Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 21:39:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla, sej sem vedla, da boste že na devetem delu .... samo da boste pa že na 6. strani, to si panisem mislila, res ste čvekice Jaz sem tako vesela, ker sem doma, da se mi pa itaq nič ne ... gledam film in uživam PRAVILNO!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 21:46:47
|
|
|
|
Tulipan12
|
trinity22 glede tega, da gledaš TV in uživaš, sem jaz pri sebi danes nekaj sklenila - jaz sem si danes glih mislila, zakaj bi se zdaj nekaj dolgočasila, pa v neke depresije padala, pa si tečnarila kdaj bom že šla v P, če pa mi nič ne manjka, nič me ne boli, od mene nihče ne pričakuje, da bi se preveč pretegnila, ljubi čas imam za klepete, kavice, sprehode po trgovinah ali zunaj - ZAKAJ NE BI UŽIVALA V TEH TRENUTKIH ZDAJ, KO SEM ŠE TEH PAR DNI BREZ OBVEZNOSTI (meni je to prvi )!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 21:54:03
|
|
|
|
Tulipan12
|
Spet mam samogovore, sam ne vem kak bom drugače prišla do tretje zvezdice, da dobim dovoljenje za rodit Sem zdaj balkon odprla, za prve v čakalni vrsti: lunica se že debeli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:02:26
|
|
|
|
trinity22
|
Tulipan se čisto strinjam s tabo ... tudi meni je to prvi dojenček in sem tudi v porodnišnici razmišljala, da zakaj zavraga pa se mi tako mudi, saj mi nič ne manjka in da še sploh nisem imela prav časa uživati v nosečnosti .... zato bom sedaj res izkoristila teh par dni, tako kot praviš ...privoščimo si še malo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:04:04
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 trinity22 glede tega, da gledaš TV in uživaš, sem jaz pri sebi danes nekaj sklenila - jaz sem si danes glih mislila, zakaj bi se zdaj nekaj dolgočasila, pa v neke depresije padala, pa si tečnarila kdaj bom že šla v P, če pa mi nič ne manjka, nič me ne boli, od mene nihče ne pričakuje, da bi se preveč pretegnila, ljubi čas imam za klepete, kavice, sprehode po trgovinah ali zunaj - ZAKAJ NE BI UŽIVALA V TEH TRENUTKIH ZDAJ, KO SEM ŠE TEH PAR DNI BREZ OBVEZNOSTI (meni je to prvi )! ...jaz se tudi s tem "tolažim"...vse dotlej, ko si moram čevlje zavezat ali pa kaj iz tal pobrat...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:04:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 trinity22 glede tega, da gledaš TV in uživaš, sem jaz pri sebi danes nekaj sklenila - jaz sem si danes glih mislila, zakaj bi se zdaj nekaj dolgočasila, pa v neke depresije padala, pa si tečnarila kdaj bom že šla v P, če pa mi nič ne manjka, nič me ne boli, od mene nihče ne pričakuje, da bi se preveč pretegnila, ljubi čas imam za klepete, kavice, sprehode po trgovinah ali zunaj - ZAKAJ NE BI UŽIVALA V TEH TRENUTKIH ZDAJ, KO SEM ŠE TEH PAR DNI BREZ OBVEZNOSTI (meni je to prvi )! amen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:06:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 trinity22 glede tega, da gledaš TV in uživaš, sem jaz pri sebi danes nekaj sklenila - jaz sem si danes glih mislila, zakaj bi se zdaj nekaj dolgočasila, pa v neke depresije padala, pa si tečnarila kdaj bom že šla v P, če pa mi nič ne manjka, nič me ne boli, od mene nihče ne pričakuje, da bi se preveč pretegnila, ljubi čas imam za klepete, kavice, sprehode po trgovinah ali zunaj - ZAKAJ NE BI UŽIVALA V TEH TRENUTKIH ZDAJ, KO SEM ŠE TEH PAR DNI BREZ OBVEZNOSTI (meni je to prvi )! ...jaz se tudi s tem "tolažim"...vse dotlej, ko si moram čevlje zavezat ali pa kaj iz tal pobrat... jaz kar šlape nosim, al pa kakšne balerinke, zavezovanje je že podvig
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:09:18
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 trinity22 glede tega, da gledaš TV in uživaš, sem jaz pri sebi danes nekaj sklenila - jaz sem si danes glih mislila, zakaj bi se zdaj nekaj dolgočasila, pa v neke depresije padala, pa si tečnarila kdaj bom že šla v P, če pa mi nič ne manjka, nič me ne boli, od mene nihče ne pričakuje, da bi se preveč pretegnila, ljubi čas imam za klepete, kavice, sprehode po trgovinah ali zunaj - ZAKAJ NE BI UŽIVALA V TEH TRENUTKIH ZDAJ, KO SEM ŠE TEH PAR DNI BREZ OBVEZNOSTI (meni je to prvi )! ...jaz se tudi s tem "tolažim"...vse dotlej, ko si moram čevlje zavezat ali pa kaj iz tal pobrat... Jaz sem si vse teniske in čevlje že pred kakim mesecem odvezala, dala vezalke not, sam nataknem in grem s tal pa se itak ne pobira
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:09:35
|
|
|
|
Piruri
|
Jaz se kar dostix zamislim nad mojim očetom, ki že par let "nosi" takšen trebuh naokoli: KAKO, DA MU NI MUČNO? ...in pol mi reče: Ja, vidiš, kako trpim?! ...dej, fant, primi se mal v roke DDDDD?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:16:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Jaz se kar dostix zamislim nad mojim očetom, ki že par let "nosi" takšen trebuh naokoli: KAKO, DA MU NI MUČNO? ...in pol mi reče: Ja, vidiš, kako trpim?! ...dej, fant, primi se mal v roke DDDDD? jaz sem isto zadnjič razmišljala, ko je ena mamica rekla, da je bila njena prva misel po porodu: spet "jo" vidim nekateri moški pa "svojega" niso videli že leta...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:19:10
|
|
|
|
trinity22
|
res je, jaz sem se tudi spraševala, kako jim je s tistim ogromnim trebuhom ... no zdaj vem kako je ampak na srečo me imamo tak trebuh 9mescev oni pa zelo dolgo, leta in leta ...kako zmorejo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:21:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Jaz se kar dostix zamislim nad mojim očetom, ki že par let "nosi" takšen trebuh naokoli: KAKO, DA MU NI MUČNO? ...in pol mi reče: Ja, vidiš, kako trpim?! ...dej, fant, primi se mal v roke DDDDD? jaz sem isto zadnjič razmišljala, ko je ena mamica rekla, da je bila njena prva misel po porodu: spet "jo" vidim nekateri moški pa "svojega" niso videli že leta...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:22:28
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 res je, jaz sem se tudi spraševala, kako jim je s tistim ogromnim trebuhom ... no zdaj vem kako je ampak na srečo me imamo tak trebuh 9mescev oni pa zelo dolgo, leta in leta ...kako zmorejo pa po mojem je full razlika, če je špeh al pa nosečniški trebuh z not
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:23:28
|
|
|
|
trinity22
|
ja no, bi znalo bit ... njih sigurno nič ne brca in ne razteguje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:25:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ja no, bi znalo bit ... njih sigurno nič ne brca in ne razteguje torej pivski trebuh strašno obremenjuje hrbtenico...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:25:56
|
|
|
|
trinity22
|
jap .... pa denarnico tudi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:26:38
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz sem isto zadnjič razmišljala, ko je ena mamica rekla, da je bila njena prva misel po porodu: spet "jo" vidim nekateri moški pa "svojega" niso videli že leta... ...moj mi je glih včeraj ponujal ogledalce, ki sem rekla, da ne vidim, če sem se prav obrisala (zaradi izcedka)... ...no, pol se je pa kar ponudil, da me do nadaljnega lahko kar on briše ...ja pa jade
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:27:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jap .... pa denarnico tudi le kam je šla cela plača... v trebuh
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:28:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz sem isto zadnjič razmišljala, ko je ena mamica rekla, da je bila njena prva misel po porodu: spet "jo" vidim nekateri moški pa "svojega" niso videli že leta... ...moj mi je glih včeraj ponujal ogledalce, ki sem rekla, da ne vidim, če sem se prav obrisala (zaradi izcedka)... ...no, pol se je pa kar ponudil, da me do nadaljnega lahko kar on briše ...ja pa jade naj se raje britja drži
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:30:03
|
|
|
|
trinity22
|
nič grem jaz pančkat, danes spet končno v svojo posteljo jupi nočka vsem če pa bo šla katera rodit, pa ji želim da bo čim krajše in čim manj boleče: good luck
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:30:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica sem se odlocla da vam posljem novo slikico iz 37t . ti imaš vsaj dva in tak trebuh, jaz imam pa je ogromen.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:30:30
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič babuške, grem še pod tušek pa v mižule... lepe sanje vsem in prespano nočko lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:30:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Malo z zamudo...ma naš marčevski trebuh - 37.teden.... za 9. del...Kaj menite, nam uspe še 10.? za lep buši....kaj veš, če bomo pridno čvekale morda tudi 10-ka pade samo dvomim, bomo prej vse v vrsti pred P stale
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:30:41
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 naj se raje britja drži ...mu bom predlagala...ma, mislim, da bi predolgo trajalo - je zelo natančen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 9.3.2009 22:30:47
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem vam tudi prišla zaželet samo še lahko noč.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?