|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
11.3.2009 12:40:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps

oooooooooooooooo,ste zgovorneuser posted image user posted image user posted image user posted image

ooooooooooo, ti tudi! user posted image

Kako je, mami? Sta se kaj srečali z Dali?
sva se srečali mimgredeuser posted image pozdravlja vseuser posted image bo pa tudi kmalu doma,mogoče je že danes šla,ne vem točno koliko časa mora bit po CR not.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.3.2009 12:41:25   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Oh, punce...jaz se tako zabavam s temi komentarji zdaj, ko se je začelo malo dogajat in je vse napeto...samo upam, da mi katera ne bo zamerila kakšne reči... user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ti bomo že vrnile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.3.2009 12:41:26   
spps

Oh, punce...jaz se tako zabavam s temi komentarji zdaj, ko se je začelo malo dogajat in je vse napeto...samo upam, da mi katera ne bo zamerila kakšne reči... user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image a se lahko uvrstim nazaj na seznam bušijev?še je precej ostalouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.3.2009 12:41:39   
Piruri
Mama_m...kaj zdaj to pomeni???? Da sta s tvojim v kakšni akciji user posted image ...upam, da se obnese... user posted image  user posted image  user posted image  

www.by-ab.si

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.3.2009 12:43:54   
Piruri

user posted image user posted image user posted image a se lahko uvrstim nazaj na seznam bušijev?še je precej ostalouser posted image

user posted image  user posted image  user posted image ...no problem, bomo dodale še na seznam POPORODNE TREBUŠČKE...user posted image  user posted image  user posted image
BTW...tvoj Marcel je tako cute...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.3.2009 12:43:59   
sonček85
spps.welcome back ,kako je kaj mali Marcel,uživajte še naprej in srečno
Miklarom je rekla naj te pozdravim  tko da ti pošiljam njene pozdravčke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.3.2009 12:44:32   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Evo mene s pregleda. Nič novega, razen da sem zgubila 3 ure v P. Ma tem našim zdravnikom se res nikamor ne mudi. G sem čakala več kot 1 uro, da mi je potem rekel: dober dan in nasvidanje se vidimo v petek ponovno.

Bila sem pol ure na CTG-ju, ki ni pokazal nič ( en švoh popadek ter to kar že vem, da našega user posted image  zjutraj ne zbudi prav nič).

Punce uživajte. Grem na sprehod. G je rekel da bo treba na Slavnik pogledat če želim roditi, tako da gremouser posted image user posted image user posted image .

Ja, tvoje dete je pa vztrajno user posted image  očitno je pri tebi tako luštno, da noče nikamor

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.3.2009 12:50:21   
mama_milchy

Mama_m...kaj zdaj to pomeni???? Da sta s tvojim v kakšni akciji user posted image ...upam, da se obnese... user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image  kako da ne user posted image user posted image user posted image  niti doma ga ni kaj šele da bi bila v kakšni akciji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  misija nemogoče je to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.3.2009 12:50:27   
mama_milchy

user posted image  user posted image  user posted image ...no problem, bomo dodale še na seznam POPORODNE TREBUŠČKE...user posted image  user posted image  user posted image
BTW...tvoj Marcel je tako cute...user posted image

poporodni trebuščki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.3.2009 12:52:38   
felix7
Izgleda, da bo končno nekaj akcije:

Miška2006 sporoča, da je v P in upa, da bo njene kalvarije še danes konec... Pravi, da je optimist!

Držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.3.2009 12:56:15   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Miška2006 sporoča, da je v P in upa, da bo njene kalvarije še danes konec... Pravi, da je optimist!

Držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držimo pesti in navijamo, da čimprej in čim lažje mine!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.3.2009 12:56:43   
felix7
no, jaz sem bila tudi pridna, posesala sem en del hiše (drugi del bo moral še mal počakat user posted image ), kopalnico sem delno pomila, perilo zložila, samo zlikano še ni... skratka, vse delam na pol user posted image user posted image user posted image

aja, pa na sprehodku sem tudi bila, kakšno krasno sonce, samo pri nas ful piha.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.3.2009 12:59:28   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

no ja, samogovorov pa tud jaz ne bom mela, grem zašit še tisto črko na dekco da lahko potem poslikam, pa dam v album user posted image

Jaz pa se grem lotit čiščenja kopanice...user posted image  mislim, da je čas!

Je to tudi kakšen znak?...Jaz sem jo čistila v nedeljo...koliko dni  moram pol še prištet do dneva D? Mogoče glede na kvadraturo kopalnice... user posted image  user posted image  user posted image

Kopalnica čista - znakov NIČ!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.3.2009 13:00:29   
mama_milchy

držimo pesti Miška2006 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.3.2009 13:01:11   
felix7
Miška še pravi, da ima povišan pritisk in da ji bodo kar predrli mehur, ker nima smisla čakat... user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.3.2009 13:05:49   
Pupa7

user posted image user posted image user posted image user posted image go go MIŠKA go go user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.3.2009 13:10:46   
Pupa7
jaz sem se napokala junk fooda da jedva diham in že razmišljam če bi šla mičken počivat 

sem vedla da si moram it copate kupit, da gre kera rodit

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.3.2009 13:12:28   
Pupa7
ne bom več dost razmišljala in kr grem eno kitico odležat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.3.2009 13:12:54   
felix7

jaz sem se napokala junk fooda da jedva diham in že razmišljam če bi šla mičken počivat 

user posted image user posted image user posted image  ampak se  res vedno nekaj začne dogajat, ko ti mrkneš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.3.2009 13:14:48   
Piruri
Miška....user posted image user posted image user posted image user posted image

...magične copatke?...morda pa moraš več iz stanovanja...zgleda vaš švicarski zrak ugodno vpliva na slovenske nosečke user posted image  user posted image  user posted image ...alo, še en giro okoli jezera user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.3.2009 13:16:53   
felix7

ne bom več dost razmišljala in kr grem eno kitico odležat user posted image user posted image user posted image

in ko se vrneš, bo mogoče še kaj novega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.3.2009 13:22:17   
pondelak
miška naj ti hitro mine user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.3.2009 13:22:51   
_andreja_
miška super user posted image user posted image user posted image  pa je konec zatišja

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.3.2009 13:22:55   
pondelak

ti si kar privošči user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.3.2009 13:29:16   
mama_milchy

Miška še pravi, da ima povišan pritisk in da ji bodo kar predrli mehur, ker nima smisla čakat... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?