Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 8:11:00
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro. še junijkam malce kavice za lažje prebujanje in lepši dan.... tako, zdaj pa na delo... ker... včeraj sem cel dan zabušavala, pa moram danes mal nadoknadit, datumi me že priganjajo ... IZVIRNO SPOROČILO: Janci F V kolikor je meni znano, imata lupinica in stolček različna isofix podstavka, saj so nosilci drugače narejeni. Vsaj za PP sem 100%. No evo, jaz sem pa živela v zmoti, da bom imela isofix podstavek malo dlje kot 6-8 mesecev kolikor uporabljaš lupinico...pa še v MŠ mi tega niso razjasnili... Zdaj pa res ne vem, kako bomo s tem nakupom, v prvem obdobju se res ne mislimo veliko z avtom vozit...mogoče bomo res kar samo na pasovih...al pa kje kakšen rabljen isofix kupim Bodite pridne...in lep dan vam želim... Upam da danes ne bo tako kislo kot včeraj....
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 9:14:14
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham *alina* se pa ni nič javila danes, mogoče sta šli domov. Zaenkrat sem še v porodnišnici, grem pa danes domov
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 9:19:13
|
|
|
|
mojjaka
|
Jutro! Če ni to vreme brezvezno upam, da čimprej sonček posije. Me je ravno klical možek, da ne bojo delali danes ko je tako vreme in da bi lahko danes v Ikeo skočla. No,bomo videli kaj bo iz tega...mogoče pa res greva in bo ta turoben dan prej minil.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 9:19:21
|
|
|
|
sončki
|
bravo veliko cartanja vama želim
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 9:20:19
|
|
|
|
Tira
|
Jutro! Tinca vidim, da imava enake probleme. Tud mene še vedno tko mučijo mravljinci, da ne morem spat . Sem pa že mislila, da sem ena redkih, k ima take probleme s tem . Lsica Isofix podstavek še ni dolgo na trgu, ampak pomoje lahko kje zvohaš tud rabljenega. Midva ga ne bova imela, tud ne bomo pretiraval z avtom prve mesece. Itak pa lupinico tko hitr preraste... Bomo potem avtosedež kupil bolj ornk Kranjčanke kavica danes ob 10h v Tušu
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 9:58:06
|
|
|
|
bačko
|
Alina me veseli da gresta domov.Lepo se imejta doma.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 10:03:37
|
|
|
|
bamoocham
|
Jutro Js pa morem rečt, da sem spala danes odlično. Do 9h, pa sem se zbudila, ker sem bila lačna. Tak, da je zajtrk že padel, zdj pa še kavica. Bom vidla, če jo bom pila, mi ni glih najboljše nekaj v želodcu. Lino, tudi js sem pošila cotke s sukanci, da vem kaj je od katerega, da ne bi zamešala. Tinca, sem že misla, da si šla kam tk dolgo te ni blo na spregled. Bačko, hvala. *alina* lepo, da greta domov. Samo, da je vse ok. Sej javim popoldan še, imam ob pol treh pregled. Papa
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 10:03:46
|
|
|
|
tecka
|
Alina, veliko sreče ! Glede na to, da si rodila tako zgodaj me zanima, ali so ti v porodnišnici mogoče priporočli kakšno (elektronsko) varuško, ki ima tudi nadzor dihanja? Smo se par dni pogovarjale o varuškah, no, jaz se še nisem odločila, kaj bomo nabavili...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 10:03:50
|
|
|
|
jabolka
|
DOBRO JUTRO-DOBER DAN MAMICE , hura , danes je moj zadnji dan dela ( za to leto ) . Do 07.05 malo dopusta in od 08.05 pa porodniška . Vse ste tako pridne perete , pripravljate za . Jaz še nisen nič oprala , zdaj ko bom na dopustu bom začela z pranjem in pripravljanjem . Nekaj sem že nabavla, kupila in nekaj malega dobila, še nekaj malega je treba nabavit -sproti(banjico,dudo,pampers,..) Iz CSD so mi že poslali odločbi , - odločili smo se za denar . Da ni katera naročila prek ZIBKA ? Ste zadovoljne ,.. Jaz sem naročila rjuhe , odejico,brisačo ,.. pa čakam da mi pošljejo ...upam da bo vse ok. . Punce,mamice- ..vsem želim en lep praznični vikend ! Če pa se ne bom za nekaj časa oglasla(sem pri tašči ,nimam svojegara čunalnika) vam želi vse dobro , brez bolečin ,lepe porod vse najjjjjjj
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 10:06:37
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka Jutro! Če ni to vreme brezvezno upam, da čimprej sonček posije. Me je ravno klical možek, da ne bojo delali danes ko je tako vreme in da bi lahko danes v Ikeo skočla. No,bomo videli kaj bo iz tega...mogoče pa res greva in bo ta turoben dan prej minil. Čuvajta se gripe ... Ma ne, saj ne mislim panike delat, sam moj se zdaj na gripo zgovarja, ker se mu ne da v šoping v Avstrijo it...Vse mu prav pride, .
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 10:09:13
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham *alina* se pa ni nič javila danes, mogoče sta šli domov. Zaenkrat sem še v porodnišnici, grem pa danes domov *alina* super .... uživajte doma in pusti se razvajat .
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 10:11:12
|
|
|
|
tecka
|
Jabolka, jaz sem tudi kupila pri Zibki, ker mi je na poti do LJ, sem šla kar osebno tja. Nabavila pa sem ščitnik za posteljico, 2 kompleta prevlek ter dekico (ki je na eni strani flis, na eni pa bombaž). Dekice sicer niso imeli na zalogi in jo dobimo po praznikih. Prevleke se mi zdijo ok, so že oprane in se ravnokar sušijo. Sicer se mi dosti bolj dopadejo vzorci od Aljaža, ampak so konkretno dražji. Sem za ta denar raje kupila boljši kovterček v Odeji.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 10:13:06
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Lsica Isofix podstavek še ni dolgo na trgu, ampak pomoje lahko kje zvohaš tud rabljenega. Midva ga ne bova imela, tud ne bomo pretiraval z avtom prve mesece. Itak pa lupinico tko hitr preraste... Bomo potem avtosedež kupil bolj ornk Kranjčanke kavica danes ob 10h v Tušu Saj midva tud zgleda da ne...se čist strinjam s tabo - za tiste 2,3x kolikor jo bomo rabili ne bom dajala 100 evrov Kranjčanke uživajte (no saj je že 10) na kofici... Jaz tud šibam, sem s staro sodelavko zmenjena , sam ne v Kr, žal, če ne bi se vam pridružla...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 10:18:25
|
|
|
|
mojjaka
|
Čuvajta se gripeuser posted image ... Ma ne, saj ne mislim panike delat, sam moj se zdaj na gripo zgovarja, ker se mu ne da v šoping v Avstrijo it...Vse mu prav pride, user posted image .
< Sporočilo je popravil mojjaka -- 30.4.2009 10:19:05 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 10:34:33
|
|
|
|
princ_princeska
|
dobro jutro Alina-- lepo se cartajte doma bamoocham- lepo opravi pregled vreme ....je kar turobno ja, nikjer sončka, samo dež...bomo pa notri kaj več postorile, ane Se tipkamo...pa pa
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 10:55:00
|
|
|
|
lino
|
Jutro. Alina uživajte doma!!! Ma danes je pa res tak dan...sem zelo žalostna, ker sva s sinom že cel teden doma - počitnice in namesto, da bi uživala, se kar naprej prepirava... Malo bi se moral učiti, pa se mu ne da...uglavnem kar koli mu rečem ali ga prosim da naredi (npr. sobo pospravi, pobere svoje obleke s tal...) za vse se mi zgovarja in to uno orng (kao ma si glupa, pa jaaaaaaaaa sej bom, sej si že povedla, oooh kk si ti tečna, ko ta ka čarovnica...)mislim meni se pa to res ne zdi več normalno...in v primeru, da povzdignem glas in sem huda, pa gre v svojo sobo in loputne z vrati... Že res, da je star 10 let in bo počasi tuki puberteta...ampak vseeno tk ne gre in me je strah, kaj bo, ko bo prišel in bodo počitnice...a pol se bom skoz sekirala kako naj s ta starejšim shajam ...Sej se bomo danes, ko pride domov pogovorili, ampak pomaga pa običajn o nič ne, dokler je doma se mal lepše obnaša (se ga mal boji, ker jih je tudi že čez rit dobil), ko pa on gre (veliko dela) pa mene 1000/uro preživcira... Sej živcirat se sploh ne mislim...bomo potem reševali, ampak prav vzgojno pa to ni..., če pa začnem sedaj huda bit, me pa lahko samo spravi do tega, da ga na koncu še res čez rit in potem bom slabe volje in živčna,...pa ne bi rada tega zaradi in zaradi sebe. Ima morda katera kak nasvet???
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 10:56:14
|
|
|
|
loveforever
|
dobro jutro punce na hitro se vam malo javim, morem vas malo za nazaj prebrat sem včeraj bila bolj odsotna pa ste ogromno načvekale ja dan je zopet za pospravljanje, greste danes kam na kresovanje?? mi njbrž zarad ta male ne, se mi pa drgač ful lušta it k je tak romantično .. noi se ta mala nekaj oglaša se slišimo kasnej
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 11:07:26
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* Zaenkrat sem še v porodnišnici, grem pa danes domov alina uživajte doma in se veliko cartajte!!!!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 11:17:04
|
|
|
|
manna
|
Alina; želim vam prijeten začetek pa čimveč se crkljajte!! lino; o vzgoji ti težko svetujem ker nimam še nobenega nadobudneža doma. Lahko pa rečem, da po moje veliko bolj zaleže če ga pohvališ kadar JE priden kot pa če ga grajaš kadar NI priden. Torej kadar bo naredil bilokaj dobrega, pa tudi če malenkost, ga pohvali, objemi.. Ali pa mu kar tako brez razloga reči kako si vesela da je že tako velik in odgovoren da bo lahko zdaj kaj pomagal pri novem dojenčku...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 11:26:08
|
|
|
|
lino
|
Manna HVALA. Tuki vam en link pripopam...men so full šikani vozički in cenovno ugodni...pa sedeži...sam malo za lušte... http://baby-shop.si/
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 11:35:23
|
|
|
|
lenika
|
Pozdravljene! Ja to vreme je pa res grozno. Jaz sem danes s kolegico in sinetom dopoldne letala po trgovinah, ker smo iskali eno darilo. Katastrofa. Mrzlo, piha, dežuje. In potem se tlačit v avto, pa tamalega 100X v avtosedež in iz njega,... skratka vesela sem da smo prišli domov, popoldne pa še enkrat z atijem v trgovino malo hladilnik napolnit. Vsekakor pa upam, da bo v prihodnjih dneh kaj bolje, ker smo kar nekaj dni že bolj noter in Maticu že kar manjka malo akcije. Njemu je bilo sicer to današnje pohajkovanje po dežju super, ker se je dogajalo, meni pa ni bilo nič kaj všeč.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 11:44:26
|
|
|
|
Hanuši
|
alina - uživajte doma lino - te čist zastopim, jaz imam 9-letno po moje že na pol pubertetnico. Sicer je zdele med počitnicami ful leteča, ampak mamo podobne probleme. Za sobo sem sicer sedaj rekla, da naj samo toliko poskrbi, da lahko vrata odprem. Cune ležijo po tleh, sam ne pobiram več, ko pa si zaželi kakšno cotko s tal, je pa groza, ker kao ni nič oprano. Sam se sploh ne sekiram več. Točno ve kje je košara z umazanim perilom. Če cote ne pristanejo tam pol se ne morejo oprati. Tko, da mi smo zdaj na ignoranci, pa se mi zdi, da še to najbolj pali. Smo pa mel par dni nazaj čisti pubertetniški izpad. Smo letzeli v sobo, užaljeni, zaloputnili z vrati, se vrgli na posteljo in cepetali. Je reku, da to so zdej pa RBD. Pa sej bo minilo. HB vsaj odgovarja se mi pa ne. Je enkrat poskusla, pa sem jo prvič v življenu počla in to čez usta. Pa se ni več ponovilo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 11:44:47
|
|
|
|
tadejluka
|
Hej! SEm s pregleda, vse ok, mišek se je obrnil, tako da bomo normalno rodili, čeprov jest še kr čutim brce spodaj , vaga okol 2570g, me pa kr fino dol tišči skoz, ma bo že.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 11:50:05
|
|
|
|
bjondi
|
Lino-naša karin bo devet let dopolnila...ne sprašuj kake imamo že ene tri tedne,jz ne vem al je pomlad al je puberteta...tko da je končno tud mož zraven stopil da se vsi trije pogovarjamo...ampak ji ne dopoveš zaboga ne smo mel kr pridige ,pa je drgač tko pridna da je že kr preveč...tolažim se s tem da je pomlad ... Alina-lepo se cartejte...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.4.2009 11:55:10
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši lino - te čist zastopim, jaz imam 9-letno po moje že na pol pubertetnico. Sicer je zdele med počitnicami ful leteča, ampak mamo podobne probleme. Za sobo sem sicer sedaj rekla, da naj samo toliko poskrbi, da lahko vrata odprem. Cune ležijo po tleh, sam ne pobiram več, ko pa si zaželi kakšno cotko s tal, je pa groza, ker kao ni nič oprano. Sam se sploh ne sekiram več. Točno ve kje je košara z umazanim perilom. Če cote ne pristanejo tam pol se ne morejo oprati. Tko, da mi smo zdaj na ignoranci, pa se mi zdi, da še to najbolj pali. Smo pa mel par dni nazaj čisti pubertetniški izpad. Smo letzeli v sobo, užaljeni, zaloputnili z vrati, se vrgli na posteljo in cepetali. Je reku, da to so zdej pa RBD. Pa sej bo minilo. HB vsaj odgovarja se mi pa ne. Je enkrat poskusla, pa sem jo prvič v življenu počla in to čez usta. Pa se ni več ponovilo. ...pol so prbližn vsi isti tile naši že skoraj najstniki...naša tud pušča spodnjice pa nogavice po tleh pa ji vedno rečem,kaj pa če bi prišel kak njen ljubček pa bi se spotaknil v njih -pol se smejat začne...ma bi rekla še o.k. ,če bi jih maidva z možem puščala po tleh pa jih ne tko da ne vem kje to vidijo...uf...kaj nas čaka...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?