kalanteja
|
Donna22 jaz največ čutim gibe pod desnim rebrom, ponavadi naredi kakšno bunko vn, tk da mislim, da so nogice, včasih pa točno nad popkom, drugače pa imam včasih zelo nesimetričen trebuh, tako veliko bunko na desni strani, rebra jih pa čutijo, ja Tudi jaz sedaj uporabljam tiste papirje iz dm, da se perilo ne razbarva. Sedaj pa naš čaka malo hladnejše vreme, do 20 stopinj, bomo lažje dihale. Midva s fantom še sedaj nisva enotna glede imena, ne vem kaj bo, če me kaj prehiti, za v p imam vse pripravljeno, razen za oblečt še moram dat v torbo, k še vedno nisem čisto prepričana kaj vse naj vzamem s seboj Mislim pa, da so se mi začele delati strije, ker imam take rdeče črte- verjetn tukaj pridejo potem strije od tega, no pa sem se zredila "samo" za 12 kg, pa skoz sem se mazala s kremo oz oljem, no fant mi je rekel, da so to žilice men pa ne zgledajo tk harley en , ker ga resnično potrebuješ jaz imam pa trenutno ponovno izpade z taščo, full mi je grozno, ker nama krompir oponaša, ma sj ne morm vrjet, sma ga pomagala sadit in kopat vse, pol pa to, ma jst sem se odločila, da se sploh ne menim več z njo, itak krompir jem samo 2 krat na teden, sem jo danes zunaj srečala, sem se stran obrnila drugače mi je full hudo, ker se bo otrok rodil v taki familiji, da se že vnaprej ve, da ni dobrodošel s strani tašče ( je že na začetku nosečnosti dejala, da je nosečnost sigurno nezaželjena, sem pa enkrat tud slišala, češ, da ne bom znala skrbet za otroka), sem pa zelo pomirjena, ker se naša familija tako veseli otročka in že vsi komaj čakajo, da jo bodo lahko cartali in vem, da bo po moji strani dobila vso dodatno ljubezen, skrb in pomoč, ki jo bova rabila, sicer spola še nisva povedala dopoldan sem se full slabo počutila zarad vsega in je najin (labradorec) skoz bil zraven mene, ko sem bila zunaj, sploh ni šel stran, verjetn je čutil, da mi je hudo, seveda sem ga morala crkljati, mi je bilo pa bolje sem se malo izpovedala, vem, da imamo vse kar neke tegobe in da nisem edina si pa nisem mislila, da bo kdaj tako smotano, ker sama nisem težek človek in sem zelo prijazna bila vedno do nje, pol pa tk odzad dobiš,, brezveze pri nas je full začelo pihat, mislim, da bo dež lep večer še naprej