partizanka1
|
Zdravo! Evo mene, po dolgem času! Sem vas uspela do konca prebrat . Vidim, da so to bolj teme "čvekanje v pričakovanju" . Vam pošljem na ZS eno vprašanje! Kolumbo zakon majica. Sem že odločena, ko bo test pokazal , si jo takoj naročim! Pa še nekaj, naj se ti še tu zahvalim za pomoč, ko si mi poslala skenirane papirje. Res mi je pomagalo, da mi ni bilo potrebno vse iz glave pisat. Malecka_mateja upam, da slabosti čim prej minejo in da ti ne bo potrebno na infuzijo. Jaz sem 10 dni nazaj staknila eno virozo, bruhala, driskala, v nezavest padla...ni da ni. Danineli a vi pa voziček kupujete? Joj, zdej je tolk enih novosti, da se jest sploh ne spoznam več. Prej bi avto kupla, kot pa voziček pomojem. Kje je Tabali? No sej vem, v službi gužva, pa gradnja doma... Jest pa odštevam dneve do dopusta. Letos gremo konec junija za 8 dni kampirat v južno Italijo. Kamp je še vedno najcenejši dopust sem ugotovila, ampak ne pri nas, v tujini. Pri nas so pa kamp placi podn od podna, pa povrh tega še dragi. Kaj pa ve, a se kam odpravljate? Naše dete...no ni več dete, ampak prava gospodična (velika je 105 cm), je včeraj dobila Teva sandale za poletje (tako kot vsako leto) in jih je danes že morala oblečt za v varstvo, pa čeprav na nogavice, ker ji ati ni pustil na boso nogo, ker je bilo zjutraj še prehladno. Jao meni.Septembra gre v vrtec in upam, da jo bodo mal na realna tla postavl, da ne more biti vedno po njeno, ker meni ne uspe. Drugače pa, kolk majo vaši kej št. noge? Naša je res velika punca, ampak nogo se mi zdi pa ima vseeno fullll veliko. Sandale smo vzeli 28, ampak 27 sploh ni blo za probat, mogoče bi bile tud 27 OK. Zimske škornje je pa imela že 27 in so ji bli na koncu premajhni - dobro, mogoče so bile manjše številke. Dajte mi še to povedat prosim, kako vaši otroci kej jejo? Naša se mi zdi, da ful malo poje, skoz imamo borbe s hrano, ima pa dobrih 16 kg, kar je seveda na njeno velikost čist premalo. Od igrač je pa najbolj aktualen trampolin, ki ga je dobila za roj. dan. Super je, pa še koristen za ravnotežje in koordinacijo,...pa še jest zraven skačem . No evo, tolk za enkrat! LP
|