|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
9.3.2009 21:39:37   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ojla, sej sem vedla, da boste že na devetem delu .... samo da boste pa že na 6. strani, to si  panisem mislila, res ste čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tako vesela, ker sem doma, da se mi pa itaq nič ne ... gledam film in uživamuser posted image

PRAVILNO!!!user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 151
9.3.2009 21:46:47   
Tulipan12
trinity22 glede tega, da gledaš TV in uživaš, sem jaz pri sebi danes nekaj sklenila - jaz sem si danes glih mislila, zakaj bi se zdaj nekaj dolgočasila, pa v neke depresije padala, pa si tečnarila kdaj bom že šla v P, če pa mi nič ne manjka, nič me ne boli, od mene nihče ne pričakuje, da bi se preveč pretegnila, ljubi čas imam za klepete, kavice, sprehode po trgovinah ali zunaj - ZAKAJ NE BI UŽIVALA V TEH TRENUTKIH ZDAJ, KO SEM ŠE TEH PAR DNI BREZ OBVEZNOSTI (meni je to prvi user posted image )!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 152
9.3.2009 21:54:03   
Tulipan12
Spet mam samogovore, sam ne vem kak bom drugače prišla do tretje zvezdice, da dobim dovoljenje za rodituser posted image user posted image user posted image
Sem zdaj balkon odprla, za prve v čakalni vrsti: lunica se že debeliuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 153
9.3.2009 22:02:26   
trinity22
Tulipan se čisto strinjam s tabo ... tudi meni je to prvi dojenček in sem tudi v porodnišnici razmišljala, da zakaj zavraga pa se mi tako mudi, saj mi nič ne manjka in da še sploh nisem imela prav časa uživati v nosečnosti .... zato bom sedaj res izkoristila teh par dni, tako kot praviš ...privoščimo si še malouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 154
9.3.2009 22:04:04   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

trinity22 glede tega, da gledaš TV in uživaš, sem jaz pri sebi danes nekaj sklenila - jaz sem si danes glih mislila, zakaj bi se zdaj nekaj dolgočasila, pa v neke depresije padala, pa si tečnarila kdaj bom že šla v P, če pa mi nič ne manjka, nič me ne boli, od mene nihče ne pričakuje, da bi se preveč pretegnila, ljubi čas imam za klepete, kavice, sprehode po trgovinah ali zunaj - ZAKAJ NE BI UŽIVALA V TEH TRENUTKIH ZDAJ, KO SEM ŠE TEH PAR DNI BREZ OBVEZNOSTI (meni je to prvi user posted image )!

user posted image  user posted image  user posted image ...jaz se tudi s tem "tolažim"...vse dotlej, ko si moram čevlje zavezat user posted image  user posted image  user posted image  ali pa kaj iz tal pobrat...

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 155
9.3.2009 22:04:51   
felix7

amen user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 156
9.3.2009 22:06:30   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

user posted image  user posted image  user posted image ...jaz se tudi s tem "tolažim"...vse dotlej, ko si moram čevlje zavezat user posted image  user posted image  user posted image  ali pa kaj iz tal pobrat...

jaz kar šlape nosim, al pa kakšne balerinke, zavezovanje je že podvig user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 157
9.3.2009 22:09:18   
Tulipan12

Jaz sem si vse teniske in čevlje že pred kakim mesecem odvezala, dala vezalke not, sam nataknem in gremuser posted image user posted image user posted image  s tal pa se itak ne pobirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 158
9.3.2009 22:09:35   
Piruri
Jaz se kar dostix zamislim nad mojim očetom, ki že par let "nosi" takšen trebuh naokoli: KAKO, DA MU NI MUČNO? ...in pol mi reče: Ja, vidiš, kako trpim?! user posted image  user posted image  user posted image ...dej, fant, primi se mal v roke DDDDD?

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 159
9.3.2009 22:16:32   
felix7

Jaz se kar dostix zamislim nad mojim očetom, ki že par let "nosi" takšen trebuh naokoli: KAKO, DA MU NI MUČNO? ...in pol mi reče: Ja, vidiš, kako trpim?! user posted image  user posted image  user posted image ...dej, fant, primi se mal v roke DDDDD?

user posted image user posted image user posted image  jaz sem isto zadnjič razmišljala, ko je ena mamica rekla, da je bila njena prva misel po porodu: spet "jo" vidim user posted image user posted image user posted image  nekateri moški pa "svojega" niso videli že leta... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 160
9.3.2009 22:19:10   
trinity22
res je, jaz sem se tudi spraševala, kako jim je s tistim ogromnim trebuhom ... no zdaj vem kako je ampak na srečo me imamo tak trebuh 9mescev oni pa zelo dolgo, leta in leta ...kako zmorejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 161
9.3.2009 22:21:26   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image  jaz sem isto zadnjič razmišljala, ko je ena mamica rekla, da je bila njena prva misel po porodu: spet "jo" vidim user posted image user posted image user posted image  nekateri moški pa "svojega" niso videli že leta... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 162
9.3.2009 22:22:28   
Tulipan12

res je, jaz sem se tudi spraševala, kako jim je s tistim ogromnim trebuhom ... no zdaj vem kako je ampak na srečo me imamo tak trebuh 9mescev oni pa zelo dolgo, leta in leta ...kako zmorejouser posted image user posted image user posted image

pa po mojem je full razlika, če je špeh al pa nosečniški trebuh z user posted image  not

Neposredna povezava do sporočila: 163
9.3.2009 22:23:28   
trinity22
ja no, bi znalo bit ... njih sigurno nič ne brca in ne raztegujeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 164
9.3.2009 22:25:14   
felix7

ja no, bi znalo bit ... njih sigurno nič ne brca in ne raztegujeuser posted image user posted image user posted image

torej pivski trebuh strašno obremenjuje hrbtenico... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 165
9.3.2009 22:25:56   
trinity22
jap .... pa denarnico tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 166
9.3.2009 22:26:38   
Piruri

user posted image  user posted image  user posted image ...moj mi je glih včeraj ponujal ogledalce, ki sem rekla, da ne vidim, če sem se prav obrisala (zaradi izcedka)...user posted image  user posted image  user posted image ...no, pol se je pa kar ponudil, da me do nadaljnega lahko kar on briše user posted image  user posted image ...ja pa jadeuser posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 167
9.3.2009 22:27:17   
felix7

jap .... pa denarnico tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  le kam je šla cela plača... v trebuh user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 168
9.3.2009 22:28:40   
felix7

user posted image  user posted image  user posted image ...moj mi je glih včeraj ponujal ogledalce, ki sem rekla, da ne vidim, če sem se prav obrisala (zaradi izcedka)...user posted image  user posted image  user posted image ...no, pol se je pa kar ponudil, da me do nadaljnega lahko kar on briše user posted image  user posted image ...ja pa jadeuser posted image

naj se raje britja drži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 169
9.3.2009 22:30:03   
trinity22
nič grem jaz pančkat, danes spet končno v svojo posteljo jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

nočka vsemuser posted image user posted image

če pa bo šla katera rodit, pa ji želim da bo čim krajše in čim manj boleče: good luck

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 170
9.3.2009 22:30:16   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

sem se odlocla da vam posljem novo slikico iz 37t

.user posted image

ti imaš vsaj dva user posted image user posted image in tak trebuh, jaz imam user posted image pa je ogromen.....

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 171
9.3.2009 22:30:30   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

nič babuške, grem še pod tušek pa v mižule...

lepe sanje vsem in prespano nočko user posted image user posted image user posted image

lahko noč in lepe sanje user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 172
9.3.2009 22:30:39   
mama_milchy

Malo z zamudo...ma naš marčevski trebuh - 37.teden....

user posted image

user posted image user posted image user posted image za 9. del...Kaj menite, nam uspe še 10.?user posted image

user posted image za lep buši....kaj veš, če bomo pridno čvekale morda tudi 10-ka pade samo dvomim, bomo prej vse v vrsti pred P stale user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 173
9.3.2009 22:30:41   
Piruri
naj se raje britja drži user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image ...mu bom predlagala...ma, mislim, da bi predolgo trajalo - je zelo natančen user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 174
9.3.2009 22:30:47   
Najaa
 Jaz sem vam tudi prišla zaželet samo še lahko noč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?