špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Močno dvomim, da bom lahko šla podrobno brat za nazaj. "Ruknite" me, če sem kaj pomembnega spregledala. Včeraj sem vse 3 peljala k P in je ugotovila, da ima velika pika še vedno vneta ušesa, Hiconcil ji ni nič prijel (barbaw, ta AB je res poden od podna ), zato je zdaj dobila Zitrocin in kapljice za v uho Bivacyn. Mala pika je že ok, očitno je bilo čisto prehodno, praktično le čez noč. Mali ima pa polno sluzi Ventolin mu pomaga, imava pa zdaj kontrolo v alergološki, ga moram naročit, ker gre očitno res za astmo za Gregija in veliko piko! zate pa . kako je bilo ponoči? ste kaj boljše spali? Mala pika je spala kot top, Gregi pa kot ponavadi, zato me danes grozno boli hrbet - ker sem ga 2x po dobro uro nosila, je drugače prehudo vreščal To sem te že sicer vprašala, si verjetno spregledala; pa to vreščanje, ali je pravi jok ali le dretje. Hudiča nekaj mora bit narobe s tvojim sončkom, morda pa ima res kako alergijo, saj to pa je res hudo On začne vreščati v spanju in vrešči, dokler mi ga ne uspe konkretno prebuditi. Potem nekaj časa gleda kot sova, nato pa pride dretje, ko ga hočem nazaj uspavat, on pa se brani spanja Vrag je, ker ga moram zbuditi, da neha panično vreščati, potem ga pa s hudo muko in med trdovratnim upiranjem nazaj uspavam. Pa kaj se mu tako grozno sanja in to vsako noč ali pa ga kaj boli. To uspavanje nazaj pa mi je nekam znano, včasih prebedi celo eno uro ali pa več preden nazaj zaspi, vendar se HB ne dere, ampak se meni sama s sabo in plazi po meni, ker bi se ona igrala , mami pa spaaalllaaaa. Imam občutek, da ne gre za bolečino, ker takoj, ko ga toliko zbudim, da je popolnoma pri sebi, neha vreščat Samo se ga zelo težko prebudi, on v trdnem spanju vrešči... Ena ekstremna , kaj pa če bi ga pustila . Mislim ne zdaj ful dolgo, ampak da bi se zdrl kar se ima za zdret, pol pa bi mogoče nehal? No v temo brcam, ideja pač, pa čeprav huda. In če v trdnem spanju vrešči, bi pol naprej trdno spal, če bi seveda sam nehal vreščat O, tudi dreti sem ga 1x že konkretno pustila, ko res nisem mogla več in mi je zmanjkalo idej... Drl se je dobre pol ure, potem sem kapitulirala in ga zbudila Marija , kaj pa če mu poješ v spanju ali pa govoriš, nič ne zaleže? Bi morala pa že en hud zvočnik naštimat na njegova ušesa, da bi sploh kaj slišal ob tistem svojem vrešču... Itak mu vedno nagonsko pojem ali nežno prigovarjam.
|