Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:15:41
|
|
|
|
malecka_mateja
|
z otoka poje stari zvon bim bam bim bom na kranjsek lepšga kraja ni hej bled prekrasen si.... v laseh nosila je rdečo rožo kot ogenj živo rožico drhtečo a pele so oči sanjave....dekle prelo je takoj zasnubil....kadore kDORE....rdeči cvet....
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:17:15
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jaz mam pa tako srčno napko da imam vse ljubce rad neboš ti meni zizike majka, neboš ti meni hlačice dol dal, nebošpri meni spal.... tabali kje si pomagaj
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 13:18:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:18:46
|
|
|
|
Tabali
|
jst sem takoj za govejo , tudi ti nekoč boš mamica postala je prelepa Tudi ti nekoč boš mamica postala tudi ti nekoč kot jaz boš srečna ostala in v objemu vnučkov v srcu začutila da prehitro čas beži, da omica boš tudi ti da slovo vse težje je, da skriti ne da se solze
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 13:20:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:20:44
|
|
|
|
Tabali
|
uuu ne sledim več ti dolina zelena s krvjo prepojena, oj, Draga, te vedno bom ljubil, nikoli pozabil ne bom.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 13:21:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:21:50
|
|
|
|
Tabali
|
kolko kapljic tooolko leeeet bog nam daj na svet živet živijo oj živijo oooj živijo na svet
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:22:11
|
|
|
|
Tabali
|
pozdravi jo
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:25:49
|
|
|
|
malecka_mateja
|
mater kolumbo ti pa kr cele rukneš...jaz pa zdaj glih stavrosa poslušam evo enega iz boljših. ona je stigla sa juga lagano u život moj nestala kot preljepa dugo ja uvješ nisam svoj... sjetim se nje...bila je jesen života moj bila je leto srca vatreno bila je zima topla in ugodna u momem krilu bila je sigurna....nanaanana ajijajajajaja
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:26:27
|
|
|
|
malecka_mateja
|
aja pa pozdravi taščo pa eno ji zapoj
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 13:28:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:31:12
|
|
|
|
malecka_mateja
|
evo naši mali je ta všeč zapleši hubabuba balon zapleši hubabuba balon zapojmo hu ba huba buba huba balon
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 13:32:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:33:28
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ka pa tota je ful stara njene dolge noge z mano v štric bi hodile le poglej njen nasme krokodilčke v očeh modna pista odslej po po mojih kolenih samo čuva nasmeh krokodilčke v očeh.....sam se zdaj potikam naokrog daleč stran od njenih dolgih nog daleč od modnega sveta....
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:35:29
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jaz sem muzikant in nosim beli gvant mi smo muzikantje in nosimo bele gvante jaz znam igrati mi znamo igrati na mojo harmoniko na naše harmonike didle dile didle doooo (LOJZE SOLO) JAZ SEM MUZIKANT KI NOSIM BELI GVANT MI SMO MUZIKANTJE...ups črke
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:36:30
|
|
|
|
Tabali
|
evo eno za taščo od kolumbo smisel življenja je ležanje na plaži z možgani na off in čivavo na straži
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:39:05
|
|
|
|
malecka_mateja
|
sedam godina sedam rana tuga ..... sedam godina nisam buda niti sanjal sedam godina što vse zbog nje preživljam i vse zbok nastanka... zečič
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:39:47
|
|
|
|
Tabali
|
a mateja ti pa stavrosa poslušaš pa ajmo maro maro mariceeeee dušo moja i srce maro maro marice tko to tebe navije maro maro marice pričaj malo sporije Svako veče iste stvari kad se vrtatim ona priča nemože da šuti ulica je cela čuje najbrža je 500 ima rječi u minuti minuti gdje si pio s kim si pio sigurno me s nekom varaš već su 4 sata daj još jednom ako smiješ sutra ču ti srećo moja zaključati vrata
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 13:43:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 13:45:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 13:46:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.3.2009 13:48:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:51:09
|
|
|
|
Tabali
|
opa zečić Znam da ipak misliš da sam kriva ja za sve I da moja sreća tvoju uzela je Kako zbog mene nemaš sve što imam ja I kako je tužna samo tvoja sudbina A ne znaš da nisam ni ja sretna s njim I kako se svako jutro sjetna probudim Pa mi dođe da te još jednom pitam ja Ima li nade za naaaaaas A čini mi se da bi' i ja dao pola života svog Da sam opet dušo samo dio srca tvog Jer nema dana kada na te ne pomislim Kako da se onda i ja s tim pomirim Jer dao bi' sve godine mladosti i sne Da si opet kraj mene
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.3.2009 13:51:53
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo se že pošilja še kak aglasbena??mam puno od zečiča in stavrosa od slakov takih in onakih moj ma se mi zdi preko 15000 muzik tko da želje na plan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?