|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
18.3.2009 14:14:38   
jabolka
LINO : sem iz izole , sfantom sva živela v Kopru . HH ja cene za najemnine so na obali kar visoke (plače pa..)

JANCI F : Hvala .
Tudi jaz imam občutek , da bom kaj prej ..hehe mi dva z bratom sva tudi pijokala 10dni prejuser posted image . Ja , da imam nekam manjši trebušček , user posted image noben mi ne vrjame da sem v 29t /5. Prej ko so mi pravli kaj sem bila žalostna user posted image , zdaj pa ne več
user posted image hvalabogu ves vredu - ne poslušam  nobenega več , vse kar me zanima vprašam G  in vas berem user posted image user posted image in zvem od vas souser posted image

HEHE hja sem v nosočnosti bolj user posted image hehe .. A JE TUDI KATERA OD VAS ??
bogi moj user posted image - me pa tolaži

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 426
18.3.2009 16:36:14   
kalanteja

seznam rojstnih dni za  junijke

JANUAR

amaya-9.1.1978
meti21- 21.01.1980

FEBRUAR

lino- 19.2.1978
Majana79- 24.02.1979
mk8- 28.2.1985

MAREC

malagala
Janci F- 4.3.1981
Bačko- 9-3-1979
july08- 9.3.1978

mery15031981- 15.3.1981

APRIL

princ_princeska
mojjaka- 9.4.1979
mony25- 14.4.1983
smrketa84- 14.4.1984
dany82- 20.4.1982

MAJ

dreamhorse- 5.5.1982
tadejluka- 20.05.1981
manna- 27.5.

JUNIJ

kalanteja- 16.06.1983
pikica- 18.6.1985
blu- 20.6

JULIJ

AVGUST

jabolka- 17.8.1981
dodi- 25.8.1974

SEPTEMBER

Goldy- 18.9.1974
lenika- 23.9.1978
miškolinka82- 26.9.1982
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever- 2.10.1985
bamoocham- 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši- 2.11.1976
tinca84- 10.11.1984
bjondi- 30.11.1975
Fragola- 25.11.1981

DECEMBER

donna22- 8.12.1986
deja777
- 26.12.1984

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 427
18.3.2009 16:43:26   
kalanteja
sem dodala meti in pa tadej luka

Sem bila danes na pregledu- sem v 28 tednu, ni mi delala ultrazvoka, vse je ok, merila mi je trebušček, je rekla, da je lepo zrastel, materični vrat je lepo zaprt, srček lepo bije in kot nalašč je mala brcala k mi je trebušček gledala in je g rekla u saj vam pa trebuh kar vibrira tk brca že, je rekla, da je obrnjena z glavo navzdol, kar je čisto ok, zredila sem se že za 6 kg
pregled imam v 32 tednu- torej 21.04.2009, naslednjič mi bo tudi kri vzela

danes po dolgem času čutim utrujenost- verjetn zarad tega k bo sprememba vremena, malo me tudi noge bolijo, pa nisem pretirano hodila okrog

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 428
18.3.2009 17:06:15   
loveforever
janci F to pa nevem sama sem v toysu bila samo enkrat, kolegica gre velčkrat gor, bom pa malo pogledala če najdem kakšen link

Neposredna povezava do sporočila: 429
18.3.2009 17:36:50   
loveforever
TOYS

no tukaj sem našla nekaj dekoracij za sobo v Toysu če ti bo kaj prav prišlo tega je fulll velik, takl da sama pojdi po straneh naprej pol, evo link

http://www.toysrus.com/search/index.jsp?kwCatId=&kw=stick%20border&origkw=stick%20border&f=Taxonomy/TRUS/2254197&sr=1

Neposredna povezava do sporočila: 430
18.3.2009 17:47:55   
loveforever
 no meni pa je v toysu všeč tale torba

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3003050

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 431
18.3.2009 19:33:47   
mojjaka
jabolka, jaz sem prava jokica že od začetka nosečnosti. Sem strašno čustvena in večkrat se mi kar ulijeuser posted image , al od veselja, al od sočutja, al če kaj ganljivega preberem, da ne govorim o kakem filmu...

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 432
18.3.2009 19:35:59   
biba14
Ma meni tudi kak dan pride, ko se user posted image  že zjutraj, ko vstanem...kr tak brez veze...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 433
18.3.2009 20:10:04   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

meti 21-torba quini-ali bi mi lahko povedala kje si jo kupila oz če si jo našla kje na netu ker jaz je namreč nikjer ne najdem

Quini torbe imajo v Baby centru, vsaj na straneh spletne prodaje si jih lahko ogledaš. Pa nahrbtnike tudi...user posted image

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 434
18.3.2009 20:16:05   
Janci F
loveforever hvala za link.
Sem našla kar nekaj luštnih slikc, zagotovo se bom malo do Celovca zapeljala en dan in šla kaj iskat.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 435
18.3.2009 20:20:20   
tej_a
Joj Jabolka, da bi le čimprej rešila stanovanjski problem! user posted image

Lino, tebi bi pa rekla, da nej ti ne bo zoprno v šoli fino težit - učiteljicam je posebna obravnava posameznih učencev sicer dodatno delo, ki je včasih zoprno/zahteva več dela, ampak glede na to, da je to dolžna in da vaju zakon ščiti, morš tam res kr mal težit. Pa iz prve roke bi ti rekla - tisti starši, ki največ težijo, gredo sicer nam učiteljican zelo na živce - na otroke se pa sigurno še bolj pazi! Tko da kr stoj mu ob strani.

Ful lušne stvari ponujate! Kje pa se da to dobit - oprosti, nisem ujela - mogoče si že kje to povedala...

Amaya - tebi pa user posted image  za tvojga srčka!

Berem, da ste iz cele Slo... a je katera iz Ljubljane? Kako se bomo pa enkrat na tapravi kavici dobile, k smo tako razmetane? user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 436
18.3.2009 20:25:12   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: tej_a

Berem, da ste iz cele Slo... a je katera iz Ljubljane? Kako se bomo pa enkrat na tapravi kavici dobile, k smo tako razmetane? user posted image

tej_a, zakaj pa ne prideš še malo k ljubljanskim nosečkam pogledat. Smo mele ravno pred dvemi dnevi eno tako srečanje... No saj jaz bi se tudi z ostalimi, ki niso iz Ljubljane. Bomo pa kak izlet naredili, a ne?

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 437
18.3.2009 20:48:05   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

zdaj moramo celo pumpico uporabljati...upam, da je le prehodno...čakam popoldan na pregled. Grozno je, ko ti otrok zboli, ker si popolnoma nemočen...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega malega piškota.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 438
19.3.2009 7:11:47   
Lsica
Dobro jutro vsem,

mene je sonček že zbudil. Kavica se kuhauser posted image , mmm.... že diši...

Upam da se naredi en lep dan, čeprav danes ne bo nič lenarjenja.

Lino, maš vso pravico zatežit v šoli, da upoštevajo tvojega otroka kot je treba in mu prilagodijo tudi teste če je treba. Važno, da otrok lahko pokaže kaj zna, pa na kakršenkoli način, tud če jim nariše. Saj delajo individualiziran program na začetku leta, tam notri pa morajo bit zapisane prilagoditve, ki jih bodo otroku omogočili. Če ne, jih naj pa zdaj dodajo. Saj pravim, otroci z odločbo imajo to možnost, da se jim maksimalno prilagodi sistem, zato pa so usmerjeni v program s prilagojenim izvajanjem in dodatno strokovno pomočjo. Ti jim kar mal zatež, drugače mislijo da je kar vse v redu. Zakaj bi imel pa dvojke, če lahko pokaže znanje tudi za več, a ne?

Amaja, upam, da se tvoj otroček čimprej pozdravi.

Pa punce ne preveč jokat. Meni čustva tud kontra udarijo, znam bit tud intenzivno jezna, še lepše pa ko sem vesela, pa se začnem režat kot pečena mačka. To je še najboljši kanal za čiščenje napetosti. Pa še trebušne mišice s tem trenirate in seveda poskrbite za lepoto... Tko da punce, danes se sam smejat, nč jokat. Da se bodo naši dojenčki tud sam smejal, ko pridejo na svet user posted image user posted image user posted image .

Bodite skrajno lepo...Lsica.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 439
19.3.2009 7:20:08   
Cally
Dobro jutro,

glede razpoloženja...pri meni se lahko v sekundi obrne, kakšne malenkosti me tako prizadenejo, da jokam ko mali otrok, trma je tudi prišla do izraza, ko pa mi obrne na smeh, je pa to pravi 'projekt' ker zgledam kot parna lokomotiva, preden zalaufa traja, potem se pa ponavadi sploh ne morem nehat smejat in izpade, da se smejem kar tako...je pa fajn občutek, kot da bi delala trebušnjakeuser posted image

lp

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 440
19.3.2009 7:21:49   
Lsica
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 441
19.3.2009 7:31:08   
fragola
Dobro jutro punce!!!!

Jaz mam eno prošnjo je katera od vas naročena na slovenske novice, ker jaz bi rabla prilogo od prejšnje srede in včerajšnje, ker sem prav pozavla kupi. Priloga je pa moj dom, bila bi zelo, zelo hvaležna, če bi mi katera poslala.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 442
19.3.2009 7:38:01   
bačko
Jutro!
Brala vsa bom potem ko bo šla Žana spat in malo pokomentirala.
Od danes naprej sem doma in grem šele naslednje leto konec maja v službo.Pregled sem uredu opravila.Naslednji teden grem še glukozni test delati in upam da bo vse uredu.Pa še v Ikejo gremo malo po nakupih za našo user posted image .No lepo se imejte in se javim kasneje.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 443
19.3.2009 7:39:29   
Cally
Fragola, jaz imam iz nedeljskega prilogo moj dom...Verjetno je enaka kot v novicah?!

lp

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 444
19.3.2009 8:50:41   
lino
Jutro.

Še od mene ena kavica.user posted image

Bačko, čestitke in le uživaj sedaj doma...kasneje bo itak gužva.user posted image user posted image

Glede te gužve in kavice...smo se že na začetku menile, da se en dan dobimo na kavici, pa je potem vse v vodo padlo, sedaj smo pa sicer že mal okrogle, ampak glede na to, da še vedno veliko po nakupih hodimo, bi morda sedaj pa še lahko kaj organizirale???? Me je sam mal strah, da bo kasneje,l ko bodo user posted image še toliko težje čas najti. Mislim jst bi prišla, imam samo strah, ker se ne vozim veliko okoli in nimam pojma kako bi vas npr. v Ljubljani našla...ampak bi pa že...user posted image user posted image

Tej_a in Lsica, Hvala vam za vspodbudo glede šole...sej najbolj me jezi, ker sva že dosegla velik napredek in je njegov učni uspeh sicer prav dober (no odvisno od ocen pri ang), s slovenščino ni več veliko problemov...doma pridno vadiva pisanje, branje in koncentracijo...ampak angleščina je pa le tuj jezik, ko se še napiše kaj drugače...
Ampak sej bo...bo pa tudi malo bolj sodelovati moral.user posted image

Glede solzic in žalosti...sem tudi jaz včasih kr objokana...user posted image ampak Tej_a, to nama tti ta grdi hormoni nagajajo!!!user posted image user posted image

Punce drugače imam pa tudi jaz idejo, da bom prej rodila...sem si že datum določila (od 3.-11. junija). A pravite, da je povezano kdaj se je kdo rodil??? user posted image ker Mare se je res rodil v 37 tednu...tudi jaz sem se rodila prej in sicer kak mesec prej in sem imela samo 1800g, sem bila taka mala mala, so me v inkubator dali, pa sem se okoli in okoli menda sukala in so ugotovili, da ni potreben, ker sem preveč živa in je bilo vse o.k., sam mala sem še vednouser posted image user posted image user posted image

O.k. grem zdaj, je dragi domov prišel...neki je bolan.user posted image

Lep dan vam želim.user posted image

A, pa zaradi okraskov, zaenkrat jih v Sloveniji še ni možno dobit, bomo prvi uvoznik. Je pa potrebno prej naročit oziroma moramo dobiti čim več povpraševanja, da se logistično splača it iskat...
user posted image

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 445
19.3.2009 9:10:47   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Dobro jutro punce!!!!

Jaz mam eno prošnjo je katera od vas naročena na slovenske novice, ker jaz bi rabla prilogo od prejšnje srede in včerajšnje, ker sem prav pozavla kupi. Priloga je pa moj dom, bila bi zelo, zelo hvaležna, če bi mi katera poslala.

Ali je mogoče ista priloga tudi v Delu?
Moja tašča ima Delo naročeno in verjetno imam prilogo še kje v hiši.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 446
19.3.2009 9:18:53   
mojsonček
Jutro nosečkice!

Evo, pri nas na gorenjskem se je sonček že skril pa tut precej hladneje je kot včeraj... mam cel kup dela pa še sineta doma, ker mu kr neki sračka ena kvazi vročina, ki niha med 37 in 38... upam, da se čim prej pocajta...

lepo bodite, pobožajte svoje bušije in pazite nase

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 447
19.3.2009 9:41:35   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Glede te gužve in kavice...smo se že na začetku menile, da se en dan dobimo na kavici, pa je potem vse v vodo padlo, sedaj smo pa sicer že mal okrogle, ampak glede na to, da še vedno veliko po nakupih hodimo, bi morda sedaj pa še lahko kaj organizirale???? Me je sam mal strah, da bo kasneje,l ko bodo user posted image še toliko težje čas najti. Mislim jst bi prišla, imam samo strah, ker se ne vozim veliko okoli in nimam pojma kako bi vas npr. v Ljubljani našla...ampak bi pa že...user posted image user posted image

Jaz sem definitivno za. Vreme bo čedalje bolj ugodno, tako da se bo dalo tudi zunaj posedet in malo posončkat. Če se bomo odločile,da se dobimo v Ljubljani, se mi zdi prav, da poveste ve, ki ste malo dalj doma, kdaj bi vam najbolj ustrezalo, lokacijo pa najdemo tako, da ne boste imele problema najdit, npr BTC. Me se bomo pa prilagodile. Razen če se zmenimo kje drugje, jaz sem vedno za kakšen krajši izletuser posted image .Kaj pravite? Jaz bi tudi raje izkoristila še ta čas, ko smo s trebuhi in ne še z vozički, se mi zdi da bo tako lažje za vse.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 448
19.3.2009 10:31:15   
bjondi
Ja včasih sem res blond user posted image ...Mery-vse naj naj za rojstni dan še iz moje straniuser posted image .Kalanteja se je lepo odzvala in prilimala seznam kdaj se za leto dni postaramo...Meni pa ni vžgal ,da imaš ti svoj R.D. zraven svojega nicka user posted image ...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 449
19.3.2009 10:57:29   
knutek
kalanteja  tudi  mene  lahko  daš  na seznam  rojstnih  dnevov.Moj  je  25.8.1972

dodi  -vidim  da imava  na  isti  dan  roj. dan

Ali  katera  mogoče  ve  kdaj  se začne  materinska  šola  v  Ljubljani,a je to
odvisno s katerega konca ljubljane si,ali  kako to gre?Prvič,ko sem bila noseča sem
hodila v Laškem  v  MŠ.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?