lino
|
Jutro. Še od mene ena kavica. Bačko, čestitke in le uživaj sedaj doma...kasneje bo itak gužva. Glede te gužve in kavice...smo se že na začetku menile, da se en dan dobimo na kavici, pa je potem vse v vodo padlo, sedaj smo pa sicer že mal okrogle, ampak glede na to, da še vedno veliko po nakupih hodimo, bi morda sedaj pa še lahko kaj organizirale???? Me je sam mal strah, da bo kasneje,l ko bodo še toliko težje čas najti. Mislim jst bi prišla, imam samo strah, ker se ne vozim veliko okoli in nimam pojma kako bi vas npr. v Ljubljani našla...ampak bi pa že... Tej_a in Lsica, Hvala vam za vspodbudo glede šole...sej najbolj me jezi, ker sva že dosegla velik napredek in je njegov učni uspeh sicer prav dober (no odvisno od ocen pri ang), s slovenščino ni več veliko problemov...doma pridno vadiva pisanje, branje in koncentracijo...ampak angleščina je pa le tuj jezik, ko se še napiše kaj drugače... Ampak sej bo...bo pa tudi malo bolj sodelovati moral. Glede solzic in žalosti...sem tudi jaz včasih kr objokana... ampak Tej_a, to nama tti ta grdi hormoni nagajajo!!! Punce drugače imam pa tudi jaz idejo, da bom prej rodila...sem si že datum določila (od 3.-11. junija). A pravite, da je povezano kdaj se je kdo rodil??? ker Mare se je res rodil v 37 tednu...tudi jaz sem se rodila prej in sicer kak mesec prej in sem imela samo 1800g, sem bila taka mala mala, so me v inkubator dali, pa sem se okoli in okoli menda sukala in so ugotovili, da ni potreben, ker sem preveč živa in je bilo vse o.k., sam mala sem še vedno O.k. grem zdaj, je dragi domov prišel...neki je bolan. Lep dan vam želim. A, pa zaradi okraskov, zaenkrat jih v Sloveniji še ni možno dobit, bomo prvi uvoznik. Je pa potrebno prej naročit oziroma moramo dobiti čim več povpraševanja, da se logistično splača it iskat...
|