Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:11:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še nobene pokonci? Mi smo spali enkratno in še spimo, če ne bi me Andraž budil ko je letel po sotpnicah, da ne bo zamudil šole In to pred pol sedmo. Sedaj gleda TV jaz pa malo bluzim naokoli. Grem naštimat mlemu zajtrk, da ne bo lačen ja kdaj pa hodi v šolo drugače? 7.15h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:11:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dobro jutro vsem, težko pa rečem, da je naše dobro. spali smo tko tko, Emiliji ful teče iz nosa, non stop ima svečke pod nosom, čistit pa seveda ne dovoli tuli ko zver samo, da vidi da grem proti njej pa ni važno al s pleničko al s fiziološko . začelo se je pa včeraj ko je bila cel dan nemogoča sitnobica, danes bo pa zgleda še hujše, ni hotla nič pojest za zajtrk niti pit, potem se mi je pol ure dobesedno drla na rokah, sploh jo nisem mogla potolažit , zdej pa je končno zaspala, sem ji dala calpol, ne vem mogoče jo grlo boli ker noče jest al kaj je to. včeraj okrog 12h je pojedla normalen obrok, vse ostalo je bilo po pišččančje. grem še malo za nazaj počekirat sta pa obe bogi Drži se.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:13:59
|
|
|
|
špelin@
|
Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:15:13
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru Je namreč ne poznam, pojma nimam katera je, sem pa vseeno vesela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:15:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru prva majčica je končno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:17:10
|
|
|
|
tally
|
eno midva sva kupila tale regal za v dnevno, jaz bi pa rada imela tole steno kjer bo regal v rdeče pobarvano (ne živo rdeče ) pa me zanima a bi šlo? sedežna bo pa bež barve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:17:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:19:53
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša je pa danes ultra sitnoba Dolg dan bo, upam, da se spravi vsaj za 3h spat in bo potem bolje. Špelin@ jaz te prav občudujem, da si toliko pri sebi čez dan, ko ponoči tako malo spiš. Jaz spim normalno, pa me totalno iz tira spravi ta njena tečnoba.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:20:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru prva majčica je končno druga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:20:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally eno midva sva kupila tale regal za v dnevno, jaz bi pa rada imela tole steno kjer bo regal v rdeče pobarvano (ne živo rdeče ) pa me zanima a bi šlo? sedežna bo pa bež barve. Vse gre. Če je gladek material ga je treba malo pošmirglat, da se nova barva oprime. Je pa boljše, da vprašaš kakšnega "strokovnjaka" kako barvo naj uporabiš, da se ti ne bo luščilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:21:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally eno midva sva kupila tale regal za v dnevno, jaz bi pa rada imela tole steno kjer bo regal v rdeče pobarvano (ne živo rdeče ) pa me zanima a bi šlo? sedežna bo pa bež barve. Rdeča bi šla, zelena še bolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:22:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je pa danes ultra sitnoba Dolg dan bo, upam, da se spravi vsaj za 3h spat in bo potem bolje. Špelin@ jaz te prav občudujem, da si toliko pri sebi čez dan, ko ponoči tako malo spiš. Jaz spim normalno, pa me totalno iz tira spravi ta njena tečnoba. mene tudi ful iz tira sparavi ko ne vem kaj bi rada in res občudujem tiste, ki ponoči ne spite in potem čez dan normalno funkcionirate.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:22:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še nobene pokonci? Mi smo spali enkratno in še spimo, če ne bi me Andraž budil ko je letel po sotpnicah, da ne bo zamudil šole In to pred pol sedmo. Sedaj gleda TV jaz pa malo bluzim naokoli. Grem naštimat mlemu zajtrk, da ne bo lačen ja kdaj pa hodi v šolo drugače? Bogi Andraž A ga Mr. M vozi? Ja itak in Alči bo tud Si kar predstavljam kak đumbus bo zjutraj Kdaj pa se Andražu začne pouk?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:22:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru prva majčica je končno druga A ja, katera je pa še?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:22:54
|
|
|
|
jana81
|
tally meni se zdi da bi šla rdeča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:23:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally eno midva sva kupila tale regal za v dnevno, jaz bi pa rada imela tole steno kjer bo regal v rdeče pobarvano (ne živo rdeče ) pa me zanima a bi šlo? sedežna bo pa bež barve. Vse gre. Če je gladek material ga je treba malo pošmirglat, da se nova barva oprime. Je pa boljše, da vprašaš kakšnega "strokovnjaka" kako barvo naj uporabiš, da se ti ne bo luščilo. ja stena je čisto gladka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:23:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še nobene pokonci? Mi smo spali enkratno in še spimo, če ne bi me Andraž budil ko je letel po sotpnicah, da ne bo zamudil šole In to pred pol sedmo. Sedaj gleda TV jaz pa malo bluzim naokoli. Grem naštimat mlemu zajtrk, da ne bo lačen ja kdaj pa hodi v šolo drugače? Bogi Andraž A ga Mr. M vozi? Ja itak in Alči bo tud Si kar predstavljam kak đumbus bo zjutraj Kdaj pa se Andražu začne pouk? 7.50h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:23:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je pa danes ultra sitnoba Dolg dan bo, upam, da se spravi vsaj za 3h spat in bo potem bolje. Špelin@ jaz te prav občudujem, da si toliko pri sebi čez dan, ko ponoči tako malo spiš. Jaz spim normalno, pa me totalno iz tira spravi ta njena tečnoba. Saj nima izbire. Se navadiš pa guraš, ker moraš. Jaz bi včasih najraje puško vrgla v koruzo ampak ne gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:23:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru pa se ji bo uresničla želja!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:23:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally eno midva sva kupila tale regal za v dnevno, jaz bi pa rada imela tole steno kjer bo regal v rdeče pobarvano (ne živo rdeče ) pa me zanima a bi šlo? sedežna bo pa bež barve. Tole je pa meni zelo všeč Zraven bi šla krasno temno rdeča barva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:24:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru prva majčica je končno druga A ja, katera je pa še? a ni žanka bila prva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:25:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally eno midva sva kupila tale regal za v dnevno, jaz bi pa rada imela tole steno kjer bo regal v rdeče pobarvano (ne živo rdeče ) pa me zanima a bi šlo? sedežna bo pa bež barve. Tole je pa meni zelo všeč Zraven bi šla krasno temno rdeča barva sej tako imam v mislih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:25:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru prva majčica je končno druga A ja, katera je pa še? nicka se ne spomnim, vem pa da bo maja zibala drugič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:25:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je pa danes ultra sitnoba Dolg dan bo, upam, da se spravi vsaj za 3h spat in bo potem bolje. Špelin@ jaz te prav občudujem, da si toliko pri sebi čez dan, ko ponoči tako malo spiš. Jaz spim normalno, pa me totalno iz tira spravi ta njena tečnoba. Saj nima izbire. Se navadiš pa guraš, ker moraš. Jaz bi včasih najraje puško vrgla v koruzo ampak ne gre. Točno tako, kot je barbaw napisala. Dobesedno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 9:25:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je pa danes ultra sitnoba Dolg dan bo, upam, da se spravi vsaj za 3h spat in bo potem bolje. Špelin@ jaz te prav občudujem, da si toliko pri sebi čez dan, ko ponoči tako malo spiš. Jaz spim normalno, pa me totalno iz tira spravi ta njena tečnoba. Saj nima izbire. Se navadiš pa guraš, ker moraš. Jaz bi včasih najraje puško vrgla v koruzo ampak ne gre. Saj ravno to mene v obup spravlja ko nimaš izbire in moraš gurat naprej. Sem tip človeka, ki sem rada svobodna in sama sebi šef, samo pri otrocih je to težko čez spravit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?