yania
|
Ooo...spet novi del....kaj tolk pišete...sej prav, samo nazaj pa ne grem brat.... No, če katero zanima, koliko naj bi pojedel....Najaa je rekla, naj gor napišem, če bom klicala v zdr.dom...naš mali je včeraj po 90 ml zelo jokal in pri podiranju kupčka sesal moj vrat, lica, ma tudi pleničko (tetra) je v usta tlačil, ko je hotel šeeeee....no in se vdam in grem narediti še 30 ml mleka, pa poje tudi to, in potem zadovoljen zaspi za 4 urce...potem pa, ponovi vajo.... meni se to zdi preveč in sem klicala dr.nakar mi sestra razloži: toliko kot ima kg, krat 1.5 in dobiš koliko ml naj bi zaužil v enem dnevu (24 urah)....razdeliš na ene 8 obrokov..je rekla, bolje da večkrat po malo, kot pa na 4 ure.... Pri nas je to tako: ima malo čez 3 kg= 3000 g X 1.5 = 4500.....no naj bi pojedel 450 ml : 6 obrokov = 75 ml na obrok... ali 450 : 8 = slabih 60 ml No jaz sem mu dala že dvakrat po 60 čez dan in revež komaj zdrži 2 uri in pol, potem ga še malo nosim in hecam, da zdrži skoraj 3 ure....zdej sem mu pa 90 naredila, in zadovoljno spi...upam da 4 ure... Ja je rekla, da čaja absolutno ne, in da naj dam , če bo hotel vodo po žlički...ma sem poskusila, pa je x4 ven pljunil s slino vred mu ne odgovarja....zato ker ni dobro, pa še hladno... Aja, še to, je rekla, da naj ne gledam na škatlo Aptamila, ker tam preveč piše naj pojejo...no naš bi pa še več kot tam piše ,,,,če poje preveč, se mu preveč razteguje želodček in še probleme ima s krči in to...pa še prav je imela, ko je res prdel zdej ene 4 dni in jokal...bomo videli, če bo zdaj kaj boljše....
< Sporočilo je popravil yania -- 9.3.2009 22:39:45 >