Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:36:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo ja, zdaj veš, da se že zdaj dobro zavedajo, kaj morajo in kje se najboljše počutijo! ja res so prefrigani tile naši sončki ampak saj prav. Itak paše ko jo tak k sebi stisneš. Samo ko jo ščipa mi ni fjn ker ne vem kak ji naj pomagam ampak tud to bomo dali mimo. Še sreča da je ne ščipa tak pogosto in cel dan. Da jo samo popoldan Zdaj gledam kolko Strojanova dobi dnara od CSD to ti je pravica ja..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:38:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo crkneš! Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?! ja pa si vidla, da je rekla da ji naj država da še več denarja?? Delat bi jo spokala pa adijo. Ena družina pa bo mogla milijonkrat tja it pa prosit za slabih 200€ pa še to bodo tak komplicirali.. To se res lahko samo v SLO. dogaja na žalost
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:38:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo in kako drugače taša? mate še atija doma al že hodi v službo? ati je doma, samo danes je spet šel na roj. dan v službo sodelavcu. Malo prej je prišel kr dobre volje domov in sem ga spat spravla Je pa si zrihtal da bo še ves nasl. tedn z nama doma,tak da bomo vse skup 3 tedne skupaj da se boste res nacartali!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:40:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo crkneš! Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?! ja pa si vidla, da je rekla da ji naj država da še več denarja?? Delat bi jo spokala pa adijo. Ena družina pa bo mogla milijonkrat tja it pa prosit za slabih 200€ pa še to bodo tak komplicirali.. To se res lahko samo v SLO. dogaja na žalost ja, za naše državljane mislim, da se morajo zaprositi vsakih 3 mesece, oni pa imajo permanentno!? no, ja, mogoče bojo pa zdaj mal odreagirali, ko so povedali javno.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:40:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo da se boste res nacartali! ja, samo pol pa bo mislim pri men velik problem, ker sem se danes že spraševala kak bom vse to zmogla. Očitno si bom res mogla naret All inclusive pri tašči al pa samo kosilo za odnest proti domu ko bo Tomaž iz službe prišel.. Bom že nekaj pogruntla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:42:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo crkneš! Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?! ja pa si vidla, da je rekla da ji naj država da še več denarja?? Delat bi jo spokala pa adijo. Ena družina pa bo mogla milijonkrat tja it pa prosit za slabih 200€ pa še to bodo tak komplicirali.. To se res lahko samo v SLO. dogaja na žalost ne to pa nism slišala. Ja bi ji dala več, z eno nulo manj! Pa kramp pa lopato v roke!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:42:05
|
|
|
|
tasa_m
|
sem tamali namočla Kuminin sirup na dudo pa jo tak vleče da joj. Nič več krčev, mama pa je lahko na RR še malo dokler nebo lakote.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:42:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo ne to pa nism slišala. Ja bi ji dala več, z eno nulo manj! Pa kramp pa lopato v roke! pa v rudnik, bi moj ati reko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:43:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo da se boste res nacartali! ja, samo pol pa bo mislim pri men velik problem, ker sem se danes že spraševala kak bom vse to zmogla. Očitno si bom res mogla naret All inclusive pri tašči al pa samo kosilo za odnest proti domu ko bo Tomaž iz službe prišel.. Bom že nekaj pogruntla ja, sej bo vse steklo. taščo pa kr izkoristit, če je pripravljena kuhat. Sam posodice za transport si nabavi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:43:51
|
|
|
|
janaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sem prebrala komentarje. Odlični so! Čestitke za vse današnje preglede. Janaja, a se je krvavitev ustavila? Kaj so pa rekli, od česa je, da so te kar domov poslali? Najaa naš prvi se je tudi zvečer bolj pogosto dojil. Sem najprej sklepala, da imam morda premalo mleka, a se je izkazalo, da je samo bolj utrujen in se zato hoče bolj pogosto crkljati. Vsem, ki že cartate pa želim čim več cartanja in vsaj minimalno količino spanja Ja so rekli da včasih maternično ustje zakrvavi , eto jaz še vedno vztrajam doma, če se uležem so popadki na 5 min , ne sicer ekstra močni. Če pa vstanem se počasi pomirijo. Jaz nimam več pojma , sem že čist obupana. Res bi rada da je že vse za mano, te hormoni me tud tok mečejo ....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:44:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem tamali namočla Kuminin sirup na dudo pa jo tak vleče da joj. Nič več krčev, mama pa je lahko na RR še malo dokler nebo lakote. kaj je sladek?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:45:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sem prebrala komentarje. Odlični so! Čestitke za vse današnje preglede. Janaja, a se je krvavitev ustavila? Kaj so pa rekli, od česa je, da so te kar domov poslali? Najaa naš prvi se je tudi zvečer bolj pogosto dojil. Sem najprej sklepala, da imam morda premalo mleka, a se je izkazalo, da je samo bolj utrujen in se zato hoče bolj pogosto crkljati. Vsem, ki že cartate pa želim čim več cartanja in vsaj minimalno količino spanja Ja so rekli da včasih maternično ustje zakrvavi , eto jaz še vedno vztrajam doma, če se uležem so popadki na 5 min , ne sicer ekstra močni. Če pa vstanem se počasi pomirijo. Jaz nimam več pojma , sem že čist obupana. Res bi rada da je že vse za mano, te hormoni me tud tok mečejo .... Verjamem, da ni prijetno! poskusi se sprostit, si naredi kopel! Ne preveč čakat, sej bo prišlo, ko bo!
< Sporočilo je popravil novo -- 11.3.2009 18:46:58 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:47:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo ne to pa nism slišala. Ja bi ji dala več, z eno nulo manj! Pa kramp pa lopato v roke! pa v rudnik, bi moj ati reko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:48:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Očitno res vse čakate na prazno luno, ne polno No, pa da vam še jaz naredim nekaj luštev z mojo žabo, kjer veselo "žveče" dudo, katera je skoraj večja od nje iiiii A ima rada dudo? Nika je niti pod razno ne vzame. Pa skoz pišeš, da je po rokah. A se rada carta, a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:48:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Ja so rekli da včasih maternično ustje zakrvavi , eto jaz še vedno vztrajam doma, če se uležem so popadki na 5 min , ne sicer ekstra močni. Če pa vstanem se počasi pomirijo. Jaz nimam več pojma , sem že čist obupana. Res bi rada da je že vse za mano, te hormoni me tud tok mečejo .... janaja upam,da bo res čimprej za tabo IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem tamali namočla Kuminin sirup na dudo pa jo tak vleče da joj. Nič več krčev, mama pa je lahko na RR še malo dokler nebo lakote. kaj je sladek? jaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:48:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Steffi, si ti tudi primorka? Tejči H - moja Nika nima krčev zarad ad3. Matevž je tudi tak cortek! Ma, se bodo naše babnice teple za te fante! Bomo kako rekle al bote tih? asimilirana primorka . ne nisem primorka, ampak prekmurka priseljena na Obalo. Aha, sej enkrat si že povedala. Se nam boš pridružila pri vozičkanju, a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:49:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: janaja Ja so rekli da včasih maternično ustje zakrvavi , eto jaz še vedno vztrajam doma, če se uležem so popadki na 5 min , ne sicer ekstra močni. Če pa vstanem se počasi pomirijo. Jaz nimam več pojma , sem že čist obupana. Res bi rada da je že vse za mano, te hormoni me tud tok mečejo .... janaja upam,da bo res čimprej za tabo IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem tamali namočla Kuminin sirup na dudo pa jo tak vleče da joj. Nič več krčev, mama pa je lahko na RR še malo dokler nebo lakote. kaj je sladek? [/quote]jaa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:50:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa iiiii A ima rada dudo? Nika je niti pod razno ne vzame. Pa skoz pišeš, da je po rokah. A se rada carta, a ne? ja proti večeru sta z dudo kolegici, dopoldan pa ne. Carta pa je taka da joj. Ma ko jo vsi vlačijo pa cartajo. Se vidi da je prva vnukinja in da bo razcartana tak da joj. ji je danes moj ati prineso kr oni trikolesnik ko ima zadaj palico, da jo tiščiš pol pa je lahko samo kolo.. Sem se tak smejala. Stara je 19 dni, dedi pa ji kolo kupi..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:51:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa iiiii A ima rada dudo? Nika je niti pod razno ne vzame. Pa skoz pišeš, da je po rokah. A se rada carta, a ne? ja proti večeru sta z dudo kolegici, dopoldan pa ne. Carta pa je taka da joj. Ma ko jo vsi vlačijo pa cartajo. Se vidi da je prva vnukinja in da bo razcartana tak da joj. ji je danes moj ati prineso kr oni trikolesnik ko ima zadaj palico, da jo tiščiš pol pa je lahko samo kolo.. Sem se tak smejala. Stara je 19 dni, dedi pa ji kolo kupi.. No to kolo bo pa res moralo malo počakat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:52:54
|
|
|
|
Lorencia
|
Današnji PREGLED: +11kg naslednji pregled v P ( morem poklicati 3 dni pred PDP , da mi povedo termin, koliko sem razumela svojo G. ) CTG je ok...za razliko od prejšnjega tedna, ko so bili vidni popadki...se je zdaj palček odločil, da še ne bo prišel ven Naredila mi je tudi UZ...okvirna teža je 3600g, vse v meji normale - brez odstopanj ali kakšnih težav. Mene pa kljub temu, da nič ne kaže na popadke...vse tako boli, če hodim 10 min po mestu...mi tak zašpana trebuh, da komaj pridem do doma, križ me boli, dol me vleče...tu nekaj svetim po stanovanju in se trudim pospravljati, vendar po polžje oz še počasneje. Želim biti aktivna, da bi se morda kaj premaknilo...samo mi ta aktivnost ne uspeva najboljše Drugače pa ČESTITKE novi mamici, je že bil čas, da malo dopolnimo seznam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:53:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa iiiii A ima rada dudo? Nika je niti pod razno ne vzame. Pa skoz pišeš, da je po rokah. A se rada carta, a ne? ja proti večeru sta z dudo kolegici, dopoldan pa ne. Carta pa je taka da joj. Ma ko jo vsi vlačijo pa cartajo. Se vidi da je prva vnukinja in da bo razcartana tak da joj. ji je danes moj ati prineso kr oni trikolesnik ko ima zadaj palico, da jo tiščiš pol pa je lahko samo kolo.. Sem se tak smejala. Stara je 19 dni, dedi pa ji kolo kupi.. za dedija. to še mene vse čaka, ker bo tudi pri nas prva vnukinja.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:54:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No to kolo bo pa res moralo malo počakat. ja kakšno leto še al pa malenkost manj. Lorencia za pregled.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:55:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Današnji PREGLED: +11kg naslednji pregled v P ( morem poklicati 3 dni pred PDP , da mi povedo termin, koliko sem razumela svojo G. ) CTG je ok...za razliko od prejšnjega tedna, ko so bili vidni popadki...se je zdaj palček odločil, da še ne bo prišel ven Naredila mi je tudi UZ...okvirna teža je 3600g, vse v meji normale - brez odstopanj ali kakšnih težav. Mene pa kljub temu, da nič ne kaže na popadke...vse tako boli, če hodim 10 min po mestu...mi tak zašpana trebuh, da komaj pridem do doma, križ me boli, dol me vleče...tu nekaj svetim po stanovanju in se trudim pospravljati, vendar po polžje oz še počasneje. Želim biti aktivna, da bi se morda kaj premaknilo...samo mi ta aktivnost ne uspeva najboljše Drugače pa ČESTITKE novi mamici, je že bil čas, da malo dopolnimo seznam. za pregled. Tvoj bo pa kr težko kategorec.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:56:38
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, po čem pa tvojo Lijo šraufa? Moja ima od včeraj krče. Tak da razmišljam, da bo treba malo pazit. Česa ti ne ješ? Lorencia, super.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 11.3.2009 18:57:08 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:57:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No to kolo bo pa res moralo malo počakat. ja kakšno leto še al pa malenkost manj. Lorencia za pregled. sam ga pa že imate! Morete potem povedat, da ne dobi še enega za 1. RD! no, spomnim se, ko sm bla na 1. Rd ene punčke in je dobila tri takšne!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?