|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
26.5.2009 11:54:04   
bačko
Tako sem jezna sama nase.Dala sem perilo prati in sem notri vrgla še moževe temno modre boksarce in mi je večino perilo obarvalo na modro.In to skoraj vse od Žane.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ravno sem dala ji prati novo pižamo in hlače.Tako sem jezna, da bi se najraje kar v rit ugriznila.
Ah nimam kaj.Tudi to se mi more zgoditi.A ne?

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
26.5.2009 11:59:33   
skuštrana
Kakšen teden sem že brez belega toka, oz. kakršnega koli izcetka.

Meni se je tudi izcedek full zmanjšal zadnji teden. Prej sem ga imela full, sedaj pa čisto normalno. Se pa ne spomnim kako je bilo v prvih dveh nosečnostihuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
26.5.2009 12:05:54   
kaminek
knutek: objemčki za tvojo družinicouser posted image user posted image user posted image

sm prišla iz pregleda. stanje: zaprta čist, skrajšan MV, nč ne kaže, da bi se kaj dogajalo. sm pa spet razočarana nad svojo G. da vam opišem:
pridem v ambulanto, sledi merjenje pritiska in vaganje. nato grem k G. me vpraša: kako? (vedno isto vprašanje), pa ji povem, kaj je blo včeraj, pa da mam občutek kot pred menstro ter da ogromno zatekam. njen odgovor: ja, sej zdej pa vsi zatekamouser posted image user posted image . ja, že, že, da vročina k temu pripomore, sam jst nism bla nikol tko zatečena....oh....whateveruser posted image .
nato mi reče uležte se, jo pogledam, pa rečem, ja kam pa, za UZ ali vaginalni. ona pa, ja tam, pa nakaže z glavo za UZ ( pupa je z glavo navzdol, MV skrajšan, za ostalo pa ne vem). preden sm se uležala na mizo, se obrne prot men in se začne smejat in jst: kaj pa je?, ona: ah, ne vem, al vas ta oblekca nardi tolk trebušasto al mate pa res tolk velicgauser posted image user posted image . ja marija pomagaj, kdaj ga bom pa mela, če ne zdej.
nato je sledil še vaginalni del: reče G-pejte se slečt, da vas pogledam. ok. grem v kabino in ker ne gre tuk hitr kot je včasih šlo, pride notr in mi reče; a se bojite it vnuser posted image user posted image user posted image . mislm!!!!!!!ker sm še čist zabetonirano zaprta, me je pregled bolel in nism bla čist sproščena, ona pa: kako boste pa rodil, zdej je blo tolk (pa pokaže dva prsta, k ju je porinla notr), glavca je pa za 10 prstov. bolelo me je kot sam user posted image , ona pa tko. ko sm šla do avta, sm se skoraj user posted image user posted image user posted image -a sm mogoč edina, k jo tko boli ta vaginalni in če je tko, bo tud porod težekuser posted image user posted image user posted image .
za na konec pa je rekla, da mi je pozabla povedatuser posted image prejšnjič za test. za streptokok, da naj naslednjič povem, če ga hočem. v našem ZD to stane 15€, tko da je zlo pocen.

v glavnem, mogla sm se spihat, ker enostavno nism zdravauser posted image . naslednji pregled: 4.6. + CTG

tinca: lepo, da si delila z nami to prelepo zgodbo. bravo!user posted image

lepo se mejte in kar pogumno, ker jst dons nism čist nč!

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
26.5.2009 12:09:43   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Tako sem jezna sama nase.Dala sem perilo prati in sem notri vrgla še moževe temno modre boksarce in mi je večino perilo obarvalo na modro.In to skoraj vse od Žane.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ravno sem dala ji prati novo pižamo in hlače.Tako sem jezna, da bi se najraje kar v rit ugriznila.
Ah nimam kaj.Tudi to se mi more zgoditi.A ne?

joj bačko tudi jaz bi bla jezna, ma kaj čmo, provaj hitro še enkrat oprat mogoče bo šlo kaj dol!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
26.5.2009 12:18:43   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

naredila sem špagete z tunino omako, mmmm kako dobro, zdj pa še solato zraven in je to to, ,,,

Tudi pri nas bo dans na jedilniku solata pa široki rezanci s tunino omako...

Dany82-jaz imam izcedka še vedno za izvoz user posted image  -sem v 36 tednu...

Bačko-še enkrat jih daj oprat na več stopinj -sam brez moževih boksarc user posted image  pa veniš dodaj da mal razbarva...tko sem tud jz že zaj....a...user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
26.5.2009 12:20:39   
harley
Pozdravljene in vse čestitke našim nikom in njihovim staršem. Zgleda, da gre za precej aktualno ime user posted image lepo, da se vam je vse tako dobro izteklo in da ste vsi zdravi.

Prej sem mal počivala, ko mi zazvoni telefon. Po treh mesecih se je zopet javil ˝naš očka˝. Sprva se nisem niti nameravala oglasiti, potem pa sem se vseeno in sem tudi vesela, da sem se ker tako vsaj vem, s čim se bom morala še spopadati v naslednjem letu.

Zanima ga, kam lahko pošlje prošnjo za test očetovstva. In sem jasno povedala, da meni ni v noben interes, da se on dokaže kot oče in da bo moral na žalost stvari urejat pred sodišča. In potem mi je začel razlagati o njegovih stroških to poletje, da bo dobil avto in da mora s punco na morje in bla bla....in potem še seveda sodne stroške+test očetovsta. Pol sem mu povedala še da mora on plačat tud moje stroške, če se ne motim ker jih mam brezplačne kot študentka. Mal je bil presenečen, se mi je pa strašno zahvaljeval, da sem mu povedala vse to, da bo pripravljen (ogabno osladno prijazen). In pol mi je tud povedu, kako si on predstavlja to preživnino. Da on bi si rad določu najbolj minimalno in da bo itak men domov nosu še hrano in plenice in d ko bo otrok pri njemu, bo pač on plačeval zanj user posted image user posted image user posted image in da če sm že zbrala ime in da če ne bi dala še enu ime rezervnu zravn, d sej meni ni treba da jo tako kličem (pač, da bi otrok imel dve imeni, eno zanj in eno zame)

po teh treh mescih molka sem bila prepričana, da bo tako tudi ostalo....sama bi dala oče je neznan in bi se tako s tem izognila vsem sodnim procesom. nisem ga imela namena tožit za preživnino, hotla sem sam met mir pred njim ker je zgledalo, da se je tud sam tako odloču. zdej pa in preživnina in skrbništvo....kar groza me je. ne predstavljam si, kako mora bit, ko daš svojega otroka nekemu človeku, ki me ne zaupaš več.

še tri tedne mam do roka in se morm s takmi neumnostmi ukvarjat. rekla sem si, da moram do enga odvetnika, da se mal pozanimam kako te stvari grejo....najraje bi vidla, da dobim celotno skrbništvo in ne sam polovičnega. strah me je, prou res! in najraje bi šla bruhat zdej po tem!!

a se vam zdi sebično, če takega človeka nočem imet poleg otroka? imam sploh pravico odločat o tem, če bo zravn al ne....jst ga nočm, res ne! po vsem tem, se mi gabi misel, da si bom morala otroka ˝deliti˝

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
26.5.2009 12:31:21   
*alina*
Živjo punce,

nekaj dni nisem bila na forumu pa vidim, da imamo še eno mamico. Čestitke knutek user posted image user posted image user posted image . Jaz sem izkoristila lepe dni in bila veliko zunaj, čeprav je že kar malo prevroče...v četrtek greva z Laro prvič k pediatru in me prav zanima koliko bo pokazala tehtnica in koliko je zrasla. Mislim, da bi zdaj že morali biti blizu 3 kg.

Bačko, jaz tudi ravno perem stroj Larinih cunjic in sem bila v dvomu a naj dam zraven en rdeč bodi ali ne...no potem sem ga dala, tako da upam na ugoden izid. 

Vsem pošiljam en lep pozdravček!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
26.5.2009 12:37:13   
kaminek
tko je to, mal preveč zaštrikano kar se procesov tiče-sodišče itd.
naj ti povem, da je moja mami bla tud samohranilka, ko se je ločila in ji je moj "oče" obljubljal, dabo vsak mesec pošiljal denar in se tud dejansko pred sodiščem obvezal. niti centa ni dobila mami zame. in potem so se začele umazane igrice: je oče pošiljal svojo sestro, naj gre na socialo. in je res pršla socialna, da mene vzame in me da očetu, k pa itak ni v slo ampak čez ocean doma. tko, da je res, da se ti kar bruha. za nameček sm pa mogla it na sodišče, ko sm bla v srednji šoli in ga tožt, ker ni zame plačeval preživnine. pa sm bla mladoletna in na sodišču niso rabl nobena zakonitega zastopnika zameuser posted image žalostno res!tožba itak ni bila izvršljiva, ker na tistem naslovu, k sm ga jst mela, ni bil prjavljen in dosegljiv. in potem so mi šele odobrili štipendijo. kaj mora otrok vse dat skoz, zarad enga neumnga, smotanga, starša, k ti pol reče po telefonu, a mi ne morš rečt oče, me moraš res po imenu klicatuser posted image .

ampak, ne glede na mojo preživeto zgodbo, bodi trdna in se ne daj. ne verjet mu na besede, da ti bo pomagal, ker ti najbrž ne bo. kar pogumno, saj je tudi tvoj otrok!!!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kaminek -- 26.5.2009 12:41:17 >

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
26.5.2009 12:55:55   
Mala_princeska
Kaminek user posted image user posted image user posted image ta tvoja g. je res ena user posted image , kaj te ima za sekirat okoli velikosti trebuha, raje bi ti povedala kaj okoli zatekanja,...in da te v kabino pride iskat - mislim je pa res šus...
Po porodu jo zamenjaj.

Harley user posted image user posted image user posted image in ne NISI sebična, NITI NAJMANJ. Res je najbolje, da stopiš do kakšnega pravnika - kot bodoči mamici študentki (če sem prav zastopla) ti pripada brezplačna pravna pomoč - v Lj, je to PIC (Pravno informacijski center)
ali pa se pojdi na socialno k eni socialni delavki potožit (tam je zato, da ti pomaga).user posted image user posted image user posted image
Glede imena in denarja, hrane - ne se mu pustit in NE POJDI NA BESEDE!

Bačko se zgodi tudi najboljšim, daj še enkrat operi - če pa ne bo šlo pa Varikina ali kaj je že....user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
26.5.2009 13:17:30   
bačko
Kaminek verjamem da si bila jezna na svojo G.Tudi jaz bi bila če bi se tako obnašala.user posted image user posted image user posted image
Fragola sem takoj dala še enkrat prat na več stopinj pa vseeno nekje ni šlo ven.Ah bo bolje!
Harley nisi nič sebična.Jaz bi na tvojem mestu enako naredila.Človel si ne zasluži biti oče.To je moje mišljenje.In verjamem da se ti ravno zdaj ne da ukvarjati s takimi stvarmi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
26.5.2009 13:23:04   
mery15031981
malinov čaj-koliko dni  pred rokom ga je priporočljivo piti,aja pa še ti je čaj malinovih listov ane če sem prav zasledila
Tinca84-hvala za lepo porodno zgodbo,sem kar malo zajokala poleg ko sem jo brala

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
26.5.2009 13:36:07   
Ovnica78
Lino kar ne imej slabe vesti, da si tako dolgo spala. pri meni je bila danes bolj izjema, da sem šla dremat, drugače tudi zjutraj raje povlečem. Danes sem morala pa jst sina v vrtec peljat in sem zato bolj zgodaj vstala. Ti le počivaj, saj dolgo tako ne boš mogla več. Ko bo user posted image  enkrat zunaj bo konec z lenarjenjem (no vsaj jst se s tem tolažimuser posted image ).

Kaminek groza user posted image ! Pa kaj je to za ena G?

Bačko verjamem, da si jezna. Poznam ta občutek, sem že tudi bila na tvojem mestu.

Harley user posted image ! Samo ne mu verjet na besede. Najbolje, da se res na strokovnjake obrneš, da ne boš na koncu ti tista, ki bo potegnila ta kratko. Tudi jaz takšnemu očetu ne bi pustila blizu. Pa še ime bi mu izbiral! Svašta!

Pa še eno vprašanje: Kje ste kupile malinov čaj? Ali ga imajo v Sanolaborju? Sem še jaz začela razmišljat, da bi ga pila, ko vas berem user posted image .

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
26.5.2009 13:37:05   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaminek user posted image user posted image user posted image ta tvoja g. je res ena user posted image , kaj te ima za sekirat okoli velikosti trebuha, raje bi ti povedala kaj okoli zatekanja,...in da te v kabino pride iskat - mislim je pa res šus...
Po porodu jo zamenjaj.

Harley user posted image user posted image user posted image in ne NISI sebična, NITI NAJMANJ. Res je najbolje, da stopiš do kakšnega pravnika - kot bodoči mamici študentki (če sem prav zastopla) ti pripada brezplačna pravna pomoč - v Lj, je to PIC (Pravno informacijski center)
ali pa se pojdi na socialno k eni socialni delavki potožit (tam je zato, da ti pomaga).user posted image user posted image user posted image
Glede imena in denarja, hrane - ne se mu pustit in NE POJDI NA BESEDE!

Bačko se zgodi tudi najboljšim, daj še enkrat operi - če pa ne bo šlo pa Varikina ali kaj je že....user posted image user posted image user posted image user posted image

o.k. jst sem kr ta link od male_princeske skopirala, ker sem istega mnenja...
Kaminek pa sej tvoja G. pa ni tk čist pri pravi...taka ženska pa sploh ne bi smela opravljati takega poklica, mislim to je pa višek neprofesionalnosti...bi jo jst tut takoj po hitrem postopku menjala...babauser posted image .

Harley zate pa sploh nimam besed. Punca dej da te user posted image user posted image user posted image . Kot je že zapisano, ne se pustit. Pojdi na sodišče in si sodno uredi vse stvari (in pa pojdi do brezplačnega odvetnika), ker otroka boš vzgajala ti...glede obiskov oziroma deljenja...ja, če oče plačuje za otroka ga ima pravico tudi videti (jst pa bi zahtevala, da v moji prisotnosti-če mu ne zaupaš) in nikar mu ne poglej skozi prste in ne pojdi na limanice, da sej mu bo pa on tudi plačeval...ker to ni to, da otroka za vikend pelješ na pico...so drugi stroški...
Aja, pa še to bi napisala, da starš ni tisti, ki podpiše očetovstvo in plačuje preživnino...biti starš pomeni vellliiikkko več, pomeni ljubiti otroka tudi takrat, ko ne gre vse ko t bi moralo, vstati sredi noči, ker otrok misli, da je pod posteljo škrat...mislim ne bom naštevala, biti starš je nekaj neverjetno lepega in tega si ne moreš kupiti!!! Aja, pa tudi sama sem živela samo z mamo, ki je bila NEVERJETEN STARŠ in NAJBOLJŠA OSEBA na svetu...zame to še vedno je in vedno bo in hvaležna sem ji za vse in oče mi nikoli ni manjkal..., pa isto sta se tožila za preživnino in isto je bil v tujini in za nameček je te tožbe zameril meni in se z mano ni pogovarjal...pa ne bi o tem, ker je pravtako mrtev...reči želim le to, da sva šele zadnji dve leti preden je umru navezala stik (otrok-oče) in še to zaradi vnuka in ni mi žal, da sem mu oprostila, mi je pa žal, da ga nikoli nisem poznala...ampak imela sem pa mami!!!

Bačko, ja vsakemu se to lahko zgodi, je pa user posted image bedno, ko se ti.user posted image Poskusi res še 1x oprati...no jst sem pa dala prat majice in gate in nogavice od dragega in zraven vrgla svoje kratke hlače (rdeče) in potem je bilo vse roza in je bil dragi oblečen, ko tak P_ _ _ _. Pa še dol ni šlo...user posted image Joj je bil takrat jezen, ker itak si lahk sam tk nor ko jst, da daš belo in rdečo skupaj...ampak nisem imela izkušenjuser posted image Uglavnem ne si pustit uničit danuser posted image A veš un komad od letečih potepuhov (se mi zdi): ko ti vse narobe gre, le nasmehni se in pozabi na skrbi saj življenje lepo je...ko ti vse narobe gre in ko vsega si že sit, le nasmehni in požvižgaj si....user posted image user posted image

Ajde se tipkamo kasneje!!!user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
26.5.2009 13:41:45   
Hanuši
harley zelo dobro premisli in se pozanimaj, preden karkoli podpišeš. Iz lastnih izkušenj ti pa priporočam sledeče:

- skrbništvo: niti pod razno ne pristani na deljeno, naj prizna očetovstvo, 100% skrbništvo imaš pa ti. Jaz sem se ločila, pa sem zahtevala 100% skrbništvo in ga tudi imam, ker potem ima vso pravico se sprdnit in ti vzet otroka , ne vem za 1 mesec, saj naslednji mesec ga boš mela pa ti, pa sploh človek kateremu ne zaupaš več.

- preživnina: niti pod razno ne pristani na minimalno. Tudi meni je obljubil, da mi bo vsak mesec še kaj dal, pa na sodišču je podpisal, da bo ob večjih nakupih kot so menjava garderobe in raznih stvari kot so kolo, smuči... prispevala polovico zraven. Vendar več kot je mesečna vsota na papirju za preživnino še nisem dobila.

Aja pa še na eno stvar moraš biti posebaj pozorna. V primeru deljenega skrbništva vam sodišče določi enakopravno preživnino. Se pravi tebi 200€ in njemu 200€. V primeru, da pa en starš zapravi več mu mora drugi dati razliko. A pa boš to razliko od njega dobila, ali boš morala vsak mesec na sodišče, ker verjetno ne bo 14 dni pri tebi in 14 dni pri njem. Kar pomeni, da boš imela ti večje finančno breme, od njega pa nobenega denarja.

Zelo dobro se pozanimaj preden karkoli podpišeš.
Na tvojem mestu bi si pa jaz vzela čas, lepo rečeš, da zdele boš rodila, po porodu pa še nekaj časa ne boš mogla po inštitucijah letat.

Zko, da vzemi si čas, dobro se pozanimaj, pa ne samo pri pravnih službah, ampak od kakšnih takih, ki so to že čez dale in ti s prakse lahko pomagajo.

Zdej pa vse odmisli (sej vem, lahko meni rečt) in se skoncentriraj samo na tvoj zakladek in nase.

Če te pa kaj več zanima mi pa pošlji ZS pa se loh še kaj pogovoriva. Z veseljem sem ti pripravljena pomagat, glede na to, da je še moja zdajšnja tašča sodnica.

Neposredna povezava do sporočila: 4239
26.5.2009 13:47:48   
22zlatolaska19
harley: nič nisi sebična in ne obremenjuj se s tem kaj bi on želel. Tud njegova ideja o dveh imenih HALOO!!Kje je pa bil zadnje tri mesece k si se ti sama matrala.  Glede preživnine pa ti iz lastnih izkušenj povem ne pusti mu da brije norca iz tebe moj oče je tud želel najnižjo preživnino ker bo vsak mesec prinesel zame stvari pa ne vem še kaj vse in na koncu je prišlo do tega da me na cesti sploh ne pozdravi če me sreča. še za moje otroke ki jih imam mi pravi kaj mi je bilo tega treba pa čeprav sem srečno poročena. vglavnem svetujem ti da se boriš da dobiš čim višjo preživnino in ne dovoli mu da manipulira s tabo.user posted image user posted image user posted image
kaminek. Najbolje bo da se sploh ne obremenjuješ s tako G. Glede bolečine pa ne skrbi prav nič tudi mene je zadnjič pogledala in me je zelo bolelo zato ker maternični vrat pač še ni pripravljen ko boš dovolj odprta te ta pregled ne bo več bolel verjemi iz lastnih izkušenj. Ko sem šla jaz rodit naši pikici in sem bila odprta 3,5 cm sploh nisem kaj posebno čutila ko me je pregledovala. saj bo kmalu bolje boš videla.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
26.5.2009 13:48:46   
kaminek
punce, potrdile ste mojo jezo in sume. definitivno zamenjam po porodu svojo G. je pa edina G v zd trebnje tko, da mi ni potrebe, da bi tle gor še posebej poudarjala njeno usposobljenost. sestre so pa zakon in jih bom fuuul pogrešala.

bačko: vsaki se to je že kdaj zgodilo. jst sm tud dala med svetle cote zraven prat še svojo roza majčko. vse belo je blo rahlo roza obarvano, razen od možeka bela srajca od mure ne, ker se vidi, da je kvalitetna. z naslednjimi pranji je šlo vse vn. brez skrbi

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
26.5.2009 14:00:33   
biba14
Ojla..nisem 2 dni brala, pa se kar nabereuser posted image .
Mladi mamici-čestitamuser posted image user posted image user posted image ...naj vama mala sončka prineseta veliko veseljauser posted image
Kaminek : meni se pa tvoja G res ne zdi grozna, se je pač malo pohecala. Jaz je definitivno nebi menjala, ker glede na to,da ti dela UZ in vaginalne na pregledih je superca. Kok je G, ki tega ne delajouser posted image . Vse moje znanke, vključno z mano, nismo bile deležne pol toliko pregledov, pa imamo različne G...in to samo zato, ker ZZZS vedno bolj špara. Jaz bi takoj menjala s tabo.
Harley :user posted image ne se dat...jaz nebi bila tok prepričana na besede bivšega, če bo plačeval preživnino in bi rad imel kakšne pravice, naj kar konkretno prispeva ( če ima denar za novo punco,pa morje,pa avtouser posted image , bo imel pa še za otroka )..ne pa neko hrano,pa plenice...ker za denar se fiksno zmeniš in ti je potem dolžan plačevat...ustno izročilo se kaj kmalu izgubi.
Je pa pri nas tud ful vroče...ravno sem naredila kosilo, sedaj še čakam medeka,da pride domov in pojeva...potem pa smukneva na sladoled nekam...da se ohladimuser posted image .
Pranje : meni se je zadnjič neka rdeča nogavica med belo perilo skrila...posledično so bile vse boxarce in majice od mojega roza ( no,saj moje tudi, sam za punce je to vseenouser posted image )

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
26.5.2009 14:47:13   
bačko
Kok ste dobre!Hvala za lepe besede.Se sploh ne sekerivam več za perilo.Bo pa Žana namesto bele majčke imela modro.Kaj čem?Zdaj kar je pač je!
Kako je vroče!tako bi jedla sladoled pa ga nimam.Upam da bo moj res prinesel kaj sadja.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
26.5.2009 15:04:25   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Kaminek : meni se pa tvoja G res ne zdi grozna, se je pač malo pohecala. Jaz je definitivno nebi menjala, ker glede na to,da ti dela UZ in vaginalne na pregledih je superca. Kok je G, ki tega ne delajouser posted image . Vse moje znanke, vključno z mano, nismo bile deležne pol toliko pregledov, pa imamo različne G...in to samo zato, ker ZZZS vedno bolj špara. Jaz bi takoj menjala s tabo.

ko bi jo ti mela, bi bla drucga mnenja. še na nobenem pregledu mi ni nič svetovala glede na moje težave, kar sm/jo vprašala, mi odgovori tako, kot da bi mogla vse vedt. mislm, da ti mora tvoj G tud znat svetovat, če ga kaj vprašaš, ne pa da ti nardi UZ al pa vaginalni pregled in na koncu sama od sebe nč ne pove.zakaj???????sestre v ambulatni od G ti pa vse poskušajo povedat in pomagat, če le lahko. sam, če pa maš direktno vprašanje za G, mi pa sestre ne morjo pomagat, ker se G "podpiše" v tvoj karton. G ni za nobene hece, vsakokrat je drugačne volje. in že od začetka mi govori, da je velika naša pupa, pa ji še zdej ni jasn, da zato je pa tud moj trebuh večjiuser posted image . UZ in vaginalne mi dela takrat, ko je potrebno oz. predpisano po tednih ali pa še imam težave (npr. če včeraj ne bi mela rdeče-rjavega izcedka), mi to ne bi delala.
pa mislm, da nism edina, k je ima slabe izkušnje z njo. velik se jih je že premaknlo drugam in jst ne bom ne prva ne zadnja.

ah, sm se že mal pohladila od jeze nanjo.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
26.5.2009 15:38:39   
skuštrana
Bačko, super, da se ne sekiraš večuser posted image Se itak ne splača. Je pa moja mama carica tega bravanja, vedno smo imeli doma vse v barvahuser posted image

Kaminek, v nosečnosti je itak priporočljivo čimmanjkrat vaginalno pregledovat, da se slučajno kaj ne sproži. Jaz imam super g, pa me je celo nosečnost samo enkrat pogledala vaginalno, bolje pustit pri miru, je njeno mnenje. To, da vaginalni pregledi pred porodom bolijo - mene so bolelli ko user posted image , obakrat, pa sem se zelo hitro odpirala.user posted image Ta prvič jih potem med samim porodom nisem več čutils, drugič sem pa babici roko ven vlekla od bolečin. Pa jo prosila, da mi tega  ne dela, ker je bolj bolelo kot popadki.
Sicer pa, če nasplošno res nidi zadovoljna z njo jo zamenjaj. Itakuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
26.5.2009 16:11:49   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

js se javlam...
sm že doma ampak ne za dolgo. tolk da si spakiram pa se najem pol pa v Puser posted image ker z user posted image neki ni vredu in mi ni hoti G povedat kaj,.
sam je reku da je vse vredu in da moram na opazovanje. kako je lahk vredu če pol ure išče srčka, pol pa še tak bogo bije ta srček, pol mi pa reče da je vse vredu.user posted image user posted image user posted image   razen 2-eh gibov nism čutla nč, na CTGju pa je kazal 8-9 gibov...mi ni čist nič več jasnuser posted image user posted image  user posted image                                                                 user posted image naj že gre v penzijo! sam strah mi je naredu. pa krkol sm ga vprašala ni nč reku.user posted image
nč si grem pakirat pa jest....
ostalim pa lep danuser posted image

da vam še tukaj sporočim veselo novičko:
evp punce vam moram sporočiti se mi je oglasila Snoopyka!!!user posted image user posted image user posted image

bom kar njen sms citiralauser posted image :
"Oprosti da se nisem javila. Srček je pešal, ampak zdaj pridno bije naprej, sem pa še v P ker so zaznali rahle popadke. Če ne bom rodila grem jutri domov. Lpuser posted image

in pozdravlja vas vse skupaj in vam pošilja objeemček.

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 26.5.2009 16:12:29 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
26.5.2009 16:22:12   
lino
HVALA BOGU!!! Sem se že spraševala kaj je z našo Snoopyko. Glavno, da je vse o.k. in naj tako tudi ostane!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinncyka HVALA ZA DOBRO NOVICO in prenesi Snoopyki naše pozdrave, če lahko.user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
26.5.2009 16:23:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

da vam še tukaj sporočim veselo novičko:
evp punce vam moram sporočiti se mi je oglasila Snoopyka!!!user posted image user posted image user posted image

bom kar njen sms citiralauser posted image :
"Oprosti da se nisem javila. Srček je pešal, ampak zdaj pridno bije naprej, sem pa še v P ker so zaznali rahle popadke. Če ne bom rodila grem jutri domov. Lpuser posted image

in pozdravlja vas vse skupaj in vam pošilja objeemček.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Držimo pesti, da bo vse ok s Snoopyko in user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
26.5.2009 16:23:42   
bačko
Snoopyka drži se!Mislimo nate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
26.5.2009 16:28:48   
tecka
Snoopyka - super novičke pošiljaš. user posted image user posted image Le tako naprej do srečnega koncauser posted image user posted image user posted image

Tecka user posted image user posted image user posted image da ti uspe sestavit jedilnik za cel teden - če ga imaš še kje shranjenega, ga deli z nami
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Evo, moj jedilnik za ta teden:
PON: polpeti in hladna riževo-zelenjavna solata (med kuhan riž zmešam vse sorte zelenjavo, začinim s kisom od vloženih kumaric in majonezo)
TOR: pizza in kumarična solata
SRE: divjačina v omaki in široki rezanci + parad. solata
ČET: divjačina in kus kus + zelena solata
PET: zeljne krpice in makaroni
SOB: sojini polpeti (kupljeni) in pečen krompir (oboje skupaj spečem v mikrovalovki) + zelena solata
NED: - ne kuhamo sploh, jemo zunaj (če bog da postrvi)

V tej vročini se mi res ne da kuhat ne-vem-kaj. Če je že meso na mizi, ga skuham/spečem za dva dni.

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?