Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Kar se pa gibov tiče, tudi našemu že zmanjkuje prostora. Aja - pa mami in sestra za navijata in mi govorita, da bo fant - potem bosta pa razočarani, če povijem še eno punčarco. Mi gre že na živce, k folk kar neki v tri dni spol po obliki trebuha napoveduje. Je pač 50:50 možnosti, tak da kar bo bo - dojenčka/ičo bomo imeli radi ne glede na spol. Dobro jutro, jaz sem zadnjo žehto zlikala zjutraj, ko je še dokaj hladno, ker ko se segreje se mi še dihat ne da, kaj šele likat. Pri nas je tudi vse dokaj mirno, do PDP imam še 11 dni, vendar nič ne kaže da bomo kaj kmalu leteli. Imam občasne krče in špikanja in večino časa (sploh če sedim) imam občutek, kot da imam celotno črevo zabasano in da moram nujno na wc, samo če pa grem na wc pa nič ven ne pride. Drugače pa redno odvajam, tako da mislim da se mi ni naredil kakšen čep v črevesju. Verjetno mi samo naš Srečko pritiska nanj. Meni je tudi današnji datum kar zelo všeč, prijatelj nam je pa napovedal, da bom rodila 26.5., tako da bomo videli koliko ima prerokovalskih sposobnosti. Jaz pravim, da se bo naš srečko rodil v drugi polovici tega tedna, moj pa pravi da čist v začetku junija. Kar se pa spola tiče, pa grejo meni tudi vsi že ornk na živce, ker so tako pametni glede tega. Vse skupaj se mi zdi že malo neumno, po drugi strani pa sploh ne vem kaj je to tako čudnega, če ne veš spola. Mislim, da je vsem staršem bolj pomembno to, da bo z vse ok in da bo spal, kot pa ali je fant ali punčka. Prav butasto mi je, ko nekateri pravijo, da za prvega je pa fino, da je fant - zakaj že? Ker potrebujemo prestolonaslednika - kdo pa ima kakšen prestol, da potrebuje naslednika.??? Vsi nekaj ugibajo, pa po obliki trebuha, pa po koži na obrazu - za moje pojme je pa to vse kr neki. Na začetku me je to še zabavalo, zdaj ko se pa ljudje ponavljajo mi je pa vedno bolj neumno. Kar se brc oziroma gibov tiče, je pa tudi naš veliko mirnejši, kot je bil običajno in če ga dlje časa ne čutim, se uležem, pojem košček (no par koščkov) čokolade in počakam. Našega Srečkota čokolada vedno zbrihta in vsakič posebej me pomiri s svojimi gibi. Uživajte na sončku in pazite, da vam ne zavre v glavi ali kje drugje.
|