|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
10.3.2009 11:09:02   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

dobro jutro!

grem brat najprej,ampak jaz bi tudi mela ZS..sem že včeraj rekla da sem radovedna user posted image

Ni nič takega, samo direkt osebno za barbaw in Estrello*.

aja,ampak včeraj ste menda mele neke varjante, ker vem da so še ene gnjavle...user posted image  jaz pa slabo brala...sori, ker sem gušla user posted image

Tisto je bilo včeraj, a tebi niso poslale?

ne ..smrk ... smrk... če bi bla kdo drug bi rekla da ste mene obrekovale user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne, pa se sploh ne sekiram, ko bo, bo user posted image user posted image (štos)

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
10.3.2009 11:10:27   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Alja je zaspala, pojedla celo 3/4 bebivite breskev skuta in 100AM za povrhu, seveda bi še, amo mami je zadnje čase škrta na količiniuser posted image  Sedaj grem pa smeti peljat do kante

user posted image user posted image user posted image  Alja!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
10.3.2009 11:12:01   
hijenca
špelin@

user posted image 9000 user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
10.3.2009 11:14:44   
Estrella*

Alja je zaspala, pojedla celo 3/4 bebivite breskev skuta in 100AM za povrhu, seveda bi še, amo mami je zadnje čase škrta na količiniuser posted image  Sedaj grem pa smeti peljat do kante

???

Za Aljo: user posted image user posted image

Ja z avtom, ker je kanta cca 1.5km stran od bajte. Do tja pridejouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
10.3.2009 11:16:24   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 9000-ko

user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
10.3.2009 11:16:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

špelin@

Hvala tudi tebi, madona, kako skačejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
10.3.2009 11:17:57   
tally

špelin@

Hvala tudi tebi, madona, kako skačejo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
10.3.2009 11:18:27   
špelin@

???

Ja z avtom, ker je kanta cca 1.5km stran od bajte. Do tja pridejouser posted image

Pa kje si ti to doma?? user posted image  A poštar pride do vrat? user posted image  Malo heca, ne bit huda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
10.3.2009 11:18:35   
špelin@
Čmrlika, nia5 in hijenca, dobite ZS. Ker ste bile očitno včeraj spregledane user posted image

tally, še tebi hvala user posted image  Zdaj pa nehajte ploskat in skakat, da ne pride lukrecija s šibo sem gor user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.3.2009 11:21:43 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
10.3.2009 11:22:30   
Čmrlika

dobro jutro!

grem brat najprej,ampak jaz bi tudi mela ZS..sem že včeraj rekla da sem radovedna user posted image

aja,ampak včeraj ste menda mele neke varjante, ker vem da so še ene gnjavle...user posted image  jaz pa slabo brala...sori, ker sem gušla user posted image

Meni tudi ne, ampak jaz sem tako taka mala user posted image , da me nihče ne porajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image , barbaw je dobila, da niso ven spustel mariborčank...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
10.3.2009 11:23:15   
tally

Čmrlika, nia5 in hijenca, dobite ZS. Ker ste bile očitno včeraj spregledane user posted image

tally, še tebi hvala user posted image  Zdaj pa nehajte ploskat in skakat, da ne pride lukrecija s šibo sem gor user posted image

user posted image user posted image user posted image sem že bila jaz pridna user posted image . Emilija se noče z mano več igrat, je bolj zanimivo metat kocke na parket in se potem fino sliši user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
10.3.2009 11:23:50   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

dobro jutro!

ne ..smrk ... smrk... če bi bla kdo drug bi rekla da ste mene obrekovale user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne, pa se sploh ne sekiram, ko bo, bo user posted image user posted image (štos)

a točno še ti si bla...te pa nismo samo mb jevke izvisele...maš prav ko bo bo---če bo user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
10.3.2009 11:28:45   
Čmrlika

Hvala , dobila ...no comment user posted image , moja mami bi rekla:ma pusti budale! "user posted image  ...nAJBOLJŠA VARJANTA JE TVOJA BLOKIRAJ  ups, pa kaj sej selahko derem ..ne user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
10.3.2009 11:39:33   
Anonimen
Danuser posted image

mi smo danes imeli spet obupno nočuser posted image , katastrofa miškico očino zgornji zobki še kar fuuul matrajouser posted image , bogica moja mala. Tako, da jo babi zjutraj vzela, jaz pa moram zdaj malo stanovanje spucat.

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1789
10.3.2009 11:40:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Danuser posted image

mi smo danes imeli spet obupno nočuser posted image , katastrofa miškico očino zgornji zobki še kar fuuul matrajouser posted image , bogica moja mala. Tako, da jo babi zjutraj vzela, jaz pa moram zdaj malo stanovanje spucat.

Za superbabi pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
10.3.2009 11:50:19   
barbaw

Danuser posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
10.3.2009 11:54:38   
tally

Danuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
10.3.2009 11:56:43   
hijenca
špelin@ in tally HVALA

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
10.3.2009 11:58:36   
suzy85

Danuser posted image

ojej, a vi tudi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
10.3.2009 12:16:08   
Estrella*

???

Pa kje si ti to doma?? user posted image  A poštar pride do vrat? user posted image  Malo heca, ne bit huda user posted image user posted image user posted image

Bogu za leđima. Poštar pa celo najde do nasuser posted image Prid enkrat malo naokrog. Od Vrhnike je 25min

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
10.3.2009 12:18:04   
špelin@
Estrella*, dve vprašanji zate:
1. Kako si se navadila na tako majhne obroke? Če gledam malico, lahko samo 1 sadež oz. le pol banane user posted image
2. Kako to izgleda, da poješ le hrenovko z gorčico in solato zraven - brez kruha? user posted image  Kruh v bistvu torej lahko ješ le za zajtrk.

Aha, še tretje vprašanje: a kdaj kaj prigrizneš še vmes oz. kako glede sladkarij?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
10.3.2009 12:36:55   
barbaw

1. Kako si se navadila na tako majhne obroke? Če gledam malico, lahko samo 1 sadež oz. le pol banane user posted image
2. Kako to izgleda, da poješ le hrenovko z gorčico in solato zraven - brez kruha? user posted image  Kruh v bistvu torej lahko ješ le za zajtrk.

Aha, še tretje vprašanje: a kdaj kaj prigrizneš še vmes oz. kako glede sladkarij?

Jaz ti bom povedala kako je pri meni, Estrella ti pa bo povedala zase.
Na majhne obroke se navadiš in potem sploh ne potrebuješ več večje količine, ker se telo in želodec navadita. Na začetku zna bit kriza, potem pa gre. Če je volja, potem sploh ni problema.
Jaz sem se na začetku ful nalivala z vodo, ko sem bila lačna, potem pa se želodec skrči in ne rabiš več toliko vode.
Sladkarijam se pa moraš odpovedat.

Aja pa kruh jest samo zjutraj sploh ni tak problem, če nisi preveč "navezana" nanj. user posted image  Vse se navadiš, če hočeš ali moraš.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 10.3.2009 12:40:29 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
10.3.2009 12:39:17   
suzy85

tole ta drugo je pa čist po Montiju user posted image  sem včeraj probala, pa se da najest!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
10.3.2009 12:41:41   
barbaw
Zdaj delam že 5. izris stopnic. user posted image  nekako mi ne gre najbolje

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
10.3.2009 12:44:38   
Estrella*

1. Navadit se je težko. Dva tedna sem kar gagala, potem pa gre. In sedaj mi paše jest kruh samo za zajtrk, drugače se počutim tako napihnjeno, če ga jemm kasneje. Meni je bilo najtežje jest na 3h, ker so mi manjkali prigrizkiuser posted image  Nekako na 3h naj bi jedel, ker v tem času se prebavi obrok in potem vneseš naslednjega, da telo skoz dobiva nekkaj hrane. Tako ga prelisičiš, da ne vklopi alarma in bremze. Če se to zgodi, potem ješ malo in skoraj nič ne skujšaš.

2. Za malico bi ti lahko sadež + jogurt, ker ne rabiš tako stroge diete

3. Hrenovka s solato gre presenetljivo dobro tudi brez kruha. Lahko pa ješ hrenovko s kruhom za kosilo.
OH se lahko jejo do vključno s kosilom. Če si hudo lačen lahko poješ malo štručko kruha in sadež. Kruh lahko ješ za kosilo, po kosilu pa nič več.

Sladkarij ne jem, včasih pojem vmes kaka jedrca oreščkov. Lahko pa bi črno čokolado, sadno tablico(frutabella in podoben stuf) in suho sadje, ki ga jaz ne maram.

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 10.3.2009 12:45:23 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.