MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 heloooo, jaz sem še tu, če me je katera mogoče pogrešala Imela sem zelo razburljiv dan, upam, da ne bo še bolj razburljiva noč ... ker danes se mi pa res ne da prvo so mi poslali domov odpustnico iz P in v njej piše, naj se zglasim na CTG čez dva dni, kar pomeni včeraj no jaz seveda pokličem kdaj naj pridem in rečejo ja čim prej ... ugotovim da ni nobenga, ki bi me peljal, kličem mojga mu povem reče, OK te bom peljal ampak imam en sestanek in me boš pač mogla počakat ... no CTG ni pokazal nič .... med čakanjem pokličem kolegico, ki je pred kratkim rodila ... sreča, ravno je bila z malim na sprehodu pa sem se jima pridružila, prehodla pol CE, potem pa dočakala mojga, nakar me pelje v Velenje in gre on za LJ, jaz v Velenju zmenjena za kavo z drugo kolegico ... no tudi to še vse OK, se dobiva veselo čvekava, nakar me ona hoče peljat domov in jaz ugotovim, da sem pozabila ključe v avtu od mojega, ki pa je bil že skoraj v LJ ... oh groza, kaj pa zdaj, kličem taščo se ne javi(ona ima rezervne ključe), kličem mojga ... reče pojdi k babici in seveda kam drugam tako nisem mogla ...šla sem k babici in čakala, da mi je tašča pripeljala ključe, me peljala do doma in sedaj sem tu ... šla sem na sprehod s psom, ki je bil revež ob popoldanski sprehod zaradi moje raztresenosti no zdaj sem skuhala še večerjo, se javila na RR in sedaj bom samo še padla v posteljo, ker sem čist fertik ... samo upam, da ne grem še dan ponoči rodit, ker danes pa res ne morem, sem preveč utrujena Pupa zate pa pa držim pesti, da bo mirna noč tako zate kot zame Za vse, ki boste mogoče šle rodit, naj bo kratko in čim manj boleče Pa lahko noč Vau. to pa je pester dan. pol pa zdaj hitro počivat