Lsica
|
Jaz mam speedy-ja. Kako to, da smo tega zbrali? Ne vprašaj, se mi je na koncu že mešal od teh vozičkov, pa kaj vse je treba gledat...Sem tud po forumih gledala izkušnje mamic, ampak ne moreš prenašat, vsaka ma svoje zahteve, - odvisno kje živiš - začne se pri širini vhodnih vrat in širini koles, stopnice/dvigalo iin teža,
- kje boš vozičkala največ: mesto in asfalt / makedam in gozdne poti in tri/štiri kolesnik, velika/mala kolesa,
- avto in zlaganje, zopet teža,
- varnost lupinice, ki je v kompletu oz. ali gre z nastavki gor na voziček,
- pa potem še velikost, menjava naklona, menjava strani vožnje, material, barva, cena,...
saj sem šla zelo sistematično v iskanje glede na to kaj hočem da ma, pa koliko denarja sem pripravljena zanj odštet... Gledala sva veliko po internetu, bila v Baby centru, šla v Koper gledat Baby boom-e, no in ker sem hotla, da se moje muke ENKRAT ŽE KONČAJO, sem v tretje v Pikapolonici zbrala tega, ki ima najbrž tako kot vsi svoje + in - . Za chiccote sem slišala da niso preveč kvalitetni (vir forum, ženska, ki je delala v njihovi trgovini je napisala, da so imeli veliko reklamacij . Možno da ni tako, ampak dvom je bil vsejan... Quinnyje sem precej videvala na cesti, so jih kar pohvalili, mene pa motita predvsem dve stvari: razpon naklona sedeža ( ne gre na 90 in na 180 stopinj; ampak le vmes, polsedeč položaj) in pa ne da se obračat smeri vožnje (pri košari je dojenček obrnjen k tebi, v športnem delu pa gleda lahko le v smer vožnje). Zdaj bi glede na to morda raje vzela jane...Sam pol ne vem kako bi z lupinico, tukaj mi je bil predpogoj da vzameva maxi cosi, ki je glede na ocene najbolj varna...ampak Bog ne daj, da se kaj zgodi...Drugač mi je pa voziček, ki sva ga izbrala zdaj prav všeč Sem ti kaj pomagala ?
|