Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 Naty-Taja bravo, da si še vedno v službi. Jaz sem že skoraj pozabila, kaj je to služba. Doma mi je noro fajn in upam, da bo tudi tebi. Ja, so bli kr vsi presenečeni, da sem do konca... so mi bolj zato danes čestitali, kot pa za rd in bebija . Ma ja, je kr pogosto, da se gre prej na bolniško. Mene pa res ni nič kej matralo razen tele tri dni, ko sem vedla, da se bliža konec!! Danes sem pa neke fascikle tovorla v avto, pa mee je čist zbil!! Zdejle celo popoldne ležim in še nisem k sebi prišla, tak da je res cajt za počitek. Kar se pa cot in tega tiče, pa ...raje kr stran gledam, da ne vidim onihle metrskih kupov!! Pa bo že. Pri kilah smo si na istem...tiste ki ste napisale okrog 90. No ja, je bilo pri prvihdveh še malo huje, potem mi je ratalo z montijem spravit na 78 in obdržat!! No zdej je pa spet 12 plus... sam da več ne bo!! Sicer mi pa sploh ne paše nič kaj jest, tak da upam, da ne dobim še kaj zraven. Dojenje - pri nas je steklo vsakokrat, sam ne smeš se obremenjevat, dost počivat, dost pit in predvsem ne tretirat dojenja za vsako ceno. Če ne gre, pač ne gre. Kljub strašni popularnosti vedno ne gre in tisti strokovnjaki na kvadrat sicer prav svetujejo, sam pozabijo omenit, kaj pa če vseeno ne bo šlo...potem ne vztrajat za vsako ceno!!¨Vsaka mal po svoje, pa sebe in bebo poslušat in ne moreš zgrešit. No ja, mogoče pri prvem, potem pa ne več, Malaprinceska - tole s hujšanjem in dojenjem pri meni je čist držalo. Pa še tisti strupi iz telesa, ki se izločajo med hujšanjem prehajajo v mleko, tak da ni ravno dobro drastično hujšat takrat. Je boljš si kako kondicijo pridobivat in potem po dojenju še kako kuro nardit. Meni niti montignac ni pasal med dojenjem, ker je mlekca začelo kr primanjkovat. No to je bilo pri meni, mogoče bi kteri drugi ratalo. Moj rd je pa 18.5.1978 Lino, kaj pa ona podloga za pod rjuho, ko je za otroke? Itak jo boš potem rabla, ko se boste od plenic odvajali? Manna - posteljica se začne starati, to pomeni, da se bliža porod, ko posteljica ne bo več prevajala in mora mali ven. Odlušči se pa zato, ker ko se porodi otroček, prerežejo popkovino in potem mamica porodi še tole odluščeno posteljico! Če se pa ne odlušči, ne gre ven in jo je treba spraskati. (sčistit) Nekak takle bi blo moje laično mnenje.