|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
17.3.2009 13:01:38   
mery15031981
pozdravljene souser posted image

lino,biba14,Jnci F,Lsica,bamoocham,alina,Hanuš
i-čeprav pozno ampak vseeno hvalaza častitke ob mojem praznikuuser posted image

deja777-za pozle obstaja lepilo ,s katerim po vrhni strani premažeš in se lepo držijo skupaj,stane okrog 8€ in vem da s ga dobi v Pikapolonici.

Danes imam 3D in vam zvečer javim kako je bilo.

lp Mery

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 376
17.3.2009 13:04:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

deja777-za pozle obstaja lepilo ,s katerim po vrhni strani premažeš in se lepo držijo skupaj,stane okrog 8€ in vem da s ga dobi v Pikapolonici.

hvala! bom poiskala

(odgovor članu mery15031981)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
17.3.2009 13:14:39   
Janci F
Pozdravljene souser posted image .

Jaz sem bila danes v posvetovalnici in dobila naj bi enekcijo, ker sem Rh-, pa je potem cela štala ratala iz tega.
Pošiljali so me sem in tja, potem so me poslali domov in na koncu so me klicali, da ne rabim sploh enekcije, ker naj bi imela v krvi podskupini rh+, ne razumem popolnoma.
Kr neki, po pravici povedano mi ni čist jasno kako in kaj.

Kar se puzzel tiče, jaz nisem preveč človek za sestavljanje puzzle, mislim, da nikoli sploh kakšne res velike (več kot 1000 kosov) sploh še nisem sestavila.

bamoocham jaz in moj user posted image  nisva navdušena nad baldahinom, tako da naš srečko bo imel otroško posteljico s prelepo posteljnino in to je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
17.3.2009 13:54:25   
lenika
Nova10ka, kje pa imaš hčerkico, ko si v službi? Saj, če bi bila na bolniški, bi jo vseeno lahko imela v varstvu, da bi ti vsaj dopoldne lahko počivala.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 379
17.3.2009 14:17:58   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

LINO  kje si pa bila v millerju, js se ravnokar odpravljam v velenje, a si bila v velenju???

no poročam k pridem

Tudi jaz sem bila v Velenju.

Danes sem za kosilo pripravila riž in meso z zelenjavo v voku in sedaj čakam da pride user posted image domov in se najeva (itak vem, da mu kosilo ne bo všeč, ker pri nas nihče razen mene ne je riža in vedno kuham 2 prilogi, no danes nisem je riž in pika.)

Ko se najem pa grem na govorilne ure... Joj kk je to grozno...moj sin je dislektik (pomeni, da menja črke, ima full razvito logiko,...ne gre pa mu pisava in branje) in sedaj smo stanje že izboljšali ampak pri ANG je še vedno pisava problem (zna pa vse povedat in pravilno izgovorit, ko pa bi bilo potrebno napisat pa...) Sej ima zaradi tega odločbo in se ga ne bi smelo tako strogo ocenjevati "pisno" ali pa bi lahko imel možnost samo ustno zagovarjat ocene ampak v resnici je učiteljem to težko dopovedati...in tako je zopet dobil pri ANG "slabo" 2. Imel pa je 35,5 točk od 57??? user posted image Uglavnem bomo videli, kaj bodo na šoli povedali.

Sedaj pa grem še malo počivati. Se vam še kasneje oglasim.user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 380
17.3.2009 14:20:33   
loveforever
pozdravljene. no danes sem žalostna ker v millerju nimajo več teh torb ki sem jih videla....user posted image user posted image  sem si sama kriva ker sem tako dolgo ponje hodila.... imajo samo chiikotove k so notri flaške, pa stane 20€ sam mi ne pride prav ker bom imela flaške NUK. katere flaške pa boste ve imele.

no drugega fajnega pa nisem videla tako da naš mali srček ki aja v trebuščku še nima nobenega darilca:):)

kje ste pa ve kupile torbe-tiste k ste jih, js bi rada mela trdo torbo, da se cotke not ne bojo zmučkale, pa da flaška lepo notri stoji....

zdj sem s tamalo 2 ure spala pa greme še malo ven, moramo izkoristit ker bobaje dneg user posted image user posted image  

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 381
17.3.2009 15:01:09   
bamoocham
Loveforever, tule sem našla nekaj torb, poglej če ti kaj odgovarja:

http://www.soncek.si/si/pripomocki/torbe-za-pripomocke/peg-perego-g1315.shtml

Neposredna povezava do sporočila: 382
17.3.2009 16:20:59   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

pozdravljene. no danes sem žalostna ker v millerju nimajo več teh torb ki sem jih videla....user posted image user posted image  sem si sama kriva ker sem tako dolgo ponje hodila.... imajo samo chiikotove k so notri flaške, pa stane 20€ sam mi ne pride prav ker bom imela flaške NUK. katere flaške pa boste ve imele.

no drugega fajnega pa nisem videla tako da naš mali srček ki aja v trebuščku še nima nobenega darilca:):)

kje ste pa ve kupile torbe-tiste k ste jih, js bi rada mela trdo torbo, da se cotke not ne bojo zmučkale, pa da flaška lepo notri stoji....

zdj sem s tamalo 2 ure spala pa greme še malo ven, moramo izkoristit ker bobaje dneg user posted image user posted image  

Tudi jaz sem bila razočarana, ampak je trgovka rekla, da jih še dobijo.user posted image user posted image Sicer pa sem videla eno lepo v pikapolonici.

Neposredna povezava do sporočila: 383
17.3.2009 17:16:42   
meti21
Ojla souser posted image

Danes sem imela pregled in je vse ok, železo je še vedno pod mejo, vendar je rekel da ni panike in naj naprej jem retafer.
Danes sem noseča 27t 3/7 in sem že dobila papirje za v porodnišnico, rešilca in socialno, sem bila kar malo presenečena.user posted image Men se zdi da mi gre ta nosečnost bistveno hitreje kot prvič.

Naslednji pregled imam 17.4.-za seznam
Rojstni datum 21.1.1980- za seznam

Jaz imam pa Quinny-jevo torbo(mehka) in sem bila z njo zadovoljna, pa nič se mi niso cunce mečkale al pa nisem porajtalauser posted image
Baldahin imamo tudi mi , še od tamale, pa samo ene 3 mesece je bil v uporabi, tko da verjetno bo zdaj tudi tako.

Uživite, lepo se mejte pa velik čvekejteuser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 384
17.3.2009 17:37:05   
fragola
Mery jaz sem komaj zdaj vidla, da si mela rojstni dan, čeprav malo pozno ti želim same lepe stvariuser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 385
17.3.2009 17:38:46   
Mala_princeska
Bamoocham te Peg Peregove torbe so res hude, samo drageuser posted image . Jaz imam eno staro iz paketa, ki sem ga dobila v 1user posted image .

JanciF mi ne bomo imeli baldahina, samo lepo posteljnino. user posted image
Kje lahko vidim tisti knjižnji regal od Recinkota, ki si ga enkrat omenila?
Imamo kronično pomanjkanje polic,....nimam kam s knjigicami. user posted image

Lenika saj BOVA ZDRŽALI. Jaz delam nekje do 7.4. Pa srečno user posted image , ne naprezaj se preveč.

Meti21 ja ta druga user posted image  gre res s svetlobno hitrostjo naprej. Mogoče zato, ker smo že z enim otrokom zaposlene, službo,....jaz še s študijem user posted image .

Tiste, ki jemljete Retafer - ali vam je po njem slabo? Meni je bilo v prvi user posted image  za znoret, ko sem jih jemala, tko da sem sedaj na sirupu Legofer.

Flaške, dude, pripomočki - še nič nimam (edino kar se najde od prve dojenčice).
Ko bom dobila denar s CSD-ja namesto paketa, bomo šli v nabavo. Zapodila se bom najverjetneje v en večji Baby center, pa v Poljansko dolino bom šla po pleničke - po Racmanke. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 386
17.3.2009 17:39:59   
Mala_princeska
Vsem, ki ste praznovale rojstni dan - vse naj naj za nazaj in za naprej user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 387
17.3.2009 17:41:03   
Janci F
Jaz sem bila tudi danes na pregledu, noseča sem 28t 3dni pa sem dobila samo potrdilo za PDP.
Za železo mi pa ni nič še nikoli rekla, tako da domnevam da je ok.

Pri nas pa imamo Peg Perego torbo, vendar vam še ne moram zaupati izkušenj, saj je še popolnoma nauporabljena.
Je pa trda, tako da po mojem mnenju ne bo nič zmečkano v njej.

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 388
17.3.2009 17:43:32   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

JanciF mi ne bomo imeli baldahina, samo lepo posteljnino. user posted image
Kje lahko vidim tisti knjižnji regal od Recinkota, ki si ga enkrat omenila?
Imamo kronično pomanjkanje polic,....nimam kam s knjigicami. user posted image

Tukaj si lahko ogledaš knjižni regal, skriva se zadaj za posteljo http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=4&id=49, dimenzije imaš pa napisane pod sliko.

Neposredna povezava do sporočila: 389
17.3.2009 18:21:16   
lenika
Mala princeska jaz jemljem Retafer sedaj 5 dni in za sedaj mi ni še nič slabo. Nektere tožijo tudi, da jih po teh tabletih muči zaprtje. Jaz dosedaj nimam nekih večjih težav in upam, da bo tudi ostalo tako. Drugače pa ja, bova zdržali. Jaz imam še 8 delovnih dni.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 390
17.3.2009 18:40:23   
*alina*

Vidim, da že odštevate delovne dni...no jaz bom delala vsaj še cel april, ampak verjamem da bo tudi to hitro minilo. Pa tudi po tem sva se z direktorico zmenili, da vsake toliko priskočim na pomoč...

Bamoocham...meni baldehini tud niso preveč všeč, tako da ga ne bom imela. Mislim pa da bo tvoj dragi popustil, če boš dovolj vztrajnauser posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 391
17.3.2009 18:44:42   
lenika
Alina, dobra si. Kaj pa delaš?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 392
17.3.2009 18:47:57   
Anonimen
vam prav zavidam ko že barvate sobice in izbirate dekoracije. jaz bi tudi, pa še niso sobice gotove. pa ne bodo vsaj še 3-4mesece. nama je namreč v petek avto crknil in bo kar velik strošek in bo treba zdaj vse ostalo za kak mesec ali dva preskočit.
se pa danes tako dolgočasim. user posted image bi bilo fajn kaj barvat ali pripravljat pa še res nima smisla.
pregled imam komaj čez dva tedna in se mi kar vleče.

(odgovor članu *alina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
17.3.2009 18:53:58   
majana79
alina, jaz bom tudi delala vsaj še cel april, pa najbrž še v maju, ker si bom pustila večino dopusta za 2010. Sicer ti vidim da prav rada delaš, meni je pa vsak dan težje, ampak dvomim da bi dobila bolniško... Nameravam vprašat na naslednjem pregledu, kako je s tem.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 394
17.3.2009 19:31:20   
lenika
Jaz pa mislim, da  bolniška zadnji mesec, ko komisija več ni potrebna po moje ne bi smela biti problem.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 395
17.3.2009 19:50:43   
nova10ka
malagana - ja, sej meni se zdi, da je tudi MV še ok, drugače mi G zagotovo ne bi pustila delat. s tvojo user posted image je pa vse ok čeprav mogoče ne bo fuzbaler. se mi zdi, da če živiš bolj mirno, potem se ta mirnost tudi na user posted image prenese. bo sigurno tudi bolj mirno spal, ko se bo rodil user posted image blagor tebi user posted image

lenika - hčerko imam v vrtcu. samo dejansko v službi nimam NOBENEGa fizičnega napora, edino kavča nimam, da bi vsak toliko odležala. doma bi sigurna vsake toliko kaj poprčaka - pa perilo obesit, pa obekice za novo user posted image štimat itd. grem pa v ponedeljek vseeno na pregled k G, da mi pove kakšna je situaija. če bo treba ležat, bom seveda ležala.

flaške in dude - flaške avent (tudi prsno črpalko, sterilizator in grelec za flaške), dude pa v glavnem od NUK-a, pa  zraen še kako, da se ne navadi samo na eno vrsto dud user posted image

evo, meni se že oglaša alarm iz baby siterke, moram letel.

lep večerni klepet vam želim in lahko noč

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 396
17.3.2009 19:50:43   
Mala_princeska
JanciF hvala, res luškan regal.

Aja, pa voziček imam še pri sestri spravljen kar se opreme tiče, pa stolček za futrat mi bo posodila.

Počas bomo že nabrali stvari. user posted image user posted image user posted image

Danes naš user posted image  full brca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 397
17.3.2009 20:18:26   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Alina, dobra si. Kaj pa delaš?

Sem deklica za vse user posted image user posted image user posted image No v bistvu sem v manjšem podjetju, kjer sem začela delat kot študentka (zdaj sem tukaj 8 let)...potem sem se počasi naučila vsega po malem in sem danes prvotno odgovorna za računovodstvo in finance, čeprav mi ne uide tudi nabava, prodaja, skratka vse s čimer se srečaš pri poslovanju podjetja. Meni takšna dinamika ustreza, saj mi nikoli ni dolgčas, predvsem pa je odnos s šefico in njeno družino (gre za družinsko podjetje) odličen. Trenutno smo pred veliko investicijo, za katero sem se v lanskem letu pošteno nagarala, tako da bom sigurno sem in tja skočila v službo.

Majana tudi jaz mislim da bi dobila bolniško...na koncu je drugače. Jaz si bom edino mogoče malo prilagodila delavnik ali celo delala od doma (vsaj tiste stvari ki jih lahko naredim na daljavo).

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 398
17.3.2009 20:25:30   
mojjaka
Dober večer,
sem ravno s pregleda(načakala se spet), slišala mojega srčeka in ga tudi videla. Vse je ok, ostajauser posted image user posted image naslednji pregled imam 14.4., pa dobila sem napotnico za laboratorij -toxo. Aja, pa glavica pri popku, spodaj pa ritka, zato tudi brcike čutim samo spodaj....saj še ima čas...se bo že prekucniluser posted image
Zdaj pa grem jest, sem laaaaaaačna...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 399
17.3.2009 21:04:18   
harley
Men je blo po tem retaferju obupno...želodc me je pekel za znort, enkrat me je sčistlo...tako da sem ga kmalu prenehala jemat. mal bom sm pazla na prehrano, zdaj bom pa vidla v četrtek kaj mi bodo rekli.

Drugače me pa zanima, če katera kaj ve o tem razmiku trebušnih mišic? Men je danes fizioterapevtka rekla v MŠ, da se mi razmikajo tako da zdaj tudi razumem, zakaj me neprestano pečejo. Baje, da ni preveč fajn to ker pol nimaš moči pri porodu za iztis otročka. Dej povejte mi kaj ker so me mal prestrašli user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......