Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:30:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, a je pri iskanju službe že kaj napredka? Od vseh poslanih prošenj eno vabilo na razgovor. Bilo je preko 120 prošenj, 22 so nas vabili na razgovor in seveda na koncu: negativno Eh, sra.nje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:31:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša sitnoba in neješčost je pokzala voj obraz. Polovice druge spodnje enkice je prebilo dlesen. Še polovičko in bo konec za par dni Joj, tile zobki...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:31:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz imam pa spet prebavne težave Sem že sita WC ja. a spet al kva? upam, da se čim prej vse uredi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:31:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva nazaj od P .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužve da tako "hitro" prideta na vrsto. in upam, da ugotovijo za kaj točno se gre Saj mogoče ne bodo nič ugotovili tako kot pri Nejcu ne,ampak da vsaj izključilo možne alergene snovi.Pri Nejcu je bil takrat krivec calpol,Pri Tilnu je lahko čisto nekaj drugega,tako kot zadnjič čokolino.Da mu lahko brez skrbi dajem hrano,čeprav mu ne dajem nič novega,razen sedaj sem mu parkrat dala prospan za izkašljevanje.Mogoče je to krivec.Bomo videli,itak par dni traja,da se snov spravi ven iz telesa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:31:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva nazaj od P .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužve A je rekla, da bi lahko šlo za alergijo? Koliko časa pa že ima te pikice? Lahko da je alergija.Tiste od zadnjič od čokolinota so izginile,te ima pa 5 dni,s tem da ga je najprej samo srbelo,potem pa so se pojavile pikice po čelu, in okoli ušesk.Drugje po telesu nima nič. Pa ga fajn srbi? Ne ves čas,ampak ko ga začne,se pa kar drgne s čelom vate.Ponoči se mi je zbujal,ker ga je srbelo in sem ga namazala s fenistil gelom in je takoj zaspal Bogi mišek, upam, da mu hitro izzveni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:31:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, a je pri iskanju službe že kaj napredka? Od vseh poslanih prošenj eno vabilo na razgovor. Bilo je preko 120 prošenj, 22 so nas vabili na razgovor in seveda na koncu: negativno Eh, sra.nje aha
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:32:35
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej sem prišla pogledat če kej stražo držite . kar dobro vam gre jaz sem pa donc že kruh spekla zdej me pa še likanje čaka si bla pa že pridna!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:33:06
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz imam pa spet prebavne težave Sem že sita WC ja. a spet al kva? upam, da se čim prej vse uredi A si probala medicinsko oglje? Meni je pomagalo.Zaprlo me je,nobenih krčev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:33:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Noč je bila Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tiče Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo. Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let Bom mogla malo na grob. za tvojo sestrico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:33:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA IN LIN VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!! tudi od naju z Manco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:34:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tko, zdej grem pa likat, pa upam, da bo kup se čim prej zmanjšal oziroma izginil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:34:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, a je pri iskanju službe že kaj napredka? Od vseh poslanih prošenj eno vabilo na razgovor. Bilo je preko 120 prošenj, 22 so nas vabili na razgovor in seveda na koncu: negativno prava služba te še čaka . držim pesti, da jo čim prej najdeš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:34:46
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša sitnoba in neješčost je pokzala voj obraz. Polovice druge spodnje enkice je prebilo dlesen. Še polovičko in bo konec za par dni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:35:03
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, že kaj rihtate stanovanje? Kdaj imate namen preseliti se? ja kr rihtamo . kar smo imeli namen naročiti smo naročili, večino stvari dobiva drug teden 17.3., sedežno pa okrog 10. aprila, potem pa bomo šli počaaaaaaaaaaaaaaaasi naprej. dobiš ZS Superca, da bo kaka majčica tako blizu mene doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:36:56
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, a je pri iskanju službe že kaj napredka? Od vseh poslanih prošenj eno vabilo na razgovor. Bilo je preko 120 prošenj, 22 so nas vabili na razgovor in seveda na koncu: negativno prava služba te še čaka . držim pesti, da jo čim prej najdeš Ss kako pa pišeš prošnje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:37:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša sitnoba in neješčost je pokzala voj obraz. Polovice druge spodnje enkice je prebilo dlesen. Še polovičko in bo konec za par dni Potem bo pa že kakšen drug ven lezel .jaz sem tudi mislila,da bo malo pavze,pa že štirko čutim.Ima že ful trdo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:46:50
|
|
|
|
špelin@
|
Janezek vpraša svojo učiteljico, če lahko govori z njo po šolski uri.Ona se strinja. Učiteljica: In, Janezek, kaj mi želiš povedati? Janezek: Mislim, da sem preveč pameten, da bi ostal v tem razredu, kerse dolgočasim.Želim, da me daste direktno v gimnazijo. Učiteljica obvesti o tem ravnatelja, ki vpraša Janezka, če lahko naredi test. Janezek se strinja brez oklevanja in ravnatelj začne s vprašanji: Ravnatelj: No, Janezek, da vidimo... 3x4?Janezek: 12! Ravnatelj: In 6x6?Janezek: 36, gospod ravnatelj. Ravnatelj: Glavno mesto Japonske?Janezek: Tokio. Test traja še pol ure, Janezek pa ne naredi nobene napake. Na koncu je ravnateljzadovoljen z rezultatom, učiteljica pa vpraša, ali mu lahko zdaj onapostavi nekaj vprašanj.Oba se strinjata in učiteljica začne spraševati: Učiteljica: Dobro, Janezek. Krava ima 4, jaz pa 2. Kaj je to?Janezek: Noge, gospa učiteljica. Učiteljica: Točno. Kaj lahko najdemo v tvojih hlačah, v mojih pa ne? Ravnatelj je presenečen nad vprašanjem... Janezek: Žepe! Učiteljica: Dobro, Janezek. Kje imajo ženske najbolj kodraste dlake? Ravnatelj se pripravlja, da poseže z besedo med njiju, a Janezek odgovori. Janezek: V Afriki. Učiteljica: Kaj je mehko a v rokah ženske postane trdo? Ravnatelj obrne z očmi, a Janezek spet odgovarja. Janezek: Lak za nohte. Učiteljica: Kaj imajo moški in ženske na sredini nog?Janezek: Kolena! Učiteljica: V redu. Kaj ima poročena ženska širše kot neporočena? Ravnatelj ne more verjeti svojim ušesom. Janezek: Posteljo, gospa učiteljica. Učiteljica: Kateri del mojega telesa je največkrat vlažen?Janezek: Vaš jezik! Učiteljica: Katera beseda se začne s črko ''p'' in označuje nekaj karje lahko vlažnoali suho in moški radi gledajo?Janezek: Pot! Ravntelj je brez sape, ves moker od znoja, odloči se, da bo prekiniltest in vzklikne:Ne bom te poslal v gimnazijo ampak direktno na fakulteto! Celo jaz binarobe odgovoril na vsa vprašanja... Nauk: Človek postane z leti PERVERZEN!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:48:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tko, zdej grem pa likat, pa upam, da bo kup se čim prej zmanjšal oziroma izginil jaz sem se tudi spravla...pa takoooovelikega imama, ker skoz odlašam zarad križa. mah bo že zginil...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:49:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Janezek vpraša svojo učiteljico, če lahko govori z njo po šolski uri.Ona se strinja. Učiteljica: In, Janezek, kaj mi želiš povedati? Janezek: Mislim, da sem preveč pameten, da bi ostal v tem razredu, kerse dolgočasim.Želim, da me daste direktno v gimnazijo. Učiteljica obvesti o tem ravnatelja, ki vpraša Janezka, če lahko naredi test. Janezek se strinja brez oklevanja in ravnatelj začne s vprašanji: Ravnatelj: No, Janezek, da vidimo... 3x4?Janezek: 12! Ravnatelj: In 6x6?Janezek: 36, gospod ravnatelj. Ravnatelj: Glavno mesto Japonske?Janezek: Tokio. Test traja še pol ure, Janezek pa ne naredi nobene napake. Na koncu je ravnateljzadovoljen z rezultatom, učiteljica pa vpraša, ali mu lahko zdaj onapostavi nekaj vprašanj.Oba se strinjata in učiteljica začne spraševati: Učiteljica: Dobro, Janezek. Krava ima 4, jaz pa 2. Kaj je to?Janezek: Noge, gospa učiteljica. Učiteljica: Točno. Kaj lahko najdemo v tvojih hlačah, v mojih pa ne? Ravnatelj je presenečen nad vprašanjem... Janezek: Žepe! Učiteljica: Dobro, Janezek. Kje imajo ženske najbolj kodraste dlake? Ravnatelj se pripravlja, da poseže z besedo med njiju, a Janezek odgovori. Janezek: V Afriki. Učiteljica: Kaj je mehko a v rokah ženske postane trdo? Ravnatelj obrne z očmi, a Janezek spet odgovarja. Janezek: Lak za nohte. Učiteljica: Kaj imajo moški in ženske na sredini nog?Janezek: Kolena! Učiteljica: V redu. Kaj ima poročena ženska širše kot neporočena? Ravnatelj ne more verjeti svojim ušesom. Janezek: Posteljo, gospa učiteljica. Učiteljica: Kateri del mojega telesa je največkrat vlažen?Janezek: Vaš jezik! Učiteljica: Katera beseda se začne s črko ''p'' in označuje nekaj karje lahko vlažnoali suho in moški radi gledajo?Janezek: Pot! Ravntelj je brez sape, ves moker od znoja, odloči se, da bo prekiniltest in vzklikne:Ne bom te poslal v gimnazijo ampak direktno na fakulteto! Celo jaz binarobe odgovoril na vsa vprašanja... Nauk: Človek postane z leti PERVERZEN!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:50:04
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem zlikala Se pa že 2 žehti sušita tako, da bo veselje kratkotrajno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:50:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
pa zebe me ko hudiča, tako da res skarjni čas da grem za likalnik... uuu, kako pa naša Anitka uživa... a mislite da misli kaj na nas?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:58:15
|
|
|
|
barbaw
|
Sem mislila, da nič ne likate, ker sem komaj vse prebrala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:58:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Noč je bila Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tiče Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo. Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let Bom mogla malo na grob.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:58:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, že kaj rihtate stanovanje? Kdaj imate namen preseliti se? ja kr rihtamo . kar smo imeli namen naročiti smo naročili, večino stvari dobiva drug teden 17.3., sedežno pa okrog 10. aprila, potem pa bomo šli počaaaaaaaaaaaaaaaasi naprej. dobiš ZS Superca, da bo kaka majčica tako blizu mene doma kmal kmal
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?