|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
12.3.2009 19:52:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Jaz bom pa šla zdaj počasi jest. Spet se mi luštajo jajčka na oko user posted image Tak sem že ko pocka s to njeno pico user posted image user posted image user posted image

Moj je reko, da jajc več videt ne more, ker še samo to jema user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
12.3.2009 19:57:15   
Lolita23
Nič se grem stiskat k mojem, pa filme gledat.Se mogoče še javim preden grem na pregled.user posted image

Lahko nočuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
12.3.2009 19:58:13   
Pupa7
pupe moje, jaz bi rabla kako user posted image da se dans ne bo kaj zgodilo... čudno je vse skupaj in grem v horizontalo...

javim če se bo kaj začelo ...

papa

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
12.3.2009 20:01:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pupe moje, jaz bi rabla kako user posted image da se dans ne bo kaj zgodilo... čudno je vse skupaj in grem v horizontalo...

papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se, bejba.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
12.3.2009 20:07:36   
novo

papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
12.3.2009 20:08:34   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz bom pa šla zdaj počasi jest. Spet se mi luštajo jajčka na oko user posted image Tak sem že ko pocka s to njeno pico user posted image user posted image user posted image

Moj je reko, da jajc več videt ne more, ker še samo to jema user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
12.3.2009 20:09:14   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Nič se grem stiskat k mojem, pa filme gledat.Se mogoče še javim preden grem na pregled.user posted image

Lahko nočuser posted image user posted image

držimo pesti,da bo jutri kaj pokazalo na CTG-ju user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
12.3.2009 20:10:36   
pocka

papa

pupa, počivaj, upam,da user posted image počaka še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če se začne, pa naj bo čim lažje

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
12.3.2009 20:12:35   
pocka
samo res, kje je zdaj janaja, upam,da že carta user posted image user posted image user posted image

...jaz pa čakaaaam in čakaam... mojega,da mi pico prinese user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
12.3.2009 20:14:08   
MalaČebelica

To mi je zdaj še edina tolažba v tem obdobju čakanja... Da enkrat pa te že bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak je pa tvoja Lijika?
to imaš tud prav..enkrat pa že bo. Saj pol pa ko se bo začelo pa bo tak hitro da se sploh neboš zavedla da  se je res začelo..

Lijika pa trenutno panča v ležalniku. Zdaj bo počasi tak lakota,te se grema previt pa podojit pa črta v spalnico spat user posted image user posted image . Samo se verjetno spet nebo strinjala če bo sama mogla bit v spalnici. Bo kr mama hitro skočla v pojslo. Sma danes full furo nardili tak da sem tud kr utrujena.

Pridna je tota tvoja pupa. Pa ti tudi že pridno delaš kilometre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
12.3.2009 20:16:12   
MalaČebelica

papa

pupca držimo pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
12.3.2009 20:19:13   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

kaj se pa ti smejiš - picawoman user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
12.3.2009 20:20:26   
MalaČebelica

samo res, kje je zdaj janaja, upam,da že carta user posted image user posted image user posted image

...jaz pa čakaaaam in čakaam... mojega,da mi pico prinese user posted image

meni pa moj noče jajčka naredit ker nekaj dela na rač. user posted image grem kar sama hitro. preden bo luknja v želodec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
12.3.2009 20:24:30   
Piruri
Evo...sta se moja2 spravila v posteljo...

Kako smešno mi je brat poste...smo glih kot na kakšni loteriji in čakamo na kakšnega user posted image ...vse tako na easy...

Lolitkin user posted image  sploh...kot, da se njega ne tiče, da mora na svet...

Pupa...upam, da bo počakal na pomlad, čene pa naj bo čim hitreje...čene pa na pralni dan poizkusi tole user posted image

Mala čebelica in Pocka...ja uživajta v vaši "zelo" pestri prehrani...naj vama tekne...jaz sem danes dobesedno jedla nutello z žlico...

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 1914
12.3.2009 20:27:31   
trinity22
heloooo, jaz sem še tu, če me je katera mogoče pogrešalauser posted image

Imela sem zelo razburljiv dan, upam, da ne bo še bolj razburljiva noč ... ker danes se mi pa res ne dauser posted image

prvo so mi poslali domov odpustnico iz P in v njej piše, naj se zglasim na CTG čez dva dni, kar pomeni včerajuser posted image  no jaz seveda pokličem kdaj naj pridem in rečejo ja čim prej ... ugotovim da ni nobenga, ki bi me peljal, kličem mojga mu povem reče, OK te bom peljal ampak imam en sestanek in me boš pač mogla počakat ... no CTG ni pokazal nič .... med čakanjem pokličem kolegico, ki je pred kratkim rodila ... sreča, ravno je bila z malim na sprehodu pa sem se jima pridružila, prehodla pol CE, potem pa dočakala mojga, nakar me pelje v Velenje in gre on za LJ, jaz v Velenju zmenjena za kavo z drugo kolegico ... no tudi to še vse OK, se dobiva veselo čvekava, nakar me ona hoče peljat domov in jaz ugotovim, da sem pozabila ključe v avtu od mojega, ki pa je bil že skoraj v LJ ... oh groza, kaj pa zdaj, kličem taščo se ne javi(ona ima rezervne ključe), kličem mojga ... reče pojdi k  babici in seveda kam drugam tako nisem mogla  ...šla sem k babici in čakala, da mi je tašča pripeljala ključe, me peljala do doma in sedaj sem tu ... šla sem na sprehod s psom, ki je bil revež ob popoldanski sprehod zaradi moje raztresenostiuser posted image  no zdaj sem skuhala še večerjo, se javila na RR in sedaj bom samo še padla v posteljo, ker sem čist fertik ... samo upam, da ne grem še dan ponoči rodit, ker danes pa res ne morem, sem preveč utrujenauser posted image user posted image

Pupa zate pa user posted image user posted image user posted image pa držim pesti, da bo mirna noč tako zate kot zameuser posted image

Za vse, ki boste mogoče šle rodit, naj bo kratko in čim manj bolečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lahko nočuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1915
12.3.2009 20:31:08   
pocka

kaj se pa ti smejiš - picawoman user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1916
12.3.2009 20:32:27   
tasa_m
Punce moje,se poslavljam.
Sem utrujena in grem danes kr z tamalo lepo ajat. user posted image

Pupa user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko...
user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
12.3.2009 20:33:29   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Imela sem zelo razburljiv dan, upam, da ne bo še bolj razburljiva noč ... ker danes se mi pa res ne dauser posted image

prvo so mi poslali domov odpustnico iz P in v njej piše, naj se zglasim na CTG čez dva dni, kar pomeni včerajuser posted image  no jaz seveda pokličem kdaj naj pridem in rečejo ja čim prej ... ugotovim da ni nobenga, ki bi me peljal, kličem mojga mu povem reče, OK te bom peljal ampak imam en sestanek in me boš pač mogla počakat ... no CTG ni pokazal nič .... med čakanjem pokličem kolegico, ki je pred kratkim rodila ... sreča, ravno je bila z malim na sprehodu pa sem se jima pridružila, prehodla pol CE, potem pa dočakala mojga, nakar me pelje v Velenje in gre on za LJ, jaz v Velenju zmenjena za kavo z drugo kolegico ... no tudi to še vse OK, se dobiva veselo čvekava, nakar me ona hoče peljat domov in jaz ugotovim, da sem pozabila ključe v avtu od mojega, ki pa je bil že skoraj v LJ ... oh groza, kaj pa zdaj, kličem taščo se ne javi(ona ima rezervne ključe), kličem mojga ... reče pojdi k  babici in seveda kam drugam tako nisem mogla  ...šla sem k babici in čakala, da mi je tašča pripeljala ključe, me peljala do doma in sedaj sem tu ... šla sem na sprehod s psom, ki je bil revež ob popoldanski sprehod zaradi moje raztresenostiuser posted image  no zdaj sem skuhala še večerjo, se javila na RR in sedaj bom samo še padla v posteljo, ker sem čist fertik ... samo upam, da ne grem še dan ponoči rodit, ker danes pa res ne morem, sem preveč utrujenauser posted image user posted image

Pupa zate pa user posted image user posted image user posted image pa držim pesti, da bo mirna noč tako zate kot zameuser posted image

Za vse, ki boste mogoče šle rodit, naj bo kratko in čim manj bolečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

tebi se pa ful dogaja user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1918
12.3.2009 20:34:39   
pocka
nočko...jaz tudi grem na kavč...mojega še vedno niuser posted image ...dosti si upa,da pusti lačno user posted image tako dolgo čakat user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
12.3.2009 20:41:21   
novo

nočko...jaz tudi grem na kavč...mojega še vedno niuser posted image ...dosti si upa,da pusti lačno user posted image tako dolgo čakat user posted image user posted image user posted image

Mogoče še ni občutil ,da so lahko lačne user posted image agresivne in napadalne! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
12.3.2009 20:41:48   
novo

Punce moje,se poslavljam.
Sem utrujena in grem danes kr z tamalo lepo ajat. user posted image

Pupa user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko...
user posted image

lahko noč, pa eno bolho za pomoč!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
12.3.2009 20:45:12   
novo
user posted image mogoče pa bo to tudi dobro do tačas! user posted image user posted image user posted image
je, pa znam slikice lepit gor! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
12.3.2009 20:46:39   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Evo...sta se moja2 spravila v posteljo...

Kako smešno mi je brat poste...smo glih kot na kakšni loteriji in čakamo na kakšnega user posted image ...vse tako na easy...

Lolitkin user posted image  sploh...kot, da se njega ne tiče, da mora na svet...

Pupa...upam, da bo počakal na pomlad, čene pa naj bo čim hitreje...čene pa na pralni dan poizkusi tole user posted image

Mala čebelica in Pocka...ja uživajta v vaši "zelo" pestri prehrani...naj vama tekne...jaz sem danes dobesedno jedla nutello z žlico...

Kaj to z pralnim strojem pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče si otrok potem želi čim prej ven, ker si misli, da se je mami zmešalo user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že uživala v moji jajčki user posted image Sem jedla še kumarice zraven, da je blo malo bolj pestro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
12.3.2009 20:48:12   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Vau. to pa je pester dan.

pol pa zdaj hitro počivat

Neposredna povezava do sporočila: 1924
12.3.2009 20:48:35   
novo
   user posted image , pa pod tuš, pa spat!user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?