|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
17.3.2009 21:58:30   
mery15031981
meti 21-torba quini-ali bi mi lahko povedala kje si jo kupila oz če si jo našla kje na netu ker jaz je namreč nikjer ne najdem
fragola in mala princeska-hvala za želje oziroma čestitke
Jnaci F-zamina me glede torbe Peg perego,če ima kaj da jo lahko pripneš na voziček..

No pa še to :danes sem bila na 3D ultrazvoku v Litiji in bilo je zares super.Moram povedat da to so pa res same pohvale ,prijaznost na višu vzaejo si čas zate in še in še...dobila sem 19 posnetkov in 28 slikic našega dojenčka,ki pa od danes naprej ni več user posted image ,ampak bomo imeli fantkauser posted image user posted image

Lahko nočko vsem skupaj

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 401
17.3.2009 22:27:41   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

Janci F-zamina me glede torbe Peg perego,če ima kaj da jo lahko pripneš na voziček..

Peg Perego torba ima naramnico, da jo daš čez ramo in ima na obeh straneh "klipsni", da jo lahko pripneš na voziček.
Na žalost ne vem slovenskega izraza za "klipsno", sponka mogoče. user posted image

Miren spanec in lepe sanje vam želim

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 402
18.3.2009 7:11:25   
MONY25
dobro jutro, punce...

js sm mela pa dons toook pestro noč. sm celo noč sam bruhala, ob treh zjutri nazadnje. sm se okol dveh zjutri že kr mal ustrašla in sm klicala na urgenco, če je loh to kej s tamalim narobe, pa so me lepo pomiril, da to nč nanjga ne vpliva, pa da morm sam velik tekočine pit...  ne vem, a je to ta trebušna gripa, al sm pa kej tazga mogla pojest... u glavnem, adijo pamet ah, upam, da bo kej bolš...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 403
18.3.2009 7:44:32   
fragola
MONY25 upam, da je si res samo kaj takega pojedlauser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 404
18.3.2009 7:46:34   
fragola
Punce dobro jutro spet smo se prebudili v prelepo sončno jutro, malo mrzlo, ma še malo pa bo topleje.
Zdaj si grem naredit zajtrk, potem se bom uredila, šla pogledat do možeka kaj dela zunej.

V glavnem tej sončni dnevi ti dajo prav energijo, joj komaj čakam junij!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 405
18.3.2009 7:53:44   
Hanuši
Ja dobro jutro vsem.
Ko se zbudiš v tako lepo sončno jutro, imaš že zjutraj tok energije, da bi gore premikal. No saj pri meni je tako.
Sem ful naspidirana in bi šla kar kaj delat. Sam je bil moj user posted image  v nedeljo tok priden, da bom sam mal prah pobrisala in posesala, pol pa s user posted image  na en giro.

Mony sej verjetno si sam kaj takega pojedla in  pošiljam želje tvojemu gor, kateri te čuva, da te čim prej pozdravi.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 406
18.3.2009 8:12:32   
biba14
Jutrčekuser posted image ...
Mene je tudi sonček prebudil...sam da nimam neke pametne energije...tok stvari je za naredit, jaz pa sem že cela naveličana...komaj čakam, da om imela kaj časa zase, da se končno malce ležerno zapodim v danuser posted image  in preberem kakšno knjigo o user posted image .
Včeraj sem šla mal v Kiko in xxxLutz pogledat za posteljice...sam je vse za kake 5o eu dražje kot pri nas za približno isto kvaliteto-no, samo tok,če ima katera namen kaj tja hodit.
Jutri bi morala imeti 3d, pa G ne more...sedaj pa ne najdem termina za pregled...in sem čist user posted image .
Mony-najverjetneje si kaj pojedla...jaz imam v kuhinji že kar seznam stvari,ki jih ne smem zvečer jesti, ker me potem tišči v bušiju in bruham....želodec se dvigne in ful hitreje čutiš, kaj zanj ni dobro.
Kile-danes sem na +7 in user posted image 26t 5d....se mi zdi, da sem se zadnji teden v bušija prav napihnilauser posted image ...ja ni kaj, malček rasteuser posted image user posted image .
Materinska- jaz tudi začnem aprila...a gre še katera v MB?

Lep dan vam želim,papauser posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 18.3.2009 8:13:11 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 407
18.3.2009 8:21:57   
Mala_princeska
Ja, sonček je in prav žalostno, da sem večino dneva zaprta v službi in sončka še vidim ne user posted image , ko pa pridem domov pa kup obveznosti.
Danes še dobro, da sem zjutraj.

Ko sem zvečer prišla domov me je čakalo presenečenje - moja punčka je z atijem in z babiko okrasila stene z dekoracijami in sedaj tako lepo zgleda, da bi še jaz v novi sobici spala. user posted image  Rezultat: tamala je končno celo noč brez problema prespala v na novo okrašeni sobici. user posted image user posted image user posted image Zjutraj je od mene in atija dobila velikega lubčka za pridnost! Očitno je treba te naše mulce malo motivirat. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 408
18.3.2009 8:22:16   
mojsonček
Jutro nosečkice!

Tud pri nas na gorenjskem je prekrasno sončno jutro... sem vas prebrala zdej pa nimam časa nič kaj pisat, ker je sine doma zaradi težav z alergijo...  upam, da ste zdrave, da vaše bebice pridno brcajo in da uživate v prebujajoči se pomladi (čeprou bo jutr user posted image ... tut sneg ponekod)... gremo fruštkat pa kej koristnega počet user posted image

Izkoristite dan maksimalno!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 409
18.3.2009 8:31:23   
tej_a
Dobro jutro! user posted image  Res je lepo - naužijte se današnjega dne, ker čaka nas zelo slab konec tedna!

MONY2 user posted image  zate, da čimprej mine.

Lino, javi kako je bilo v šoli.

Tudi jaz sem iz pregleda - menda imam spodaj še vedno vse vneto - kljub 5 dni Gino Daktrina... menda tut sečila in vse - povičani levkociti v urinu... Tko da ma je dala še ene svečke, pa en čaj za sečila, pa nalivat se moram z vodo v hektolitrih!

Me je pa spet vprašala - naj ji pošteno povem, koliko resno se držim njene diete (čeprav sem ji že prejšnjič razložila, da OH in sladkarij sploh ne jem-pa še kile so se ustavile)!!! Ampak ta res ni gladka! Kok smo pa stari?! Zdej pa res vem, da ima ona mal probleme, tko da se sploh ne mislim sekirat več! No zdej sm v 26 4/7 in imam 9 kg več - pa vedno bolj suha k ne, pa še zanosila takoj po dojenju, k me je čist izsušilo! Vem, da ni malo, ampak tko veliko pa tut ne, da je treba me tam k na zatožni klopi met vsakič!

Ah brezveze!

Jest tut še pridno delam - rada delam - mislim pa, da ne bom več dolg vztrajala - me mal križ matra, pa vsi me skos sprašujejo kdaj grem, pa mogoče res nebi bilo slabo en mesec bolniške met preden začnem s porodniško. Moram še sobico zrihtat, pa tamalo začet pripravljat na dojenčka... Ji nameravam enda dojenčka kupit, pa se - kljub temu, da je še majhna (14m)-mal pogovarjat o tem... Dojenčka kopat, spat dajat - da bo pol to njen dojenček, ko jaz dobim svojega.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 410
18.3.2009 8:45:32   
bamoocham
Jutro.

No vidim, da nisem edina, ko je imela ponoči probleme s prebavo. Sem se okoli 3 zbudila s takim glavobolom, pa levo oko me je fuuuuuuuul bolelo.

Tak da sem bila pol noči na wcju, bruhala..ni da ni no.
Sem vzela lekadol, mrzel obkladek na oko, šla spat v dnevno..tak da je zdj malo bolš. Mi pa paše prepećenec zdjle. Tak da bom zdj kr prepečenc jedla.

Drgač pa imamo mi tut ful lepo vreme. Sonček sije..
Pa pikica je ful živahna. Je bedela celo noč zraven meneuser posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 411
18.3.2009 8:54:27   
meti21
Jutro souser posted image ,

mery- torbo sem kupila v BC, evo link http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=449&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=99&GetArticlesPage=2&isPageSwitch=true&ParentClassID=7

Lep sončen dan vam želim babnceuser posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 412
18.3.2009 9:13:04   
lino
Jutro.

Najprej vam vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image namesto kave, ker ste bolj kot ne vse neki boge in vam je slabo. Pa pazite nase.

Tej_a ti pa še posebej...se mi res smiliš s tem vnetjem. Glede kg pa se ne sekirat, so izgleda eni G res mal "blesavi". Jst sem se zredila že +11kg in sem v 26t, pa mi še ni moj G kaj rekel, sicer sem se pa v 1user posted image zredila za +9 kg in so me potem na porodu in po porodu vsi kregali (zdravniki in sestre) kao, da nosečnost ni za kg pazit in bi se morala več zredit, ker sem ob porodu izgubila vseh +9 kg in sem bila full šibka...user posted image

Glede šole je pa tako, da je mojemu malemu manjkala 1,5 točke za 3 pa mu je na test napisala slabo dvojko (2-weak) in potem rekla, da se je zmotila, da je dobra dvojka in da je pozabila, da ima probleme z disleksijo, da bi ga dala pisati posebej (npr. v kabinet ali h psihologinji, da bi mu navodila lahko ponovili-razložili) in da je itak sam kriv, ker je ni spomnil in ona pač ne razlaga navodil (čeprav je bila ena naloga res sam DOPOLNI...in sploh niso vedeli KAJuser posted image )...uglavnem nič si ne moreš, kljub temu, da veš, da bi lahko pisal bolje že samo, če bi bila navodila napisana razumljivo in sploh ne bi rabil druge dodatne pomoči, ker je pri tej nalogi izgubil 10 točk in jo je doma potem, ko je izvedel kaj sploh naj bi pisal rešil pravilno, kar pomeni, da bi lahko dobil tudi oceno 4.user posted image user posted image user posted image Ampak tak je naš sistem šolstva-včasih.

Sedaj pa se grem tudi jaz umit...in malo s user posted image na sprehod preden bo zopet sneg...brrrrr. Ve pa le pazite nase!!!
Se kasneje tipkamo.user posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 413
18.3.2009 9:58:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tej_a

No zdej sm v 26 4/7 in imam 9 kg več - pa vedno bolj suha k ne, pa še zanosila takoj po dojenju, k me je čist izsušilo! Vem, da ni malo, ampak tko veliko pa tut ne, da je treba me tam k na zatožni klopi met vsakič!

Ne sekiraj se, ker ni dobro. Moja ginekologinja je rekla, da zaradi kilaže že ne bo težila nosečkam. (ok, razen če je resno in kakšna sladkorna).

Dober recept glede priprave tvoje 1. leto stare punčke na dojenčka - verjamem da bo palilo, pa še ti boš uživala zdraven, ko se bosta igrali. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 414
18.3.2009 11:04:33   
jabolka
Dobro jutro ... dober dan souser posted image

MERY : vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image ( malo zamude)
DEJA777 : sem opazila da imamo  enak termin za pregled 1.04 in porod 05.06 heheuser posted image user posted image

Berem , da pridno barvate , pripravljate,.. za svoje user posted image sobice ... Tudi jaz bi za svoj user posted image sonček pripravljala , nimamo pa možnosti ( tako da že 2-3jočem, sem žalostna user posted image ) . Sfatntom sva živela privat in nam je gospodar zvišal najemnino tako , da sva morala  v ponedeljek zapustiti  to stanovanje (iz 450+stroški na 650eur) in šla živet  njegovim (tašči) ,dokler ne najdemo kaj poceni privat ali pa dobimo kakšno poceni stanovanje za kupit( še ta recesija zraven , pa zvišane obresti na banki hh)  sem prau user posted image user posted image . Hvala bogu je z user posted image vse vredu , vsak dan lepo brca user posted image ..
Tudi jaz pijem Retafer  , že pred nosečnostjo in  tudi zdaj . Samo da pred nosečnostjo sem spila na tešče , zdaj pa spije po zajtrku , da mi ne dela slabo in spijem sokom ..hehee tako da potem tečem na wc.
Aja tudi meni se ne dopada baldahim , meni se pa dopada vrteče kakšne igračke neki takega . Vsaka ima svoj okus, želje ,..

Rada vas berem (trenutno samo iz službe) , mi delate družbo . Tudi jaz bom delala do konca / do konc aprila , potem pa user posted image user posted image srečno na porodniško .
ZA SEZNAM:
- PDP 05.06.09
- PREGLED 01.04
-ni več user posted image - ampak moja lepa user posted image

Se beremo, tipkamo ,.. uživajte v tem lepem sončnem vremenuuser posted image , srečno vsemuser posted image user posted image , božajte svoje trebuščkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 415
18.3.2009 11:49:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jabolka
DEJA777 : sem opazila da imamo  enak termin za pregled 1.04 in porod 05.06 heheuser posted image user posted image

jaz imam PDP 01.06.

no danes pa me je nekaj prijelo in že celo dopoldan čistim. sem generalno spucala celo kopalnico in kuhinjo, sedaj pa ne morem večuser posted image . grem pa za kako urco počivat potem pa kuhat. ju3 pa še dnevno in hodnik prepucam pa imam za en čas dovolj.user posted image

je pa res lep sonček, ampak pri nas grozno piha veter. nimam niti volje ven stopituser posted image

nič uživajte pa se tipkamo kaj

(odgovor članu jabolka)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
18.3.2009 11:52:22   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: jabolka

Jabolko tudi jaz imam rok 5.6.2009, mislim, da smo sedaj tri ali je še kje kakšna.
Me prav zanima katera bo prva rodila?
Jaz imam ful občutek, da bom pred rokom rodila, ne me vprašat zakaj, saj ni kakšne pametne razlage - tak, je samo moj občutek.
Res pa je, da smo vsi otroci pri nas bili pred rokom in tudi sestra je obe nečakinji rodila pred rokom.

Jabolko držim pesti, da si bosta čimprej rešila stanovanjski problem, saj takih šokov trenutno res ne potrebuješ.
Držim pesti.

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 417
18.3.2009 13:00:37   
lino
Jabolka, kaj te lahko vprašam iz kot si? Imaš pa visoko najemnino (450€+stroški ali sedaj še višjo)user posted image user posted image .

Sicer pa sem bila danes malo v službi na obisku in sem odkrila, da bomo po novem prodajali take okraske za otroško sobo, ki so iz stiropora in jih nato prilepiš gor na steno in kar z jupolom pobarvaš...super izgleda. Ker pa vam jih ne znam kopirat vam lahko posredujem internetno stran podjetja katerega zastopnik smo: www.marbet.com.pl - najbolje, da odtipkate v Googlov iskalnik in vam vrže ven stran, odzgoraj lahko izbirate jezik (npr. angleščina) nato izberete DEKORATION in nato wall ornamental additions ...upam, da vam bo uspelo, če katero pač zanima.

Joj, spet zamujam na kavo...letim, pa se kasneje tipkamo.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 418
18.3.2009 13:01:51   
lino
Aha, sej sem vam kr link poslala...pol pa sam jezik spremenit,...srečno.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 419
18.3.2009 13:19:50   
amaya

seznam rojstnih dni za  junijke

JANUAR

amaya-9.1.1978

FEBRUAR

lino- 19.2.1978
Majana79- 24.02.1979
mk8- 28.2.1985

MAREC

malagala
Janci F- 4.3.1981
Bačko- 9-3-1979
july08- 9.3.1978

mery15031981- 15.3.1981

APRIL

princ_princeska
mojjaka- 9.4.1979
mony25- 14.4.1983
smrketa84- 14.4.1984
dany82- 20.4.1982

MAJ

dreamhorse- 5.5.1982
manna- 27.5.

JUNIJ

kalanteja- 16.06.1983
pikica- 18.6.1985
blu- 20.6

JULIJ

AVGUST

jabolka- 17.8.1981
dodi- 25.8.1974

SEPTEMBER

Goldy- 18.9.1974
lenika- 23.9.1978
miškolinka82- 26.9.1982
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever- 2.10.1985
bamoocham- 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši- 2.11.1976
tinca84- 10.11.1984
bjondi- 30.11.1975
Fragola- 25.11.1981

DECEMBER

donna22- 8.12.1986
deja777
- 26.12.1984

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 420
18.3.2009 13:22:40   
amaya
Vsako jutro sem prva gor...danes pa štrajkam user posted image Sem končno nehala delat...zdaj pa počitek, pa klatenje, v glavnem bom malo uživala z mojo malo žabo, ki sem jo že res pogrešala. Zdaj mi je še zbolel in smo preživeli kar nekaj straha te dni, ker mi je zelo težko dihal. 1 leto ni bil bolan nič, čim sem začela delat v šoli sem domov prinesla vse živo....zdaj moramo celo pumpico uporabljati...upam, da je le prehodno...čakam popoldan na pregled. Grozno je, ko ti otrok zboli, ker si popolnoma nemočen...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 421
18.3.2009 13:45:45   
loveforever
ojla. ja res bomo mogle izkoristit sonček, pri nas je prav luštno sam ko tak veter piha...

no komaj čakam dane szvečer, ker pride moj user posted image  domov iz tujine po 2 dneh, malo mi je pasalo, malo pa ga že pogrešam.....

bom za torbice šla pogledat še v pikapolonico, in pa v avstrijo v toysa.

bugyboard za tiste ki i mate mae otroke a ga boste kupile, ga katera že ima*?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 422
18.3.2009 13:55:04   
JAPE
Se opravičujem, ker takole vdiram v temo, ampak mogoče katero zanima...
imam čisto novo knjigo "Velika knjiga o dojenčku" in "Nega matere in otroka"
Če katero zanima naj piše na zs.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 423
18.3.2009 13:55:57   
Janci F
loveforever ali imajo v Toysu tudi kakšno posteljnino za otroške posteljice ali pa dekoracije za stene?

Jaz že dlje časa hodim tja, pa še vedno nisem do tja prišla.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 424
18.3.2009 13:59:42   
lino
Janci F, jst sem gledala postelnine v Mercatorjevem katalogu in jih imajo za 7-8€.
user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......