Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:56:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da še mojega škrata pohvalim. Včeraj je spet pripovedoval pravljico v vrtcu za bralno značko in je bil extra pohvaljen. Je rekla vzgojiteljica, da nam posodi knjigico, če je nimamo doma, da bomo brali. Knjig imamo ful, ona bi pa rada da bi pripovedoval večkrat, ker je nadarjen. Moj mali nečak je tako nadarjen za pripovedovanje, citiranje pesmic, pa poje kot slavček. Je res faca, drugače je pa divji kot Moj škrat je isti. Podivjan ko strela, pripoveduje pa poje pa zelo rad. Tudi besedni zaklad imam pester za skoraj 4-letnika. Meni so tako lepi, ko pojejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:57:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro . Spali smo solidno, vročina ji je HB padla, tako da je zaenkrat nima več in upam da tako ostane. Vreme je super, sonček sije, vendar je kar mrzlo, mogoče boma pa lahko šle ne kak sprehod. Grem malo brat samo da ni več vročine
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:57:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* LARA in KAJA VSE NAJ NAJ ZA 10 TKO!!!! Tudi od naju z Nio
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:59:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Danes sva pa tako trdo spala Zbudil se je 2x za flašo,potem je pa zaspal do 6.20.Ponoči ga ni nič srbelo Danes pa Nejca spraviva v vrtec,potem greva pa malo do mojih,pa malo v trgovino zapravljat,kar je še ostalo od porodniške Še dobro,da bo kmalu druga za spanje in super da ga ni srbelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:01:45
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hvala za postrežbo Danke schön, ich bin schon fertig mit dem Frühstuck ok, to sem še razumela bom pa mogla nio5 prosit, da mi prevede navodila za tisto timijanovo kopel. tam sem pa v temi nič zakompliciranega, jaz dam en štopl v bano, ne glede na to koliko vode je in to je to ; torej si dobila paket?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:02:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Vidim, da ste vsi bolje spali Mi smo spali po obrokih največ po 20 minut skupaj, drugače se je mali ves čas zbujal in težil Saj ni za govorit Ohjoj, ti kar besed zmanjka ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:04:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro . Spali smo solidno, vročina ji je HB padla, tako da je zaenkrat nima več in upam da tako ostane. Vreme je super, sonček sije, vendar je kar mrzlo, mogoče boma pa lahko šle ne kak sprehod. Grem malo brat Glavno, da je bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:04:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru No, pa me je ena prehitela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:04:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da še mojega škrata pohvalim. Včeraj je spet pripovedoval pravljico v vrtcu za bralno značko in je bil extra pohvaljen. Je rekla vzgojiteljica, da nam posodi knjigico, če je nimamo doma, da bomo brali. Knjig imamo ful, ona bi pa rada da bi pripovedoval večkrat, ker je nadarjen. Bravo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:04:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru prva majčica je končno druga A ja, katera je pa še? nicka se ne spomnim, vem pa da bo maja zibala drugič. ???a ja, že... očitno bom jst ta zadnja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:05:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw imaš zs 2 ZS-ja. Meni pa nihče nič ne piše Joj špelin@ jaz pa te že tako dolgo želim nekaj prosit. Tiste odpustnice za rodit, ko si jih delila, meni si poslala za punčko, ker smo pač mislili da bo punčka, sedaj pa imamo fanteka, jaz pa bi jo rada enkrat v Vidkovo sobico obesla, pa bi bila najbolj vesela, če bi mi lahko poslala za fantka. Če bi se to še seveda dalo nardit. Ti, ti, Ana, ki ti je lulček zrasel Bom poskusila najti odpustnice, če sem jih izbrisala, bom pa novo naredila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:05:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dobro jutro vsem, težko pa rečem, da je naše dobro. spali smo tko tko, Emiliji ful teče iz nosa, non stop ima svečke pod nosom, čistit pa seveda ne dovoli tuli ko zver samo, da vidi da grem proti njej pa ni važno al s pleničko al s fiziološko . začelo se je pa včeraj ko je bila cel dan nemogoča sitnobica, danes bo pa zgleda še hujše, ni hotla nič pojest za zajtrk niti pit, potem se mi je pol ure dobesedno drla na rokah, sploh jo nisem mogla potolažit , zdej pa je končno zaspala, sem ji dala calpol, ne vem mogoče jo grlo boli ker noče jest al kaj je to. včeraj okrog 12h je pojedla normalen obrok, vse ostalo je bilo po pišččančje. grem še malo za nazaj počekirat Boščeki naši mali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:06:32
|
|
|
|
nia5
|
Grem Nio spat dat, pol pa še me branje čaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:08:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw imaš zs 2 ZS-ja. Meni pa nihče nič ne piše Joj špelin@ jaz pa te že tako dolgo želim nekaj prosit. Tiste odpustnice za rodit, ko si jih delila, meni si poslala za punčko, ker smo pač mislili da bo punčka, sedaj pa imamo fanteka, jaz pa bi jo rada enkrat v Vidkovo sobico obesla, pa bi bila najbolj vesela, če bi mi lahko poslala za fantka. Če bi se to še seveda dalo nardit. Ti, ti, Ana, ki ti je lulček zrasel Bom poskusila najti odpustnice, če sem jih izbrisala, bom pa novo naredila. Zlata si Pa naj se ti nikamor ne mudi, ker je še čas. Preden bo imel Videk svojo sobo, še bo uffff časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:08:20
|
|
|
|
špelin@
|
ZS-ji delajo, če greš tule noter v Mojo ringarajo: KLIK V staro shemo je treba iti
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.3.2009 10:09:22 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:08:38
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj sem hotela nekaj za hišo narisat pa ne znam ta program uporabljat. Bi mogla malo navodila prečekirat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:10:45
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj sem hotela nekaj za hišo narisat pa ne znam ta program uporabljat. Bi mogla malo navodila prečekirat. Jaz se pa sploh ne znajdem v tem alnovem programu, nič ne najdem, pa ko hočem narisat, me jezi. Grrrrrrrrr.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:13:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj sem hotela nekaj za hišo narisat pa ne znam ta program uporabljat. Bi mogla malo navodila prečekirat. imaš mail
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:17:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da še mojega škrata pohvalim. Včeraj je spet pripovedoval pravljico v vrtcu za bralno značko in je bil extra pohvaljen. Je rekla vzgojiteljica, da nam posodi knjigico, če je nimamo doma, da bomo brali. Knjig imamo ful, ona bi pa rada da bi pripovedoval večkrat, ker je nadarjen. IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro . Spali smo solidno, vročina ji je HB padla, tako da je zaenkrat nima več in upam da tako ostane. Vreme je super, sonček sije, vendar je kar mrzlo, mogoče boma pa lahko šle ne kak sprehod. Grem malo brat samo da je vročina padla! IZVIRNO SPOROČILO: nia5 nič zakompliciranega, jaz dam en štopl v bano, ne glede na to koliko vode je in to je to ; torej si dobila paket? ok, bomo danes sprobali! dobila paket, sam se je ena flaška mal odprla in je mal ven steklo, pa mi je hotla na pošti že zavrnat paket! ne manjka veliko! hvala še enkrat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:20:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ZS-ji delajo, če greš tule noter v Mojo ringarajo: KLIK V staro shemo je treba iti Hvala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:20:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj sem hotela nekaj za hišo narisat pa ne znam ta program uporabljat. Bi mogla malo navodila prečekirat. Jaz se pa sploh ne znajdem v tem alnovem programu, nič ne najdem, pa ko hočem narisat, me jezi. Grrrrrrrrr. tam ti lahko jaz pomagam, v tem šitu, ki ga pa jaz uporabljam, mi pa lahko samo moj pomaga, ker je nek x program za risanje hiš in .....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:24:56
|
|
|
|
tally
|
no Emilija je končno malo boljše volje, bomo vidli koliko časa bo trajalo, je pa vsaj normalno pojedla ko je vstala in ni se toliko drla ko sem ji nos čistila. zdej se grem malo igrat z njo, čeprav se sama tudi lepo igra, zaenkrat .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:26:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj sem hotela nekaj za hišo narisat pa ne znam ta program uporabljat. Bi mogla malo navodila prečekirat. Jaz se pa sploh ne znajdem v tem alnovem programu, nič ne najdem, pa ko hočem narisat, me jezi. Grrrrrrrrr. tam ti lahko jaz pomagam, v tem šitu, ki ga pa jaz uporabljam, mi pa lahko samo moj pomaga, ker je nek x program za risanje hiš in ..... jaz se tudi v teh programih bolj slabo znajdem, kosem si hotla kuhinjo zrisat sem skoraj živčnega zraven fasala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:27:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Sma pokoncu že od 6.30, ampak sma se cartala vse do zdaj. Je pa ena zgornja enkica ven pokukala, tako da imamo že 3 zobke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:28:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally no Emilija je končno malo boljše volje, bomo vidli koliko časa bo trajalo, je pa vsaj normalno pojedla ko je vstala in ni se toliko drla ko sem ji nos čistila. zdej se grem malo igrat z njo, čeprav se sama tudi lepo igra, zaenkrat . Veselo igranje Jaz pa sem sedaj dala Vidka spat, upam, da bo zaspal čimprej, jaz pa grem gledat, kaj bomo jedli danes. Pride še ati domov.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?