Mojc -> RE: Airex blazina oz neki podobnega (11.3.2009 9:23:30)
|
A se lahko še javno objavi ta kontakt firme, ki ima podobne blazine? Nas ostale namreč tudi zanima. Glede airex blazine (odmislimo ceno), je res, da je dobra. Ampak najbolj pride v poštev v razvojni prvi fazi malčkov. Pri nas je po nakupu te blazine očitno hitreje napredoval v plazenju, dvigovanju ritke. Blazina mu omogoča boljše trenje (ker puzzli npr. drsijo). Absolutno so te blazine fine tudi za vse otroke, ki imajo problem z razvojem. A tem, po mojih info, dajo terapevtke recept za blazino in jo zastonj dobijo. Seveda, ko enkrat imaš to blazino doma, se kasneje otrok na njej tudi igra. OK, tudi trpežna je očitno, ampak to ni tako bistveno. Sicer sem pa mnenja, da zgolj za igro na blazini, za mehkobo, toploto, ko je otrok že čez prvi razvoj (se splazil, sedi, itd.), ta blazina ni več življenjska nuja in so drugi ustrezni nadomestki čisto fajni. Zato razumem Hope2, ko išče cenejšo, a primerljivo varianto. Tudi jaz bi jo imela (zato vprašanje po linku firme). Tudi tiste Elanove so najbrž vredu, kolikor se jaz iz svojih vadb spominjam, je problem le v tem, da so mrzle (in potem se najbrž ni luštno gor stiskat :-) ). Razni puzzli in armafleksi so pretanki (tečni za čiščenje) in preveč drsijo. Zato še 1x prosim za link te firme, da vidimo, kako lahko situacijo drugače rešimo.
|
|
|
|