kaminek
|
knutek: objemčki za tvojo družinico sm prišla iz pregleda. stanje: zaprta čist, skrajšan MV, nč ne kaže, da bi se kaj dogajalo. sm pa spet razočarana nad svojo G. da vam opišem: pridem v ambulanto, sledi merjenje pritiska in vaganje. nato grem k G. me vpraša: kako? (vedno isto vprašanje), pa ji povem, kaj je blo včeraj, pa da mam občutek kot pred menstro ter da ogromno zatekam. njen odgovor: ja, sej zdej pa vsi zatekamo . ja, že, že, da vročina k temu pripomore, sam jst nism bla nikol tko zatečena....oh....whatever . nato mi reče uležte se, jo pogledam, pa rečem, ja kam pa, za UZ ali vaginalni. ona pa, ja tam, pa nakaže z glavo za UZ ( pupa je z glavo navzdol, MV skrajšan, za ostalo pa ne vem). preden sm se uležala na mizo, se obrne prot men in se začne smejat in jst: kaj pa je?, ona: ah, ne vem, al vas ta oblekca nardi tolk trebušasto al mate pa res tolk velicga . ja marija pomagaj, kdaj ga bom pa mela, če ne zdej. nato je sledil še vaginalni del: reče G-pejte se slečt, da vas pogledam. ok. grem v kabino in ker ne gre tuk hitr kot je včasih šlo, pride notr in mi reče; a se bojite it vn . mislm!!!!!!!ker sm še čist zabetonirano zaprta, me je pregled bolel in nism bla čist sproščena, ona pa: kako boste pa rodil, zdej je blo tolk (pa pokaže dva prsta, k ju je porinla notr), glavca je pa za 10 prstov. bolelo me je kot sam , ona pa tko. ko sm šla do avta, sm se skoraj -a sm mogoč edina, k jo tko boli ta vaginalni in če je tko, bo tud porod težek . za na konec pa je rekla, da mi je pozabla povedat prejšnjič za test. za streptokok, da naj naslednjič povem, če ga hočem. v našem ZD to stane 15€, tko da je zlo pocen. v glavnem, mogla sm se spihat, ker enostavno nism zdrava . naslednji pregled: 4.6. + CTG tinca: lepo, da si delila z nami to prelepo zgodbo. bravo! lepo se mejte in kar pogumno, ker jst dons nism čist nč!
|