Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 9:51:26
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro Pri nas je spanje Nejca bilo fantastično, zaspal je ob 20.30h in ob 00 spil flaško mleka, in spal do 7h, potem je spil flašo za zajtrk in ob 7.40 zaspal nazaj , pa še vedno spi. Ampak jst pa nisem spala celo noč ,mi je bilo slabo da nisem vedela kaj bi sama s sabo, treslo me je, vrtelo se, tako da še do wc-ja nisem mogla bruhat, in tako sem se premetava po postli, zjutraj sem mela driskač..pa še vedno ni vredu po želodcu. Zdej sem tolk za nazaj prebrala da ne vem kaj naj napišem. Prijateljice: redke so ostale, tiste s katerimi sem bila prej kot rit in srajca, odkar imam otroka, nisem več, jih ni blizu, oziroma 1x na pol leta pridejo, eno imam iz srednje šole, se vidiva ko pač se, druga pa pride kar redno. špelin@ upam da bodo vsi kmalu zdravi , in tudi vsi ostali bolančki estrella za - kilce TIA IN LIA VSE NJABOLJŠE ZA OBMESEČNICO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 9:52:00
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! zunaj je tak sonček...kot včeraj in midve obračava rutino na glavo...šibava prvo rundo ven ajat, tako da zgleda da mi ti jutrANji čveki ne bodo več šli , bom kasneje nadoknadila. da vam povem kaj se mi je zgodilo, dobila sem napotnico z datumom za revmatologa...tisto ko bi naj drugo leto komaj na vrsto prišla... sem naročena v petek... po moje se je v letnici vsekala,ampak zdaj me bodo meli tam in ne grem dokler me ne vzame hehe,zdaj pa moram spet mojega dr-ja gnjavit, dam i da vse napotnice za sveže laboratorijske pa še neke urinske preiskave...upanm ,da mi rata da bom to mela v petek...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 9:53:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll TIA & LIA VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV tudi od naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 9:57:48
|
|
|
|
mafi
|
dobro jutro vsem pri nas imamo kar katastrofo , včeraj zvečer je dobil vročine 40, tako da sem ga nafilala z dvema svečkama paracetamola, in ker se je gospodič čez dan naspal je bil buden do 00.00 malo zadremal z jamranjem in hajkla do 4.00, ker je dobil spet povišano temperaturo tako da sem mu dala še calpol in smo spali vsaj 3ure . sedaj pa spi 1rundo. sploh ne vem kaj bi to bilo glede na tako visoko vročino s tem da se za ušeska nič ne vleče, glede hrane pa je in požira normalno , bom danes popoldne klicala P, ampak bo po vsej verjetnosti že kar vem kaj mi bo rekla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 9:57:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sem pa na -10kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:03:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tudi mi smo danes spali bolj . je eva snoči zakuhala in mela vročine 38,5. sma ji dala sirup, okrog 5ih pa spet vročina! čakam, da začne P delat, da pokličem in vprašam, kaj zdej. me je strah, da je ne bolijo ušesa, ker ji komaj izmerim temperaturo v ušesu. a vi tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:04:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sem pa na -10kg še od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:06:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll TIA & LIA VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV lep pozdrav od naju in seveda čestitke za polnih deset mesecev... si rekla da me boš po riti, ker sem rekla da ste važne...pa saj veš kaka sem mislila...hec sem vas pogledala včeraj ..zelo lepa slika in krasna naslovnica...lepe ste, res! smo pa bli ravno v soboto v parku in sem rekla sašotu.glej zdaj ko bomo .d. srečali...pa ni vas blo videt ...škoda...daj se zmenimo kaj, no.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:06:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! zunaj je tak sonček...kot včeraj in midve obračava rutino na glavo...šibava prvo rundo ven ajat, tako da zgleda da mi ti jutrANji čveki ne bodo več šli , bom kasneje nadoknadila. da vam povem kaj se mi je zgodilo, dobila sem napotnico z datumom za revmatologa...tisto ko bi naj drugo leto komaj na vrsto prišla... sem naročena v petek... po moje se je v letnici vsekala,ampak zdaj me bodo meli tam in ne grem dokler me ne vzame hehe,zdaj pa moram spet mojega dr-ja gnjavit, dam i da vse napotnice za sveže laboratorijske pa še neke urinske preiskave...upanm ,da mi rata da bom to mela v petek... za datum!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:07:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem pri nas imamo kar katastrofo , včeraj zvečer je dobil vročine 40, tako da sem ga nafilala z dvema svečkama paracetamola, in ker se je gospodič čez dan naspal je bil buden do 00.00 malo zadremal z jamranjem in hajkla do 4.00, ker je dobil spet povišano temperaturo tako da sem mu dala še calpol in smo spali vsaj 3ure . sedaj pa spi 1rundo. sploh ne vem kaj bi to bilo glede na tako visoko vročino s tem da se za ušeska nič ne vleče, glede hrane pa je in požira normalno , bom danes popoldne klicala P, ampak bo po vsej verjetnosti že kar vem kaj mi bo rekla O bogi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:07:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Anitka slikce iz Egipta so 1A! se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:08:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Pri nas je spanje Nejca bilo fantastično, zaspal je ob 20.30h in ob 00 spil flaško mleka, in spal do 7h, potem je spil flašo za zajtrk in ob 7.40 zaspal nazaj , pa še vedno spi. Ampak jst pa nisem spala celo noč ,mi je bilo slabo da nisem vedela kaj bi sama s sabo, treslo me je, vrtelo se, tako da še do wc-ja nisem mogla bruhat, in tako sem se premetava po postli, zjutraj sem mela driskač..pa še vedno ni vredu po želodcu. Zdej sem tolk za nazaj prebrala da ne vem kaj naj napišem. Prijateljice: redke so ostale, tiste s katerimi sem bila prej kot rit in srajca, odkar imam otroka, nisem več, jih ni blizu, oziroma 1x na pol leta pridejo, eno imam iz srednje šole, se vidiva ko pač se, druga pa pride kar redno. špelin@ upam da bodo vsi kmalu zdravi , in tudi vsi ostali bolančki estrella za - kilce TIA IN LIA VSE NJABOLJŠE ZA OBMESEČNICO za Nejca zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:09:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll TIA & LIA VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV lep pozdrav od naju in seveda čestitke za polnih deset mesecev... si rekla da me boš po riti, ker sem rekla da ste važne...pa saj veš kaka sem mislila...hec sem vas pogledala včeraj ..zelo lepa slika in krasna naslovnica...lepe ste, res! smo pa bli ravno v soboto v parku in sem rekla sašotu.glej zdaj ko bomo .d. srečali...pa ni vas blo videt ...škoda...daj se zmenimo kaj, no. Ej, daj mi, lepo prosim, poskeniraj naslovnico in članek, me firbec in ne pridem do knjižnice, častim kavo, ko se bova uspeli dobiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:10:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Močno dvomim, da bom lahko šla podrobno brat za nazaj. "Ruknite" me, če sem kaj pomembnega spregledala. Včeraj sem vse 3 peljala k P in je ugotovila, da ima velika pika še vedno vneta ušesa, Hiconcil ji ni nič prijel (barbaw, ta AB je res poden od podna ), zato je zdaj dobila Zitrocin in kapljice za v uho Bivacyn. Mala pika je že ok, očitno je bilo čisto prehodno, praktično le čez noč. Mali ima pa polno sluzi Ventolin mu pomaga, imava pa zdaj kontrolo v alergološki, ga moram naročit, ker gre očitno res za astmo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:11:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Pri nas je spanje Nejca bilo fantastično, zaspal je ob 20.30h in ob 00 spil flaško mleka, in spal do 7h, potem je spil flašo za zajtrk in ob 7.40 zaspal nazaj , pa še vedno spi. Ampak jst pa nisem spala celo noč ,mi je bilo slabo da nisem vedela kaj bi sama s sabo, treslo me je, vrtelo se, tako da še do wc-ja nisem mogla bruhat, in tako sem se premetava po postli, zjutraj sem mela driskač..pa še vedno ni vredu po želodcu. Zdej sem tolk za nazaj prebrala da ne vem kaj naj napišem. Prijateljice: redke so ostale, tiste s katerimi sem bila prej kot rit in srajca, odkar imam otroka, nisem več, jih ni blizu, oziroma 1x na pol leta pridejo, eno imam iz srednje šole, se vidiva ko pač se, druga pa pride kar redno. špelin@ upam da bodo vsi kmalu zdravi , in tudi vsi ostali bolančki estrella za - kilce TIA IN LIA VSE NJABOLJŠE ZA OBMESEČNICO za Nejca, zate pa , pozdravi se.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:18:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! zunaj je tak sonček...kot včeraj in midve obračava rutino na glavo...šibava prvo rundo ven ajat, tako da zgleda da mi ti jutrANji čveki ne bodo več šli , bom kasneje nadoknadila. da vam povem kaj se mi je zgodilo, dobila sem napotnico z datumom za revmatologa...tisto ko bi naj drugo leto komaj na vrsto prišla... sem naročena v petek... po moje se je v letnici vsekala,ampak zdaj me bodo meli tam in ne grem dokler me ne vzame hehe,zdaj pa moram spet mojega dr-ja gnjavit, dam i da vse napotnice za sveže laboratorijske pa še neke urinske preiskave...upanm ,da mi rata da bom to mela v petek... za datum!!! Se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:19:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem pri nas imamo kar katastrofo , včeraj zvečer je dobil vročine 40, tako da sem ga nafilala z dvema svečkama paracetamola, in ker se je gospodič čez dan naspal je bil buden do 00.00 malo zadremal z jamranjem in hajkla do 4.00, ker je dobil spet povišano temperaturo tako da sem mu dala še calpol in smo spali vsaj 3ure . sedaj pa spi 1rundo. sploh ne vem kaj bi to bilo glede na tako visoko vročino s tem da se za ušeska nič ne vleče, glede hrane pa je in požira normalno , bom danes popoldne klicala P, ampak bo po vsej verjetnosti že kar vem kaj mi bo rekla Bogi Filip, kar 40 , mogoče pa ga je kaka viroza zahaklala, upam da bo danes bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:21:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Pri nas je spanje Nejca bilo fantastično, zaspal je ob 20.30h in ob 00 spil flaško mleka, in spal do 7h, potem je spil flašo za zajtrk in ob 7.40 zaspal nazaj , pa še vedno spi. Ampak jst pa nisem spala celo noč ,mi je bilo slabo da nisem vedela kaj bi sama s sabo, treslo me je, vrtelo se, tako da še do wc-ja nisem mogla bruhat, in tako sem se premetava po postli, zjutraj sem mela driskač..pa še vedno ni vredu po želodcu. Zdej sem tolk za nazaj prebrala da ne vem kaj naj napišem. Prijateljice: redke so ostale, tiste s katerimi sem bila prej kot rit in srajca, odkar imam otroka, nisem več, jih ni blizu, oziroma 1x na pol leta pridejo, eno imam iz srednje šole, se vidiva ko pač se, druga pa pride kar redno. špelin@ upam da bodo vsi kmalu zdravi , in tudi vsi ostali bolančki estrella za - kilce TIA IN LIA VSE NJABOLJŠE ZA OBMESEČNICO zate za Nejcevo spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:34:48
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll TIA & LIA VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV lep pozdrav od naju in seveda čestitke za polnih deset mesecev... si rekla da me boš po riti, ker sem rekla da ste važne...pa saj veš kaka sem mislila...hec sem vas pogledala včeraj ..zelo lepa slika in krasna naslovnica...lepe ste, res! smo pa bli ravno v soboto v parku in sem rekla sašotu.glej zdaj ko bomo .d. srečali...pa ni vas blo videt ...škoda...daj se zmenimo kaj, no. vsem za čestitke ob desetmesečnici mojih frač Čmrlek, me ni bilo v soboto doma...smo šli v Novo mesto se mal potepat Kaj zdaj to berem, da imaš zdravstvene težave Upam, da te bodo porihtali....v petek pa držim pestke, da vredu urediš Estrella za -10 .......vidiš, jaz sploh ne rabim hujšati...sta tamali dve moja dieta Tako da, špehek je že šel dol, sam odvečna koža ostaja Vsem bolanim hroščkom želim, da čim prej ozdravijo in jim pošiljam , mamicam pa , ker si to enostavno zaslužite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:36:58
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem pri nas imamo kar katastrofo , včeraj zvečer je dobil vročine 40, tako da sem ga nafilala z dvema svečkama paracetamola, in ker se je gospodič čez dan naspal je bil buden do 00.00 malo zadremal z jamranjem in hajkla do 4.00, ker je dobil spet povišano temperaturo tako da sem mu dala še calpol in smo spali vsaj 3ure . sedaj pa spi 1rundo. sploh ne vem kaj bi to bilo glede na tako visoko vročino s tem da se za ušeska nič ne vleče, glede hrane pa je in požira normalno , bom danes popoldne klicala P, ampak bo po vsej verjetnosti že kar vem kaj mi bo rekla naši dve sta imele tud prejšnji teden vročino, kar do 40, s tem da je trajala sam en dan....to pa pripisujem zobkom, ker drugih znakov ni bilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:51:35
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Močno dvomim, da bom lahko šla podrobno brat za nazaj. "Ruknite" me, če sem kaj pomembnega spregledala. Včeraj sem vse 3 peljala k P in je ugotovila, da ima velika pika še vedno vneta ušesa, Hiconcil ji ni nič prijel (barbaw, ta AB je res poden od podna ), zato je zdaj dobila Zitrocin in kapljice za v uho Bivacyn. Mala pika je že ok, očitno je bilo čisto prehodno, praktično le čez noč. Mali ima pa polno sluzi Ventolin mu pomaga, imava pa zdaj kontrolo v alergološki, ga moram naročit, ker gre očitno res za astmo za Gregija in veliko piko! zate pa . kako je bilo ponoči? ste kaj boljše spali?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:51:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Drugače pa dobro jutro, spali smo super , zaspala je ob 22.00, se malo prebudila ob 23.00, sem ji dala malo čaja in je spala do petih , pa še to se po moje ne bi zbudila, če nebi imela noseka polnega, pol je spila malo mleka in spala do pol osmih, to mi delaj pikica . Zdaj pa ji morem jesti naštimat, papa "tečas" za spanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:52:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem pri nas imamo kar katastrofo , včeraj zvečer je dobil vročine 40, tako da sem ga nafilala z dvema svečkama paracetamola, in ker se je gospodič čez dan naspal je bil buden do 00.00 malo zadremal z jamranjem in hajkla do 4.00, ker je dobil spet povišano temperaturo tako da sem mu dala še calpol in smo spali vsaj 3ure . sedaj pa spi 1rundo. sploh ne vem kaj bi to bilo glede na tako visoko vročino s tem da se za ušeska nič ne vleče, glede hrane pa je in požira normalno , bom danes popoldne klicala P, ampak bo po vsej verjetnosti že kar vem kaj mi bo rekla O mafi, imaš pa veliko sra. naje Tudi Filipu želim čimprejšnje okrevanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:53:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Pri nas je spanje Nejca bilo fantastično, zaspal je ob 20.30h in ob 00 spil flaško mleka, in spal do 7h, potem je spil flašo za zajtrk in ob 7.40 zaspal nazaj , pa še vedno spi. Nejc! zdej se še naspi, pol bo treba vstajat, ko bo mami v službi! Ampak jst pa nisem spala celo noč ,mi je bilo slabo da nisem vedela kaj bi sama s sabo, treslo me je, vrtelo se, tako da še do wc-ja nisem mogla bruhat, in tako sem se premetava po postli, zjutraj sem mela driskač..pa še vedno ni vredu po želodcu. malo kamiličnega čaja? pomirja želodec. hitro se pozdravi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 10:54:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika da vam povem kaj se mi je zgodilo, dobila sem napotnico z datumom za revmatologa...tisto ko bi naj drugo leto komaj na vrsto prišla... sem naročena v petek... po moje se je v letnici vsekala,ampak zdaj me bodo meli tam in ne grem dokler me ne vzame hehe,zdaj pa moram spet mojega dr-ja gnjavit, dam i da vse napotnice za sveže laboratorijske pa še neke urinske preiskave...upanm ,da mi rata da bom to mela v petek... za tako hiter datum!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?