Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 21:58:30
|
|
|
|
mery15031981
|
meti 21-torba quini-ali bi mi lahko povedala kje si jo kupila oz če si jo našla kje na netu ker jaz je namreč nikjer ne najdem fragola in mala princeska-hvala za želje oziroma čestitke Jnaci F-zamina me glede torbe Peg perego,če ima kaj da jo lahko pripneš na voziček.. No pa še to :danes sem bila na 3D ultrazvoku v Litiji in bilo je zares super.Moram povedat da to so pa res same pohvale ,prijaznost na višu vzaejo si čas zate in še in še...dobila sem 19 posnetkov in 28 slikic našega dojenčka,ki pa od danes naprej ni več ,ampak bomo imeli fantka Lahko nočko vsem skupaj
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 22:27:41
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981 Janci F-zamina me glede torbe Peg perego,če ima kaj da jo lahko pripneš na voziček.. Peg Perego torba ima naramnico, da jo daš čez ramo in ima na obeh straneh "klipsni", da jo lahko pripneš na voziček. Na žalost ne vem slovenskega izraza za "klipsno", sponka mogoče. Miren spanec in lepe sanje vam želim
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 7:11:25
|
|
|
|
MONY25
|
dobro jutro, punce... js sm mela pa dons toook pestro noč. sm celo noč sam bruhala, ob treh zjutri nazadnje. sm se okol dveh zjutri že kr mal ustrašla in sm klicala na urgenco, če je loh to kej s tamalim narobe, pa so me lepo pomiril, da to nč nanjga ne vpliva, pa da morm sam velik tekočine pit... ne vem, a je to ta trebušna gripa, al sm pa kej tazga mogla pojest... u glavnem, adijo pamet ah, upam, da bo kej bolš...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 7:44:32
|
|
|
|
fragola
|
MONY25 upam, da je si res samo kaj takega pojedla
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 7:46:34
|
|
|
|
fragola
|
Punce dobro jutro spet smo se prebudili v prelepo sončno jutro, malo mrzlo, ma še malo pa bo topleje. Zdaj si grem naredit zajtrk, potem se bom uredila, šla pogledat do možeka kaj dela zunej. V glavnem tej sončni dnevi ti dajo prav energijo, joj komaj čakam junij!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 7:53:44
|
|
|
|
Hanuši
|
Ja dobro jutro vsem. Ko se zbudiš v tako lepo sončno jutro, imaš že zjutraj tok energije, da bi gore premikal. No saj pri meni je tako. Sem ful naspidirana in bi šla kar kaj delat. Sam je bil moj v nedeljo tok priden, da bom sam mal prah pobrisala in posesala, pol pa s na en giro. Mony sej verjetno si sam kaj takega pojedla in pošiljam želje tvojemu gor, kateri te čuva, da te čim prej pozdravi.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 8:12:32
|
|
|
|
biba14
|
Jutrček ... Mene je tudi sonček prebudil...sam da nimam neke pametne energije...tok stvari je za naredit, jaz pa sem že cela naveličana...komaj čakam, da om imela kaj časa zase, da se končno malce ležerno zapodim v dan in preberem kakšno knjigo o . Včeraj sem šla mal v Kiko in xxxLutz pogledat za posteljice...sam je vse za kake 5o eu dražje kot pri nas za približno isto kvaliteto-no, samo tok,če ima katera namen kaj tja hodit. Jutri bi morala imeti 3d, pa G ne more...sedaj pa ne najdem termina za pregled...in sem čist . Mony-najverjetneje si kaj pojedla...jaz imam v kuhinji že kar seznam stvari,ki jih ne smem zvečer jesti, ker me potem tišči v bušiju in bruham....želodec se dvigne in ful hitreje čutiš, kaj zanj ni dobro. Kile-danes sem na +7 in 26t 5d....se mi zdi, da sem se zadnji teden v bušija prav napihnila ...ja ni kaj, malček raste . Materinska- jaz tudi začnem aprila...a gre še katera v MB? Lep dan vam želim,papa
< Sporočilo je popravil biba14 -- 18.3.2009 8:13:11 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 8:21:57
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Ja, sonček je in prav žalostno, da sem večino dneva zaprta v službi in sončka še vidim ne , ko pa pridem domov pa kup obveznosti. Danes še dobro, da sem zjutraj. Ko sem zvečer prišla domov me je čakalo presenečenje - moja punčka je z atijem in z babiko okrasila stene z dekoracijami in sedaj tako lepo zgleda, da bi še jaz v novi sobici spala. Rezultat: tamala je končno celo noč brez problema prespala v na novo okrašeni sobici. Zjutraj je od mene in atija dobila velikega lubčka za pridnost! Očitno je treba te naše mulce malo motivirat.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 8:22:16
|
|
|
|
mojsonček
|
Jutro nosečkice! Tud pri nas na gorenjskem je prekrasno sončno jutro... sem vas prebrala zdej pa nimam časa nič kaj pisat, ker je sine doma zaradi težav z alergijo... upam, da ste zdrave, da vaše bebice pridno brcajo in da uživate v prebujajoči se pomladi (čeprou bo jutr ... tut sneg ponekod)... gremo fruštkat pa kej koristnega počet Izkoristite dan maksimalno!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 8:31:23
|
|
|
|
tej_a
|
Dobro jutro! Res je lepo - naužijte se današnjega dne, ker čaka nas zelo slab konec tedna! MONY2 zate, da čimprej mine. Lino, javi kako je bilo v šoli. Tudi jaz sem iz pregleda - menda imam spodaj še vedno vse vneto - kljub 5 dni Gino Daktrina... menda tut sečila in vse - povičani levkociti v urinu... Tko da ma je dala še ene svečke, pa en čaj za sečila, pa nalivat se moram z vodo v hektolitrih! Me je pa spet vprašala - naj ji pošteno povem, koliko resno se držim njene diete (čeprav sem ji že prejšnjič razložila, da OH in sladkarij sploh ne jem-pa še kile so se ustavile)!!! Ampak ta res ni gladka! Kok smo pa stari?! Zdej pa res vem, da ima ona mal probleme, tko da se sploh ne mislim sekirat več! No zdej sm v 26 4/7 in imam 9 kg več - pa vedno bolj suha k ne, pa še zanosila takoj po dojenju, k me je čist izsušilo! Vem, da ni malo, ampak tko veliko pa tut ne, da je treba me tam k na zatožni klopi met vsakič! Ah brezveze! Jest tut še pridno delam - rada delam - mislim pa, da ne bom več dolg vztrajala - me mal križ matra, pa vsi me skos sprašujejo kdaj grem, pa mogoče res nebi bilo slabo en mesec bolniške met preden začnem s porodniško. Moram še sobico zrihtat, pa tamalo začet pripravljat na dojenčka... Ji nameravam enda dojenčka kupit, pa se - kljub temu, da je še majhna (14m)-mal pogovarjat o tem... Dojenčka kopat, spat dajat - da bo pol to njen dojenček, ko jaz dobim svojega.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 8:45:32
|
|
|
|
bamoocham
|
Jutro. No vidim, da nisem edina, ko je imela ponoči probleme s prebavo. Sem se okoli 3 zbudila s takim glavobolom, pa levo oko me je fuuuuuuuul bolelo. Tak da sem bila pol noči na wcju, bruhala..ni da ni no. Sem vzela lekadol, mrzel obkladek na oko, šla spat v dnevno..tak da je zdj malo bolš. Mi pa paše prepećenec zdjle. Tak da bom zdj kr prepečenc jedla. Drgač pa imamo mi tut ful lepo vreme. Sonček sije.. Pa pikica je ful živahna. Je bedela celo noč zraven mene
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 9:13:04
|
|
|
|
lino
|
Jutro. Najprej vam vsem pošiljam namesto kave, ker ste bolj kot ne vse neki boge in vam je slabo. Pa pazite nase. Tej_a ti pa še posebej...se mi res smiliš s tem vnetjem. Glede kg pa se ne sekirat, so izgleda eni G res mal "blesavi". Jst sem se zredila že +11kg in sem v 26t, pa mi še ni moj G kaj rekel, sicer sem se pa v 1 zredila za +9 kg in so me potem na porodu in po porodu vsi kregali (zdravniki in sestre) kao, da nosečnost ni za kg pazit in bi se morala več zredit, ker sem ob porodu izgubila vseh +9 kg in sem bila full šibka... Glede šole je pa tako, da je mojemu malemu manjkala 1,5 točke za 3 pa mu je na test napisala slabo dvojko (2-weak) in potem rekla, da se je zmotila, da je dobra dvojka in da je pozabila, da ima probleme z disleksijo, da bi ga dala pisati posebej (npr. v kabinet ali h psihologinji, da bi mu navodila lahko ponovili-razložili) in da je itak sam kriv, ker je ni spomnil in ona pač ne razlaga navodil (čeprav je bila ena naloga res sam DOPOLNI...in sploh niso vedeli KAJ )...uglavnem nič si ne moreš, kljub temu, da veš, da bi lahko pisal bolje že samo, če bi bila navodila napisana razumljivo in sploh ne bi rabil druge dodatne pomoči, ker je pri tej nalogi izgubil 10 točk in jo je doma potem, ko je izvedel kaj sploh naj bi pisal rešil pravilno, kar pomeni, da bi lahko dobil tudi oceno 4. Ampak tak je naš sistem šolstva-včasih. Sedaj pa se grem tudi jaz umit...in malo s na sprehod preden bo zopet sneg...brrrrr. Ve pa le pazite nase!!! Se kasneje tipkamo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 9:58:55
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tej_a No zdej sm v 26 4/7 in imam 9 kg več - pa vedno bolj suha k ne, pa še zanosila takoj po dojenju, k me je čist izsušilo! Vem, da ni malo, ampak tko veliko pa tut ne, da je treba me tam k na zatožni klopi met vsakič! Ne sekiraj se, ker ni dobro. Moja ginekologinja je rekla, da zaradi kilaže že ne bo težila nosečkam. (ok, razen če je resno in kakšna sladkorna). Dober recept glede priprave tvoje 1. leto stare punčke na dojenčka - verjamem da bo palilo, pa še ti boš uživala zdraven, ko se bosta igrali.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 11:04:33
|
|
|
|
jabolka
|
Dobro jutro ... dober dan so MERY : vse naj naj za rojstni dan ( malo zamude) DEJA777 : sem opazila da imamo enak termin za pregled 1.04 in porod 05.06 hehe Berem , da pridno barvate , pripravljate,.. za svoje sobice ... Tudi jaz bi za svoj sonček pripravljala , nimamo pa možnosti ( tako da že 2-3jočem, sem žalostna ) . Sfatntom sva živela privat in nam je gospodar zvišal najemnino tako , da sva morala v ponedeljek zapustiti to stanovanje (iz 450+stroški na 650eur) in šla živet njegovim (tašči) ,dokler ne najdemo kaj poceni privat ali pa dobimo kakšno poceni stanovanje za kupit( še ta recesija zraven , pa zvišane obresti na banki hh) sem prau . Hvala bogu je z vse vredu , vsak dan lepo brca .. Tudi jaz pijem Retafer , že pred nosečnostjo in tudi zdaj . Samo da pred nosečnostjo sem spila na tešče , zdaj pa spije po zajtrku , da mi ne dela slabo in spijem sokom ..hehee tako da potem tečem na wc. Aja tudi meni se ne dopada baldahim , meni se pa dopada vrteče kakšne igračke neki takega . Vsaka ima svoj okus, želje ,.. Rada vas berem (trenutno samo iz službe) , mi delate družbo . Tudi jaz bom delala do konca / do konc aprila , potem pa srečno na porodniško . ZA SEZNAM: - PDP 05.06.09 - PREGLED 01.04 -ni več - ampak moja lepa Se beremo, tipkamo ,.. uživajte v tem lepem sončnem vremenu , srečno vsem , božajte svoje trebuščke
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 11:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabolka DEJA777 : sem opazila da imamo enak termin za pregled 1.04 in porod 05.06 hehe jaz imam PDP 01.06. no danes pa me je nekaj prijelo in že celo dopoldan čistim. sem generalno spucala celo kopalnico in kuhinjo, sedaj pa ne morem več . grem pa za kako urco počivat potem pa kuhat. ju3 pa še dnevno in hodnik prepucam pa imam za en čas dovolj. je pa res lep sonček, ampak pri nas grozno piha veter. nimam niti volje ven stopit nič uživajte pa se tipkamo kaj
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 11:52:22
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabolka DEJA777 : sem opazila da imamo enak termin za pregled 1.04 in porod 05.06 hehe Jabolko tudi jaz imam rok 5.6.2009, mislim, da smo sedaj tri ali je še kje kakšna. Me prav zanima katera bo prva rodila? Jaz imam ful občutek, da bom pred rokom rodila, ne me vprašat zakaj, saj ni kakšne pametne razlage - tak, je samo moj občutek. Res pa je, da smo vsi otroci pri nas bili pred rokom in tudi sestra je obe nečakinji rodila pred rokom. Jabolko držim pesti, da si bosta čimprej rešila stanovanjski problem, saj takih šokov trenutno res ne potrebuješ. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 13:00:37
|
|
|
|
lino
|
Jabolka, kaj te lahko vprašam iz kot si? Imaš pa visoko najemnino (450€+stroški ali sedaj še višjo) . Sicer pa sem bila danes malo v službi na obisku in sem odkrila, da bomo po novem prodajali take okraske za otroško sobo, ki so iz stiropora in jih nato prilepiš gor na steno in kar z jupolom pobarvaš...super izgleda. Ker pa vam jih ne znam kopirat vam lahko posredujem internetno stran podjetja katerega zastopnik smo: www.marbet.com.pl - najbolje, da odtipkate v Googlov iskalnik in vam vrže ven stran, odzgoraj lahko izbirate jezik (npr. angleščina) nato izberete DEKORATION in nato wall ornamental additions ...upam, da vam bo uspelo, če katero pač zanima. Joj, spet zamujam na kavo...letim, pa se kasneje tipkamo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 13:01:51
|
|
|
|
lino
|
Aha, sej sem vam kr link poslala...pol pa sam jezik spremenit,...srečno.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 13:19:50
|
|
|
|
amaya
|
seznam rojstnih dni za junijke JANUAR amaya-9.1.1978 FEBRUAR lino- 19.2.1978 Majana79- 24.02.1979 mk8- 28.2.1985 MAREC malagala Janci F- 4.3.1981 Bačko- 9-3-1979 july08- 9.3.1978 mery15031981- 15.3.1981 APRIL princ_princeska mojjaka- 9.4.1979 mony25- 14.4.1983 smrketa84- 14.4.1984 dany82- 20.4.1982 MAJ dreamhorse- 5.5.1982 manna- 27.5. JUNIJ kalanteja- 16.06.1983 pikica- 18.6.1985 blu- 20.6 JULIJ AVGUST jabolka- 17.8.1981 dodi- 25.8.1974 SEPTEMBER Goldy- 18.9.1974 lenika- 23.9.1978 miškolinka82- 26.9.1982 mala princeska- 27.9.1982 OKTOBER loveforever- 2.10.1985 bamoocham- 28.10.1983 NOVEMBER hanuši- 2.11.1976 tinca84- 10.11.1984 bjondi- 30.11.1975 Fragola- 25.11.1981 DECEMBER donna22- 8.12.1986 deja777- 26.12.1984
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 13:22:40
|
|
|
|
amaya
|
Vsako jutro sem prva gor...danes pa štrajkam Sem končno nehala delat...zdaj pa počitek, pa klatenje, v glavnem bom malo uživala z mojo malo žabo, ki sem jo že res pogrešala. Zdaj mi je še zbolel in smo preživeli kar nekaj straha te dni, ker mi je zelo težko dihal. 1 leto ni bil bolan nič, čim sem začela delat v šoli sem domov prinesla vse živo....zdaj moramo celo pumpico uporabljati...upam, da je le prehodno...čakam popoldan na pregled. Grozno je, ko ti otrok zboli, ker si popolnoma nemočen...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 13:45:45
|
|
|
|
loveforever
|
ojla. ja res bomo mogle izkoristit sonček, pri nas je prav luštno sam ko tak veter piha... no komaj čakam dane szvečer, ker pride moj domov iz tujine po 2 dneh, malo mi je pasalo, malo pa ga že pogrešam..... bom za torbice šla pogledat še v pikapolonico, in pa v avstrijo v toysa. bugyboard za tiste ki i mate mae otroke a ga boste kupile, ga katera že ima*?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 13:55:04
|
|
|
|
JAPE
|
Se opravičujem, ker takole vdiram v temo, ampak mogoče katero zanima... imam čisto novo knjigo "Velika knjiga o dojenčku" in "Nega matere in otroka" Če katero zanima naj piše na zs.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 13:55:57
|
|
|
|
Janci F
|
loveforever ali imajo v Toysu tudi kakšno posteljnino za otroške posteljice ali pa dekoracije za stene? Jaz že dlje časa hodim tja, pa še vedno nisem do tja prišla.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 18.3.2009 13:59:42
|
|
|
|
lino
|
Janci F, jst sem gledala postelnine v Mercatorjevem katalogu in jih imajo za 7-8€.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......