|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
10.3.2009 10:32:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Zdaj sem hotela nekaj za hišo narisat pa ne znam ta user posted image  program uporabljat. user posted image  Bi mogla malo navodila prečekirat.

Jaz se pa sploh ne znajdem v tem alnovem programu, nič ne najdem, pa ko hočem narisat, me jezi. Grrrrrrrrr.

tam ti lahko jaz pomagam, v tem šitu, ki ga pa jaz uporabljam, mi pa lahko samo moj pomaga, ker je nek x program za risanje hiš in .....

jaz se tudi v teh programih bolj slabo znajdem, kosem si hotla kuhinjo zrisat sem skoraj živčnega zraven fasala

Jaz sem glede tega totalen nazadnjak user posted image  Še vedno namreč prisegam na dober stari milimetrski papir... user posted image  Na tak način sem si že pred 10. leti izrisala kuhinjo in sem še vedno 100% zadovoljna z razporeditvijo in elementi user posted image  Naredim tloris, naris in stranski ris user posted image  No, ok, bom poštena: samo tloris in naris user posted image
Samo eno stvar v kuhinji bi menjala, pa niti nima veze s postavitvijo: napo, ker je ta, ki jo imam, popolnoma zanič user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
10.3.2009 10:34:25   
Čmrlika
dobro jutro!

grem brat najprej,ampak jaz bi tudi mela ZS..sem že včeraj rekla da sem radovedna user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
10.3.2009 10:34:38   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tamali se ful dogaja, se drži za hojco in jo fura v krogu, pri tem se tako naglas smeji in vreščiuser posted image Za spremembo od jokauser posted image user posted image

Kako lepo. user posted image user posted image

Moj pa mlati že drugi keks, poleg pa plenico polni, ne vem kako lahko je, poleg pa kakauser posted image user posted image user posted image

user posted image Alja

Ja ja, Nia večkrat med hranjenjem nafila plenico user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
10.3.2009 10:36:47   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naša je pa danes ultra sitnobauser posted image  Dolg dan bo, upam, da se spravi vsaj za 3h spat in bo potem bolje. Špelin@ jaz te prav občudujem, da si toliko pri sebi čez dan, ko ponoči tako malo spiš. Jaz spim normalno, pa me totalno iz tira spravi ta njena tečnoba.

Saj nima izbire. user posted image  Se navadiš pa guraš, ker moraš. Jaz bi včasih najraje puško vrgla v koruzo ampak ne gre.

Saj ravno to mene v obup spravlja ko nimaš izbire in moraš gurat naprej. Sem tip človeka, ki sem rada svobodna in sama sebi šef, samo pri otrocih je to težko čez spravituser posted image

Meni je lažje, ko so toliko večji, da se že da kaj pomenit. Saj mi tudi punci še potegneta živc, ampak onidve se že zavedata, da sem jaz šef user posted image

user posted image
Aja pa user posted image user posted image user posted image za 9000-ko

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
10.3.2009 10:39:09   
Čmrlika
Sem včeraj pozabila povedat, da je naši Taji prikukal na plano četrti zobek...user posted image user posted image user posted image

je zamujal ...je bla trojka pred njim...-dvojko user posted image ...zdaj čakamo še na drugi strani, ker še kr ni mira..edino malo bolje...beri dva dni smo v miru spali user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 1730
10.3.2009 10:39:18   
Čmrlika

LARA in KAJA
VSE NAJ NAJ
ZA 10 TKO!!!!

user posted image

Tudi midve se pridružujeva čestitki!

Neposredna povezava do sporočila: 1731
10.3.2009 10:40:20   
nia5

Da še mojega škrata pohvalim. Včeraj je spet pripovedoval pravljico v vrtcu za bralno značko in je bil extra pohvaljen. Je rekla vzgojiteljica, da nam posodi knjigico, če je nimamo doma, da bomo brali. user posted image  Knjig imamo ful, ona bi pa rada da bi pripovedoval večkrat, ker je nadarjen. user posted image

user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
10.3.2009 10:42:02   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutrouser posted image . Spali smo solidno, vročina ji je HB padla, tako da je zaenkrat nima večuser posted image in upam da tako ostane.
Vreme je super, sonček sije, vendar je kar mrzlo, mogoče boma pa lahko šle ne kak sprehod.
Grem malo brat user posted image

user posted image user posted image user posted image A so zobki?

Ne vem, kolikor gledam nič ne vidim da bi bila kaka sprememba, res pa da mi ne pusti, kr jezik v vse smeri obrače, koliko pač uspem preko igre videt user posted image , vendar res ne vem kaj bi bilo druga, saj je tudi jest začela spet slabo.

Neposredna povezava do sporočila: 1733
10.3.2009 10:43:31   
nia5

barbaw imaš zs

2 ZS-ja.

Meni pa nihče nič ne pišeuser posted image user posted image user posted image

Joj špelin@ jaz pa te že tako dolgo želim nekaj prosit. Tiste odpustnice za rodit, ko si jih delila, meni si poslala za punčko, ker smo pač mislili da bo punčka, sedaj pa imamo fanteka, jaz pa bi jo rada enkrat v Vidkovo sobico obesla, pa bi bila najbolj vesela, če bi mi lahko poslala za fantka. Če bi se to še seveda dalo nardit.

Ti, ti, Ana, ki ti je lulček zrasel user posted image
Bom poskusila najti odpustnice, če sem jih izbrisala, bom pa novo naredila.

user posted image Zlata si user posted image
Pa naj se ti nikamor ne mudi, ker je še čas. Preden bo imel Videk svojo sobo, še bo uffff časa.

O čem ve to user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
10.3.2009 10:44:09   
barbaw
Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 9000-ko

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
10.3.2009 10:44:37   
barbaw

Zdaj sem hotela nekaj za hišo narisat pa ne znam ta user posted image  program uporabljat. user posted image  Bi mogla malo navodila prečekirat.

Jaz se pa sploh ne znajdem v tem alnovem programu, nič ne najdem, pa ko hočem narisat, me jezi. Grrrrrrrrr.

tam ti lahko jaz pomagam, v tem šitu, ki ga pa jaz uporabljam, mi pa lahko samo moj pomaga, ker je nek x program za risanje hiš in .....

jaz se tudi v teh programih bolj slabo znajdem, kosem si hotla kuhinjo zrisat sem skoraj živčnega zraven fasala

Jaz sem glede tega totalen nazadnjak user posted image  Še vedno namreč prisegam na dober stari milimetrski papir... user posted image  Na tak način sem si že pred 10. leti izrisala kuhinjo in sem še vedno 100% zadovoljna z razporeditvijo in elementi user posted image  Naredim tloris, naris in stranski ris user posted image  No, ok, bom poštena: samo tloris in naris user posted image
Samo eno stvar v kuhinji bi menjala, pa niti nima veze s postavitvijo: napo, ker je ta, ki jo imam, popolnoma zanič user posted image

jaz sem isto delala, zdaj pa sem se malo posodobila user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
10.3.2009 10:44:47   
špelin@
Aja pa user posted image user posted image user posted image za 9000-ko

Porkaduš, niti opazila nisem user posted image  Hvala user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
10.3.2009 10:44:57   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sem včeraj pozabila povedat, da je naši Taji prikukal na plano četrti zobek...user posted image user posted image user posted image

je zamujal ...je bla trojka pred njim...-dvojko user posted image ...zdaj čakamo še na drugi strani, ker še kr ni mira..edino malo bolje...beri dva dni smo v miru spali user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
10.3.2009 10:46:14   
barbaw

barbaw imaš zs

2 ZS-ja.

Joj špelin@ jaz pa te že tako dolgo želim nekaj prosit. Tiste odpustnice za rodit, ko si jih delila, meni si poslala za punčko, ker smo pač mislili da bo punčka, sedaj pa imamo fanteka, jaz pa bi jo rada enkrat v Vidkovo sobico obesla, pa bi bila najbolj vesela, če bi mi lahko poslala za fantka. Če bi se to še seveda dalo nardit.

Pa naj se ti nikamor ne mudi, ker je še čas. Preden bo imel Videk svojo sobo, še bo uffff časa.

Ko smo še noseče čvekale je Špelin@ talala odpustnice, da smo lahko šle rodit. user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
10.3.2009 10:46:59   
špelin@

dobro jutro!

grem brat najprej,ampak jaz bi tudi mela ZS..sem že včeraj rekla da sem radovedna user posted image

Ni nič takega, samo direkt osebno za barbaw in Estrello*.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
10.3.2009 10:47:15   
nia5

user posted image user posted image user posted image za zobek in korake in tudi Maja user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
10.3.2009 10:48:05   
špelin@

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
10.3.2009 10:48:19   
špelin@

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 9000-ko

Hvala user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
10.3.2009 10:49:07   
špelin@

barbaw imaš zs

2 ZS-ja.

Ko smo še noseče čvekale je Špelin@ talala odpustnice, da smo lahko šle rodit. user posted image

Ti že veš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
10.3.2009 10:49:37   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutroooooooooooooooo

Spanje: boljšeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Vreme: suuuuuuuuuuuuuuuuuuper user posted image

Počutje: vreduuuuuu

Zajtrk: že čakaaaaaaaaaaa user posted image

user posted image pa tole si zasluži samo touser posted image ina naj bo vsak dan tako! user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
10.3.2009 10:49:47   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Še nobene pokonci?

Mi smo spali enkratno in še spimo, če ne bi me Andraž budil ko je letel po sotpnicah, da ne bo zamudil šoleuser posted image In to pred pol sedmo. Sedaj gleda TV jaz pa malo bluzim naokoli.

Grem naštimat mlemu zajtrk, da ne bo lačen

user posted image user posted image user posted image  a se je mal zmotu?

Danes je moj šel malo prej na šiht, mali je pa slišal, da je ata že dol in se ustrašil, da ga bo doma pustiluser posted image user posted image

Bogi user posted image

Tally- midve sva tretji dan na istem..kopija,edino smo zob dobili včeraj . bomo preživeli, meni je pa taja prej na previjalni tako delala ,nisem je mogla pomirit, pa ji plenico gor namonirat...porable sma 25 min user posted image  zdaj HB spi.

Neposredna povezava do sporočila: 1746
10.3.2009 10:49:55   
Čmrlika

Dobro jutro!

Sma pokoncu že od 6.30, ampak sma se cartala vse do zdaj.

Je pa ena zgornja enkica ven pokukala, tako da imamo že 3 zobke.

user posted image  za zobeka...včeraj al danes?sta s Tajo spet skupaj dobila user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
10.3.2009 10:50:20   
Čmrlika

Dobro jutro user posted image

Vidim, da ste vsi bolje spali user posted image user posted image user posted image  Mi smo spali po obrokih največ po 20 minut skupaj, drugače se je mali ves čas zbujal in težil user posted image  Saj ni za govorit user posted image

tale post sem spregledala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

dobro jutro vsem, težko pa rečem, da je naše dobro.

spali smo tko tko, Emiliji ful teče iz nosa, non stop ima svečke pod nosom, čistit pa seveda ne dovoli tuli ko zver samo, da vidi da grem proti njej pa ni važno al s pleničko al s fiziološko user posted image .
začelo se je pa včeraj ko je bila cel dan nemogoča sitnobica, danes bo pa zgleda še hujše, ni hotla nič pojest za zajtrk niti pit, potem se mi je pol ure dobesedno drla na rokah, sploh jo nisem mogla potolažit user posted image user posted image , zdej pa je končno zaspala, sem ji dala calpol, ne vem mogoče jo grlo boli ker noče jest al kaj je to.user posted image

včeraj okrog 12h je pojedla normalen obrok, vse ostalo je bilo po pišččančje.

grem še malo za nazaj počekirat

ojej! vem, kak je ko user posted image  iz noska teče. mi ga brišemo že več kot 14 dni! user posted image user posted image user posted image user posted image

mi mamo sreči, da Taja pusti nosa popivnat user posted image , jo moti, pa kr se sama drajsa gor tako da takoj vidim kdaj je priteklo , pa fiziološko mi zgrabi pa kr v nos sama tišči...user posted image  zdaj mi celo dovoli z onim navadnim ročnim potegnit ven ...user posted image HB

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
10.3.2009 10:51:48   
barbaw

dobro jutro!

Ni nič takega, samo direkt osebno za barbaw in Estrello*.

Lahko ti pa kar tako nekaj napišem. user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
10.3.2009 10:51:51   
barbaw

Ti že veš user posted image user posted image user posted image

Ker sem jo dobila "zadnji" trenutek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?