|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
28.4.2009 18:18:18   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
Alina-
najprej tebi iskrene čestitke za tvojo pikico user posted image ...

Sem se malo zamislila,ker nimam totalno nič še pripravljeno za našega pikota,razen trojnih štumfkov ,ki sem jih dobila za novo leto od kolegice,to pa je tudi vse...pa srčno upam,da me ne preseneti...

Bjondi, kako ti je bilo všeč v materinski šoli? Jaz sem nehala ravno s tistim dnem, ko je bil na vrsti porod. Tisti dan sem namreč rodilauser posted image user posted image user posted image . Sem ravno mislila pogledat katera si ti, pol pa ni bilo več prilike. Jaz sem drugače hodila v MŠ s prijateljico, ki je potem hodila sama. Samo verjetno po tem ne moraš vedeti katera sem bila jaz...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
28.4.2009 18:42:21   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka
Lino, mislim da sva obe pri dr.Lužniku.Meni bo drug teden vzel bris, pa mislim da je cena 25eur, nisem pa prepričana.

Ja, tudi jaz imam istega G. in imam tudi drug teden pregled, ga bom kr vprašala koliko točno stane...sem pa malo za tabo s tedni in upam, da mi ga bo lahko potem kasneje naredil...a je v cca. 35-36 teden prepozno???

Manna, kaj pa ta klamidija? A to ti tudi bris uzamejo al kk se to vidi in kaj povzroča oziroma kako se lahko okužiš???

Se mi zdi da ta ZZZS mal preveč špara denarja za te preiskave za nosečnice...a ni brez veze, da ni normalno, da se user posted image oziroma že mamica pregleda na te stvari, ki lahko tako dramatično poškodujejo našeuser posted image ??? Mislim sej verjetno tudi zdravljenje potem ni poceni, pa še 100% ni, pa še lahko bi bila preventiva kot pa....kaj pa vem, meni se zdi pa to noro...ker če nekdo pač nima toliko denarja, da bi si vse te preglede plačal je pa pol pač njegov user posted image lahko na slabšem, mi niso te razlike všeč...ampak kaj moremo.

Dobro, da ne bom preveč težila...se potem še oglasim.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
28.4.2009 18:42:31   
bamoocham
Čvekice ste, tapraveuser posted image

Kk sem pa js utrujena, z mojim sma kupovala še zadnje malenkosti, naročila tudi voziček (Peg perego Pliko switch-Switch oranžen), tak da bom počasi imela vse stvari že. Kupila sem si 2 modrčka za dojenje, enega v Intersparu, dala 16 evrov zanj, enega pa v Mullerju, pa je bil 9 evrov. Pa še one spodnje hlače za enkratno uporabo.

Sem pa našla v Veletekstilu 2 dekici za našouser posted image , z medvedki, eno modro in eno rdečo. Pa sem dala za 2 6 evrov. Se že pereta.

Ja likala sem pa 3 ure, sem vmes mogla nehat, ker mi je tak dol tiščala, da nisem mogla več. jutr še pa 1 stroj zlikam in potem sem z cotkami zaenkrat zaključila.

Js res upam, da se bojo našiuser posted image obrnili na glavico. ker mi ni glih, da bi me rezaliuser posted image

Grem pogledat mojegauser posted image , ko je sobico prestavljal (res je pridn, ga morem pohvalit), nekaj še more pobarvat, pa nalepke dat gor..Se beremo kasneje.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
28.4.2009 19:16:03   
manna
lino; ja, za klamidijo ti vzamejo bris. drugače pa je to bakterijska okužba ki lahko nima nobenih znakov, prenaša se pa s spolnimi odnosi. Predvsem je pogosta seveda pri tistih ki imajo več partnerjev (sem rekla ginekologinji da jaz imam samo enega in istega že sedmo leto, pa je rekla da mi bo vseeno naredila ker pred zdajšnjim  sem imela pa tudi bivšega pa človek kao nikoli ne ve... pa sem rekla, da prav)  Pa ob porodu se lahko prenese na novorojenčka. sicer pa če ti jo slučajno odkrijejo dobiš antibiotike, ki plodu ne škodijo.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
28.4.2009 19:22:07   
manna
Lino; ampak res nisem mislila strašit zdaj s tole klamidijo. Če jo do zdaj nisi imela, potem jo tudi zdaj nimaš saj bi ti jo že na kakšnem brisu odkrili če bi jo imela. Tako da nikar ne skrbi. Meni se je tudi zdelo trapasto da mi dela ta test ker vem da jo nisem imela od kje dobit.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
28.4.2009 20:15:21   
lino
Manna hvala, ne ne , sej me ne strašiš...je fajn vedet... Partnerja imam sicer istega že cca13 let, ne dam pa roko v ogenj več za nobenega moškega, da vseeno tega ne morem dobit, sej veš...tut on lahk morda kdaj čez plot skoči (upam, da ne, ampak dandanes nikoli ne veš)...??

Bom vprašala svojega G. tudi o ceni te prreiskave...mal me le € jezijo, ker prejšnji mesec nisem bolniške dobila in tako že 2 meseca živin s 300€user posted image , pa sej bo...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
28.4.2009 21:10:41   
10ka
alina - super, da se vse tako lepo iztekauser posted image držim pesti, da bo šlo v tem ritmu naprej.

Zadnjič sem pregledovala svoj seznam za porodnišnico iz 2007 in ga tudi malo prenovila. če katero zanima:
gel za tuširanje
zobna ščetka
zobna pasta
glavnik
šampon, balzam
nederček za dojenje (prsne blazinice)
šlape za tuš
copate
vložki
nogavice
deodorant
prigrizek
knjiga
kozmetika (za obraz, vazelin, krema za roke)
duda

napotnica za porodnišnico
materinska knjižica
potrdilo za očeta pri porodu
priznanje očetovstva
vse izvide
polnilec za telefon
telefon
očala
kartico zdravstvenega zavarovanja
osebno izkaznico
gotovino
potrdilo za EA

Sem dodala potrdilo za EA user posted image , knjigo, kozmetiko in dudo. sam še laptopa bi mogla dat na seznam user posted image , pa bi blo, k da grem v hotel. glede spalne srajce še malo razmišljam, da bi vseeno vzela kakšno sabo, ker bi mogoče kak 3 ali 4 dan (če moraš tako dolgo ostati) pasalo imeti na svoji koži kaj res udobnega. v lj porodnišnici so spane srajce bolj user posted image , pa jaz sem čisto vedno dobila XXL, čeprav nosim S-Muser posted image po parih dneh res ni več prijetno tistega nase natikat

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
28.4.2009 21:46:45   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Bjondi, kako ti je bilo všeč v materinski šoli? Jaz sem nehala ravno s tistim dnem, ko je bil na vrsti porod. Tisti dan sem namreč rodilauser posted image user posted image user posted image . Sem ravno mislila pogledat katera si ti, pol pa ni bilo več prilike. Jaz sem drugače hodila v MŠ s prijateljico, ki je potem hodila sama. Samo verjetno po tem ne moraš vedeti katera sem bila jaz...

Pa je res ena mlada pupa prišla ene dvakrat -brez bauhija ,pa  mi je blo zanimiv le zakaj hodi-dolge mal nakravžlane lase je imela,temne...a je prava ?V MŠ pa sem skor mogla hodt,glede na to da bo naša karin stara 9 let in sem skoraj vse pozabila al so pa kej spremenil,tko da mi ni čisto nič žal da sem šla še enkrat...

Drgač pa tvoja Lara sploh ni tako majhna jaz sem imela 1800 g in dolga 41 cm -sicer 33 let nazaj...dans mi nič ne manjka razen kaka kila več velika pa sem 177...tko da držim pestke za vas tri in pa za ves pogum in pozitivno energijo ,ki jo oddajaš...

Naš piko pa vsak večer ko se uležem take zganja,da je prav neprijetno...a je še od katere piko ali pikica tako živahna da boli ali pa je neprijetno,sploh okoli popka...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
28.4.2009 21:52:43   
10ka
Evo, zdaj sem pa res pridno vse za nazaj prebrala user posted image . Ma super, da smo junijke take čvekice, kaj bo šele, ko bomo zibaleuser posted image

Ninta - jaz imam PP on track 3 v 1 in je ful fin. če bi še enkrat kupovala, bi spet vzela PPja, sam bi še switcha pogledala, saj poletne user posted image ne rabijo tako nujno košare. sicer gre komot skoraj po vsakem terenu, samo za kakšen resen off road al pa za ZOO pa ni tolk fajn, se moraš kar pomatrat. je pa super za zlagat, prenašat okoli itd. pa še mnenje glede razporeditve previjalnih površin pri vas doma - po moje je nabolje, da zaenkrat pustiš tako, kot si si zamislila. ko bo user posted image prišel na svet boš itak videla, kaj ti najbolj ustreza in boste potem spreminjali glede na ugotovljene potrebe. je pa super, da boš imela previjalne "prostore" v obeh nadstropjih.

loveforever - glede čaja za dojenje:  meni je bil najbolj fin tisti instant v granulah od hippa, sicer že sladkan. bom mela verjetno spet istega. itak je glavno da ful veliko piješ ko dojiš, k drugač se proizvodnja kar ustavi (preverjeno).

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
29.4.2009 0:30:36   
Lsica
Kakšne čvekice ste... sem bla mal na "dopustu" pri starših, pa me skor kap ko pridem nazaj - koliko je za prečekirat.

Največje presenečenje si nam pripravila  Alina, user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in dobrodošlicauser posted image user posted image user posted image tvoji punčici Lari user posted image Kakšna lepa srčica je...

Tira, tebe vidim še vedno matra tisti "karpalni kanal", pa daj probaj mal imobilizirat roke čez noč s ščitniki ... Baje res pomaga.

Bačko, vsaka čast tvojemu, da se ne da...Lora je krasno ime!!! Saj je tudi Lara, ampak Lora se mi zdi drugačno, bolj originalno.

Snoopyka, sam da je vse OK. Ne nas več tolk strašit, je blo sam o tebi govora, tud jaz sem bla že skor 100% da si šla že rodit...

O, *blu*, vidim, da se je  tebi tud dogajalo. Upam, da bo zdaj vse v redu, popadki pa kar na PDP naj počakajo.

Sončki, a veš da so  pa nam v MŠ rekli, da ni potrebno met modrca še kakšne tri dni po porodu, pa da je najbolje da pustimo zizike mal na zraku sušit...zdaj pa ti praviš, da si z blazinicami znala bit do trebuha mokra od mleka.... Bom kar tebe poslušala user posted image

10ka, prvič slišim za potrdilo za EA - kaj kdaj kako kje?

Bodite pridne, ne se preveč naprezat s pranjem, z likanjem,  pospravljanjem...user posted image
Pri nas še nič ne delamo...se mamo še za učit, bomo pol urejal. Ma ne bom prav velik komplicirala. Greva pa ob majski plači v Ikeo, morda nam pa to da mal volje za urejanje. Ker zaenkrat mam sam nekaj oblačilc in voziček.

Lep pozdravček tudi vsem ostalim...

user posted image J

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
29.4.2009 6:51:16   
mojjaka
Dobro jutro!
Moje noči so spet svetle...sem mogla it zajtrkovat,ker sem že od 5.00budnauser posted image pa tako turoobno vreme je zunaj-mogoče bom pa čez dan lahko malo zadremala.

Sem malo pregledovala RR in majčice že kar pridno rojevajo....kr ni mi jasno da je čez 2dni že maj in da bo čisto normalno, da začnemo mi odhajat v Rim...se že kr veselim,seveda s kančkom strahu in negotovostiuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
29.4.2009 8:07:21   
bamoocham
Jutro user posted image

user posted image kavica, čaj ali pač kar vam paše.

Kako ste kaj? Js sem danes malo slabše spala, sma sobo prestavila in mi je bila kr muka zaspati. No, se bomo že navadili.
1 runda cot se že pere, tokrat najine, ne od našeuser posted image .

Men je pa celo noč trebuh otrdeval, se vidi, da ni več tako veliko prostora noter.
Pa komaj čakam pregled jutriuser posted image , da našouser posted image   spet vidim, in da vidim, koliko se je poredila.
Zdj pa šibam pod tuš in nekaj pojest.

Kje ste kupile kompletek za domov iz P?Ker sma gledala v Velenju, pa nisma nič kaj pametnega našla. V Baby Centru en navaden kompletek 30€user posted image , malo veliko se mi zdi, glede na to, da ga bo verjetn imela gor samo takrat, ko gremo iz P.

Knutek, kaj si zrihtala na pregledu včeraj?

Loveforever, js sem si samo 2 povijalni plenici nabavila, tak če bom slučajn rabila.

Meni je včeraj največ časa pr likanju vzelo likanje tetra plenic. Ni in ni jih hotlo bit konecuser posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 29.4.2009 8:22:38 >

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
29.4.2009 8:12:31   
loveforever
dobro jutro pupe in pupekiuser posted image user posted image  seveda to veja za tiste ki samo mogajo-naši user posted image user posted image .

ja noč je bila spet prekratka, tak da bi še kakpšni dve uri spala ampak ta mala me vedno vrže ven okoli 8-ih če že ne prjuser posted image

sej ne morem verjet da se je že odprla tema januarčice 2010!!!

ja še malo!!!!!!!!!!!!1 ko študira,m da imam do koncaa še 52 dni , to ja ni nič več. no in včeraj nisem nič zlikala, dva stroja pa zraven oprala pomeni da me ene 8 pralnih strojev cot čakauser posted image user posted image

no cotke pa imam pripravljne za našegauser posted image

no pa terta plenice za široko povijanje tudi imam že posušene danes jih sam zlikam

povijalne plenice punce ali ste si nabavile tiste povijalne plenice za široko povijanje s trakci?? vsaj eno je dobro imeti ali pa si jo izposoditi ker če ima user posted image  slabše razvite kolke jo boste potrebovale pri izhodu  iz bolnišnice. sej mislim da se v bebi centru da kupiti posamezno,....js jih imam še od tamale, in glede na to da je ona imela to povijanje imam nekakšen občutek da ga bo imela tudi ta user posted image

no grem malo hladilnik popucat, potem pa se kaj oglasim, pride katera pomagat likat???user posted image user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
29.4.2009 8:14:17   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ) P:06.05  user posted image (1.Anej Ian 5.5.07) +15 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg             Že carta! 
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 04.05.   18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 12.05  UZ:8.5. user posted image   +7,5kg
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 20.04.   user posted image          +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +15 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)                 

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 05.05.   19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
 user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  
user posted image Mateja.Luka.Nik (     let)  P:            user posted image   (1.Luka 1 l)

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 08.05. user posted image (1. Žana 2 l) +4 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 24.04.   user posted image     +9kg                                               

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 04.05 user posted image +3,6 kg
user posted image Tecka  user posted image  
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 13.05.  user posted image   +9 kg                                                

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Meggy
user posted image Tira (27 let, por.   )  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 04.05. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +8 kg                                            
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +9kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 05.05  user posted image     +5,5kg
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 13.05. user posted image   1. Nina (5 let) +11kg

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 13.05. user posted image                     
user posted image amaya (31 let, na koruzi) P: 31.3.    1.Etienne (1 leto)

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 06.05.  user posted image +10 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 18.05.(1. Tjaša 2 leti) +10 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 04.05.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 09.04. user posted image +3 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 5.5.    user posted image (1. Mare 10 let) +12,40 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 30.04.
user posted image      +9 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 12.05.                    
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   P: 23.04. user posted image      

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 05.05. user posted image   +9 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 05.05. user posted image (1. Karin 8,5 l) +8 kg       
user posted image Knutek      P: 28.04.  user posted image  

28.06.

user posted image   Naja*     (32 let, por. KR) user posted image                 (1. Lan bo 2leti) +2kg    
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 13.05. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image
user posted image Snoopyka(27 let)  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
10ka   (30 let, por. PO) P: 11.05. user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 24.04.  user posted image   +5,3 kg                        
user posted image   ditta  (   let, por.  )   P:       (1. hčerka, bo 2 leti)

SKUPAJ JUNIJSKIH user posted image    = 111

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojen

user posted image  Junijski angelček, ki gleda na vas: user posted image
16.2.2009 - Gašper (Gantar) user posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 29.4.2009 8:15:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 2289
29.4.2009 8:16:50   
bamoocham

seznam rojstnih dni za  junijke

JANUAR

kaminek-4.1.1982
Tira-13.1.1982

FEBRUAR

lino- 19.2.1978
Majana79- 24.02.1979
mk8- 28.2.1985

MAREC

malagala
Janci F- 4.3.1981
Bačko- 9-3-1979
july08- 9.3.1978

mery15031981- 15.3.1981

APRIL

princ_princeska
mojjaka- 9.4.1979
mony25- 14.4.1983
smrketa84- 14.4.1984
Snoopyka-17.4.1991
dany82- 20.4.1982

MAJ

dreamhorse- 5.5.1982
tadejluka-20.5.1981
manna- 27.5.

JUNIJ

kalanteja- 16.06.1983
pikica- 18.6.1985
blu- 20.6

Naja*-25.6.1976

JULIJ

AVGUST

jabolka- 17.8.1981
dodi- 25.8.1974
knutek-25.8.1972

SEPTEMBER

Goldy- 18.9.1974
lenika- 23.9.1978
miškolinka82- 26.9.1982
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever- 2.10.1985
bamoocham- 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši- 2.11.1976
tinca84- 10.11.1984
bjondi- 30.11.1975
Fragola- 25.11.1981

DECEMBER

donna22- 8.12.1986
luši-19.12.1988
deja777- 26.12.1984

Neposredna povezava do sporočila: 2290
29.4.2009 8:24:57   
bačko
Jutro!
No jaz imam vse pripravljeno za našo user posted image tako da gremo lahko roditi.
Alina me veslei da Lara lepo okreva in upam da bosta kmalu šli domov.
Jaz grem danes v Ljubljano k eni Julijki na obisk potem pa še v btc.Mogla bi posesati in pomiti po tleh pa se mi prav nič ne da.
Bamoocham jaz sem kupila kompletek v H&M.Mislim da sem dala za hlačke in jopico 15 evrov.

Neposredna povezava do sporočila: 2291
29.4.2009 8:35:34   
Lsica
Bačko, kdaj greš v BTC, dopoldne al popoldne? Jaz sem dopoldne frej, se lahko dobiva na kavici... 

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
29.4.2009 8:40:14   
bačko
Grem dopoldne.Samo ne vem točno kdaj bom v btcju ker grem prej na obisk k kolegici.user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
29.4.2009 8:44:45   
majana79
bamoocham, ko boš popravljala seznam, imam jaz naslednji pregled 22.5., s CTG, kg so šli pa že na +10 user posted image

So mi že zadnjič naredili ta pregled, ko bi morala imeti 5.5.

Hvala! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
29.4.2009 8:44:51   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham
Kje ste kupile kompletek za domov iz P?Ker sma gledala v Velenju, pa nisma nič kaj pametnega našla. V Baby Centru en navaden kompletek 30€user posted image , malo veliko se mi zdi, glede na to, da ga bo verjetn imela gor samo takrat, ko gremo iz P.

V Babycentru sem ga kupila - kompletek, bel - št. 62 od Clara - bombažen, žabice, jopica, kapica, nogavičke; stal je pod 30 EUR; se mi zdi da imajo največjo izbiro - drugače pa kaj iz H&M-a skompletiraj user posted image .

Tetra PLENICE - jaz sem jih pri prvi user posted image samo prvič prelikala, potem sem jih pa takoj zlagala in niso bile nič trde ali pretirano zmečkane oz. občasno sem jih likala.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2295
29.4.2009 8:45:41   
sončki
ja kar se tiče moderca je res zoprno no vsaj
mene so tiščali , če ti pa rata  uzameš tiste
sp. hlačke k ti jih dajo v porodnišnici pa si
odrežeš tako, da top narediš in si daš blazinice
not in je zakon sploh za ponoč ker te nič ne tišči
sprobano in deluje moje sostanovalke v porod.
so ble vesele tega user posted image dans me pa neki dol tišči
pomojem je vreme user posted image no upam

Moji Sončki

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
29.4.2009 8:48:25   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever
povijalne plenice punce ali ste si nabavile tiste povijalne plenice za široko povijanje s trakci??

jaz jih imam cca. enih 5 komadov od prve user posted image , so še v škatli - ne vem če naj jih sploh operem, ker v naši porodnišnici že kmalu po rojstvu slikajo kolke in tamala ni potrebovala bit široko povijana.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
29.4.2009 8:51:03   
Ovnica78
Ojla!

Sem malo pogledala v vašo debato, ki je že kar dooolga. Pa bi se vam malo oglasila, da vas ne bom samo od daleč opazovala.

Rok poroda imam 14. junija. Doma pa imam že 3 leta starega fantka Tina (6.1.2006). Kaj bomo tokrat dobili je za nas še skrivnost, ker smo se odločili, da bi radi, da bo presenečenje.

Poteka pa ta nosečnost bistveno drugače kot prva. Veliko bolj sem utrujena in "tečna". Pa user posted image  je tudi veliko bolj "divji" v mojem trebuhu. Komaj čakam, da ga vidim, kakšen bo in če bo takšen "razbojnik kot je njen/njegov bratec. 

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
29.4.2009 8:51:34   
bačko
Jaz imam povijalne plenice ampak jih pri Žani sem rabila, mislim da v Lj.porodnišnici že drugi dan slikajo kolke.Pa tudi bila je julija rojena in bi ji bilo pomoje grozno vroče.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
29.4.2009 8:56:51   
kaminek
dobro jutro!

mala_princeska: dobrodošla nazaj iz "dopusta". superca, da ste se imeli luštno, sej zdej pa itak sam dež napovedan.

povijalne plenice: jst sm jih upla 3, za vsak slučaj. potem bomo pa vidl, če jih bo treba uporabljat!

odločba iz CSD: neverjetno hitr so se odzval na CSD-ju. v petek sm jim nesla papirje, včeraj sm pa dobila obe odločbi v roke-porodniška in enkr. den.prejemek. sam me pa zanima, če katera ve, na odločbi za porodniško nadomestilo je napisan bruto znesek, kolk % moram odbit, da dobim neto (20 ali 40????)user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?