Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 13:01:38
|
|
|
|
mery15031981
|
pozdravljene so lino,biba14,Jnci F,Lsica,bamoocham,alina,Hanuši-čeprav pozno ampak vseeno hvalaza častitke ob mojem prazniku deja777-za pozle obstaja lepilo ,s katerim po vrhni strani premažeš in se lepo držijo skupaj,stane okrog 8€ in vem da s ga dobi v Pikapolonici. Danes imam 3D in vam zvečer javim kako je bilo. lp Mery
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 13:04:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981 deja777-za pozle obstaja lepilo ,s katerim po vrhni strani premažeš in se lepo držijo skupaj,stane okrog 8€ in vem da s ga dobi v Pikapolonici. hvala! bom poiskala
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 13:14:39
|
|
|
|
Janci F
|
Pozdravljene so . Jaz sem bila danes v posvetovalnici in dobila naj bi enekcijo, ker sem Rh-, pa je potem cela štala ratala iz tega. Pošiljali so me sem in tja, potem so me poslali domov in na koncu so me klicali, da ne rabim sploh enekcije, ker naj bi imela v krvi podskupini rh+, ne razumem popolnoma. Kr neki, po pravici povedano mi ni čist jasno kako in kaj. Kar se puzzel tiče, jaz nisem preveč človek za sestavljanje puzzle, mislim, da nikoli sploh kakšne res velike (več kot 1000 kosov) sploh še nisem sestavila. bamoocham jaz in moj nisva navdušena nad baldahinom, tako da naš srečko bo imel otroško posteljico s prelepo posteljnino in to je to.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 13:54:25
|
|
|
|
lenika
|
Nova10ka, kje pa imaš hčerkico, ko si v službi? Saj, če bi bila na bolniški, bi jo vseeno lahko imela v varstvu, da bi ti vsaj dopoldne lahko počivala.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 14:17:58
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever LINO kje si pa bila v millerju, js se ravnokar odpravljam v velenje, a si bila v velenju??? no poročam k pridem Tudi jaz sem bila v Velenju. Danes sem za kosilo pripravila riž in meso z zelenjavo v voku in sedaj čakam da pride domov in se najeva (itak vem, da mu kosilo ne bo všeč, ker pri nas nihče razen mene ne je riža in vedno kuham 2 prilogi, no danes nisem je riž in pika.) Ko se najem pa grem na govorilne ure... Joj kk je to grozno...moj sin je dislektik (pomeni, da menja črke, ima full razvito logiko,...ne gre pa mu pisava in branje) in sedaj smo stanje že izboljšali ampak pri ANG je še vedno pisava problem (zna pa vse povedat in pravilno izgovorit, ko pa bi bilo potrebno napisat pa...) Sej ima zaradi tega odločbo in se ga ne bi smelo tako strogo ocenjevati "pisno" ali pa bi lahko imel možnost samo ustno zagovarjat ocene ampak v resnici je učiteljem to težko dopovedati...in tako je zopet dobil pri ANG "slabo" 2. Imel pa je 35,5 točk od 57??? Uglavnem bomo videli, kaj bodo na šoli povedali. Sedaj pa grem še malo počivati. Se vam še kasneje oglasim.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 14:20:33
|
|
|
|
loveforever
|
pozdravljene. no danes sem žalostna ker v millerju nimajo več teh torb ki sem jih videla.... sem si sama kriva ker sem tako dolgo ponje hodila.... imajo samo chiikotove k so notri flaške, pa stane 20€ sam mi ne pride prav ker bom imela flaške NUK. katere flaške pa boste ve imele. no drugega fajnega pa nisem videla tako da naš mali srček ki aja v trebuščku še nima nobenega darilca:):) kje ste pa ve kupile torbe-tiste k ste jih, js bi rada mela trdo torbo, da se cotke not ne bojo zmučkale, pa da flaška lepo notri stoji.... zdj sem s tamalo 2 ure spala pa greme še malo ven, moramo izkoristit ker bobaje dneg
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 16:20:59
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever pozdravljene. no danes sem žalostna ker v millerju nimajo več teh torb ki sem jih videla.... sem si sama kriva ker sem tako dolgo ponje hodila.... imajo samo chiikotove k so notri flaške, pa stane 20€ sam mi ne pride prav ker bom imela flaške NUK. katere flaške pa boste ve imele. no drugega fajnega pa nisem videla tako da naš mali srček ki aja v trebuščku še nima nobenega darilca:):) kje ste pa ve kupile torbe-tiste k ste jih, js bi rada mela trdo torbo, da se cotke not ne bojo zmučkale, pa da flaška lepo notri stoji.... zdj sem s tamalo 2 ure spala pa greme še malo ven, moramo izkoristit ker bobaje dneg Tudi jaz sem bila razočarana, ampak je trgovka rekla, da jih še dobijo. Sicer pa sem videla eno lepo v pikapolonici.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 17:16:42
|
|
|
|
meti21
|
Ojla so Danes sem imela pregled in je vse ok, železo je še vedno pod mejo, vendar je rekel da ni panike in naj naprej jem retafer. Danes sem noseča 27t 3/7 in sem že dobila papirje za v porodnišnico, rešilca in socialno, sem bila kar malo presenečena. Men se zdi da mi gre ta nosečnost bistveno hitreje kot prvič. Naslednji pregled imam 17.4.-za seznam Rojstni datum 21.1.1980- za seznam Jaz imam pa Quinny-jevo torbo(mehka) in sem bila z njo zadovoljna, pa nič se mi niso cunce mečkale al pa nisem porajtala Baldahin imamo tudi mi , še od tamale, pa samo ene 3 mesece je bil v uporabi, tko da verjetno bo zdaj tudi tako. Uživite, lepo se mejte pa velik čvekejte
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 17:37:05
|
|
|
|
fragola
|
Mery jaz sem komaj zdaj vidla, da si mela rojstni dan, čeprav malo pozno ti želim same lepe stvari
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 17:38:46
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Bamoocham te Peg Peregove torbe so res hude, samo drage . Jaz imam eno staro iz paketa, ki sem ga dobila v 1 . JanciF mi ne bomo imeli baldahina, samo lepo posteljnino. Kje lahko vidim tisti knjižnji regal od Recinkota, ki si ga enkrat omenila? Imamo kronično pomanjkanje polic,....nimam kam s knjigicami. Lenika saj BOVA ZDRŽALI. Jaz delam nekje do 7.4. Pa srečno , ne naprezaj se preveč. Meti21 ja ta druga gre res s svetlobno hitrostjo naprej. Mogoče zato, ker smo že z enim otrokom zaposlene, službo,....jaz še s študijem . Tiste, ki jemljete Retafer - ali vam je po njem slabo? Meni je bilo v prvi za znoret, ko sem jih jemala, tko da sem sedaj na sirupu Legofer. Flaške, dude, pripomočki - še nič nimam (edino kar se najde od prve dojenčice). Ko bom dobila denar s CSD-ja namesto paketa, bomo šli v nabavo. Zapodila se bom najverjetneje v en večji Baby center, pa v Poljansko dolino bom šla po pleničke - po Racmanke.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 17:39:59
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Vsem, ki ste praznovale rojstni dan - vse naj naj za nazaj in za naprej . .
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 17:41:03
|
|
|
|
Janci F
|
Jaz sem bila tudi danes na pregledu, noseča sem 28t 3dni pa sem dobila samo potrdilo za PDP. Za železo mi pa ni nič še nikoli rekla, tako da domnevam da je ok. Pri nas pa imamo Peg Perego torbo, vendar vam še ne moram zaupati izkušenj, saj je še popolnoma nauporabljena. Je pa trda, tako da po mojem mnenju ne bo nič zmečkano v njej.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 17:43:32
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska JanciF mi ne bomo imeli baldahina, samo lepo posteljnino. Kje lahko vidim tisti knjižnji regal od Recinkota, ki si ga enkrat omenila? Imamo kronično pomanjkanje polic,....nimam kam s knjigicami. Tukaj si lahko ogledaš knjižni regal, skriva se zadaj za posteljo http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=4&id=49, dimenzije imaš pa napisane pod sliko.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 18:21:16
|
|
|
|
lenika
|
Mala princeska jaz jemljem Retafer sedaj 5 dni in za sedaj mi ni še nič slabo. Nektere tožijo tudi, da jih po teh tabletih muči zaprtje. Jaz dosedaj nimam nekih večjih težav in upam, da bo tudi ostalo tako. Drugače pa ja, bova zdržali. Jaz imam še 8 delovnih dni.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 18:40:23
|
|
|
|
*alina*
|
Vidim, da že odštevate delovne dni...no jaz bom delala vsaj še cel april, ampak verjamem da bo tudi to hitro minilo. Pa tudi po tem sva se z direktorico zmenili, da vsake toliko priskočim na pomoč... Bamoocham...meni baldehini tud niso preveč všeč, tako da ga ne bom imela. Mislim pa da bo tvoj dragi popustil, če boš dovolj vztrajna
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 18:44:42
|
|
|
|
lenika
|
Alina, dobra si. Kaj pa delaš?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 18:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
vam prav zavidam ko že barvate sobice in izbirate dekoracije. jaz bi tudi, pa še niso sobice gotove. pa ne bodo vsaj še 3-4mesece. nama je namreč v petek avto crknil in bo kar velik strošek in bo treba zdaj vse ostalo za kak mesec ali dva preskočit. se pa danes tako dolgočasim. bi bilo fajn kaj barvat ali pripravljat pa še res nima smisla. pregled imam komaj čez dva tedna in se mi kar vleče.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 18:53:58
|
|
|
|
majana79
|
alina, jaz bom tudi delala vsaj še cel april, pa najbrž še v maju, ker si bom pustila večino dopusta za 2010. Sicer ti vidim da prav rada delaš, meni je pa vsak dan težje, ampak dvomim da bi dobila bolniško... Nameravam vprašat na naslednjem pregledu, kako je s tem.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 19:31:20
|
|
|
|
lenika
|
Jaz pa mislim, da bolniška zadnji mesec, ko komisija več ni potrebna po moje ne bi smela biti problem.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 19:50:43
|
|
|
|
nova10ka
|
malagana - ja, sej meni se zdi, da je tudi MV še ok, drugače mi G zagotovo ne bi pustila delat. s tvojo je pa vse ok čeprav mogoče ne bo fuzbaler. se mi zdi, da če živiš bolj mirno, potem se ta mirnost tudi na prenese. bo sigurno tudi bolj mirno spal, ko se bo rodil blagor tebi lenika - hčerko imam v vrtcu. samo dejansko v službi nimam NOBENEGa fizičnega napora, edino kavča nimam, da bi vsak toliko odležala. doma bi sigurna vsake toliko kaj poprčaka - pa perilo obesit, pa obekice za novo štimat itd. grem pa v ponedeljek vseeno na pregled k G, da mi pove kakšna je situaija. če bo treba ležat, bom seveda ležala. flaške in dude - flaške avent (tudi prsno črpalko, sterilizator in grelec za flaške), dude pa v glavnem od NUK-a, pa zraen še kako, da se ne navadi samo na eno vrsto dud evo, meni se že oglaša alarm iz baby siterke, moram letel. lep večerni klepet vam želim in lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 19:50:43
|
|
|
|
Mala_princeska
|
JanciF hvala, res luškan regal. Aja, pa voziček imam še pri sestri spravljen kar se opreme tiče, pa stolček za futrat mi bo posodila. Počas bomo že nabrali stvari. Danes naš full brca.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 20:18:26
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Alina, dobra si. Kaj pa delaš? Sem deklica za vse No v bistvu sem v manjšem podjetju, kjer sem začela delat kot študentka (zdaj sem tukaj 8 let)...potem sem se počasi naučila vsega po malem in sem danes prvotno odgovorna za računovodstvo in finance, čeprav mi ne uide tudi nabava, prodaja, skratka vse s čimer se srečaš pri poslovanju podjetja. Meni takšna dinamika ustreza, saj mi nikoli ni dolgčas, predvsem pa je odnos s šefico in njeno družino (gre za družinsko podjetje) odličen. Trenutno smo pred veliko investicijo, za katero sem se v lanskem letu pošteno nagarala, tako da bom sigurno sem in tja skočila v službo. Majana tudi jaz mislim da bi dobila bolniško...na koncu je drugače. Jaz si bom edino mogoče malo prilagodila delavnik ali celo delala od doma (vsaj tiste stvari ki jih lahko naredim na daljavo).
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 20:25:30
|
|
|
|
mojjaka
|
Dober večer, sem ravno s pregleda(načakala se spet), slišala mojega srčeka in ga tudi videla. Vse je ok, ostaja naslednji pregled imam 14.4., pa dobila sem napotnico za laboratorij -toxo. Aja, pa glavica pri popku, spodaj pa ritka, zato tudi brcike čutim samo spodaj....saj še ima čas...se bo že prekucnil Zdaj pa grem jest, sem laaaaaaačna...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 17.3.2009 21:04:18
|
|
|
|
harley
|
Men je blo po tem retaferju obupno...želodc me je pekel za znort, enkrat me je sčistlo...tako da sem ga kmalu prenehala jemat. mal bom sm pazla na prehrano, zdaj bom pa vidla v četrtek kaj mi bodo rekli. Drugače me pa zanima, če katera kaj ve o tem razmiku trebušnih mišic? Men je danes fizioterapevtka rekla v MŠ, da se mi razmikajo tako da zdaj tudi razumem, zakaj me neprestano pečejo. Baje, da ni preveč fajn to ker pol nimaš moči pri porodu za iztis otročka. Dej povejte mi kaj ker so me mal prestrašli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......