|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
17.5.2010 17:16:41   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PIŽOOJA SO PRODALIuser posted image user posted image .....PRIDEM VSEENO V KOPER, DA GREM Z DANINELI NA KAVO PA DA MI POKAŽE OVIESE al kva je že una štacunauser posted image  

O škoda za Pižojauser posted image ...
Pol maš vseeno namen pridet?A boš imela tvoja dva kavbojca s seboj?

Aja,Oviesse... pa še novo robo dobijo...
Jst morem it v šoping,res...za user posted image  in še neki za Neli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 22:53:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 14:44:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2328
19.5.2010 21:01:47   
DanijelaNeli

Kolumbo...povej približno kdaj boš na Primorskem koncu?ČE mi ne odpišeš sem pa mi dej na mobitel...

Neposredna povezava do sporočila: 2329
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 7:20:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2330
21.5.2010 8:13:54   
malecka_mateja
jutro!

poročanje srečanje??? je uspelo??

včeraj sem imela pregled vse ok razen mojih slabosti in ponovnega bruhanja zaradi retafer tablet in posledično imam ketone v urino in sedaj imam kontrolo če nebo bolje morem na infuzijeuser posted image madonca vse me pesti. V glavnem mamli pridno brca in upam da on dobi kaj hrane ker za sebe se ne sekiram amapk zaradi malega čmrlja. čez 14 dni imma tudi cuker test za sladkorno in še neki pregled ker sem rh negativna....

kje ste babnice?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 2331
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 14:24:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
21.5.2010 14:31:17   
malecka_mateja
user posted image kolumbo kje si jo kupila? jaz si dam naslednji tedn dat delat prihajam septembra :)

Neposredna povezava do sporočila: 2333
21.5.2010 14:41:57   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo mene

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2334
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 14:47:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 2335
21.5.2010 20:04:41   
malecka_mateja
sem pa zelo slabo volje sedaj po izpitu ZAKAJ? ker ga nisem nardila in to ne zaradi ne znanj ampak zaradi zmanjkanja časa. dobili smo 10 vprašanj in pri vsaki je za napisat bilo nekej pol strani A$ formata in imeli smo 40 minut časa tako da sem tri rešila dva torej 4 pa ne in sem jezna ker sem res znala in evo zaradi drugagega faktorja padla. sicer dobimo razulate čez 1 teden ampak vseeno vem da ni bilo dovolj. sedaj sem vse v prvo naredila povprečje imam 9 in sedaj sem res razočarana. smo rekli da bomo ravnateljici pisali ker to ni normalni čas za tak obseg.upam da kaj dosežemo, ker nihče ni rešil vsega.

no ja še dobro da je junija novi rok in da mi vseeno uspe mogoče diplomo avgusta zgovarjat. eh bo že.

Neposredna povezava do sporočila: 2336
25.5.2010 7:47:25   
malecka_mateja
jutro!

Prodajam slabost gratis pa podarim še bruhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sploh ne morem verjet da me spet dajejo slabosti in bruhanje. upam da bo v petek na kontroli urina ok ker drugače ostanem v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo jaz cotike že prebiram in petek se že bližauser posted image user posted image user posted image komja čakam.

grem poskusit eno jabolko pojest.
danineli kako si?ste nabavili voziček????

Neposredna povezava do sporočila: 2337
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 8:48:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2338
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 12:45:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2339
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 13:01:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2340
25.5.2010 13:47:48   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image kolumbo dogaja vidimuser posted image user posted image user posted image pa zgornji štuk pa to user posted image user posted image user posted image user posted image sej alsfalt bo tudi nič bat. ma ja upam da bo kmalu bolje z mano. pa vročččeeeeeeeee jeeeeeeeeeeee.
kaj šele bo :)

Neposredna povezava do sporočila: 2341
26.5.2010 10:08:56   
partizanka1
Zdravo!

Evo mene, po dolgem času! Sem vas uspela do konca prebrat user posted image . Vidim, da so to bolj teme "čvekanje v pričakovanju" user posted image user posted image user posted image . Vam user posted image  pošljem na ZS eno vprašanje!

Kolumbo  zakon majica. Sem že odločena, ko bo test pokazal user posted image , si jo takoj naročim! Pa še nekaj, naj se ti še tu zahvalim za pomoč, ko si mi poslala skenirane papirje. Res mi je pomagalo, da mi ni bilo potrebno vse iz glave pisat.

Malecka_mateja upam, da slabosti čim prej minejo in da ti ne bo potrebno na infuzijo. Jaz sem 10 dni nazaj staknila eno virozo, bruhala, driskala, v nezavest padla...ni da ni.

Danineli a vi pa voziček kupujete? Joj, zdej je tolk enih novosti, da se jest sploh ne spoznam več. Prej bi avto kupla, kot pa voziček pomojem.

Kje je Tabali? No sej vem, v službi gužva, pa gradnja doma...

Jest pa odštevam dneve do dopusta. Letos gremo konec junija za 8 dni kampirat v južno Italijo. Kamp je še vedno najcenejši dopust sem ugotovila, ampak ne pri nas, v tujini. Pri nas so pa kamp placi podn od podna, pa povrh tega še dragi.  Kaj pa ve, a se kam odpravljate?

Naše dete...no ni več dete, ampak prava gospodična (velika je 105 cm), je včeraj dobila Teva sandale za poletje (tako kot vsako leto) in jih je danes že morala oblečt za v varstvo, pa čeprav na nogavice, ker ji ati ni pustil na boso nogo, ker je bilo zjutraj še prehladno. Jao meni.Septembra gre v vrtec in upam, da jo bodo mal na realna tla postavl, da ne more biti vedno po njeno, ker meni ne uspe.  Drugače pa, kolk majo vaši kej št. noge? Naša je res velika punca, ampak nogo se mi zdi pa ima vseeno fullll veliko. Sandale smo vzeli 28, ampak 27 sploh ni blo za probat, mogoče bi bile tud 27 OK. Zimske škornje je pa imela že 27 in so ji bli na koncu premajhni - dobro, mogoče so bile manjše številke.

Dajte mi še to povedat prosim, kako vaši otroci kej jejo? Naša se mi zdi, da ful malo poje, skoz imamo borbe s hrano, ima pa dobrih 16 kg, kar je seveda na njeno velikost čist premalo.

Od igrač je pa najbolj aktualen trampolin, ki ga je dobila za roj. dan.  Super je, pa še koristen za ravnotežje in koordinacijo,...pa še jest zraven skačem user posted image .

No evo, tolk za enkrat!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 12:54:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu partizanka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
26.5.2010 20:38:52   
malecka_mateja
Partizanka user posted image user posted image user posted image user posted image lepo te je spet brat. Naša je velika 100 cm in težka 15.5 kg, je kak dan kak ena dan ful malo kak dan pa je kot trmin, sploh zdaj ko je vorče čez dan bolj malo samo pije zvečer pa kak gris, kruhec z ćim namazan...nič posebnega. nogo imam številko 25.

mi imamo mansardo že skoraj konec notranji dve steni še in gotovo, potem pa čakamo na les za rušt okoli 10 junija pride tako da bomo malo počivačči, je pa res že nekaj za videt tako da sem ful vesela.

moje lsabosti še niso mimo pa vsaki dan mi teža malo pade sej se zaradi sebe ne sekiram ampak zaradi malega čmrlja, bomo videli v petek me je ful strah.

zdaj pa grem se k mojemu stiskat. :)

Neposredna povezava do sporočila: 2344
26.5.2010 21:35:14   
DanijelaNeli
Welcome,Partizanka...in pozdravljene druge...

Res mislim,da bom diplomirala s temi vozički...od a do ž.Firme,lastnosti,...Ma vse,totalno vse gledam...
Še vedno sem segreta za GT3-ja.More it še moj z mano enkrat v Koper v Pikpolonico in ga dat v avto,da vidi koliko je težak in velik...

Ma vsi trikolesniki so tam tam...
Pogrešam našega Espacea...ko sem samo zapeljala noter-nič zložila... Ni ga čez enoprostorce!

Vidim,da so naši malčki tam-tam po teži in velikosti...
Neli je dolga kak cm čez meter,ima 19kg,27 št. noge.
Glede hranjenja pa je od uvajanja goste hrane ša do danes,pridna.Obožuje jedi na žlico,ribe,testenine,riž...
Meso kot jo piči.Sadje in zelenjava nam tudi ne delajo težave.

Mateja...a ste izbrali ime za user posted image ? Kateri teden si sedaj?

Kolumbo...si našla kaj v Planetu Tuš zadnjič v Kopru?

Imate zame kakšne zanimive predloge glede imen za user posted image ?..tako za zanimivost....

Neposredna povezava do sporočila: 2345
27.5.2010 7:19:31   
partizanka1
DanijelaNeli GT3 je velik oziroma zasede precej prostora v avtu. A košaro za novorojenčka si boste kje sposodili al jo boste tudi kupili?

Od trikolesnikov mi je všeč tud Cam, ampak nima bremze, tko da zarad tega odpade :-))). Sicer pa mi ga tko imamo in ne bomo nič novega kupili.

Neposredna povezava do sporočila: 2346
27.5.2010 7:25:31   
partizanka1
..aja všeč mi je tud high treck od Bebe conforta! A si ga pogledala?

Neposredna povezava do sporočila: 2347
27.5.2010 7:43:36   
malecka_mateja
jutro!

bašem se zjabolko in potem grem v trgovino.
danineli ime boste izvedeli ko se rodi ker še sama nisma ziher če sma 100% za ime tako da brezveze nekaj govorim ker pri tjaši je bilo isto da smo si v porodni premislili.
glede vozička pa daj poglej še implastove so lažji lepši no vsaj meni pa tako zelo dobre svetovne barve os prišle.med GT3 ni veš zaradi teže in velikosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2348
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 8:58:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2349
27.5.2010 20:04:58   
malecka_mateja
kolumbo kaj pravi zdravnik?je vse ok z rokom? kdaj maš pregled jutri? da vem kdaj začnem pit(vodo)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......