|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
20.5.2009 13:42:35   
lenika
Hoj!

Jaz se nazaj. Na CTG-ju ni bilo še nič zaznati, drugače je pa še vedno medenična vstava in teža ocenjena na 3150g, tako, da grem jutri v porodnišnico na posvet.

Kar se tiče kilogramov jih imam +23, mi je pa čudno, ker mi vsak reče, da mi sploh ni videt, da bi se zredila.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
20.5.2009 13:44:15   
lenika
Tadejluka vse najboljše!user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
20.5.2009 13:49:07   
July08
Tira lepo počivaj, pa upam, da greš čimprej domov!user posted image user posted image user posted image
Še dobro, da si pedikuro skoz dala user posted image

Lino full mi je všeč tvoja fotka s sinom! Lepa sta!
Kaj pa če bi si dala kar tisto podlogo kot jo imamo za user posted image ? Itak jo boš morala potem kupiti. Če se ti res zgodi nesreča, jo lepo opereš in je to to.

Deja bravo za pregled, zdaj pa hitro user posted image !!! To bo user posted image vesel! Mi2 sva si glih zju3 privoščila petelinji zajtrkuser posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
20.5.2009 14:32:29   
lino
Hojla.

July, hvala za pohvalo in nasvet...ja, sej bom tk naredila in bom dala tisto podlogo noter, sicer sm bolj malo kupila, ampak boljš kot nič pa bo...user posted image in v primeru, da se res kaj zgodi, bo dragi pač pral...

Tira, počivaj...user posted image user posted image user posted image

Loveforever, men je pa zeloo všeč tvoja ideja za naše user posted image (JUNIJSKI ZVONČKI IN TROBENTICE 2009)user posted image

Bamoocham sej vem, da imava skupaj rok in se bom maksimalno potrudila, da ne bom prehitevala "bom držala noge skup" user posted image

hihi, me je danes user posted image med službo klical, če je vse o.k. in sem še doma..., ker on je zjutraj pozabil vodo zavret, če bi slučajno rodila...user posted image , mislim ideje pa ima zadnje čase...imam občutek, da ga mal panika grabi in pol vse na šalo obrne...user posted image

Glede teh pogostih obiskov WC-ja in odvajanja blata...jst sem brala, da se to proti koncu kar pogosto dogaja..., ko sem jst rodila Mareta sem tudi mislila, da me sam na veliko potrebo tišči...no pol je pa šlo zares.
Sva se pa s prijateljico zadnjič to pogovarjali (da pač imaš občutek, kot, da te na blato...) in je njen sinko to slišal in potem babici po mestu razlagal (tk, da so se vsi mimoidoči nasmihali), da njegova mama je pa mogla it na WC in potem je on vn iz ritke padel in je že skoraj vodo dol potegnila, ko je videla v WC-ju njegove nogice...je imel kr srečo, da ga ni odplaknila...mislm kk si otroci stvari interpretirajo...user posted image

Sedaj se poslovim, grem sinu dat kosilo...se pa kasneje spet vključim...

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
20.5.2009 15:07:36   
mojjaka
Fejči user posted image user posted image veš da boš zdržala in da bo vse vredu z vama zuser posted image !!!
Ti samo čimbolj pozitivno razmišljaj, čeprav verjamem da te skrbi, pa bo, boš videlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
20.5.2009 18:54:13   
Hanuši
Tira naj ti pritisk čim prej pade. Pa sej zunaj je ful nizk, bo pa ja še teb paduuser posted image

Fejči drži se, sej bo kmalu konec alergije in začetek nečesa najlepšegauser posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
20.5.2009 19:40:23   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO: July08

Naty-Taja bravo, da si še vedno v službi. Jaz sem že skoraj pozabila, kaj je to služba. Doma mi je noro fajn in upam, da bo tudi tebi.

Ja, so bli kr vsi presenečeni, da sem do konca... so mi bolj zato danes čestitali, kot pa za rd in bebija user posted image . Ma ja, je kr pogosto, da se gre prej na bolniško. Mene pa res ni nič kej matralo razen tele tri dni, ko sem vedla, da se bliža konec!! Danes sem pa neke fascikle tovorla v avto, pa mee je čist zbil!! Zdejle celo popoldne ležim in še nisem k sebi prišla, tak da je res cajt za počitek. Kar se pa cot in tega tiče, pa ...raje kr stran gledam, da ne vidim onihle metrskih kupov!! Pa bo že.

Pri kilah smo si na istem...tiste ki ste napisale okrog 90. No ja, je bilo pri prvihdveh še malo huje, potem mi je ratalo z montijem spravit na 78 in obdržat!! No zdej je pa spet 12 plus... sam da več ne bo!! Sicer mi pa sploh ne paše nič kaj jest, tak da upam, da ne dobim še kaj zraven.

Dojenje - pri nas je steklo vsakokrat, sam ne smeš se obremenjevat, dost počivat, dost pit in predvsem ne tretirat dojenja za vsako ceno. Če ne gre, pač ne gre. Kljub strašni popularnosti vedno ne gre in tisti strokovnjaki na kvadrat sicer prav svetujejo, sam pozabijo omenit, kaj pa če vseeno ne bo šlo...potem ne vztrajat za vsako ceno!!¨Vsaka mal po svoje, pa sebe in bebo poslušat in ne moreš zgrešit. No ja, mogoče pri prvem, potem pa ne več, user posted image
Malaprinceska - tole s hujšanjem in dojenjem pri meni je čist držalo. Pa še tisti strupi iz telesa, ki se izločajo med hujšanjem prehajajo v mleko, tak da ni ravno dobro drastično hujšat takrat. Je boljš si kako kondicijo pridobivat in potem po dojenju še kako kuro nardit. Meni niti montignac ni pasal med dojenjem, ker je mlekca začelo kr primanjkovat. No to je bilo pri meni, mogoče bi kteri drugi ratalo.

Moj rd je pa 18.5.1978

Lino, kaj pa ona podloga za pod rjuho, ko je za otroke? Itak jo boš potem rabla, ko se boste od plenic odvajali?

Manna - posteljica se začne starati, to pomeni, da se bliža porod, ko posteljica ne bo več prevajala in mora mali ven. Odlušči se pa zato, ker ko se porodi otroček, prerežejo popkovino in potem mamica porodi še tole odluščeno posteljico! Če se pa ne odlušči, ne gre ven in jo je treba spraskati. (sčistit) Nekak takle bi blo moje laično mnenje.

MONTIGNAC

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
20.5.2009 19:56:42   
Janci F
Živjo,

sporočam vam, da je Luši v porodnišnico, ker je cel dan bruhala in so jo zato sprejeli v porodnišnico in priklopili na infuzijo - glukozo.

Jutri bodo pa ugotavljali zakaj je prišlo do tega. Z user posted image  je vse ok, ctg skoraj ni pokazal popadkov.

Držim pesti, da bo vse ok z Luši in da jo kmalu spustijo domov.

Tira upam, da tudi tebe kmalu spustijo domov.
Jaz imam jutri ob 10 uri ctg, tako da se lahko kaj vidimo, če bosta še tam.

Za Luši in Tiro pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naty-Taja vse najboljše (malo pozno, ampak vseeno iz srca)! Veliko uživanja v porodniški ti želim in predenj se lotiš cunj se spočij. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tadejluka VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
20.5.2009 21:01:22   
loveforever
o kak kje pasal tuš zdle, pa danes sem naredila skutine palačinke in jabolčni štrudelj in se mi je zdle vse ful prileglo, sedaj se grem pa k mojemu cartat user posted image

mali pa tako dela da grozauser posted image

no pridne bodite, pa čuvajte na naše junijske zvončke in trobentice user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
20.5.2009 21:03:11   
minča
lep večer!

Jst sem dons prov dobre volje. Fajn je ker je vročina mal popustila in je bolj znosno vse skupaj... še 14 dni do PDP...
Danes so nama prišli zmontirat steklo v kuhinji (namesto ploščic) in je zadeva super izpadla in sem ful zadovoljna! Pa kolegica je bila dop pri meni in sva si privoščili dolg čvek in zraven srkali ledeno kavico na balkončku. Ja, uspešen dan je za mano.
Jutri pa spet nov dan...en dan manj do cartanja naše male štručke, ki upam da se bo odločila in kaj prej pokukala na svet...
lp

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
20.5.2009 21:05:05   
lenika
Luši in Tira vse dobro!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
20.5.2009 21:16:29   
lino
Fejči, Lušiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
20.5.2009 21:26:31   
majana79
Uf, en dan sem manj na računalniku pa ste toooliko napisale. user posted image

Lsica, jaz sem ok, dokler počivam, čim pa začnem kaj preveč delat, še bolj otečem. Opažam da sem povsod polna vode, se mi odtisi po koži poznajo od vsega živega. user posted image Bom v petek vprašala zdravnico, če bi dekompresija pomagala, s tem da mi je v bistvu kar odveč se vlačit po trolah in hodit tja, avta pa nimam... Bom še razmislila... user posted image

tadejluka, vse naj naj! user posted image user posted image

Luši, Tira
, počivajta, vse bo ok, še malo pa bomo prišle do konca in bodo tudi težave minile. user posted image

čvekanje po nosečnosti
- Kaj pa če bi naše user posted image poimenovale bolj po junijskih rožicah? user posted image Zvončki in trobentice so itak super, ampak se mi zdi da imajo to že ene marčevke ali aprilke? user posted image Vsaj kolikor sem gledala po forumu.
Katera se spozna na junijske rožice? Za punčke bi recimo bile ivanščice oziroma marjetice, ali pa vrtnice, za fantke se pa ne spomnim...
A imajo že katere čebelice in čmrlje? user posted image
Samo toliko, v razmislek, karkoli bomo izbrale bo super, samo da se bomo slišale še naprej.

Zdaj grem pa v mižale, imam noge kot slon.

Nočko vsem

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
20.5.2009 21:30:05   
fejči
user posted image user posted image HVALA PUNCE KER ME VSE SPODBUJATE  SAJ RAZMIŠLJAM SAMO POZITIVNO AMPAK TO SO TAKE SRBEČINE DA SO ZA ZNORET PA ŠE NA MALEGA MISLIŠ KAJ BO

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
20.5.2009 21:45:16   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: lino

Fejči, Lušiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem za čebelice in čmrljčkeuser posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
20.5.2009 21:48:32   
tinca84
Naty-Taja VSE NAJ NAJ ŠE Z MOJE STRANI!!!
user posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
20.5.2009 21:52:49   
tinca84
luši user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam pod tuš pol pa spat če mi bo rataluser posted image

Čuvajte se in POČIVAJTE če se le da!!!

Nočko

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
20.5.2009 22:02:18   
Mala_princeska
Lenika user posted image user posted image user posted image jutri na posvetu v Nm porodnišnici, upam da se boste lepo pogovorili. Je pa trmasta vaša babnicauser posted image , bolj kot Matic user posted image user posted image user posted image .

Lino če odteče, odteče (voda)- enkrat bo moralo brez zavretja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (se vedno nasmejim, ko preberem vajine pogruntavščine).

Tira, Fejči, Luši, Fragola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naty-Taja vse najboljše tudi z moje strani.

Loveforever jaz bi pa kar k tebi na skutine palačinke prišla user posted image , ob priliki te prosim za recept.

čvekanje po nosečnosti "- Kaj pa če bi naše poimenovale bolj po junijskih rožicah? 
Za punčke bi recimo bile ivanščice oziroma marjetice, ali pa vrtnice, za fantke se pa ne spomnim... "

Tudi jaz se strinjam z Majano79.

Ivanjščice ali marjetice, fantki pa čmrljčki user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
20.5.2009 22:13:13   
minča
jst sem za marjetice

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
20.5.2009 22:17:00   
Lsica
Lep pozdravček!

majana
, tudi po mojem bo bolje zate, če doma počivaš. Dekompresija traja samo pol ure, takrat se sicer fajn počutiš, ampak po mojem če tako zatekaš niti ne pomaga.

Luši user posted image , Tira user posted image , želim vama da se hitro  pozdravita in gresta domov.

Fejči, se spomnim, ko si že pred časom spraševala glede te svoje alergije. Joj, vem da je to res hudo, sploh če traja tako dolgo. A srbenje ti pa ne morejo ublažit s kakimi zdravili, saj nekatera so pa dovoljena tudi med nosečnostjo. Meni je predpisala takrat neko mazilo (?), pa tudi tablete Claritine so dovoljene, jih dobiš v lekarni tudi brez recepta. Upam, da ti bo čimprej boljeuser posted image .

Naj delim z vami kaj je bilo novega na pregledu, moje dete se veselo kobaca po trebuhu, še za CTG se je komaj pustil ujetiuser posted image . Tehta cca 2700g, no zdaj me slike UZ ne fascinirajo več toliko kot v prvem delu nosečnosti, saj komaj čakam, da ga/jo spoznam v živo.  Še malo...
Dobila pa sem tudi potrebna zdravila za moje težaviceuser posted image (nekaj na recept, nekaj pa brez. Ne vem zakaj so tista zdravila brez recepta vedno dražja od onih drugih? Ampak kaj hočeš, zdravje je prvo.)... Upam, da bo sedaj bolje.

Čvekanje po nosečnosti....dajmo punce še kakšno idejo na plano...

Sicer je meni res najbolj všeč junijski sončki. A ni lepo če svojemu otročku rečeš "moj sonček", pa ne glede na to katerega spola je.

...pa lepo pančkajte z vašimi sončki v trebuščkuuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
21.5.2009 6:02:14   
Cally
Dobro jutro vsem...za dober štart ena user posted image vašega najljubšega jutranjega poživila...

Sem mislila, da bom lahko še kaj spala, pa ne gre..od 1h pa do 4h sem spala tako po 'obrokih' potem pa ni šlo več... Bo že nekaj na tem, ko pravijo, da se telo pripravlja na neprespane noči potem, ko bo user posted image  doma...

Danes je na programu 2. ctg. Pa da vidim, kaj se bo izpisalo, ponoči je pri nas vsekakor kar zanimivo, me zateguje spredaj zadaj, gor dol, ni da ni user posted image .

Vsem, ki vas pestijo težave takšne in drugačne želim, da le-te čimprej minejo ter miren preostanek nosečnosti!

Grem naši user posted image user posted image malo ven spustit.

Lep dan!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
21.5.2009 6:45:43   
Anonimen
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Sicer je meni res najbolj všeč junijski sončki. A ni lepo če svojemu otročku rečeš "moj sonček", pa ne glede na to katerega spola je.

No to sem tudi jaz razmišljala pa še junij je sončen mesecuser posted image

spala pa sem danes bolj slabo. ampak ne zaradiuser posted image ampak zaradi skrbi. anej mi je začel šepati in nikjer ni videti, da bi ga kaj bolelo, zato me malo skrbi, da ni kaj narobe.user posted image bomo videli danes kaj bo in če se stanje ne izboljša gremo k zdravniku.

nič grem se uredit pa aneja počasi zrihtat pa v vrtec spravit.

za vse, ki ste v bolninici pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3772
21.5.2009 6:57:52   
lino
Jutro.

Sem tudi jaz danes bolj zgodnja...si je user posted image uro pozabil popravit (včeraj je ob 5:00 vstal in danes spet, pa smo se potem ob 6:00 vsi zbudili...ima pa user posted image danes celo fraj, ker ima zdravniški pregled...)user posted image

Sem pa sedaj že čajeka spila in zložila posodo iz stroja in obesila perilo...no tukaj še vam, drage moje souser posted image pošiljam čajekuser posted image , kavicouser posted image ali pa user posted image .

Sedaj pa grem nazaj v posteljo, ker itak nimam kaj drugega delat...pospravljala bom kasneje (površno, ker sem že včeraj...) in kosilo tudi imam od včeraj kuhano (paprikaš) in bom samo po kruh... skočila kasneje v trgovino...ja postelja pade!

Se potem oglasim.user posted image

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
21.5.2009 7:15:10   
princ_princeska
Dobro jutrouser posted image

Tudi sama ne morem več spat, pa čeprav user posted image še polhari v posteljci...user posted image , vendar sem se naspala, saj se ponoči zbudim samo enkrat za obisk wc, nato pa takoj zaspim nazaj.

Danes si tudi začnem kuhat malinov čaj in upam, da bo kej pomagalo. Ne vem, ali ta čaj pomaga samo za mehčat in lažji porod, ali tudi za kaj prejšnji porod? Ima katera kakšen nasvet izkušnje, kaj pomaga, da prej rodiš, ker naš user posted image bi naj bil velik in bi bilo priporočljivo rodit kakšnih 14 dni prejuser posted image tako je reku Guser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
21.5.2009 7:38:12   
Hanuši
Dobro jutro,

najprej 1000user posted image  in pa eno user posted image  za Luši.

Tudi jaz user posted image  za čebelice in čmrlje, ker nam bojo po moje kar dost bzzzzzz nad glavo delaluser posted image . So pa tut sončki simpatični.

Ja zvončki in trobentice so pa že marčevski.

Za malinov čaj pa tut mene zanima ali samo mehča, al tut pospešuje??

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

TV.
пеперутка16

Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?

Ne gleda/je premajhen. (33%)

Do 30 min. (50%)

1 - 2 h. (17%)

Več kot 2 uri. (0%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!