Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:20:21
|
|
|
|
Estrella*
|
Noč je bila Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tiče Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo. Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let Bom mogla malo na grob.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:23:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutroooooooooooooooooooo Najprej pisker za kafe za vse, ki rabite dozo tako kot jz Rabim ga glih ne, samo ga vzamem vseeno Zajtrk si boste same pripravile, ko se boste zbudile bomo pa še kakšno rekle, preden se spravimo likat Sem ga že snedla Zjutraj em že ob 6h hotela vstat in jest, ker sem bila pošastno lačna. Še od zvečer me ni spustilo. Spala sem pa kar dobro, kljub lakoti. Spanje: tam-tam Bolje kot pa Vreme: no ja., lahko bi bilo boljše, lahko bi bilo slabše, ... Počutje: I need coffee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:30:00
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:33:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutroooooooooooooooooooo Najprej pisker za kafe za vse, ki rabite dozo tako kot jz hvala za postrežbo si grem skuhat ker sem imela budnico ob 6h Zajtrk si boste same pripravile, ko se boste zbudile bomo pa še kakšno rekle, preden se spravimo likat o a danes ne bomo na RR strašile Spanje: tam-tam Vreme: no ja., lahko bi bilo boljše, lahko bi bilo slabše, ... Počutje: I need coffee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:34:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ob 8.30 imava uro.Držite pestke!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:34:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA IN LIN VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!! tudi od naju z Emilijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:37:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Noč je bila Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tiče Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo. naša noč je bila tudi ob 4 je neki govorila pa je hitro zaspala nazaj potem se je pa zbudila ob 6, no ja lahko bi še kako uro potegnila ampak nič hudega bo že . pri nas ap ni sončka je prav sivo vreme Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let Bom mogla malo na grob.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:37:46
|
|
|
|
tally
|
aja pa dobro jutro vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:39:17
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutroooooooooooooooooooo Najprej pisker za kafe za vse, ki rabite dozo tako kot jz Zajtrk si boste same pripravile, ko se boste zbudile bomo pa še kakšno rekle, preden se spravimo likat Spanje: tam-tam Vreme: no ja., lahko bi bilo boljše, lahko bi bilo slabše, ... Počutje: I need coffee hvala za kavico, sam jo bom verjetno pri malci spila, če me ne bo začel spanec prej matrat! bo dost velika?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:39:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje še kar,bom pa sedajle klicala P,da naju naroči,da pogleda tele njegove pikice,ki še vedno niso izginile,pa še srbi ga.Saj prehlad v redu napreduje,se že ful izkašljuje in sluzi mu gre ful ven,ampak pikice mi pa niso všeč .Upam,da nama bo dala kakšno pametno uro. Vikend je minil,včeraj smo bili veliko zunaj,Tilen je užival v vozičku,Nejc je pa kolesaril.V soboto pa je pihalo kot pri norcih in sem se spravila generalno spucat dnevno in kuhinjo.Še pečica mi je ostala.Moj najljubši del dobro zrihtajte pri P!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:41:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:41:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Noč je bila Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tiče Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo. Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let Bom mogla malo na grob. Alja za spanje. zate pa na dan, ko bi imeli pokojni kakšno obletnico, je vedno težko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:42:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! Jutro, se mi je že čudno zdelo, da se nisi javila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:43:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem dobro jutro!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:45:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:47:11
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz imam pa spet prebavne težave Sem že sita WC ja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:48:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? jst jih tud morm začet delat. moram video od blanksa s trebušnjaki najdit, pol pa v akcijo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:48:35
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! Jutro, se mi je že čudno zdelo, da se nisi javila je net zafrkaval!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:54:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! Jutro, se mi je že čudno zdelo, da se nisi javila je net zafrkaval! To pa so okoliščine Men se kar vet podre, če ne dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:54:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? jst jih tud morm začet delat. moram video od blanksa s trebušnjaki najdit, pol pa v akcijo! Kolk jih boš delala na dan?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:55:57
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Noč , ampak tokrat je krivec ati, ker mogo spat in je skoraj do 4 gledal TV, s tem seveda jaz nisem mogla prav spat. Je pa Videk šel spat ob 19.30, ob 21 se je zbudil, pojedo flašo mleka in spal do 6.30. Jaz bi pa še tako spala. Je pa Videk siten danes, pa nekam topel se mi zdi, mu bom mogla vročino zmerit, ampak ne pusti. Zgornji zobki ga jezijo, ker ima že tako zatečeno, ampak skozi še ne uspejo prit. Grem malo prebrat, na 37 strani sem ostala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:56:45
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz imam pa spet prebavne težave Sem že sita WC ja.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?