|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
11.3.2009 18:36:53   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: novo
ja, zdaj veš, da se že zdaj dobro zavedajo, kaj morajo in kje se najboljše počutijo!user posted image
ja res so prefrigani tile naši sončki user posted image ampak saj prav. Itak paše ko jo tak k sebi stisneš. Samo ko jo ščipa mi ni fjn ker ne vem kak ji naj pomagam user posted image ampak tud to bomo dali mimo. Še sreča da je ne ščipa tak pogosto in cel dan. Da jo samo popoldan user posted image

Zdaj gledam kolko Strojanova dobi dnara od CSD user posted image user posted image to ti je pravica ja..

user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
11.3.2009 18:38:26   
tasa_m

crkneš!
Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?!user posted image

ja pa si vidla, da je rekla da ji naj država da še več denarja?? Delat bi jo spokala pa adijo. Ena družina pa bo mogla milijonkrat tja it pa prosit za slabih 200€ pa še to bodo tak komplicirali..
To se res lahko samo v SLO. dogaja user posted image user posted image na žalost user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
11.3.2009 18:38:44   
novo

in kako drugače taša?
mate še atija doma al že hodi v službo? user posted image

ati je doma, samo danes je spet šel na roj. dan v službo sodelavcu. Malo prej je prišel kr dobre volje domov in sem ga spat spravla user posted image user posted image
Je pa si zrihtal da bo še ves nasl. tedn z nama doma,tak da bomo vse skup 3 tedne skupaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image da se boste res nacartali!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
11.3.2009 18:40:32   
novo

crkneš!
Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?!user posted image

ja pa si vidla, da je rekla da ji naj država da še več denarja?? Delat bi jo spokala pa adijo. Ena družina pa bo mogla milijonkrat tja it pa prosit za slabih 200€ pa še to bodo tak komplicirali..
To se res lahko samo v SLO. dogaja user posted image user posted image na žalost user posted image

ja, za naše državljane mislim, da se morajo zaprositi vsakih 3 mesece, oni pa imajo permanentno!? user posted image user posted image user posted image
no, ja, mogoče bojo pa zdaj mal odreagirali, ko so povedali javno.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
11.3.2009 18:40:53   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image da se boste res nacartali!

ja, samo pol pa bo mislim pri men velik problem, ker sem se danes že spraševala kak bom vse to zmogla.
Očitno si bom res mogla naret All inclusive pri tašči user posted image al pa samo kosilo za odnest proti domu user posted image user posted image ko bo Tomaž iz službe prišel..
Bom že nekaj pogruntla user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
11.3.2009 18:42:04   
novo

crkneš!

ne to pa nism slišala. Ja bi ji dala več, z eno nulo manj! Pa kramp pa lopato v roke! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
11.3.2009 18:42:05   
tasa_m
user posted image user posted image sem tamali namočla Kuminin sirup na dudo pa jo tak vleče da joj. Nič več krčev, mama pa je lahko na RR user posted image še malo dokler nebo lakote.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
11.3.2009 18:42:42   
tasa_m
ne to pa nism slišala. Ja bi ji dala več, z eno nulo manj! Pa kramp pa lopato v roke! user posted image
 user posted image user posted image pa v rudnik, bi moj ati reko user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
11.3.2009 18:43:43   
novo

ja, samo pol pa bo mislim pri men velik problem, ker sem se danes že spraševala kak bom vse to zmogla.
Očitno si bom res mogla naret All inclusive pri tašči user posted image al pa samo kosilo za odnest proti domu user posted image user posted image ko bo Tomaž iz službe prišel..
Bom že nekaj pogruntla user posted image

ja, sej bo vse steklo. taščo pa kr izkoristit, če je pripravljena kuhat. Sam posodice za transport si nabavi! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
11.3.2009 18:43:51   
janaja
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image user posted image user posted image  Sem prebrala komentarje. Odlični so!

Čestitke za vse današnje preglede.

Janaja, a se je krvavitev ustavila? Kaj so pa rekli, od česa je, da so te kar domov poslali?

Najaa naš prvi se je tudi zvečer bolj pogosto dojil. Sem najprej sklepala, da imam morda premalo mleka, a se je izkazalo, da je samo bolj utrujen in se zato hoče bolj pogosto crkljati.

Vsem, ki že cartate pa želim čim več cartanja in vsaj minimalno količino spanja user posted image  

Ja so rekli da včasih maternično ustje zakrvavi user posted image , eto jaz še vedno vztrajam doma, če se uležem so popadki na 5 min , ne sicer ekstra močni. Če pa vstanem se počasi pomirijo. Jaz nimam več pojma user posted image , sem že čist obupana.
Res bi rada da je že vse za mano, te hormoni me tud tok mečejo ....

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
11.3.2009 18:44:13   
novo

user posted image user posted image sem tamali namočla Kuminin sirup na dudo pa jo tak vleče da joj. Nič več krčev, mama pa je lahko na RR user posted image še malo dokler nebo lakote.

kaj je sladek?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
11.3.2009 18:45:58   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image user posted image user posted image  Sem prebrala komentarje. Odlični so!

Čestitke za vse današnje preglede.

Janaja, a se je krvavitev ustavila? Kaj so pa rekli, od česa je, da so te kar domov poslali?

Najaa naš prvi se je tudi zvečer bolj pogosto dojil. Sem najprej sklepala, da imam morda premalo mleka, a se je izkazalo, da je samo bolj utrujen in se zato hoče bolj pogosto crkljati.

Vsem, ki že cartate pa želim čim več cartanja in vsaj minimalno količino spanja user posted image  

Ja so rekli da včasih maternično ustje zakrvavi user posted image , eto jaz še vedno vztrajam doma, če se uležem so popadki na 5 min , ne sicer ekstra močni. Če pa vstanem se počasi pomirijo. Jaz nimam več pojma user posted image , sem že čist obupana.

user posted image user posted image user posted image Verjamem, da ni prijetno! user posted image user posted image user posted image

poskusi se sprostit, si naredi kopel! user posted image
Ne preveč čakat, sej bo prišlo, ko bo!

< Sporočilo je popravil novo -- 11.3.2009 18:46:58 >

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
11.3.2009 18:47:42   
novo

user posted image user posted image pa v rudnik, bi moj ati reko user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
11.3.2009 18:48:14   
Najaa

Očitno res vse čakate na prazno luno, ne polno user posted image

No, pa da vam še jaz naredim nekaj luštev z mojo žabo, kjer veselo "žveče" dudo, katera je skoraj večja od nje user posted image

user posted image

iiiii user posted image

A ima rada dudo?
Nika je niti pod razno ne vzame.
Pa skoz pišeš, da je po rokah. A se rada carta, a ne? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
11.3.2009 18:48:19   
tasa_m
Ja so rekli da včasih maternično ustje zakrvavi , eto jaz še vedno vztrajam doma, če se uležem so popadki na 5 min , ne sicer ekstra močni. Če pa vstanem se počasi pomirijo. Jaz nimam več pojma , sem že čist obupana.
janaja upam,da bo res čimprej za tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaa user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
11.3.2009 18:48:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Steffi, si ti tudi primorka?

Tejči H - moja Nika nima krčev zarad ad3.

Matevž je tudi tak cortek! Ma, se bodo naše babnice teple za te fante! user posted image

Bomo kako rekle al bote tih? user posted image

asimilirana primorka user posted image user posted image user posted image . ne nisem primorka, ampak prekmurka priseljena na Obalo.

Aha, sej enkrat si že povedala.
Se nam boš pridružila pri vozičkanju, a ne? user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
11.3.2009 18:49:43   
novo

Ja so rekli da včasih maternično ustje zakrvavi , eto jaz še vedno vztrajam doma, če se uležem so popadki na 5 min , ne sicer ekstra močni. Če pa vstanem se počasi pomirijo. Jaz nimam več pojma , sem že čist obupana.
janaja upam,da bo res čimprej za tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]jaa user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
11.3.2009 18:50:41   
tasa_m
iiiii user posted image

A ima rada dudo?
ja proti večeru sta z dudo kolegici, dopoldan pa ne. user posted image
Carta pa je taka da joj. Ma ko jo vsi vlačijo pa cartajo. Se vidi da je prva vnukinja in da bo razcartana tak da joj. user posted image

ji je danes moj ati prineso kr oni trikolesnik ko ima zadaj palico, da jo tiščiš pol pa je lahko samo kolo..
Sem se tak smejala. Stara je 19 dni, dedi pa ji kolo kupi.. user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
11.3.2009 18:51:50   
Najaa

iiiii user posted image

A ima rada dudo?
Carta pa je taka da joj. Ma ko jo vsi vlačijo pa cartajo. Se vidi da je prva vnukinja in da bo razcartana tak da joj. user posted image

ji je danes moj ati prineso kr oni trikolesnik ko ima zadaj palico, da jo tiščiš pol pa je lahko samo kolo..
Sem se tak smejala. Stara je 19 dni, dedi pa ji kolo kupi.. user posted image user posted image

user posted image user posted image  No to kolo bo pa res moralo malo počakat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
11.3.2009 18:52:54   
Lorencia
Današnji PREGLED:

+11kg
naslednji pregled v P ( morem poklicati 3 dni pred PDP , da mi povedo termin, koliko sem razumela svojo G. )

CTG je ok...za razliko od prejšnjega tedna, ko so bili vidni popadki...se je zdaj palček odločil, da še ne bo prišel ven user posted image

Naredila mi je tudi UZ...okvirna teža je 3600g, vse v meji normale - brez odstopanj ali kakšnih težav.

Mene pa kljub temu, da nič ne kaže na popadke...vse tako boli, če hodim 10 min po mestu...mi tak zašpana trebuh, da komaj pridem do doma, križ me boli, dol me vleče...tu nekaj svetim po stanovanju in se trudim pospravljati, vendar po polžje oz še počasneje.
Želim biti aktivna, da bi se morda kaj premaknilo...samo mi ta aktivnost ne uspeva najboljše user posted image

Drugače pa ČESTITKE user posted image user posted image user posted image novi mamici, je že bil čas, da malo dopolnimo seznam.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
11.3.2009 18:53:50   
novo

iiiii user posted image

A ima rada dudo?

user posted image user posted image user posted image za dedija.
to še mene vse čaka, ker bo tudi pri nas prva vnukinja. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
11.3.2009 18:54:05   
tasa_m

ja kakšno leto še user posted image user posted image al pa malenkost manj.

Lorencia user posted image za pregled.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
11.3.2009 18:55:38   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Današnji PREGLED:

+11kg
naslednji pregled v P ( morem poklicati 3 dni pred PDP , da mi povedo termin, koliko sem razumela svojo G. )

CTG je ok...za razliko od prejšnjega tedna, ko so bili vidni popadki...se je zdaj palček odločil, da še ne bo prišel ven user posted image

Naredila mi je tudi UZ...okvirna teža je 3600g, vse v meji normale - brez odstopanj ali kakšnih težav.

Mene pa kljub temu, da nič ne kaže na popadke...vse tako boli, če hodim 10 min po mestu...mi tak zašpana trebuh, da komaj pridem do doma, križ me boli, dol me vleče...tu nekaj svetim po stanovanju in se trudim pospravljati, vendar po polžje oz še počasneje.
Želim biti aktivna, da bi se morda kaj premaknilo...samo mi ta aktivnost ne uspeva najboljše user posted image

Drugače pa ČESTITKE user posted image user posted image user posted image novi mamici, je že bil čas, da malo dopolnimo seznam.

user posted image user posted image user posted image za pregled. Tvoj user posted image bo pa kr težko kategorec. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
11.3.2009 18:56:38   
Najaa
tasa, po čem pa tvojo Lijo šraufa?
Moja ima od včeraj krče. user posted image  Tak da razmišljam, da bo treba malo pazit. Česa ti ne ješ?

Lorencia, super. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 11.3.2009 18:57:08 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
11.3.2009 18:57:24   
novo

ja kakšno leto še user posted image user posted image al pa malenkost manj.

Lorencia user posted image za pregled.

sam ga pa že imate! Morete potem povedat, da ne dobi še enega za 1. RD! user posted image user posted image
no, spomnim se, ko sm bla na 1. Rd ene punčke in je dobila tri takšne! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?