tinaaja
|
Dobro jutro ta velika je itak ze pokonc, ta micena pa spi od vceraj od 22 Svasta.. Skratka, dogaja na polno. V petek smo smo bile v ZOO cele 4 marcevke in 7 otrok + 1 v busi Bilo lustno, no na konec mi je Brina s svojim sputom po toboganu skrajsala zivljenje za kaksen teden Se je z gumo cevlja zataknila in ji je nogo zategnilo sred tobogana navzgor in je pol kr neki klecala.. me je skoraj kap, pa ostale tud. no naslednji dan je bilo vse ok na sreco. Je bilo pa super vidt vse ostale in pocvekat, bi se morale se veckrat dobit tkole. Zdravje .. no B ima ze ene 3t kot malo zamasen nosek, nic strasnega, normalno diha, samo nekako noslja. smo pipisovali prahu zunaj. pol je kak teden nazaj zacela kasljat zvecer pred spanjem, potem se zjutri no vceraj pa ful popoldne.. In tam moker, cuden kaselj. Mi sestricna pove, da ima njena ta mala virusno pljucnico in sem mojga poslala v ZD, da naj B poslusajo pljuca.. Sem se spet usrala.. No vse je bp, ceprav kaselj je grozen za moje pojme. Dr pravi, da se pac mora skasljat Tud prav, samo da ni nic narobe. Je pa prav boga pred spanjem. No bo ze boljs Zabika ... vceraj sem malo potekla Kondicija nekje zgubljena, ampak mislim, da bo kmalu drugace Volja je, cas tudi, tko da ni da ni. Imam novo igracko -FR 405. Ne da jo rabim, ampak sem jo dobila ful ugodno (tok kot bi dala za slabso uro), tko da sem jo vzela..Je mal ogromna za mojo roko, drugace pa lustna igracka Aja pa ene super modrce sem odkrila za sportat - priporcam.. http://www.bike-shop.si/ Na DM teku imajo akcijo ... Si v sluzbi ta teden, da se oglasim mimo? Anja - sem ti ze povedala - na HR gremo 2x po 1 teden vsaj, 1 teden pa kr gora, nisem se slisala takih for, prej da imajo ful praznih kapacitet Avion - go for it... Drugace ti pa se vedno ostane nasih 42 km morja Thaiss - tigra ful hvalijo,mislim da imajo samo razlike v tezi ogrodja al nekaj tazga. lejci - sem te 2x videla v lecleru v soboto, pa nama ni ratalo vzpostavit ocesnega kontakta. no saj od septembra se bomo verjetno vecx videvali tok zaenkrat