|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
9.3.2009 10:02:08   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Noč je bila user posted image Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tičeuser posted image Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo.

Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let user posted image Bom mogla malo na grob.

user posted image , sta pa bile kar nekaj razlike v letih ne?

skor 16

zate estrella user posted image  jaz mama tud 14 let pa pol starejšo user posted image

Barbaw in Maja user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej bolje...pa kje sta pa zdaj tole staknili, jaka je zdrav?

Hijenca- lep nov avatar,ampak pogrešam Videka! user posted image

pa fajn darilo za 8 marec user posted image user posted image

Lin in Živa

vse najboljše! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
9.3.2009 10:03:55   
hijenca
Videk je spal točno pol ure, sedaj stoji v kinderpetu in čaka mamo, da grema papat skutico. Potem pa gre mama likat, mali pa se gre igrat. No takšni so načrti, kaj pa bomo izvedli pa bomo vidli.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
9.3.2009 10:04:21   
tilči
Midva sva nazaj od Puser posted image .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužveuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
9.3.2009 10:04:56   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaz jih delam 300 na dan. 100 navadnih in po 200 stranskihuser posted image user posted image user posted image user posted image Moram pa rečt, da se že pozna učinek, ker trebuh postaja čvrstuser posted image

U jebelacesta, BRAVO user posted image user posted image user posted image

Dobra siuser posted image user posted image , jaz se vstat ne bi mogla več.

O bi , bi nič bat, samo postopoma moraš začet in potem vsak dan kake par večuser posted image

se strinjam.. no ko sem trenirala rokomet, sem morala za vsak zgrešen met na gol, al pa v vratnico delat po 70 trebušnih, no zdej si pa zamislte kolk sem jih nardila na treningu..valda hočeš trofit čisti kot v golu in pol trofiš velikrat vratnico-user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1179
9.3.2009 10:04:59   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Za soboto mislim sama uletet v CE. Je katera kandidatka, da jo na poti poberem , lahko tudi zuser posted image ?

uff jaz bi se prec uštulilauser posted image , da kidnem na čvek, sam kaj ko mi vse hodi narobe in je moj naslednji vikend doma

še tolk boljš, lahko na tavečega popazi, če ga ne bi mela zraven..pa še kej lahk popsravi domauser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
9.3.2009 10:05:02   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Noč user posted image user posted image user posted image , spali praktično nič.
Maja ima vnetje obeh ušes in je na AB. Zjutraj je kuhala na 39. user posted image  Trenutno spi, jaz pa čakam na zajtrk.

Bom kasneje prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo.

o vidve revice...kaj se je res vse zgrnilo na njo, pa na tebe da ne moreš spat ?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
9.3.2009 10:05:25   
tilči

Dan!

Noč user posted image user posted image user posted image , spali praktično nič.
Maja ima vnetje obeh ušes in je na AB. Zjutraj je kuhala na 39. user posted image  Trenutno spi, jaz pa čakam na zajtrk.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
9.3.2009 10:06:25   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Moram vam pokazat, še eno lepo slikcouser posted image

user posted image

Žan in ATuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lubček in lubica, to je lepi par user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
9.3.2009 10:07:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Midva sva nazaj od Puser posted image .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužveuser posted image

user posted image user posted image user posted image  A je rekla, da bi lahko šlo za alergijo? Koliko časa pa že ima te pikice?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
9.3.2009 10:07:41   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
9.3.2009 10:09:19   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Za soboto mislim sama uletet v CE. Je katera kandidatka, da jo na poti poberem , lahko tudi zuser posted image ?

uff jaz bi se prec uštulilauser posted image , da kidnem na čvek, sam kaj ko mi vse hodi narobe in je moj naslednji vikend doma

še tolk boljš, lahko na tavečega popazi, če ga ne bi mela zraven..pa še kej lahk popsravi domauser posted image

se strinjam z tabouser posted image
sam kaj ko je že tko full odsoten pol mormo pa izkoristit saj ko je doma dan v nulo

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
9.3.2009 10:10:31   
tilči

user posted image user posted image user posted image  A je rekla, da bi lahko šlo za alergijo? Koliko časa pa že ima te pikice?

Lahko da je alergija.Tiste od zadnjič od čokolinota so izginile,te ima pa 5 dni,s tem da ga je najprej samo srbelo,potem pa so se pojavile pikice po čelu, in okoli ušesk.Drugje po telesu nima nič.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
9.3.2009 10:11:08   
suzy85

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
9.3.2009 10:20:24   
špelin@

Lahko da je alergija.Tiste od zadnjič od čokolinota so izginile,te ima pa 5 dni,s tem da ga je najprej samo srbelo,potem pa so se pojavile pikice po čelu, in okoli ušesk.Drugje po telesu nima nič.

Pa ga fajn srbi?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
9.3.2009 10:24:27   
Soncnica Sandra ***
hej hej

sem prišla pogledat če kej stražo držite user posted image . kar dobro vam gre

jaz sem pa donc že kruh spekla user posted image user posted image user posted image
zdej me pa še likanje čaka user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
9.3.2009 10:25:22   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image  da tako "hitro" prideta na vrsto. in upam, da ugotovijo za kaj točno se gre

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
9.3.2009 10:25:22   
tilči

Pa ga fajn srbi?

Ne ves čas,ampak ko ga začne,se pa kar drgne s čelom vate.Ponoči se mi je zbujal,ker ga je srbelo in sem ga namazala s fenistil gelom in je takoj zaspaluser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
9.3.2009 10:26:25   
Soncnica Sandra ***

Dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
9.3.2009 10:27:42   
Soncnica Sandra ***

Soncnica Sandra ***, a je pri iskanju službe že kaj napredka? user posted image

Od vseh poslanih prošenj eno vabilo na razgovor. Bilo je preko 120 prošenj, 22 so nas vabili na razgovor in seveda na koncu: negativno user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
9.3.2009 10:28:08   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro user posted image

A ve veste, da sem ostala na strani 28? Nisem vedela, da bo vikend tako čvekav user posted image

Spali smo kar nekako, mali vsaj vreščal ni. čeprav se je kar naprej zbujal user posted image  ok, tudi spanje bo... enkrat...

Kako kaj pri vas? Grem si skuhat kavo in malo brat za nazaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
9.3.2009 10:28:37   
Soncnica Sandra ***

Da vam povem, kaj sem dobila za 8.marec. Najprej moram povedat, da sem si sama to zaželela in da se je moj najprej samo smejal, potem pa rekel, če si pa res to želiš, ti pa kupim. Dobila sem od Vilede Ultramax za po tleh brisat. user posted image user posted image Sem pa zelo vesela.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
9.3.2009 10:28:52   
Estrella*
Naša sitnoba in neješčost je pokzala voj obraz. Polovice druge spodnje enkice je prebilo dlesen. Še polovičko in bo konec za par dniuser posted image  

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
9.3.2009 10:29:00   
Soncnica Sandra ***

dobro jutro vsem čvekamuser posted image

pri nas je billa noč bol tako na preži jamranje obračanje..ampak neki smo pa slap.

isto kot pri nas

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
9.3.2009 10:29:36   
Soncnica Sandra ***

Naša sitnoba in neješčost je pokzala voj obraz. Polovice druge spodnje enkice je prebilo dlesen. Še polovičko in bo konec za par dniuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobek

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1199
9.3.2009 10:30:31   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Noč user posted image , ampak tokrat je krivec ati, ker mogo spat in je skoraj do 4 gledal TV, s tem seveda jaz nisem mogla prav spat. Je pa Videk šel spat ob 19.30, ob 21 se je zbudil, pojedo flašo mleka in spal do 6.30. Jaz bi pa še tako spala. Je pa Videk siten danes, pa nekam topel se mi zdi, mu bom mogla vročino zmerit, ampak ne pusti. Zgornji zobki ga jezijo, ker ima že tako zatečeno, ampak skozi še ne uspejo prit.

Grem malo prebrat, na 37 strani sem ostala.

ojoj, jz bi ga z valjarjem po buči user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?