|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
9.3.2009 22:48:34   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Še ena od Nike za lahko noč. user posted image

user posted image

user posted image Ma LEPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Joj, se bodo marčevski fantje kar grebli za te naše marčevske cvetke...

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 201
9.3.2009 22:48:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

mamaM ful imaš dober podpis. Kaj pa pol, ko boš 2x prespala, boš menjala podpis?user posted image

pol pa ne bom več spala user posted image

Ma pravijo, da če prvi zamuja, bo drugi tudi... user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 202
9.3.2009 22:52:57   
Piruri

a ti Mia spi čez dan?
Pri nas je Žiga kr dnevno spanje ukinil in potem gre zvečer brez težav spat tam okoli 21-te, preberem par strani knjigice in ga ni več pa zjutraj pol do 8-ih spi; če mi pa spi čez dan je cel user posted image ......

Že eno leto ne....zjutraj vstanemo enx med 8. in 10....zvečer pa zaspi med 20. in 21....odvisno od dnevnih "obremenitev" (kot so delo na polju, hlevu, za tekočim trakom user posted image  user posted image  user posted image )

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 203
9.3.2009 22:53:19   
Tulipan12

user posted image

Cukerčekuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 204
9.3.2009 22:54:25   
mama_milchy

mamaM ful imaš dober podpis. Kaj pa pol, ko boš 2x prespala, boš menjala podpis?user posted image

ma ni vedno tako user posted image user posted image user posted image samo ta user posted image je od samega začetka nekoliko večji in tako kot je bil Žigec tako da upam, da ne bo ravno 10dni zamujal-a....tam do vikenda še še pol pa bom res ko user posted image tečna in sitna, ker trebuh imam fajn ogromen in me kosti tam spodaj bolijo za popiuser posted image tako da kaj dosti niti hodit ne morem pa tej lažni popadki me ubijajo.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 205
9.3.2009 22:54:56   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

a ti Mia spi čez dan?
Pri nas je Žiga kr dnevno spanje ukinil in potem gre zvečer brez težav spat tam okoli 21-te, preberem par strani knjigice in ga ni več pa zjutraj pol do 8-ih spi; če mi pa spi čez dan je cel user posted image ......

Že eno leto ne....zjutraj vstanemo enx med 8. in 10....zvečer pa zaspi med 20. in 21....odvisno od dnevnih "obremenitev" (kot so delo na polju, hlevu, za tekočim trakom user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image user posted image user posted image  zdaj bo prej, ko je čas štihanja na vrtovih, ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 206
9.3.2009 22:55:42   
Piruri

Piruri, prav pogrešala sem te. user posted image

Ja, zdaj imam malo več časa...sem dala svojo "obrt" malo na stran...in pozno zvečer pridem do računalnika, pa si urejam album za našega malega...

Kako urejaš album?

V Corel drawu si delam predloge...tipo kot te knjigice, ki so v obtoku, kjer imaš notri vse...že pri Mii sem si v Sparu kupila samo liste za album in jih vstavljam v fascikel...pa si malo prirejam po svoje...

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 207
9.3.2009 22:56:07   
Najaa
Hvala hvala. user posted image

Ravno danes sem iskala v knjigarni te dojenčkove albume. Tija ima To sem jaz, Niki bi pa kaj drugega vzela. Ampak nisem mogla pogledat noter, so bili vsi zaprti. Moram nekako priti do interspara, da pregledam. Zdaj imam še čas pisat, preden mala postane bolj zahteven dojenček. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 208
9.3.2009 22:57:09   
Najaa

ma ni vedno tako user posted image user posted image user posted image samo ta user posted image je od samega začetka nekoliko večji in tako kot je bil Žigec tako da upam, da ne bo ravno 10dni zamujal-a....tam do vikenda še še pol pa bom res ko user posted image tečna in sitna, ker trebuh imam fajn ogromen in me kosti tam spodaj bolijo za popiuser posted image tako da kaj dosti niti hodit ne morem pa tej lažni popadki me ubijajo.....

Joj saj vem, upam in držim pesti, da te ponoči kaj zagrabi in me bo zjutraj čakal sms, da si na poti v P. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 209
9.3.2009 22:57:29   
mama_milchy

a ti Mia spi čez dan?

no, Žigec je prej ustajal ob 6-ih in je pol obvezno čez dan odspal eno urco ampak zvečer je pa šel ob 21-ih spat; zdaj pa če mi kako urco odspi ga pred 22-to ne spravim spat.....bog ne daj da bi ga dajala spat ob 20-ih, je nevarnost da me zjutraj ob 5-ih vrže iz postelje....
ampak kot pravi, je odvisno od dnevnih opravil; če koplje na polju ga hitreje zmanka kot če poležava pred TV-jem user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 210
9.3.2009 22:57:43   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

user posted image user posted image user posted image  zdaj bo prej, ko je čas štihanja na vrtovih, ne?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj sem pa prav padla s stola (virtualnega-da ne bo pomote in panike) user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 211
9.3.2009 22:58:07   
Najaa

Piruri, prav pogrešala sem te. user posted image

Ja, zdaj imam malo več časa...sem dala svojo "obrt" malo na stran...in pozno zvečer pridem do računalnika, pa si urejam album za našega malega...

Kako urejaš album?

V Corel drawu si delam predloge...tipo kot te knjigice, ki so v obtoku, kjer imaš notri vse...že pri Mii sem si v Sparu kupila samo liste za album in jih vstavljam v fascikel...pa si malo prirejam po svoje...

Aha no, ideja je dobra. Enkrat prinesi pokazat.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 212
9.3.2009 22:59:47   
Piruri
Joj saj vem, upam in držim pesti, da te ponoči kaj zagrabi in me bo zjutraj čakal sms, da si na poti v P. user posted image

Bomo zdaj vsi sklenili roke in zaplesali en "predporodni" ples za našo MAMO_M, da naj bo naslednja dopolnila seznam s kakšno bolj rožnato barvo user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 213
9.3.2009 23:02:46   
Piruri

ampak kot pravi, je odvisno od dnevnih opravil; če koplje na polju ga hitreje zmanka kot če poležava pred TV-jem user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  smeh je pol zdravja...

Naša je pred ukinitvijo popoldanskega počitka spala po 10 ur na noč in 3-4 ure čez dan...tako, da je bil v štartu kar šok, ko je ukinla popoldanski počitek...predvsem zame...user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 214
9.3.2009 23:03:59   
mama_milchy

Bomo zdaj vsi sklenili roke in zaplesali en "predporodni" ples za našo MAMO_M, da naj bo naslednja dopolnila seznam s kakšno bolj rožnato barvo user posted image

Vi kr pošteno zaplešite ta čas pa grem jaz malo v posteljo, ker ne morem več sedet ampak brez smeha prosim, mene res nekaj špika kot krči in zdaj se recimo že urco ponavljajo na 5-7minut...morda pa bom do jutra že v P....

Najaa, vse kakor javim pa če mi bo dolgčas v porodni, da boš dosegljiva prosim za sms-e in klepet user posted image

je pa res čas, da se barve na tem seznamu malo zamenjajo, ne? bomo vidli, vse je še user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 215
9.3.2009 23:04:36   
Piruri

Aha no, ideja je dobra. Enkrat prinesi pokazat.

Ja, bom po porodu...ker če bi ga zdaj nosila okoli, je še strah, da predčasno rodim (je precej težek)...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 216
9.3.2009 23:06:25   
Piruri
Grem tudi jaz še malo skovikat pred TV...čene mi je do 9-ih zjutraj preveč mučno spat, ker imam na izbiro le dve pozi.....LEVI ali DESNI bok...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 217
9.3.2009 23:07:11   
mama_milchy

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  smeh je pol zdravja...

Naša je pred ukinitvijo popoldanskega počitka spala po 10 ur na noč in 3-4 ure čez dan...tako, da je bil v štartu kar šok, ko je ukinla popoldanski počitek...predvsem zame...user posted image  user posted image  user posted image

ja, Žigec je recimo spal od 20-te pa do 6-te, pol je šel v vrtec, kjer je po zajtrku odspal 15minut pa po kosilu od 12:30 do 14:30 / 15:oo in je blo to kr veliko spanja cca.14 - 15ur, zdaj pa mu je očitno 9 - 10 urc čisto dovolj; mami bi pa pasalo da včasih mal več spi...glede na to koliko ima energije in je v moovingu skozi, da ni zvečer nikoli utrujen

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 218
9.3.2009 23:07:37   
Najaa
Ok, jaz tudi zdaj grem. Zdaj pa res. user posted image

mamaM, plešem za tebe in tulim v luno! user posted image user posted image  Če bo kaj, se pa javi. Seveda bova kakšno rekle...

Piruri, velja.

Vsem želim lepo noč in naj se kaj zgodi, kaj rozastega spet. user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 219
9.3.2009 23:11:35   
mama_milchy
Najaa, glej da dobro odplešeš, da grem čimprej v P user posted image

lahko noč in če me zjutraj ni na RR potem se ve kam sem šla....jebentiš to špikanje, sej verjetno niti spat ne bom mogla user posted image

lahko noč in lepe sanje, pa pustite WC-je vsaj ponoči na miru user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
9.3.2009 23:14:11   
felix7

user posted image

user posted image Ma LEPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Joj, se bodo marčevski fantje kar grebli za te naše marčevske cvetke...

user posted image user posted image user posted image  pa še fantje prevladujejo, tako da bo imela izbiro user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 221
9.3.2009 23:21:49   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

sem šla zdaj pogledat malo na nosečniški koledar, sem misnla da bom laptopa vsekala ko je pisalo Nosečka, si še kar tukaj? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

tebi vsaj ne piše Otrok je že domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oz v nosečniškem koledarju seks in orgazem lahko pospešita porod, kot da mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nič - user posted image user posted image user posted image user posted image bomo mogle začet...  user posted image user posted image user posted image mogoče bi ble bolj za akcijo, če bi pomislile, da po porodu kar nekaj časa ne bo nič user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi pa moj ne upauser posted image user posted image user posted image user posted image PPravi, da raje še čaka par mesecov, mogoč bo pa men dovolj pa ga ponoči, kar izkoristimuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 222
9.3.2009 23:22:06   
felix7

Vi kr pošteno zaplešite ta čas pa grem jaz malo v posteljo, ker ne morem več sedet ampak brez smeha prosim, mene res nekaj špika kot krči in zdaj se recimo že urco ponavljajo na 5-7minut...morda pa bom do jutra že v P....

Najaa, vse kakor javim pa če mi bo dolgčas v porodni, da boš dosegljiva prosim za sms-e in klepet user posted image

je pa res čas, da se barve na tem seznamu malo zamenjajo, ne? bomo vidli, vse je še user posted image

in ti nam to poveš čisto mrtvo hladno user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da te ponoči res kam odpeljejo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 223
9.3.2009 23:23:37   
felix7
o, čebelica, nočna ptica user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 224
9.3.2009 23:27:56   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Ojla!

evo mene user posted image

Na pregledu je bilo vse ok. CTG se počasi umirja. G je rekel, da lahko že danes, lahko pa še nekaj časa ne... Pol pa si pomagaj, če si lahko - saj to itak že sama vem user posted image user posted image user posted image user posted image Ni me pa nič gledal niti z UZ niti spodaj...

Če se še da kateri sploh spreminjati podatke na seznamu je novo samo to, da imam naslednji pregled v ponedeljek 16.3., če še bom 2v1. če ne, pa je rekel, da ne rabim prit user posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdaj malo prečekirat, kaj je novega, ker sem enih 20 strani v zaostanku...

user posted image user posted image user posted image  za pregled! Ja, drug teden še maš, 16.3., potem pa greva 21.3. tak rodit - bi lahko svojmu G kar povedalauser posted image user posted image user posted image

he he he. sem mu pozabila to omenit user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

tjaša
bonicefa

Jaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučit

haloooooo (72%)

ne vem (28%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!