Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 8.5.2009 13:57:22
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Pozdravljene, sem že mislila da ne morem do vas, v zg. štuku mi internet na lap topu ne dela, pa sem bila štromar in računalničar, pa nič ni pomagalo. Hb da imam še en računalnik spodaj, sicer bolj počasi dela - ampak dobro da sem z vami. . Res ste prave čvekice, da vas komaj preberem. Lep sonček je zunaj in danes prav nič nisem produktivna. Bomo bolj lenarili, saj ni treba da je vse tipi topi. Jutri pa piknik, držte pesti za sonček. Pri nas nič posebnega, brca 100 / h , včeraj je pa tudi mene dajal trd trebuh in boleče noge, sem na momente tudi imela občutek da se nekaj dogaja, a na srečo nič. Tko da držte se drage moje junijke.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 8.5.2009 14:09:56
|
|
|
|
lenika
|
Vse je prpravljeno. Sedaj šibam po Matica, potem pa samo še zelenjavo in kruh narežem in ob 16.00 štartamo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 8.5.2009 14:13:32
|
|
|
|
tadejluka
|
Hey! Tud jest sem mela celo noč težave že skor za rodit, eneparkrat me je tolk zapekl v nožnici k da bi me z nožam rezal,.... drugač pa še kar potrpežljivo čakamo , itak se skoz kaj dogaja, pikniki... Danes je zadnji dan dopusta, v ponedeljek začnem z porodniškim dopustom Hvala za fajn verz....
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 8.5.2009 14:30:29
|
|
|
|
bjondi
|
Lenika-lep piknik želim pa naj vreme služi do konca... Ampak svaka čast jz komaj sedim kaj šele da grem po štengah k mi takoj vse trdo začne ratvat...čakam majstre da pri Karin položijo parket da grem na pucanje fleta ker je spet vse prašno ...no ampak gremo h koncu počas ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 8.5.2009 17:23:17
|
|
|
|
malagala
|
Dober dan, čvekice! En dopoldan me ni gor, pa so že celi romani No, jaz sem danes imela UZ v ambulanti za patol. nosečnost...Dr. je preveril lego in rast ploda in ostale zadeve. Slaba novica - lega je res nožno-medenična, neugodna, pa nekaj je zapisal glede pokovnice (neka tujka), da zaradi lege in popkovnice predlaga operativno dokočanje nosečnosti čez približno 2 tedna (v 38. tednu). Če bi pa prišlo do česa prej, pa urgentni CR, da ne bo tveganj. Žal mi je bilo, ker ni mogel oceniti teže ploda, saj so nogice tako levo nizko skrite, da jih je samo enkrat ulovil in takrat še ni izmeril, potem pa jih ni našel...Baje je prevelik, da bi se v taki legi kot je dalo izmeriti stegnenico No, vsaj na tem UZ, v danem trenutku, se ni dalo...Obseg trebuha pa je Ok, ostale mere tudi, tako da dr. pravi, da bi tudi teža mogla biti vredu??? V tem mesecu sem imela na 14 dni UZ - trije ginek. in trije UZ - in se mere fejst razlikujejo!!! Odstopajo tudi za cela 2 tedna, dol in gor, kar pomeni, da resno lahko pride v meritvah do velikih odstopanj, če merijo različni dr. na različnih UZ Pred 14 dnevi sem živela v prepričanju, da je na spodnji meji po velikosti, danes pa so bile mere na zgornji??? Kdo to razume???? 12.5. imam pregled pri moji ginek. in me zanima, kako se bomo dogovorili glede poroda... V H&M imajo lepe bombažne pajacke in bodyje... LP vsem
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 8.5.2009 18:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
no na uz-ju je bilo vse ok. tako, da bom lahko rodila po naravni poti . posteljica se je fajn dvignila in ne bo problema. me je bilo prav strah CR-ja. sem pa danes strašno utrujena, pa noge me bolijo. res komaj čakam, da bo vse skupaj mimo in se bomo samo še veselo cartali
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 8.5.2009 18:29:09
|
|
|
|
bačko
|
No pregled smo upravili uredu.Sem pa imela že ctg in je naša prav nagajala.So jo komaj umerili da smo srčka poslušali.Malo mi primankuje železa ampak ni panike.Sem dobila tablete za železo.Drugače pa je vse uredu. Uglavnem želim vam lep vikend in si kaj pišemo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 8.5.2009 19:12:48
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: malagala 12.5. imam pregled pri moji ginek. in me zanima, kako se bomo dogovorili glede poroda... Malagala srečno! Bolje CR, kot pa da bi se matrala in bi bilo kaj narobe s teboj in . Sedaj pa počivaj in naj še malo zdrži v bušiju. Deja super, da bo šlo po naravni poti. Mora jit! Bačko welcome in the club "slabokrvne nosečke" , tablete pa kar jemlji, jaz jemljem Legofer sirup in ko ga ne pijem se mi zdi da se res slabše počutim. Malo prej je zvonil mobi v sobi in sem komaj vstala iz ležečega položaja, me je zaštihalo na desni strani spodaj, no potem se je pomirilo, ampak sem grozno utrujena - čeprav nisem nič konkretnega delala, mi že full dol pritiska, gibčen je pa še precej - tko da mislim da ni panike, da bo še zdržal. Tudi jaz vsem želim prijeten vikend , pa pazite se lunce
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 8.5.2009 21:08:45
|
|
|
|
princ_princeska
|
čer moje drage ma ste naklofale, pa me samo en dan ni bilo pa saj tako je prav, zdaj vas pa grem brat za nazaj... lep večer
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 6:24:04
|
|
|
|
amaya
|
Dobro jutro... Ma tukaj sem skoraj vedno prva.... Evo, za tiste, ki štrajkate v postelji kakor jaz Danes nisem ravno dobro razpoložena. Lahko bi še spala, pa ne gre. Malo me je tiščalo in bolelo danes ponoči. Ti norčki so se tudi ponoči pojavili. Mislim, pa da je razlog v temu, da sva z mojim včeraj po doooolgem času . Že parkrat nazaj se je potem zgodilo, da sem bila gin in, da me je potem bolelo in krčilo. Pa res izgleda, da je to krivo ...Ali ima še katera podobne probleme? V prvi nosečnosti tega ni bilo in smo do zadnjega dne. Predvsem zato, ker sem vedela, da to lahko tudi sproži sam porod...zdaj pa se bom temu odrekla...Bova zgleda ostala zadnji mesec samo na
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 8:14:44
|
|
|
|
lino
|
Dobro jutro. No, danes sem pa tudi jaz tk en zgleden čas pokonci, tk da Amaya hvala lepa za . Jst pa sploh ne upam, ker je bilo ravno to pri prvem vzrok za prehitri P. Me pa še kr jezi, ker bi pa....ampak bomo že počakali ta mesec in pa še potem kakšnega (joj je kr velik...), pa za se bom jst že zadržala, me pa skrbi kako bo z , da si ne bo slučajno kje drugje namislil, ker pol pa... No se še potem oglasim.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 8:26:10
|
|
|
|
majana79
|
Jutro vsem! Hvala za , sem sicer pojedla čokolešnik, ampak oboje paše. Jaz sem že pokonci kako uro, sem tako slabo spala spet, da je groza... Nikakor se ne morem namestit, pa mali me je tik pred spanjem ene 2x tako brcnil, da sem kar zavpila, potem se je pa umiril... Sem ga očitno prestrašila. Se pa konstantno 'rita', jaz se pa bojim da se bo spet narobe obrnil... Stalno me nekaj skrbi, prav grozna sem... No zdaj se je spet malo premaknil, ko sem čokolino pojedla. Je res bolj aktiven po obroku. Pa zadnje dni me je začelo vse bolj bolet, noge mi bolj otekajo, tako da še moj govori, saj bo kmalu, še kak mesec. Se mi zdi da mu grem malo na živce, ampak on pa meni zaradi njegove službe, ker hodi domov ves siten, tako da se zgliha. Sem se mogla malo potožit... Amaya, mene je nazadnje ko sva , po tistem spodaj vse bolelo (ma ne od grobega ali kaj), pa nobenega pametnega položaja ne najdem in potem se raje crkljava. Mojemu tudi ne paše ravno, če vidi da jaz nisem prave volje. Čeprav bi, ampak me potem vse vmes mine... Se tolažim da bomo potem nadoknadili. lino, ti pa nehaj razmišljat o tem, da si bo našel kje drugje. Lepo mu povej kako se počutiš in da ne želiš zaradi , ne zato ker ga ne bi marala, pa bo razumel.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 9:05:21
|
|
|
|
tecka
|
Dobro jutro, punce. Se moram pohvalit, da sem za danes že vse pospravila, kar sem si zadala in da me čaka samo še kuhanje kosila. Žal pa sem za kosilo brez idej. In seveda ugotavljam, da sem že utrujena in da bo treba malo počivat. Pa mi je kar malo nerodno, ker mož pridno dela okrog hiše - danes bo upam da končal mini terasico (enih 10 m2), ki je lepo v senci in bo ravno pravšnja za Srečkov voziček. Se zelo trudi, se mi zdi, da ima večji napad gnezdenja kot jaz . Pa še to sem moram pohvaliti, da me trebuh sicer čedalje bolj moti (tudi npr. pri tipkanju), da pa kakšnih posebnih bolečin ali krčev nimam. Razen občasnega otrdevanja, ampak to že od 20t in je res samo občasno. Če bo tako še naprej, upam, da bom uspešno zvozila do konca. Uživajte v sončku.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 9:06:18
|
|
|
|
mojjaka
|
Jutro! Pa je le pokukal sonček! Ja, se pozna ta polna luna...sem slabo spala, take moreče sanje mela...brezveze, tk da komaj čakala da bo jutro! Mene spet pomalo šravfa, tk da bom kr doma lepo počivala...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 9:12:17
|
|
|
|
biba14
|
Jutrček, hvala za kavico Mi2 sva do začetka 8.meseca, pač ne tak pogosto kot prej,ampak nekako je šlo...sam imate prav, ni bilo nekega pravega filinga, ko je buši v napoto. Ta mesec imava post , potem od 36t naprej pa bova spet prakticirala ...baje za sproženje pomaga kombinacija tople kopeli, potem pa ( no tko so nam v MŠ rekli ). Jaz bom morda spekla pecivo, če bom našla kak pameten recept...ko v trovino se mi ne da, pa če bom mela vse doma, zakaj ne . Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 9:37:17
|
|
|
|
Goldy
|
Hellooo! Jaz pa samo počivam. Tako so rekli in poskušam držat. V sredo imam pa itak že G. Sva včeraj govorili po telefonu. Me je pomirila. Pol me je pa spet skora kap, ko sem videla, da na odpustnici, poleg drugih diagnoz piše še IUGR - zastoj rasti ploda. Itak nimam kaj narest.Počakat do srede in¸da vidimo kako Alja napreduje. Upam, da je vseeno vse ok. Lep vikend!!!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 9:48:53
|
|
|
|
lenika
|
Naše praznovanje je uspelo sem pa danes slabo spala, ker me je nonstop nekaj špikalo, pa tudi danes sem praznovanju primerno utrujena. Danes pa še en piknik s starimi starši, samo tokrat bo drugače, ker ne bom rabila nobenega streči, ker bodo oni tisti, ki bodo razvajali mene.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 10:04:23
|
|
|
|
manna
|
Dobro jutro. kako ste vse pridne! Prav res, nobena ne spi dobro, pa vseeno vse čez cel dan po nekih opravkih, pa male otročke rihtat, pa kuhat, pa peglat, pa piknike... Svaka vam čast. No, jaz tud slabo spim, ampak čez dan več al manj počivam. Goldy: ena moja sestrična ima sinčka, ki je zelo zaostajal v rasti med nosečnostjo, kar so ugotovili že pri 25. tednu. Pa so ga vseeno pustili notri še 10 tednov (do 35. tedna), potem so ji pa naredili CR. Bil je sicer res drobcen, ampak danes je že prav lep fantiček. Tako da po moje bo tvoja deklica sicer morda drobna, ampak zagotovo bo vse v redu ! Otročki se že znajo tako zrihtat notri da dobijo vsaj najnujnejše snovi ki jih rabijo. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 10:10:42
|
|
|
|
Tira
|
Jutro! Sem mogla kr par strani prebrat, k me en dan ni bilo . Čveke! Jz zdele čakam obisk - mami, pa upam, da mi bo še kej zlikala . Drugače pa poznam tele vložke Masmi, ampak so mi Natracare boljši, pa tud majčken cenejši so. Glede zatekanja sem jz ze cist obupala, noge imam take kt sumoborci - vsaj tko pravi moj brat Obujem lahko samo še ene čevlje, še japank ne morem več . Ampak to mi ni problem, bolj me roke bolijo, mravljinci pa to, pa zdele ene dva dni se mi je širil že na zapestje. Groza . Uživejte, grem mal jagod pojest
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 10:20:36
|
|
|
|
Goldy
|
manna - hvala za spodbudne besede! Saj razumeš, ko si že tako proti koncu, pa da se kaj zakomplicira. V P so mi merili tudi pretoke, pa se iz tistih cifer ne spoznam. Poskušam se skulirat, ker mi druga itak nič ne pomaga. Božam bušija in pravim naši Alji, da je vse ok, kar raste naj.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 10:23:21
|
|
|
|
mojsonček
|
Jutro sončice! Vidim, da je kavica že skuhana... pa popita verjetno tut... No, pupe drage, vse smo na istem.... vse nas že ščipa, tišči, zvija... ja, tut mi smo moral predčasno na CTG zaradi krčev... HB sem doma, upam, da zdrživa z bebico še 2 tedna in MALAGALA... jst sem čist na istem k ti... medenično-nožna vstava, precej velik otrok, plodovnice primerno vendar ne kaže, da bi bil zunanji obrat aktualen... sem skoraj 100 %, da bo treba na CR... pa sem si res želela vaginalni porod in partnerja ob sebi... kaj čmo, sam da bo z bebico vse ok pol pa tut če je treba čez to... bomo že kako... upam samo, da bom lahko kljub temu normalno dojila... DEJA in BAČKO super uspešno opravljen pregled... sem vama kr mal fouš... GOLDY upam, da se ti uspe malo nakulirat... sej bo vse ok, boš vidla Glede ... kaj je že to ... mi že doooolgo, predolgo nismo... pa ne zaradi bušija ampak vseh drugih težav, ki sem jih bila delžna (izcedki, krči...) smo se predolgo mučili za tole pikico... ni vrag, da ne bomo pol vse not prnesli Pupe drage, naredite si lep vikend pa ne naprezajte se preveč... zdej smo več al manj vse na istem... še malo počivanja, pol bo itak skos akcija! Veliko sončka v vas in okoli vas vam želimž!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 10:29:36
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Jutro! Sem mogla kr par strani prebrat, k me en dan ni bilo . Čveke! Jz zdele čakam obisk - mami, pa upam, da mi bo še kej zlikala . Drugače pa poznam tele vložke Masmi, ampak so mi Natracare boljši, pa tud majčken cenejši so. Glede zatekanja sem jz ze cist obupala, noge imam take kt sumoborci - vsaj tko pravi moj brat Obujem lahko samo še ene čevlje, še japank ne morem več . Ampak to mi ni problem, bolj me roke bolijo, mravljinci pa to, pa zdele ene dva dni se mi je širil že na zapestje. Groza . Uživejte, grem mal jagod pojest Bogica.... se spomnem ene naše februarčice (Shuki pa za Maja)z IVF teme... zadnji mesec je imela take težave zaradi tega sindroma karpalnega kanala, da tut spat ni mogla ponoči... nekaj sem brala o BOWNOVI TERAPIJI... dej mal poguglaj... če te kaj potolaži... pol bo verjetno kmalu bolje, ko bo bebica že zunaj... glede otekanja pa... jst se že zjutraj zbudim taka zalita v noge, da me kr pečejo, ko hodim pa prste na rokah mam k klobase ... dons mam še zapestja čist otečena... sej ne bo več dolgo tko pol bomo sam še uživale v vozičkanju pa crklanju, a ne
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 9.5.2009 12:49:31
|
|
|
|
amaya
|
Goldy: nič se ne sekiraj, ker je tako še slabše za pupico...tako da naprej uživaj v nosečnosti in zaupaj zdravnikom...res pa je tudi, da ti jih kr non stop teži in sprašuj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?