim mimo?

Anja - sem ti ze povedala - na HR gremo 2x po 1 teden vsaj, 1 teden pa kr gora, nisem se slisala takih for, prej da imajo ful praznih kapacitet user posted image Avion - go for it...  Drugace ti pa se vedno ostane nasih 42 km morja user posted image user posted image user posted image user posted image

Thaiss - tigra ful hvalijo,mislim da imajo samo razlike v tezi ogrodja al nekaj tazga.

lejci - sem te 2x videla v lecleru v soboto, pa nama ni ratalo vzpostavit ocesnega kontakta. no saj od septembra se bomo verjetno vecx videvali user posted image

tok zaenkrat user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 468
20.5.2009 8:33:41   
Lejci
Jutro!

Ines je že v vrtcu, norice pa že veselo odpadajo (jih niti ni bilo veliko). Komaj je čakala, jaz pa tudi v bistvu.

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
a ima že kateri mulček tapravo kolo??

Ja, je dobila za rojstni dan in se veselo vozimo user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
lejci - sem te 2x videla v lecleru v soboto, pa nama ni ratalo vzpostavit ocesnega kontakta. no saj od septembra se bomo verjetno vecx videvali user posted image

Ja, leklerk in sobota user posted image ... Muka... Komaj sem čakala, da grem ven. Še dobro, da je tam una hiška, da držimo motivacijo. Septembra pa itak kar k nam user posted image . V tem večjem vrtcu je ful ful ok, vse sorte počenjajo in všeč mi je, da napišejo, kaj so počeli skozi teden in nalepijo na vrata. Pa fotke in obvestila dajo na google group, kar mi je sploh fajn user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 469
20.5.2009 13:41:54   
erna14
sonchek-user posted image user posted image  cestitke

lejci-ja za doplacat imam 700 evrovuser posted image
anja-ja od moje sodelavke prjatlom so ravno tako na pagu rekli ko so klicali gospo z apartmaji z tem da hodjo ze par let vedno samo k njim,da za slovence nimajo prostorauser posted image .mi gremo vrjetno v spanijo in mislm da niso prmajhni za avijone

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 470
20.5.2009 14:55:26   
Dajadada
sonchek, user posted image   čestitke...si nas pa lepo presenetilauser posted image

Norice, o boščkiuser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 471
20.5.2009 21:04:51   
A-N-J-A
erna-kako je mali,sem te hotla poklicat že parx, pa skoz pozabimuser posted image

Saj ne vem če sem kaj rekla, da je našmu junaku začel rast noht.Sicer tak čuden in kar nekam navpično gor, ampak vseeno noht je bil.Danes mu je pa odpadeluser posted image
Upam da je to dobra novica in da mu zdaj zraste lepi nohtek.Samo pri naši srečiuser posted image ????

Grem torto narest do konca za mojo princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 472
20.5.2009 21:11:04   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
lejci-ja za doplacat imam 700 evrovuser posted image
oooo user posted image user posted image user posted image
jaz sem tudi razumela da ti vrnejo...user posted image

erna kako je Žiga??? Kam v Španijo jo boste mahnili???

Bor super da gre vprstek na boljeuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 473
20.5.2009 22:21:02   
A-N-J-A
thaiss-saj ne vem če gre na bolje, se kar ne upam pomislit.Včasih mu najrajši ne bi pogledala ko pride z vrtca kakšen je, ker me kar v želodcu zvijauser posted image .

Naša dva gresta pa v torek z vrtcem v Zoo, pol imamo pa še zaključek v vrcu.Se kar bojim kako bo Bor prenesu, ker zadnjič se je bal vseh živali, začel je pa s kravo na začetkuuser posted image .No sej drugač je pa navdušen ker gredo z avtobusom, se mu kar smeji.

Jaz grem zdaj spat, torta je dokončana, jaz pa vsa po čokoladi dišimuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 474
20.5.2009 22:27:59   
Žabika
tinaaja: ja zanimivi modrci, ampak, a so čist nori s temi cenami. Na DM teku pa seveda bom - sem se ravno danes prijavila. Drugače sem prejšnji teden v Radencih že otvorila sezono tekaških tekem in bila z uvrstitvijo zelo, zelo zadovoljna (11ta od 514ih!), rezultat se pa da če izboljšat glede na to, da smo bolj na začetku sezone.
V službi sem še jutri, v petek pa imam spet seminar; že tretji petek zapored do 19h user posted image . Jutri sem pa cel dan, samo napiši mi prosim sms, da vzamem zadevo s sabo, ker jo zdaj lepo v hladilniku skladiščim.

ANJA: super za nohtek. Tudi jaz upam, da zdaj zraste nov in lep noht.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?