Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:48:34
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Še ena od Nike za lahko noč. Ma LEPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Joj, se bodo marčevski fantje kar grebli za te naše marčevske cvetke...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:48:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM ful imaš dober podpis. Kaj pa pol, ko boš 2x prespala, boš menjala podpis? pol pa ne bom več spala Ma pravijo, da če prvi zamuja, bo drugi tudi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:52:57
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a ti Mia spi čez dan? Pri nas je Žiga kr dnevno spanje ukinil in potem gre zvečer brez težav spat tam okoli 21-te, preberem par strani knjigice in ga ni več pa zjutraj pol do 8-ih spi; če mi pa spi čez dan je cel ...... Že eno leto ne....zjutraj vstanemo enx med 8. in 10....zvečer pa zaspi med 20. in 21....odvisno od dnevnih "obremenitev" (kot so delo na polju, hlevu, za tekočim trakom )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:53:19
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Še ena od Nike za lahko noč. Cukerček
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:54:25
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM ful imaš dober podpis. Kaj pa pol, ko boš 2x prespala, boš menjala podpis? pol pa ne bom več spala Ma pravijo, da če prvi zamuja, bo drugi tudi... ma ni vedno tako samo ta je od samega začetka nekoliko večji in tako kot je bil Žigec tako da upam, da ne bo ravno 10dni zamujal-a....tam do vikenda še še pol pa bom res ko tečna in sitna, ker trebuh imam fajn ogromen in me kosti tam spodaj bolijo za popi tako da kaj dosti niti hodit ne morem pa tej lažni popadki me ubijajo.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:54:56
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a ti Mia spi čez dan? Pri nas je Žiga kr dnevno spanje ukinil in potem gre zvečer brez težav spat tam okoli 21-te, preberem par strani knjigice in ga ni več pa zjutraj pol do 8-ih spi; če mi pa spi čez dan je cel ...... Že eno leto ne....zjutraj vstanemo enx med 8. in 10....zvečer pa zaspi med 20. in 21....odvisno od dnevnih "obremenitev" (kot so delo na polju, hlevu, za tekočim trakom ) zdaj bo prej, ko je čas štihanja na vrtovih, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:55:42
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Piruri, prav pogrešala sem te. Ja, zdaj imam malo več časa...sem dala svojo "obrt" malo na stran...in pozno zvečer pridem do računalnika, pa si urejam album za našega malega... Kako urejaš album? V Corel drawu si delam predloge...tipo kot te knjigice, ki so v obtoku, kjer imaš notri vse...že pri Mii sem si v Sparu kupila samo liste za album in jih vstavljam v fascikel...pa si malo prirejam po svoje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:56:07
|
|
|
|
Najaa
|
Hvala hvala. Ravno danes sem iskala v knjigarni te dojenčkove albume. Tija ima To sem jaz, Niki bi pa kaj drugega vzela. Ampak nisem mogla pogledat noter, so bili vsi zaprti. Moram nekako priti do interspara, da pregledam. Zdaj imam še čas pisat, preden mala postane bolj zahteven dojenček.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:57:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM ful imaš dober podpis. Kaj pa pol, ko boš 2x prespala, boš menjala podpis? pol pa ne bom več spala Ma pravijo, da če prvi zamuja, bo drugi tudi... ma ni vedno tako samo ta je od samega začetka nekoliko večji in tako kot je bil Žigec tako da upam, da ne bo ravno 10dni zamujal-a....tam do vikenda še še pol pa bom res ko tečna in sitna, ker trebuh imam fajn ogromen in me kosti tam spodaj bolijo za popi tako da kaj dosti niti hodit ne morem pa tej lažni popadki me ubijajo..... Joj saj vem, upam in držim pesti, da te ponoči kaj zagrabi in me bo zjutraj čakal sms, da si na poti v P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:57:29
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a ti Mia spi čez dan? Pri nas je Žiga kr dnevno spanje ukinil in potem gre zvečer brez težav spat tam okoli 21-te, preberem par strani knjigice in ga ni več pa zjutraj pol do 8-ih spi; če mi pa spi čez dan je cel ...... Že eno leto ne....zjutraj vstanemo enx med 8. in 10....zvečer pa zaspi med 20. in 21....odvisno od dnevnih "obremenitev" (kot so delo na polju, hlevu, za tekočim trakom ) no, Žigec je prej ustajal ob 6-ih in je pol obvezno čez dan odspal eno urco ampak zvečer je pa šel ob 21-ih spat; zdaj pa če mi kako urco odspi ga pred 22-to ne spravim spat.....bog ne daj da bi ga dajala spat ob 20-ih, je nevarnost da me zjutraj ob 5-ih vrže iz postelje.... ampak kot pravi, je odvisno od dnevnih opravil; če koplje na polju ga hitreje zmanka kot če poležava pred TV-jem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:57:43
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 zdaj bo prej, ko je čas štihanja na vrtovih, ne? zdaj sem pa prav padla s stola (virtualnega-da ne bo pomote in panike)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:58:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Piruri, prav pogrešala sem te. Ja, zdaj imam malo več časa...sem dala svojo "obrt" malo na stran...in pozno zvečer pridem do računalnika, pa si urejam album za našega malega... Kako urejaš album? V Corel drawu si delam predloge...tipo kot te knjigice, ki so v obtoku, kjer imaš notri vse...že pri Mii sem si v Sparu kupila samo liste za album in jih vstavljam v fascikel...pa si malo prirejam po svoje... Aha no, ideja je dobra. Enkrat prinesi pokazat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:59:47
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Joj saj vem, upam in držim pesti, da te ponoči kaj zagrabi in me bo zjutraj čakal sms, da si na poti v P. Bomo zdaj vsi sklenili roke in zaplesali en "predporodni" ples za našo MAMO_M, da naj bo naslednja dopolnila seznam s kakšno bolj rožnato barvo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 23:02:46
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ampak kot pravi, je odvisno od dnevnih opravil; če koplje na polju ga hitreje zmanka kot če poležava pred TV-jem smeh je pol zdravja... Naša je pred ukinitvijo popoldanskega počitka spala po 10 ur na noč in 3-4 ure čez dan...tako, da je bil v štartu kar šok, ko je ukinla popoldanski počitek...predvsem zame...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 23:03:59
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Joj saj vem, upam in držim pesti, da te ponoči kaj zagrabi in me bo zjutraj čakal sms, da si na poti v P. Bomo zdaj vsi sklenili roke in zaplesali en "predporodni" ples za našo MAMO_M, da naj bo naslednja dopolnila seznam s kakšno bolj rožnato barvo Vi kr pošteno zaplešite ta čas pa grem jaz malo v posteljo, ker ne morem več sedet ampak brez smeha prosim, mene res nekaj špika kot krči in zdaj se recimo že urco ponavljajo na 5-7minut...morda pa bom do jutra že v P.... Najaa, vse kakor javim pa če mi bo dolgčas v porodni, da boš dosegljiva prosim za sms-e in klepet je pa res čas, da se barve na tem seznamu malo zamenjajo, ne? bomo vidli, vse je še
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 23:04:36
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aha no, ideja je dobra. Enkrat prinesi pokazat. Ja, bom po porodu...ker če bi ga zdaj nosila okoli, je še strah, da predčasno rodim (je precej težek)...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 23:06:25
|
|
|
|
Piruri
|
Grem tudi jaz še malo skovikat pred TV...čene mi je do 9-ih zjutraj preveč mučno spat, ker imam na izbiro le dve pozi.....LEVI ali DESNI bok...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 23:07:11
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ampak kot pravi, je odvisno od dnevnih opravil; če koplje na polju ga hitreje zmanka kot če poležava pred TV-jem smeh je pol zdravja... Naša je pred ukinitvijo popoldanskega počitka spala po 10 ur na noč in 3-4 ure čez dan...tako, da je bil v štartu kar šok, ko je ukinla popoldanski počitek...predvsem zame... ja, Žigec je recimo spal od 20-te pa do 6-te, pol je šel v vrtec, kjer je po zajtrku odspal 15minut pa po kosilu od 12:30 do 14:30 / 15:oo in je blo to kr veliko spanja cca.14 - 15ur, zdaj pa mu je očitno 9 - 10 urc čisto dovolj; mami bi pa pasalo da včasih mal več spi...glede na to koliko ima energije in je v moovingu skozi, da ni zvečer nikoli utrujen
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 23:07:37
|
|
|
|
Najaa
|
Ok, jaz tudi zdaj grem. Zdaj pa res. mamaM, plešem za tebe in tulim v luno! Če bo kaj, se pa javi. Seveda bova kakšno rekle... Piruri, velja. Vsem želim lepo noč in naj se kaj zgodi, kaj rozastega spet.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 23:11:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
Najaa, glej da dobro odplešeš, da grem čimprej v P lahko noč in če me zjutraj ni na RR potem se ve kam sem šla....jebentiš to špikanje, sej verjetno niti spat ne bom mogla lahko noč in lepe sanje, pa pustite WC-je vsaj ponoči na miru
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 23:14:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Še ena od Nike za lahko noč. Ma LEPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Joj, se bodo marčevski fantje kar grebli za te naše marčevske cvetke... pa še fantje prevladujejo, tako da bo imela izbiro
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 23:21:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 sem šla zdaj pogledat malo na nosečniški koledar, sem misnla da bom laptopa vsekala ko je pisalo Nosečka, si še kar tukaj? tebi vsaj ne piše Otrok je že doma oz v nosečniškem koledarju seks in orgazem lahko pospešita porod, kot da mi je ja nič - bomo mogle začet... mogoče bi ble bolj za akcijo, če bi pomislile, da po porodu kar nekaj časa ne bo nič jaz bi pa moj ne upa PPravi, da raje še čaka par mesecov, mogoč bo pa men dovolj pa ga ponoči, kar izkoristim
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 23:22:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Vi kr pošteno zaplešite ta čas pa grem jaz malo v posteljo, ker ne morem več sedet ampak brez smeha prosim, mene res nekaj špika kot krči in zdaj se recimo že urco ponavljajo na 5-7minut...morda pa bom do jutra že v P.... Najaa, vse kakor javim pa če mi bo dolgčas v porodni, da boš dosegljiva prosim za sms-e in klepet je pa res čas, da se barve na tem seznamu malo zamenjajo, ne? bomo vidli, vse je še in ti nam to poveš čisto mrtvo hladno držim pesti, da te ponoči res kam odpeljejo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 23:23:37
|
|
|
|
felix7
|
o, čebelica, nočna ptica
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 23:27:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Ojla! evo mene Na pregledu je bilo vse ok. CTG se počasi umirja. G je rekel, da lahko že danes, lahko pa še nekaj časa ne... Pol pa si pomagaj, če si lahko - saj to itak že sama vem Ni me pa nič gledal niti z UZ niti spodaj... Če se še da kateri sploh spreminjati podatke na seznamu je novo samo to, da imam naslednji pregled v ponedeljek 16.3., če še bom 2v1. če ne, pa je rekel, da ne rabim prit grem zdaj malo prečekirat, kaj je novega, ker sem enih 20 strani v zaostanku... za pregled! Ja, drug teden še maš, 16.3., potem pa greva 21.3. tak rodit - bi lahko svojmu G kar povedala he he he. sem mu pozabila to omenit
tjašabonicefaJaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučithaloooooo (
72%)
ne vem (
28%)
Število vseh glasov: 151Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!