Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:02:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Noč je bila Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tiče Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo. Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let Bom mogla malo na grob. , sta pa bile kar nekaj razlike v letih ne? skor 16 zate estrella jaz mama tud 14 let pa pol starejšo Barbaw in Maja , da bo čimprej bolje...pa kje sta pa zdaj tole staknili, jaka je zdrav? Hijenca- lep nov avatar,ampak pogrešam Videka! pa fajn darilo za 8 marec Lin in Živa vse najboljše!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:03:55
|
|
|
|
hijenca
|
Videk je spal točno pol ure, sedaj stoji v kinderpetu in čaka mamo, da grema papat skutico. Potem pa gre mama likat, mali pa se gre igrat. No takšni so načrti, kaj pa bomo izvedli pa bomo vidli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:04:21
|
|
|
|
tilči
|
Midva sva nazaj od P .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:04:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz jih delam 300 na dan. 100 navadnih in po 200 stranskih Moram pa rečt, da se že pozna učinek, ker trebuh postaja čvrst U jebelacesta, BRAVO Dobra si , jaz se vstat ne bi mogla več. O bi , bi nič bat, samo postopoma moraš začet in potem vsak dan kake par več se strinjam.. no ko sem trenirala rokomet, sem morala za vsak zgrešen met na gol, al pa v vratnico delat po 70 trebušnih, no zdej si pa zamislte kolk sem jih nardila na treningu..valda hočeš trofit čisti kot v golu in pol trofiš velikrat vratnico-
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:04:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Za soboto mislim sama uletet v CE. Je katera kandidatka, da jo na poti poberem , lahko tudi z ? uff jaz bi se prec uštulila , da kidnem na čvek, sam kaj ko mi vse hodi narobe in je moj naslednji vikend doma še tolk boljš, lahko na tavečega popazi, če ga ne bi mela zraven..pa še kej lahk popsravi doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:05:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč , spali praktično nič. Maja ima vnetje obeh ušes in je na AB. Zjutraj je kuhala na 39. Trenutno spi, jaz pa čakam na zajtrk. Bom kasneje prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo. o vidve revice...kaj se je res vse zgrnilo na njo, pa na tebe da ne moreš spat ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:05:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč , spali praktično nič. Maja ima vnetje obeh ušes in je na AB. Zjutraj je kuhala na 39. Trenutno spi, jaz pa čakam na zajtrk. Bom kasneje prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:06:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moram vam pokazat, še eno lepo slikco Žan in AT Lubček in lubica, to je lepi par
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:07:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva nazaj od P .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužve A je rekla, da bi lahko šlo za alergijo? Koliko časa pa že ima te pikice?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:07:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva nazaj od P .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:09:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Za soboto mislim sama uletet v CE. Je katera kandidatka, da jo na poti poberem , lahko tudi z ? uff jaz bi se prec uštulila , da kidnem na čvek, sam kaj ko mi vse hodi narobe in je moj naslednji vikend doma še tolk boljš, lahko na tavečega popazi, če ga ne bi mela zraven..pa še kej lahk popsravi doma se strinjam z tabo sam kaj ko je že tko full odsoten pol mormo pa izkoristit saj ko je doma dan v nulo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:10:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva nazaj od P .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužve A je rekla, da bi lahko šlo za alergijo? Koliko časa pa že ima te pikice? Lahko da je alergija.Tiste od zadnjič od čokolinota so izginile,te ima pa 5 dni,s tem da ga je najprej samo srbelo,potem pa so se pojavile pikice po čelu, in okoli ušesk.Drugje po telesu nima nič.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:11:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva nazaj od P .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužve
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:20:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva nazaj od P .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužve A je rekla, da bi lahko šlo za alergijo? Koliko časa pa že ima te pikice? Lahko da je alergija.Tiste od zadnjič od čokolinota so izginile,te ima pa 5 dni,s tem da ga je najprej samo srbelo,potem pa so se pojavile pikice po čelu, in okoli ušesk.Drugje po telesu nima nič. Pa ga fajn srbi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:24:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
hej hej sem prišla pogledat če kej stražo držite . kar dobro vam gre jaz sem pa donc že kruh spekla zdej me pa še likanje čaka
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:25:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva nazaj od P .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužve da tako "hitro" prideta na vrsto. in upam, da ugotovijo za kaj točno se gre
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:25:22
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva nazaj od P .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužve A je rekla, da bi lahko šlo za alergijo? Koliko časa pa že ima te pikice? Lahko da je alergija.Tiste od zadnjič od čokolinota so izginile,te ima pa 5 dni,s tem da ga je najprej samo srbelo,potem pa so se pojavile pikice po čelu, in okoli ušesk.Drugje po telesu nima nič. Pa ga fajn srbi? Ne ves čas,ampak ko ga začne,se pa kar drgne s čelom vate.Ponoči se mi je zbujal,ker ga je srbelo in sem ga namazala s fenistil gelom in je takoj zaspal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:26:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč , spali praktično nič. Maja ima vnetje obeh ušes in je na AB. Zjutraj je kuhala na 39. Trenutno spi, jaz pa čakam na zajtrk. Bom kasneje prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:27:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, a je pri iskanju službe že kaj napredka? Od vseh poslanih prošenj eno vabilo na razgovor. Bilo je preko 120 prošenj, 22 so nas vabili na razgovor in seveda na koncu: negativno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:28:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro A ve veste, da sem ostala na strani 28? Nisem vedela, da bo vikend tako čvekav Spali smo kar nekako, mali vsaj vreščal ni. čeprav se je kar naprej zbujal ok, tudi spanje bo... enkrat... Kako kaj pri vas? Grem si skuhat kavo in malo brat za nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:28:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam povem, kaj sem dobila za 8.marec. Najprej moram povedat, da sem si sama to zaželela in da se je moj najprej samo smejal, potem pa rekel, če si pa res to želiš, ti pa kupim. Dobila sem od Vilede Ultramax za po tleh brisat. Sem pa zelo vesela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:28:52
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša sitnoba in neješčost je pokzala voj obraz. Polovice druge spodnje enkice je prebilo dlesen. Še polovičko in bo konec za par dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:29:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem čvekam pri nas je billa noč bol tako na preži jamranje obračanje..ampak neki smo pa slap. isto kot pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:29:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša sitnoba in neješčost je pokzala voj obraz. Polovice druge spodnje enkice je prebilo dlesen. Še polovičko in bo konec za par dni za zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:30:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč , ampak tokrat je krivec ati, ker mogo spat in je skoraj do 4 gledal TV, s tem seveda jaz nisem mogla prav spat. Je pa Videk šel spat ob 19.30, ob 21 se je zbudil, pojedo flašo mleka in spal do 6.30. Jaz bi pa še tako spala. Je pa Videk siten danes, pa nekam topel se mi zdi, mu bom mogla vročino zmerit, ampak ne pusti. Zgornji zobki ga jezijo, ker ima že tako zatečeno, ampak skozi še ne uspejo prit. Grem malo prebrat, na 37 strani sem ostala. ojoj, jz bi ga z valjarjem po buči
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?