|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
12.3.2009 20:49:00   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz bom pa šla zdaj počasi jest. Spet se mi luštajo jajčka na oko user posted image Tak sem že ko pocka s to njeno pico user posted image user posted image user posted image

Moj je reko, da jajc več videt ne more, ker še samo to jema user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

kaj se pa ti smejiš - picawoman user posted image user posted image user posted image user posted image

A si že dočakala?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
12.3.2009 20:49:49   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: novo

nočko...jaz tudi grem na kavč...mojega še vedno niuser posted image ...dosti si upa,da pusti lačno user posted image tako dolgo čakat user posted image user posted image user posted image

Mogoče še ni občutil ,da so lahko lačne user posted image agresivne in napadalne! user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjetno ne še - ampak mam občutek da mu bo kmalu jasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
12.3.2009 20:51:18   
Piruri
Kaj to z pralnim strojem pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče si otrok potem želi čim prej ven, ker si misli, da se je mami zmešalo user posted image user posted image user posted image

Po moje....če imaš fajn centifugo in da ti pralni stroj premetava gor in dol...mene že vožnja z avtom po kakšni luknjasti cesti nekam prtiska, da je moj kar nervozen...in vsi ki vozijo za nami tudi user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
12.3.2009 20:56:18   
Piruri

A si že dočakala?

Sigurno je, ker je padla v zatišje user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 1929
12.3.2009 21:01:50   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Kaj to z pralnim strojem pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče si otrok potem želi čim prej ven, ker si misli, da se je mami zmešalo user posted image user posted image user posted image

Po moje....če imaš fajn centifugo in da ti pralni stroj premetava gor in dol...mene že vožnja z avtom po kakšni luknjasti cesti nekam prtiska, da je moj kar nervozen...in vsi ki vozijo za nami tudi user posted image user posted image user posted image

He he. Bi si morali omisliti nalepko - Pregnant woman in the car... user posted image user posted image user posted image user posted image Vidiš, to bi lahko kar ti patentirala, ko maš grif za te zadeve user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
12.3.2009 21:06:08   
Piruri

He he. Bi si morali omisliti nalepko - Pregnant woman in the car... user posted image user posted image user posted image user posted image Vidiš, to bi lahko kar ti patentirala, ko maš grif za te zadeve user posted image

Veš, da sem že razmišljala o tem...zakaj obstajajo samo OTROK V AVTU...nebi bilo bolje, da bi tudi za user posted image  naredili kaj podobnega...in seveda ob potovanju v P, da bi lahko na avto montirali svetlobne lučke in tako imeli prednost in bi se nam umikali s poti...hmmmm...bo treba predlagat v DZ user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 1931
12.3.2009 21:12:57   
Piruri
Oh...kako ste zgovorne, pa ne tako kar ena čez drugo kričat!!!!

Vidim, da je ta polna luna pustila posledice utrujenosti na vseh...

Tistim, ki ste na poti v P...želim vso srečo in čim manj bolečin...

Tistim, ki še jeste - DOBER TEK!

Tistim, ki pa greste spat, da bi bilo čimbolj udobno...

...jaz grem pa še malo forenzike pogledat in pol na bok...

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
12.3.2009 21:13:59   
Piruri
...aja, mamicam pa čim več spanja in mirno noč...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
12.3.2009 21:18:36   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mama_m kje najdeš te smiley-e ??

a bi jih tudi ti imela? meni jih je gospa spps-jeva poslala user posted image

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=4&ziel=boese

http://yoursmiles.org./t-agressive.php

http://www.incredimail.com/english/gallery/

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
12.3.2009 21:18:42   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pupe moje, jaz bi rabla kako user posted image da se dans ne bo kaj zgodilo... čudno je vse skupaj in grem v horizontalo...

javim če se bo kaj začelo ...

papa

drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
12.3.2009 21:20:41   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

11.03. 
petrcaK
(25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., CE user posted image +18 kg, 109 cm
       ...bo kej? user posted image

mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., Izola user posted image +14 kg, ?
        ...dela seznam, koga vse mora poklicat po porodu, da slučajno koga ne pozabi user posted image    

a ti to mene malo jugaš al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Primorke, dejte ve men pojasnit tole vašo frazo a ti to mene malo jugaš

po domače povedano: a ti mene malo zajebuser posted image ; a razumeš user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
12.3.2009 21:23:58   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pupe moje, jaz bi rabla kako user posted image da se dans ne bo kaj zgodilo... čudno je vse skupaj in grem v horizontalo...

javim če se bo kaj začelo ...

papa

user posted image user posted image user posted image zakoplji se v spanec, jutri je nov dan user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
12.3.2009 21:24:08   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

heloooo, jaz sem še tu, če me je katera mogoče pogrešalauser posted image

Imela sem zelo razburljiv dan, upam, da ne bo še bolj razburljiva noč ... ker danes se mi pa res ne dauser posted image

prvo so mi poslali domov odpustnico iz P in v njej piše, naj se zglasim na CTG čez dva dni, kar pomeni včerajuser posted image  no jaz seveda pokličem kdaj naj pridem in rečejo ja čim prej ... ugotovim da ni nobenga, ki bi me peljal, kličem mojga mu povem reče, OK te bom peljal ampak imam en sestanek in me boš pač mogla počakat ... no CTG ni pokazal nič .... med čakanjem pokličem kolegico, ki je pred kratkim rodila ... sreča, ravno je bila z malim na sprehodu pa sem se jima pridružila, prehodla pol CE, potem pa dočakala mojga, nakar me pelje v Velenje in gre on za LJ, jaz v Velenju zmenjena za kavo z drugo kolegico ... no tudi to še vse OK, se dobiva veselo čvekava, nakar me ona hoče peljat domov in jaz ugotovim, da sem pozabila ključe v avtu od mojega, ki pa je bil že skoraj v LJ ... oh groza, kaj pa zdaj, kličem taščo se ne javi(ona ima rezervne ključe), kličem mojga ... reče pojdi k  babici in seveda kam drugam tako nisem mogla  ...šla sem k babici in čakala, da mi je tašča pripeljala ključe, me peljala do doma in sedaj sem tu ... šla sem na sprehod s psom, ki je bil revež ob popoldanski sprehod zaradi moje raztresenostiuser posted image  no zdaj sem skuhala še večerjo, se javila na RR in sedaj bom samo še padla v posteljo, ker sem čist fertik ... samo upam, da ne grem še dan ponoči rodit, ker danes pa res ne morem, sem preveč utrujenauser posted image user posted image

Pupa zate pa user posted image user posted image user posted image pa držim pesti, da bo mirna noč tako zate kot zameuser posted image

Za vse, ki boste mogoče šle rodit, naj bo kratko in čim manj bolečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lahko nočuser posted image user posted image

še dobro, da ti ni vmes kje voda odtekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
12.3.2009 21:28:00   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

po domače povedano: a ti mene malo zajebuser posted image ; a razumeš user posted image  user posted image  user posted image  

aaaaaaaaaa, hvala za razsvetljenje user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
12.3.2009 21:45:57   
yania
No kako smo? Je kaj novic?
Moj aja, čakam na zadnje hranjenje danes, sem že čist koma...danes sva bila zunaj 3 ure, potem pa je pojedel doma in spet eno uro, en krog....ma mi kar paše zunaj, samo upam da danes ne bo taka kriza ponoči z alergijo...ma sem se zbudila, no me je Timon, pa so me tako oči srbele, še dobro da imam doma še ene  kapljice Livostin in tablete za alergijo, sem takoj vzela...sicer na kapljicah piše rok up. do 2.2009, no, sem še tu, a ne,med vami? Torej, še ni krize....user posted image  moram poklicati mojo zdr.da mi napiše recepte, za te zadeve...ma še nič se ne vidi, da bi kaj cvetelo, mene pa že trga....

Aja, včeraj je bila ena kolegica pri meni, sošolka iz srednje, pa je zdaj zdravnica, ko je zamenjala smer, ni šla takrat v glasbene vode, pa je rekla, da se ji zdi Timon rumen po obrazku user posted image user posted image user posted image pa sem kar takoj klicala v zdr.dom, glede na to , da imava datum posvetovalnice šele 24.marec....
Seveda naju je takoj naročila, čez pol urce, smo bili že tam. Res je malo rumenčkast, samo je rekla, da to po obrazku ni problema, da je to fiziološke narave, ker je tudi malo prej rojen, in mu še jetra ne delajo čist normalno...ma nekaj mi je razlagala, in rekla, da bomo videli kaj bo do 24....je pa rekla, da itak lepo napreduje v teži....tehtala je: 3200 user posted image user posted image user posted image  zrastlji smo pa že za 4 cm (50 je zdaj dolganček)user posted image user posted image user posted image ...aja pa še to, spet ena teorija, ko sem rekla, koliko aptamila mu naj dam, pa je rekla,
ja kar dajte mu 90 ml, saj rabi user posted image user posted image potem pa ji razložim da mi je včeraj njena sestra rekla, da ima 60 vrh glave, in je rekla, da je to čist nekaj drugega, če normalno ob roku rojen user posted image  poje 100 (je za njega preveč) ali pa nedonošen, ki več rabi (in je normalno)....tako da zdaj pač poje vsak obrok 90....
No vidite, kakšna mnenja, en pravi tako, drugi tako, vam bodo pa spet drugače rekli...

Kolegica ima 1 dan starejšo deklico, v porodnišnici sva se spoznali no, pa ji je rekla patronažna, da je še prekmalu za kopanje user posted image user posted image tako da je še niso ( iz Medvod je ona), pa zunaj sta bili pa včeraj prvič, ker tudi ni svetovala patronažnauser posted image user posted image user posted image , tako da jo je zdravnica v posvetovalnici kar nagnala ven, je rekla, ja zdej je pa res že čas, kar pejta ven na sprehod!....ma kolk eni komplicirajo....

No upam da ste uredu...PUPA eno user posted image  zate , da se stanje umiri.....
ostalo pa nisem brala...upam da ste dobile jajca in pico, to sem še nekaj ujela user posted image user posted image user posted image user posted image

aja v album bom pa dala slikice od Timona,,,malo nadgradnje, če katero zanima...ima lička že ko hrček user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
12.3.2009 21:58:10   
felix7
yania, sem poškilila v tvoj album user posted image  Timonček res pridno rase, ampak meni še vedno tak drobižek izgleda user posted image  Je pa neverjetno, kako ti je Naja podobna.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
12.3.2009 22:10:11   
yania
A misliš da je meni podobna Naja? a tam ko ga kopamo?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
12.3.2009 22:11:29   
yania
samo Timon je čista kopija Naje....čisto enaki dojenček..res...ne morem verjeti, ko gledam slikice nazaj od Naje.....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
12.3.2009 22:17:19   
yania
Mater sem jezna...ravno sem prebrala mejl, ko sem se naročala na ginekološki pregled, ki mora biti v 6 tednih po porodu, no in mi napišejo nazaj:

Spoštovani,

pri dr. Kavčičevi ste naročeni 1.4.2009 ob 16.30 uri z doplačilom 33€.

Lp, naročanje

Ma so to eni obiralci...kot da to ne spada še k nosečnosti....ma fuuul me to razkuri, ko samo obirajo....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
12.3.2009 22:24:02   
Tulipan12
Meni internet full nagaja, sem napisala celo klobaso o poročilu s pregleda, pa me je ven vrglouser posted image  grem zdaj prebrat dogajanje in malo pokomentirat!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
12.3.2009 22:37:32   
Anonimen
yania, tole sem si enkrat shranila - o količini ml mleka...

teža               dnevno potrebna količina
kg                  ml
3,5                 525
4                    600
4,4                 675
...                   ...
In tako gre za vsake pol kile navzgor 75ml.
Potem pa pač ml deliš s št. obrokov in veš koliko bi na obrok popil dojenček. user posted image

Pa še ena druga tabelcain izračun... KLIK.

Pa še kot zanimivost...
Kapaciteta novoroječkovega želodčka:
1.dan: 5-7 ml,
3.dan: 20-30 ml,
7. dan: 45-60 ml.

(odgovor članu Tulipan12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
12.3.2009 22:42:04   
MalaČebelica

Veš, da sem že razmišljala o tem...zakaj obstajajo samo OTROK V AVTU...nebi bilo bolje, da bi tudi za user posted image  naredili kaj podobnega...in seveda ob potovanju v P, da bi lahko na avto montirali svetlobne lučke in tako imeli prednost in bi se nam umikali s poti...hmmmm...bo treba predlagat v DZ user posted image user posted image user posted image

Ja, se strinjam. To idejo bi bilo potrebno razviti naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
12.3.2009 22:47:02   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

No kako smo? Je kaj novic?
Moj aja, čakam na zadnje hranjenje danes, sem že čist koma...danes sva bila zunaj 3 ure, potem pa je pojedel doma in spet eno uro, en krog....ma mi kar paše zunaj, samo upam da danes ne bo taka kriza ponoči z alergijo...ma sem se zbudila, no me je Timon, pa so me tako oči srbele, še dobro da imam doma še ene  kapljice Livostin in tablete za alergijo, sem takoj vzela...sicer na kapljicah piše rok up. do 2.2009, no, sem še tu, a ne,med vami? Torej, še ni krize....user posted image  moram poklicati mojo zdr.da mi napiše recepte, za te zadeve...ma še nič se ne vidi, da bi kaj cvetelo, mene pa že trga....

Aja, včeraj je bila ena kolegica pri meni, sošolka iz srednje, pa je zdaj zdravnica, ko je zamenjala smer, ni šla takrat v glasbene vode, pa je rekla, da se ji zdi Timon rumen po obrazku user posted image user posted image user posted image pa sem kar takoj klicala v zdr.dom, glede na to , da imava datum posvetovalnice šele 24.marec....
Seveda naju je takoj naročila, čez pol urce, smo bili že tam. Res je malo rumenčkast, samo je rekla, da to po obrazku ni problema, da je to fiziološke narave, ker je tudi malo prej rojen, in mu še jetra ne delajo čist normalno...ma nekaj mi je razlagala, in rekla, da bomo videli kaj bo do 24....je pa rekla, da itak lepo napreduje v teži....tehtala je: 3200 user posted image user posted image user posted image  zrastlji smo pa že za 4 cm (50 je zdaj dolganček)user posted image user posted image user posted image ...aja pa še to, spet ena teorija, ko sem rekla, koliko aptamila mu naj dam, pa je rekla,
ja kar dajte mu 90 ml, saj rabi user posted image user posted image potem pa ji razložim da mi je včeraj njena sestra rekla, da ima 60 vrh glave, in je rekla, da je to čist nekaj drugega, če normalno ob roku rojen user posted image  poje 100 (je za njega preveč) ali pa nedonošen, ki več rabi (in je normalno)....tako da zdaj pač poje vsak obrok 90....
No vidite, kakšna mnenja, en pravi tako, drugi tako, vam bodo pa spet drugače rekli...

Kolegica ima 1 dan starejšo deklico, v porodnišnici sva se spoznali no, pa ji je rekla patronažna, da je še prekmalu za kopanje user posted image user posted image tako da je še niso ( iz Medvod je ona), pa zunaj sta bili pa včeraj prvič, ker tudi ni svetovala patronažnauser posted image user posted image user posted image , tako da jo je zdravnica v posvetovalnici kar nagnala ven, je rekla, ja zdej je pa res že čas, kar pejta ven na sprehod!....ma kolk eni komplicirajo....

No upam da ste uredu...PUPA eno user posted image  zate , da se stanje umiri.....
ostalo pa nisem brala...upam da ste dobile jajca in pico, to sem še nekaj ujela user posted image user posted image user posted image user posted image

aja v album bom pa dala slikice od Timona,,,malo nadgradnje, če katero zanima...ima lička že ko hrček user posted image

Ojla!

Ful fajn da si napisala to glede hrane. Da vidimo res iz prve roke, da obstaja tisoč teorij.... Ker včasih si res misliš, kak vse narobe delaš, ko ti kdo kaj reče, kak bi naj bilo. In se potem sekiraš - joj, jaz pa že tak dolgo sračkam.... Potem pa pride kdo drugi mimo in ti reče, da si cel čas delal prav....

Jajčka smo pa tudi dobili, ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj še Timončka pogledat v album

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
12.3.2009 22:49:38   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Mater sem jezna...ravno sem prebrala mejl, ko sem se naročala na ginekološki pregled, ki mora biti v 6 tednih po porodu, no in mi napišejo nazaj:

Spoštovani,

pri dr. Kavčičevi ste naročeni 1.4.2009 ob 16.30 uri z doplačilom 33€.

Lp, naročanje

Ma so to eni obiralci...kot da to ne spada še k nosečnosti....ma fuuul me to razkuri, ko samo obirajo....

Pa zakaj pa moraš to plačat????

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
12.3.2009 22:50:52   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Meni internet full nagaja, sem napisala celo klobaso o poročilu s pregleda, pa me je ven vrglouser posted image  grem zdaj prebrat dogajanje in malo pokomentirat!

mene to tudi tak razkuri. da si grem po tem kar pritisk merit.... user posted image user posted image user posted image

pa še napiši kaj. meni se še ne spi, ker sem cel dan spala.... ampak je tukaj gori bolj zatišje. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?