|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
26.3.2009 21:51:23   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

fejči, ne se sekirat ne za kile ne ime, midva tudi še nimava nič izbranega, ker meni tudi ni nič všeč. Včasih se hecam pa pravim da mu bo ime kot vratarju v porodnišnici ali pa zdravniku oziroma porodničarju. user posted image

user posted image user posted image user posted image ...

Pri mojem bratu je bilo do zadnjega rečeno da bo Nina.Nakar rodijo in pravi da imajo Ajdo user posted image .Je reku da ko je videl pupiko ko je bila rojena,da ji Nina ni pasalo.Je pa imela njihova triletna pupa kar nekaj težav da je prešaltala iz Nine na Ajdo...

No mi tudi še nismo pri izbiri imena oz. jaz imam zbranega na prbližn za fantka,če pa bo pupa pa mi je še manj jasno kaj bi dali....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 751
26.3.2009 21:55:17   
majana79
Meni se tudi zdi da ime izbereš lažje potem ko ga prvič vidiš. user posted image
Jaz sem recimo dala sestrici ime (davnih 25 let nazaj) pa je takrat sicer nisem videla, ampak ji prav ustreza. Če bi bila kaj drugega, ne bi bilo to.

bjondi, kaj pa tvoja hčerkica pravi o imenih? A ima kakega favorita med njimi? user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 752
26.3.2009 22:40:11   
lino
Dober večer.

Joj jst sem imela pa obisk in sedaj vas začnem brati in postala sem fulll lačna...je še kaj štrudla ostalo???user posted image

Morda se smešno sliši, ampak moj user posted image nikoli noče brcat, če imam obiske...kot da mu ne bi pasali tuji glasovi, ko pa ostanemo samo domači, potem pa nadoknadi...user posted image

Danes sem imela zadnji dan MŠ in sem morala prej domov, ker nisem imela varstva in se je že tema naredila...pa je bilo full zanimivo.user posted image

Imena mi imamo in user posted image že kar nekaj časa kličemo po imenu, ki ga je sin izbral in ga začel kar tako ogovarjati ...vsakič, ko pride od kod domov reče:" no kk sta pa vidva z Davorjem?"...sedaj pa sem se že tudi jaz navadila na to ime in ga ne bomo več spreminjali, čeprav user posted image sedaj sanja o Karlu, Maksu...no sicer se je že tudi on malo nalezel Davorja... Drugače pa so men lepa imena za user posted image tudi Dare, Vid, Črt, Klemen, ...in za user posted image Kaja, Lana (če bi mi imeli pupo), Ti(j)ana/Ki(j)ana, Hana, Zoja,Mia (brez j!) Staša, Pika, Mojca, Zala,...

Sedaj pa grem v posteljo s sladoledom...danes ni user posted image in z mano spi moj sinek in seveda tudi user posted image , ki me sadaj tukaj zraven straži (spi in smrči pod mizo), ko pa se bom premaknila bo pa pokonci...

No lahko noč vsem nam in seveda tudi našim junijskim user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 753
26.3.2009 23:35:39   
Lsica
Jaz sem šla pa v posteljo s piškotiuser posted image ...- nikol več,... zdaj mam pa polno drobtinuser posted image ...

Tole z dopusti je pa res čist odvisno od tega kje delaš, pa kdo oz kakšen  je tvoj šef... Moja je tud ful prijazna, pa tudi gleda na svoje zaposlene, da jim bo v zakonskih okvirih lahko ugodila... Sam jaz bom najbrž mela kar do konca bolniško, ne bom nič komplicirala s tem dopustom, pa naj propade... Saj ni neke velike razlike v denarju, za porodniško se pa tko ne upošteva, če ga koristiš v zadnjem mesecu. Se mi tudi ne bi zdelo fer do njih, ker če jaz prekinem z bolniško morajo oni prekinit pogodbo s punco, ki me nadomešča...  

Jaz sem pa tako neodločena glede imen... se mi zdi, kot da bi se mi okus spreminjal ..., kar mi je blo včeraj še ful všeč mi jutri ne bo več... Tako da z imeni nismo ravno daleč prišli.

Saj bi še kaj povedala, pa nobene ni več budne...pa jutri več...lahko nočko...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 754
27.3.2009 7:27:46   
mojsonček
Jutrčka junijčice!

Še nč kavice? Ok, pol pa skuham eno fajno...

user posted image

Jst sm že od pol 5 budna... to mi je itak že čist navadn... sem mal pospravila pa kavico spila, zdej se pa spokam od doma, mam še neki za zrihtat in bom do torka še malo terenska pol pa končno zadiham v bolj brezskrbnem tempu... 
vidim, da nisem edina, ki jo muči dilema z imenom za otročka user posted image  mi smo imel dogovor, da če bo fant izbira user posted image  s tem, da je seveda ime všeč tut meni , če bo pa pupa pa izbiram jst... no, in zdej vemo, da bo pupa... in se moj dragi spomni, da on bo pa mal načekiral katero ime za pupo je pa njemu všeč user posted image  dokler nismo zvedli, da bo punčka ni imel niti enega imena v glavi... jst pa sveto prepričana, da bo Zara... pa še strinjal se je s tem imenom... zaenkrat smo pri Eleni...  kaj bo še do junija... who knows?

pupe moje... pazite nase in svoje bebice pa lepo zaključite delovnik tiste, ki še pridno vztrajate, tiste, ki nadaljujete nosečnost na bolniškem pa upam, da si boste končno odpočile  in uživale v gnezdenju...

lep dan želim!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 755
27.3.2009 7:27:53   
tinca84
user posted image

Dobro jutro vsem! Izvolite mal sadja pojest, da ne boste zbolele, ker so zunaj takšne temperaturne spremembe.

Sem že kar nekaj časa budna, saj me daje nespečnost. Vsako uro ponoči sem šla lulat in ful težko zaspala nazaj, ker imam zamašen nos, pa tale centralna tudi tak suh zrak ustvarja da ne veš kak bi dihal.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 756
27.3.2009 7:29:29   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Jaz sem šla pa v posteljo s piškotiuser posted image ...- nikol več,... zdaj mam pa polno drobtinuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image  vem kako je to... pol pa ena drobtinica žulji in ti živčke kravžlja

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 757
27.3.2009 7:31:52   
tinca84
mojsonček hvala za tako dobro kavico, je še nisem pilauser posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 758
27.3.2009 7:32:22   
mojsonček
Bemti TINCA ti pa maš bušija, da ga vikaš... jst sm napolnila 29 tednov ampak tut pod razno ni tkooo velik user posted image  pa mam posteljico na sprednji steni... sam naša pupa leži prečno... sej ne vem, kako ji to rata...

men je tole vstajanje že čist navadn pa tut bedenje ponoči... moj dragi pravi, da se fino pripravljam za pol, ko bo dojenček že domauser posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 759
27.3.2009 8:01:53   
kaminek
dobro jutro, hvala za kavico!

sem vas brala skor 1 uro, da sm malo bolj na tekočemuser posted image . ste pa čvekice, sej je prav tako, ker itak bolj ali manj nas večina je že doma in je treba it mal pokukat, kaj se debatira.

sm bla ta teden bolj lena glede pisanja, sem vas bolj brala, pa še to ne. me je matral spet: močne bolečine spodaj, mislm, da se vse pripravlja počasi. sploh hodt nism mogla normalno, kot račka. pa že 14 dni me peče zgaga za znoret. tko, da zvečer pojem nekaj malega, ker mi gre drugače kr gor: 2x sm skor bruhala na postelji, pa čeprav sm dost zgodaj jedla večerjo. pol sm se pa spomnla na donat in morm rečt, da mi kar pomaga. pa tud to je, da zjutraj nisem več tolko natečena v roke, noge itd.

tak, zajtrk sm že pojedla, zdej pa bom šla malo našga labrado. labradorca spustit in ga pocrkljat.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 760
27.3.2009 8:14:52   
Hanuši
Dobro jutro souser posted image ,

tinca ful lep buši, pa še potolažila si me, ker je moj približno isti.
Sem mislila, da sem edina s tako velikim. Včeraj sem na sprehodu srečala znanca je reku, ja kok dni pa še? Jest pa nemu, da dobra 2 meseca, pa ga je skor na rit vrglo, ker je mislu, da mam samo še par dni. Pa spomnu se je, da pri Hani sem šla s takim rodit.
Pol sem šla    pa  fotke gledat. Punce verjele ali ne z mojim sva ugotavljala, da je bil skor manjši. Jest pa še 2 meseca!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 761
27.3.2009 8:21:28   
tinca84
Jaz se že zdaj ful težko obujem in umivamuser posted image (ko se prepognem, se mi zdi da bom vse zmučkala, v bistvu me zraven zaboli). Sem rekla mojmu, da naj se pripravi, da mi bo pomagal pri britju nog...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 762
27.3.2009 8:30:55   
biba14
Jutrček, hvala za kavico user posted image user posted image user posted image .
Tinca84 : jaz mam manjšega bušija, pa mi je prepogibanje skoraj misija nemogoče..ful sem štorastauser posted image
Imate pa obe lepe bušijeuser posted image .

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 763
27.3.2009 9:55:08   
bjondi
Majana-Ma v bistvu se še niti toliko ne pogovarjamo na glas o imenih.Naša Karin bi najraje imela sestrico pa smo ji že takoj rekli ,da bomo vzeli kar bo bogec dal.Tako da njej je lepo ime Saškauser posted image ...
Jaz imam filing ali pa željo da bo fantek .Takrat ko se je ona rodila smo imeli izbrano Karin in Timi.ampak tale Timi mi nekako ne sede več po devetih letih...Hm...Zdaj recimo mi je všeč Žiga...Sam našadva še ne vestauser posted image ...Če pa bo pupa pa pojma nimam.

Tinca-tvoj bauhi je res za Vikat ,pa ne zato ,ker je tako velik.Ampak zato ,ker je tako lepe oblike,pa lepega popija imaš pa brez strij si ...Tko da maži se maži ,da bo do konca lep ostal...

Mojega bauhija v nedeljo pripopam...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 764
27.3.2009 10:43:30   
loveforever
tinca84 haha js sem tud že študirala da bom mojemu mogla rečt, da me bo mogo malo zrihtat, ker tole buši pa britvica gresta že malo navzkrižuser posted image

js sem pa včeraj golaž skuhala tako da imam danes fraj dopoldan mi ni treba kosila kuhat. kak fajn a ne?

danes pa mislim da bo dan za sprehod, tako da ga bom morala izkoristit, nedelja bo deževnauser posted image .

no še 2 dni pa stopim v 29 teden,,,,,

ja čveke pa smo se mi zdi da čedalje boljuser posted image
no pa da ne pozabim  v tej nosečnosti me je zagrabi išias, no sedfaj paše ti k.... hemeroidi!!!!!!!!

ima katera tudi hemeroide in kako jih rešuje???

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 765
27.3.2009 10:46:47   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever
js sem pa včeraj golaž skuhala tako da imam danes fraj dopoldan mi ni treba kosila kuhat.

Joj js bi tud golaž jedla...sam kaj, ko se mi kislina dvigne, ko samo pomislim nanjuser posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 766
27.3.2009 11:00:01   
tej_a
Mojsoncek, super kavica... sm si šla takoj eno podobno narest... le da je bila rožica gor bolj debela user posted image user posted image

Tinca, kr dobr zaobljena si - moj je zelo podoben, le da se mi zdi, da vseeno malo manjši - imam pa res 2 tedna manj. Bom slikala popoldan, k zdej nimam dost časa.
Drgač pa tut mene vsi sprašujejo, če že počas grem rodit - pa je še 2 meseca!!!

Obuvanje je težko, sklanjanje je žežko, britje težko - v mednožju pa že skoraj nemogoče! user posted image  Punce, kr poslovite se od njih - naslednjič jih vidite čez dobra 2 meseca!user posted image

Glede imen pa - hitr na statistični zavod RS - tam imate vsa možna imena, ki obstajajo, pa fajn je, k imajo tudi pogostost pojavljanja ipd. Mislim da je v zadnjem času še vedno največ Lukatov in Nik...

Zdej pa šibam v službo, pa se slišmo zvečer...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 767
27.3.2009 11:05:35   
Lsica
Hemeroidi -  o ja, kakor jaz berem so tud tukaj gor punce, ki se s tem soočajouser posted image ...

Kislina - vsakdanji spremljevalec...Jaz hodim v lekarno kar po ta velike škatle Rupuruta, pa brez Donata ne gre. Mi je hvala bogu zdaj še okus ratal všeč, k prej sem se mogla kar silt, če sem ga hotla pit.

Pa še da jaz vprašam, ker vidim da mate tko lepe bušije - kdaj pa pride tista nevarnost strij? Ker jaz sem kot ugotavljam vse prelena za mazanje trebuha... Pa še čist suho kožo mam, ne sam po trebuhu, tud po nogah, riti,..pol pa traja, da vse to namažemuser posted image user posted image user posted image . Aja, s čim se pa mažete? Jaz sem v začetku uporabljala domače olivno olje, pol ko mi ga je zmanjkalo (smo ga še jedli zravenuser posted image ), sem kupila bebi olje - pa  v tistem času fasala eno hudo alergijo, takrat sem  v glavnem nehala uporabljat vse, kar bi blo lahko vzrok temu. Zdaj sem pa kr eno niveino bebi kremo kupla - a je to dobro, al moraš met prav kremo proti strijam?

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 768
27.3.2009 11:14:03   
majana79
Lsica, če je tvoja koža nagnjena k strijam, nič ne pomaga. Meni so se na prsih naredile po ene 3 mesecih, ko sem vzhajala za 2 številki. Na trebuhu jih zaenkrat še nimam, ampak vprašanje časa... Pa se mažem dnevno in kože niti nimam suhe, dejansko se prej nikoli nisem mazala.
Dobra je načeloma vsaka krema, ki ti daje vlažnost (seveda vsak proizvajalec trdi da je njegova krema prav za nosečnice najboljša), pa vsaka nosečnica ti bo priporočala drugo. user posted image V prvi vrsti pa je vse odvisno od tvoje kože in ne od kreme, olja ali katere druge maže.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 769
27.3.2009 11:15:23   
ulsi25
Punce mene pa zanima ali ze imate vse izbrane vozicke? Midva se se kar ne morema odlocit. Ali speddy ali chicco s3. Ima mogoce katera kerga od teh dveh in zakaj se je odlocila za dolocenega.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 770
27.3.2009 11:23:05   
tinca84
Lsica jaz tud menim, da je najbolj glavno to, da je koža elastična, navlažena. Ne rabi bit krema prav za nosečnice. Jaz sem si kupla eno za 10 € eno pa za 2.70€ in je cenejša velik boljša.

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 771
27.3.2009 11:26:19   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Aja, s čim se pa mažete?

Jaz mam eno kremo od Avona-hranilno za telo...je ravno prav mastna,obenem pase ful dobro vpije...pol pa še eno od Oriflame : milk&honey...iste lastnosti. Ko meni je ful teh zadev proti noseč.strijam začelo smrdet, po Eucerin olju pa sm mela alergijo... Zaenkrat sm obstala na 2 novih strijah izpred meseca dni ( moram potrkat )user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 772
27.3.2009 11:28:05   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: ulsi25

Punce mene pa zanima ali ze imate vse izbrane vozicke? Midva se se kar ne morema odlocit. Ali speddy ali chicco s3. Ima mogoce katera kerga od teh dveh in zakaj se je odlocila za dolocenega.

Jaz sem že pred 3 tedni naročila PP swich komplet..pa so mi zdaj javli, da moram še 3 tedne počakatuser posted image ,ker niso moje barve poslali...še dobro, da se mi ne mudi...

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 773
27.3.2009 11:39:38   
bamoocham
ooo dobro jutro oz. že popoldan.

Čvekice ste tapraveuser posted image

Ja Tinca tvoj trebuh je pa res za Vikat, kot pravijo nekatere. Js sem res komaj 27 teden in je  mali, ampak bo še zrastu.
Sem gledala na netu in piše, da je čisto odvisno od delodajalca, kako se odloči glede dopusta-lahko ti ga odobri pred porodniško-ali pa tudi ne. (normalno, da ne bojo šli v svojo škodo).

Loveforever, meni nagajajo hemoroidi (kri pri odvajanju). Drugače sem jih imela že prej tudi. Meni pomaga, da se tuširam s hladnejšo vodo, ali pa krema Modulex. Sicer je zdj v nosečnosti ne uporabljam, ker so mnenja glede uporabe deljena.
Pravijo, da je učinkovita tudi kopel s hrastovim lubjem (sama še nisem sprobala).

Meni je pa dala zadnjič v lekarni ene tablete Rinnie ali nekaj takega, ko sem ji rekla, da me peče zgaga. Sem hotela Rupurut, pa je rekla da so te boljšeuser posted image

Strije pa so nadloga ja. Js jih imam že od prej, ko sem bila še bunkicauser posted image , so pa bele. Opažam pa nove po dojkah. Sem glih prej razmišljala, da je spet čas za nakup novega modrčka, tako so se mi povečale-pa opažam tudi, da so me modrčki s kostjo začeli motiti.
Lsica, js uporabljam Dove kremo za telo (XXL pakiranje-v Intersparu sem kupila)-za suho kožo in tudi traja, da se namažem po tuširanju-ker se res CELA  namažem-koža me drugače fuuuuuul srbi-strij pa nimam novih po trebuhu.
Sem pa imela mandljevo olje in sem dobila alergijo, tako da sem nehala uporabljat.

Ulsi, midva imama nagledanega Peg perego switch papaja modularni sistem (oranžen) in ga boma tudi vzela. Prek neta ga boma naročila. Maš pa jajčko, košaro, športni voziček, torbo, in pregrinjalo za dež..torej vse v enem.

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 774
27.3.2009 11:41:56   
Lsica
Jaz mam speedy-ja. Kako to, da smo tega zbrali? Ne vprašaj, se mi je na koncu že mešal od teh vozičkov, pa kaj vse je treba gledat...Sem tud po forumih gledala izkušnje mamic, ampak ne moreš prenašat, vsaka ma svoje zahteve,
  • odvisno kje živiš - začne se pri širini vhodnih vrat in širini koles, stopnice/dvigalo iin teža, 
  • kje boš vozičkala največ: mesto in asfalt / makedam in gozdne poti in tri/štiri kolesnik, velika/mala kolesa, 
  • avto in zlaganje, zopet teža,
  • varnost lupinice, ki je v kompletu oz. ali  gre z nastavki gor na voziček, 
  • pa potem še velikost, menjava naklona, menjava strani vožnje, material, barva, cena,...
saj sem šla zelo sistematično v iskanje glede na to kaj hočem da ma, pa koliko denarja sem pripravljena zanj odštet...

Gledala sva veliko po internetu, bila v Baby centru, šla v Koper gledat Baby boom-e, no in ker sem hotla, da se moje muke ENKRAT ŽE KONČAJO, sem v tretje v Pikapolonici zbrala tega, ki ima najbrž tako kot vsi svoje + in - . 

Za chiccote sem slišala da niso preveč kvalitetni (vir forum, ženska, ki je delala v njihovi trgovini je napisala, da so imeli veliko reklamacijuser posted image . Možno da ni tako, ampak dvom je bil vsejan...
Quinnyje sem precej videvala na cesti, so jih kar pohvalili, mene pa motita predvsem dve stvari: razpon naklona sedeža ( ne gre na  90  in na  180 stopinj; ampak le vmes, polsedeč položaj) in pa ne da se obračat smeri vožnje (pri košari je dojenček obrnjen k tebi, v športnem delu pa gleda lahko le v smer vožnje).
Zdaj bi glede na to morda raje vzela jane...Sam pol ne vem kako bi z lupinico, tukaj mi je bil predpogoj da vzameva maxi cosi, ki je glede na ocene najbolj varna...ampak Bog ne daj, da se kaj zgodi...Drugač mi je pa voziček, ki sva ga izbrala zdaj prav všeč

Sem ti kaj pomagalauser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.