ČebelicaMaja
|
Jaz lahko samo to povem, da smo dobili Airex blazino včeraj- v Sanolaborju, sicer preko napotnice, ampak cena, ki je bila gor je bila 180€- sem jo tudi jaz gledala preko e baya, ko nisem vedela, ali jo bomo dobili ali ne, pa je poštnina prišla 20 eur, potem smo pa na istem...tako da, bistvene razlike ni, imajo pa veliko ponudbo rabljenih blazin. Tiste blazine iz Elana so telovadne- s penastim zrakom, za domačo uporabo precej neprimerne, višine 6 cm- kar pomeni, da je ne moreš zrolat in pospravit. Judo blazine (tatami) sem tudi gledala- so v bistvu puzzle 1x1m ( tudi precej drage-nič dosti cenejše od Airex)- ampak so še vedno puzli, ki mi gredo pa po vseh teh letih uporabe pošteno na jetra, ker me kar zmrazi, ko ta velika spuli en del, pa vidim, kaj se je spodaj nabralo, skoz se mi jih pa ne da razstavljat in pomivat- tako da sem se tudi sama odločila, da kupimo še eno tako blazino-samo ta tanjšo varianto, namesto puzlov, se splača, glede na trpežnost, vzdrževanje in udobnost- pri nas je ta velika čist zaljubljena vanjo, se meče in valja po njej, da je veselje- če ta malo damo gor, moram ta veliko prav odvlečt stran