skuštrana
|
junijski sončki. Se strinjam Tole je meni tudi ok, sedaj je po forumu polno raznih rožic, pa živalc, sončkov pa še nimajo, se mi zdi Mi je super kakao so naše oktoberke 2007 to zrihtale, smo kar Desetke007 Pa še začetek poletja je in sonce budi takšno super razpoloženje. Naty, ti, ti porednica..Nič ne poveš, da imaš rd. Vse naj, naj.... Vožnja, jah, jaz sicer na kratke razdalje še vozim, ampak tudi kar nerada. Ker bolj slabo vidim zadnje čase , pa refleksi so mi tudi kot pri crknjenem konju..Da bi bilo pa prepovedano pa prvič slišim Lino, ne dajaj polivinl noter, bo celo noč šuškalo Kupi podlogo za inkontinenco ali pa pri Racmanu imajo super podloge za odvajanje od plenic, tudi za velike postelje Pa še bombažne so, ta plastika pa sedaj poleti..Jao... No, mi smo vsako pop na plaži, tam je vsaj znosno, pa super paše namakat noge v morju, ki je BTW že kar toplo..Liza in Mož sta ga že krstila, mi2 z Arsenom pa zaenkrat namakava samo še noge Sva bolj zmrzljiva, ni kaj. Zatekam niti ne, razen če sem cel dan na nogah, potem imam gležnej kot buhtle. Kile, sem na 75 kg, naj kar tako ostane, še to komaj prenašam okoli. Sem pa danes reševala tiste neumne kvize na facebooku in je moja idealna teža 72kg, kar pomeni da sem samo 3 kile čez njo Ha, ha, fajn za dvignit samozavest je bil tale kviz, če se že počutim kot slon