Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.3.2009 19:20:04
|
|
|
|
bamoocham
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Loveforever, js tut komaj čakam pregled v pon, pa da se lahko veselim, da je spet en teden za mano. Moj je čist vesel, da gre z mano, pa da pikico vidi spet. V katerem tednu pa si oz. boš v ponedeljek? Ti bodo delali UZ? Kdaj naredijo zadnji UZ pred porodom, da vidijo lego otročka,...??? V katerem tednu oz. mesecu nosečnosti . Čer. V ponedeljek bom točno 27. tednov. Pogoste UZje imam zaradi rizika na NS, tak da hodim v LJ, če je treba (da vidijo, kak se naša punca razvija), pa tudi zaradi placente previe. Pri moji gin. sem bila nazadnje pred 7 tedni. Vmes pa še: -22 teden LJ morfologija -24 teden LJ morfologija še 1x zaradi srčeka, ker se takrat ni dobro videl. Za ponedeljek sva dogovorjeni za 3D, da mi posname CD, pa tehtanje, hemoglobin, pritisk.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.3.2009 19:42:53
|
|
|
|
*alina*
|
Jaz imam zadnji UZ prihodnji teden, ko bom v 30 t .
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.3.2009 20:02:06
|
|
|
|
banananjam
|
Pozdravljene, je katera že bila v MŠ v ZD Rudnik/Šiška?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.3.2009 20:05:38
|
|
|
|
banananjam
|
Kje pa je ta Toys trgovina?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.3.2009 20:19:52
|
|
|
|
Janci F
|
Jaz imam zadnji UZ v 34. tednu in vkolikor je meni znano, naj bi takrat določili lego. In če se bo naš Srečko obrnil na glavo, potem ne bom imela nobenega UZ več, če pa ne jih bom imela pa še par.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.3.2009 20:31:06
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: banananjam Kje pa je ta Toys trgovina? Jaz vem za eno v Celovcu.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.3.2009 21:03:30
|
|
|
|
banananjam
|
kje v celovcu pa je, blizu Ikee? hvala, za info
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.3.2009 21:28:48
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: banananjam Pozdravljene, je katera že bila v MŠ v ZD Rudnik/Šiška? Midva greva naslednji mesec v Šiško, moram še preverit če se je treba kaj prijavit. V bistvu sem se odločila za tja po priporočilu iz foruma, ne vem pa sama kako je
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 19.3.2009 21:31:08
|
|
|
|
tinca84
|
Jaz imam zadnji tretji ultrazvok v 36. tednu (samoplačniškega)
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 0:15:55
|
|
|
|
nemka
|
Oj! Dolgo me ni bilo ampak sem hotla vam povedati novice... pravzaprav nič takega! Dobro nam gre. Edino spati je vedno bolj težko, ne najdem več položaj v katerem se bi ugodno počutila (in tudi ta mala... ). Krvni sladkor je pa vse vredu... nasljednji pregled imam 8.4. in torej ŠE ENKRAT UZ!!! Nisem sploh vedla da bom dobila še enkrat UZ in sem TAAAAKOOOO vesela!!! To bo tam 32. teden! Drugače pa se dobro držimo... plus 2,5 kg do zdaj (saj sem bruhala na začetku toliko) in trebušček je 95 cm okrogel! Pa mala MEGAAA aktivna stalno... STALNO... Kako ste vi kaj? Ste dobro preživele sončne dni?
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 0:17:46
|
|
|
|
nemka
|
A ja, pa ste tudi TAKO utrujene??? Meni je kot na začetku nosečnosti... samo spala bi! Po drugi strani me je pa kar primilo za gnezdenje...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 3:33:51
|
|
|
|
amaya
|
Še ena nespečna tukaj...ah... Tako nor dan sem imela včeraj, da ni čudno, da ne spim. Dobro, da nisem rodila...Mojega malega princa je sosedov pes ugriznil. Sicer nič hujšega je pa bilo samo dejanje grozno za videt. Rokico ima malo otečeno in zdravnica je rekla naj opazujemo. Pes je HB cepljen, žal pa lastniki niso. Valda sem policijo klicala, ker je agresiven do vseh (ne vedno, ima neke fleše) in se nima kaj brez nagobčnika po ulici sam sprehajat. Moja mala žaba pa ima tako rada živali. Za sekundo sem se obrnila in evo ti ga! Vam povem, da sem se prav polulala tam sredi ulice Že tako mehur drži tako tako... Jutri imam z njim pregled. Ne vem kdaj se bo nehalo. Zdi se mi kot, da nas je kdo preklel....ni konca. Pa to vse na tamalem. Ah, ne smem bit tako črnogleda. Bo boljše. Ta teden je bil tako nor, da mi ni zneslo do laboratorija...obvezno v ponedeljek moram dat kri in vodo, da mi še ta sladkor pogledajo. Potem me pa čaka en ginekološki pregled, pa UZ (najbrž zadnji).
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 7:14:05
|
|
|
|
fragola
|
Dobro jutro punce? Kako smo? Jaz sem malo zskrbljena, ker naša bebica ni nevem kako aktivna, potem, da se umirim vzamem angel sounds in slišim srčke, nato se malo umirim! Ma še katera bolj umirjenega otročika?
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 7:27:32
|
|
|
|
Hanuši
|
Dobro jutro. Fragola ravno včeraj sem tudi jaz kar sedela ali pa na levem boku ležala, ker takrat zagotovo čutim našega princa. Včeraj mi je cel dan nekaj štrajkal, še v teh dveh položajih sem mogla kar nekaj časa čakat, da me je malo brcnil. Pol sem se pa ponoči ene 2x zbudila, ker ponoči vedno fuzbal igra, pa spet nič. No danes sem ga ene 2x že začutla, sam ful manj kot ponavadi. Če do ponedeljka ne bo bolš, bom šla kar do G. Al naj grem že prej?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 7:56:00
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Donna čestitke za pregled! Jaz sem Žani v Kiku kupila bundo in sem dala za njo 15 evrov in se zelo zadovoljna z njo. Super Janci za nov voziček.Pridna si! Tinca zelo lepe totre delaš! Tecka tudi jaz sem imela podobne sanje in se tolažim s tem da so to samo sanje.Ponavadi noseščke vedno kaj čudnega sanjamo. Mery vse najboljše! Oprosti za zamudo! Mala princeska tudi jaz bom Žani nalepila te dekorativne nalepke na steno.Jo bova naslednjiteden selila v svojo sobo.Pobarvala jo bova na roza in potem dala okrasne nalepke gor. Bamoocham jaz ne bom imela baldahina.Sem ga imela pri Žani samo 14 dni in sem ga dala stran ker me je motil. Loveforever jaz bom imela kar aventove flaške.So mi zelo uredu. Mery me veseli da si dobro opravila 3D.Zdravnica je zeloooooo prijazna. Mony čuvaj se! Jaz imam zadnji UZ 10.4 ko bom imela pregled.In tudi takrat dobim vse papirje. Tiste ki ste imele glukozni test na Polikliniki a se je treb prej naročiti ali ne? Jaz sem imela pregled v petek in je vse uredu.Naslednjega imam 10.4. Jaz sem Žano rodila samo 3 dni prej.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 8:02:19
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Dobro jutro. Fragola ravno včeraj sem tudi jaz kar sedela ali pa na levem boku ležala, ker takrat zagotovo čutim našega princa. Včeraj mi je cel dan nekaj štrajkal, še v teh dveh položajih sem mogla kar nekaj časa čakat, da me je malo brcnil. Pol sem se pa ponoči ene 2x zbudila, ker ponoči vedno fuzbal igra, pa spet nič. No danes sem ga ene 2x že začutla, sam ful manj kot ponavadi. Če do ponedeljka ne bo bolš, bom šla kar do G. Al naj grem že prej? nevem res nisem pametna!!! Tudi jaz se malo sekiram!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 8:10:25
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola Dobro jutro punce? Kako smo? Jaz sem malo zskrbljena, ker naša bebica ni nevem kako aktivna, potem, da se umirim vzamem angel sounds in slišim srčke, nato se malo umirim! Ma še katera bolj umirjenega otročika? Naš je včeraj skoraj cel dan brcal, ponoči je verjetno spal, ker sva bila oba že noro utrujena ob osmih zvečer. Zjutraj, ko sem se zbudila, pa sem začela razmišljat zakaj ga ne čutim, saj me ponavadi brcike zbudijo. Tako, da sem ležala na postelji in se spraševala zakaj ne brca in nenadoma me je enkrat brcnil in potem je spet mir. Jaz pravim, da je spal in ga je motilo moje živciranje, zato me je enkrat brcnil, da se ne bom sekirala in nazaj zaspal. Zavedati se moramo, da če smo me lahko utrujene, so tudi naši lahko utrujeni, saj je tudi za njih petek in jih je teden verjetno že utrudil. Prav je, da smo pozorne na brcike, samo pa ne smemo vedno negativno razmišljat, saj je tudi lahko enostavno len, tako kot me in atiji. Ali je kakšni ginekologinja naročila, da jih šteje? Mene je samo vprašala, če je živahen.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 8:16:01
|
|
|
|
mojsonček
|
Jutro pupike! Pri nas tut dolga noč, jst sem šele od 4 mal zaspala... AMAYA upam, da tvoj sonček ne bo imel posledic niti fizičnih niti psihičnih... kriza, da takole otročka, ki ima rad živali ugrizne pes in se potem ne more znebiti strahu... sej ne štekam takih lastnikov... upam, da vam kmalu posije sončece... FRAGOLA in HANUŠI mogoče vajini bebici samo malo bolj počivata in ju že malo omejuje prostor v maternici... jst mam tut občutek, da če čez dan preveč bluzim otroček manj brca sam pol, ko se zvečer umirim ma pa tamala žurko... jst se tut večkrat pomirim z AS, k slišim srček razbijat takoj neham psihirat, k itak ni fajn... me pa naša pupa žoka čisto nizko, včasih zaboli pri mehurju tko, da kr zvezde vidim NEMKA jst niham iz ene skrajnosti v drugo... nekaj dni ne morem spat in sem ko sova, drugič spet zaspim že pred 22.,še dobr, da sem že doma... si ne predstavljam, da bi po neprespani noči morala še za 8 ur v službo pred računalnik... glede UZ... meni je do zdaj še na vsakem pregledu nardila tut UZ in sem prepričana, da jih bo do konca tut še nekaj in mi to kr paše... odvisno je od G pa verjetno tut od samega poteka nosečnosti... komaj čakam četrtek, da spet vidim našo pupo nč, šibam po opravkih... a ni dons prvi spomladanski dan, pri nas pa kr neki belo po travnikih in strehah ampak, baje bo vikend čist luštn... lepo bodite!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 8:17:06
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Ali je kakšni ginekologinja naročila, da jih šteje? Mene je samo vprašala, če je živahen. tudi mene je samo vprašala, če čutim gibe. Mi je pa v prvi rekla, da naj štejem, sam ne 10 gibov na dan, ampak, da ga moram 5x na dan čutit. Se pravi pet sklopov in ne 5 gibov. Res pa se ne spomnim v katerem tednu mi je to rekla.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 8:19:27
|
|
|
|
biba14
|
Jutrček , joj ta sneg, zdaj ga imam pa dovolj...komaj na balkon zvlečem garnituro, da bi se začela malo sončkat...že smo spet na nuli.. IZVIRNO SPOROČILO: fragola Jaz sem malo zskrbljena, ker naša bebica ni nevem kako aktivna, potem, da se umirim vzamem angel sounds in slišim srčke, nato se malo umirim! Ma še katera bolj umirjenega otročika? Moj poba je ful miren...včasih od jutra, ko da kakšno brciko,pa do večera sploh ne mrdne... Saj Angel sound mam jaz tudi, ampak ga več ne uporabljam...ker slej ko prej začne brcat...so pa to nežne brcike...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 8:20:27
|
|
|
|
biba14
|
Amaya upam, da bo s sinkom vse ok.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 8:39:07
|
|
|
|
bamoocham
|
Jutro. Kako smo kaj? Kavica Danes sem spala odlično. Z vmesnimi postanki na wcju. Naša je pa danes kr živahna. Opažam, da bedi takrat kot jaz. Tudi jaz jo čutim najbolj, če ležim na levem boku. Očitno jim paše tako najbolj Tudi jaz komaj čakam pomlad, ne vem, a ni jutri prvi pomladni dan?? Saj je vseeno, samo da bo sonček in da se topli dnevi začnejo-da bomo polne energije. Pri nas sneži trenutno. Midve sma pa danes spet sami, moj je kr naprej na šihtu!!!!!!!!! Ampak kr naprej no. Pride zvečer domov, mu naredim za jest, se umije, gre spat..zjutraj pa spet na šiht-tak da mam bolj mal od njega....
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 9:16:03
|
|
|
|
Cally
|
Fragola tudi naš je bil kakšnih 14 dni nazaj takoooo miren, da me je skrbelo ko ..... Še dobro, da imava angel sound sposojen, da sem se lahko tako pomirila... Drugače pa se mi zdi, da je bilo tako zato, ker se je cel vikend nekaj dogjalo, pa jaz sem slabo spala, pa veliko vožnje je bilo... Tako, da bi tudi jaz rekla, da če je mami utrujena, je tudi bolj miren, ker je tudi utrujen
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 20.3.2009 9:18:45
|
|
|
|
Cally
|
IZVIRNO SPOROČILO: banananjam Pozdravljene, je katera že bila v MŠ v ZD Rudnik/Šiška? Jaz sem bila v zd Šiška na tečaju v zgodnji nosečnosti in je bilo fajn. Sestra Andreja lepo vse razloži (drugače je sestra pri moji gin. in jo lahko kadarkoli 'zaslišujem' )... Verjetno, da vodi tudi potem šolo za starše. lp
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?