|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
17.3.2009 8:44:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutro!!!

Kva se dogaja z RR??????user posted image user posted image user posted image A je sonček vse ven zvabil?user posted image  Jaz sem včeraj bila polno zaposlena in sem samo malo poškilila na RR

Anitka: user posted image user posted image user posted image  za uspešen dopust in krasne fotke. Mi se bomo najverjetneje odpravili v Egipt jeseni, ker prej ne bo zneslo, pa še dolg imam do Elodmy s kilcam in upam, da bom do takrat na cilju. Ne maram, da ne izpolnim tisto kar rečem.

provokator: če je napisano resnično in ne spet kaka potegavščina, potem sprejmem opravičilo, čeprav so bile meni namenjene precej žaljive besede, HB nisem zamerljiv tip človeka.

Grem še malo prebrat......

Ti kar pridi tudi ce ne bos se na cilju s kilcam...

Ne morem kaj da ne firbcam, kaj pa je ta provokatar pisala?? A das link? user posted image  Jaz namrec sploh ne vem kdo je to in zakaj se gre??

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
17.3.2009 8:44:41   
Estrella*
Anitka: super zajtrk, čisto "počitniško- tropski"user posted image  Sicer se danes ponovno vagam popoldne na telovadbi, sem pa na -10kguser posted image Upam, da mi bo šlo še tako naprej dol, da ne naletim na plato še prav kmalu.

tally: a ti pa še kar bogauser posted image A danes dobite pohištvo???

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
17.3.2009 8:44:59   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

TIA & LIA
user posted image
VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV
user posted image

Tudi od naju z Nio user posted image user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
17.3.2009 8:46:32   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

tudi mi smo danes spali bolj user posted image . je eva snoči zakuhala in mela vročine 38,5. sma ji dala sirup, okrog 5ih pa spet vročina! čakam, da začne P delat, da pokličem in vprašam, kaj zdej. me je strah, da je ne bolijo ušesa, ker ji komaj izmerim temperaturo v ušesu.

Bogica, upam da ni kaj hujšega user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
17.3.2009 8:48:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: provokator
Dober večer!!
Ker me je Jerneja RR blokirala,sem se šele začela zavedati,kaj sem storila.
Obljubila sem ji,da se vam vsem skupaj iskreno opravičim,ker vem,da sem nekatere žalila s svojim bedastim pisanjem.
Prosim,da moje opravičilo sprejmete,ker tak način pisanja,kot sem ga imela ni podoben meni,nevem,kaj me je pičilo,da sem se tako izražala.
Takoj sedaj,ko bom prebrala,da mi oprostite,se bom odjavila in brala naprej kaj se dogaja na RR,vendar sodelovala ne bom več pod nobenim nickom.
V upanju,da sprejmete moje opravičilo vas vse lepo pozdravljam.user posted image

Z moje strani je opravičilo sprejeto. Želim ti prijazne ljudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
17.3.2009 8:48:23   
nia5

Dobro jutro!!!

Kva se dogaja z RR??????user posted image user posted image user posted image A je sonček vse ven zvabil?user posted image  Jaz sem včeraj bila polno zaposlena in sem samo malo poškilila na RR

Anitka: user posted image user posted image user posted image  za uspešen dopust in krasne fotke. Mi se bomo najverjetneje odpravili v Egipt jeseni, ker prej ne bo zneslo, pa še dolg imam do Elodmy s kilcam in upam, da bom do takrat na cilju. Ne maram, da ne izpolnim tisto kar rečem.

provokator: če je napisano resnično in ne spet kaka potegavščina, potem sprejmem opravičilo, čeprav so bile meni namenjene precej žaljive besede, HB nisem zamerljiv tip človeka.

Grem še malo prebrat......

Sem prepričana, da ti bo uspelo, si na dobri poti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4281
17.3.2009 8:49:45   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Ja punce kaj je zdaj to, pravi RR štrajk ali kajuser posted image user posted image

Videk še spi, me prav preseneča že drug dan spi do 8 ure, jaz pa že od 7 ure skačem po bajti kot miška, da ga le ne bi zbudila.

Je pa res zunaj tako lepo vreme, da mene tudi nonstop ven vleče.

Nas znajo tudi lepo presenetit user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
17.3.2009 8:53:58   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Anitka...ne vem kaj bo sedaj...tukaj je pravi pogreb. Sicer se jaz tud se vedno bolj kislo drzim user posted image

In zakaj je takšno vzdušje danes tule?user posted image user posted image Upam, da ne zaradi mojega prihodauser posted image user posted image .Zakaj si pa ti slabe volje?user posted image user posted image user posted image

Jaz... eh, sem ze parkrat napisala in ze tok objemov pokasirala tuki na RR ampak nic ne nuca...user posted image user posted image

Jaz sem imela obiske in blo je 5 super dni... polna hisa, fajn smo se imeli. Sedaj je pa kar ena praznina in ko so oni odsli sem se naenkrat pocutila tako samo...
Sej ves nimam prijateljic tukaj...pa...mah sej ni vazen...user posted image user posted image

Nic v depri sem...pa se ta rdeco imam. Sem baje hudo zoprna. user posted image  Mi je moj dragi danes rekel ko sem ga najedala in potem na koncu vprasala pa kaj mi svetuje ( mislila sem na temo o kateri sem najedala ) pa je rekel da mi svetuje da dokler ta rdeca ne mine sploh ne odprem vec ust user posted image user posted image

****, pa to sploh ni tebi podobno! Daj se že spravi k sebiuser posted image  Razmišljanje kaj je bilo, ne vodi nikamor, sedaj si v deželi, za katero ste se odločili skupaj, da boste živeli, imaš čudovito družino in še mamo za oporo. Obiskala te je kolegica in verejtno ne bo ta zadnja, zato bi morala bit vesela, ne pa taka čmurna. Kako je živeti v tujini sem skusila na lastni koži in kljub temu, da ni lahko, je tudi polno prednostiuser posted image

Točno tako, ne smeš biti črnogleda user posted image . Mogoče ti bo kaj pomagalo, da jaz v rodni deželi nimam prijateljic, no ene tri so, pa še to se redko vidimo, kolikor pač čas dopušča, človek se odtuji.... To pa je res žalostnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4283
17.3.2009 8:56:45   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Močno dvomim, da bom lahko šla podrobno brat za nazaj. "Ruknite" me, če sem kaj pomembnega spregledala.

Včeraj sem vse 3 peljala k P in je ugotovila, da ima velika pika še vedno vneta ušesa, Hiconcil ji ni nič prijel (barbaw, ta AB je res poden od podna user posted image ), zato je zdaj dobila Zitrocin in kapljice za v uho Bivacyn. Mala pika je že ok, očitno je bilo čisto prehodno, praktično le čez noč. Mali ima pa polno sluzi user posted image  Ventolin mu pomaga, imava pa zdaj kontrolo v alergološki, ga moram naročit, ker gre očitno res za astmo user posted image

****, drži se!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suzy85, dobro opravite pri P, upam, da bo Eva hitro ok user posted image user posted image user posted image

Kako kaj ostali?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
17.3.2009 9:00:56   
nia5
Drugače pa dobro jutro, spali smo super user posted image , zaspala je ob 22.00, se malo prebudila ob 23.00, sem ji dala malo čaja in je spala do petih user posted image , pa še to se po moje ne bi zbudila, če nebi imela noseka polnega, pol je spila malo mleka in spala do pol osmih, to mi delaj pikica user posted image .
Zdaj pa ji morem jesti naštimat, papa "tečas"user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
17.3.2009 9:01:09   
špelin@

TIA & LIA
user posted image
VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV
user posted image

Čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image

Aja, danes imam še vse 3 doma, ker hočem biti malo bolj "zihr", imamo zelo pestro, punci se že ravsata, mali pa nima nikjer obstanka user posted image

Velika pika je šla v šolo samo predhodno uro, ker je sodelovala pri angleški bralni znački in so imeli tekmovanje. Jo je user posted image  peljal, na srečo mu je šef dovolil, da dobro uro zamudi user posted image  Domov sta privlekla še ostalo robo (goro učbenikov in delovnih zvezkov), da bo lahko delala, kar so delali pri pouku.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.3.2009 9:03:42 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
17.3.2009 9:01:27   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Anitka...ne vem kaj bo sedaj...tukaj je pravi pogreb. Sicer se jaz tud se vedno bolj kislo drzim user posted image

In zakaj je takšno vzdušje danes tule?user posted image user posted image Upam, da ne zaradi mojega prihodauser posted image user posted image .Zakaj si pa ti slabe volje?user posted image user posted image user posted image

Jaz... eh, sem ze parkrat napisala in ze tok objemov pokasirala tuki na RR ampak nic ne nuca...user posted image user posted image

Jaz sem imela obiske in blo je 5 super dni... polna hisa, fajn smo se imeli. Sedaj je pa kar ena praznina in ko so oni odsli sem se naenkrat pocutila tako samo...
Sej ves nimam prijateljic tukaj...pa...mah sej ni vazen...user posted image user posted image

Nic v depri sem...pa se ta rdeco imam. Sem baje hudo zoprna. user posted image  Mi je moj dragi danes rekel ko sem ga najedala in potem na koncu vprasala pa kaj mi svetuje ( mislila sem na temo o kateri sem najedala ) pa je rekel da mi svetuje da dokler ta rdeca ne mine sploh ne odprem vec ust user posted image user posted image

****, pa to sploh ni tebi podobno! Daj se že spravi k sebiuser posted image  Razmišljanje kaj je bilo, ne vodi nikamor, sedaj si v deželi, za katero ste se odločili skupaj, da boste živeli, imaš čudovito družino in še mamo za oporo. Obiskala te je kolegica in verejtno ne bo ta zadnja, zato bi morala bit vesela, ne pa taka čmurna. Kako je živeti v tujini sem skusila na lastni koži in kljub temu, da ni lahko, je tudi polno prednostiuser posted image

Točno tako, ne smeš biti črnogleda user posted image . Mogoče ti bo kaj pomagalo, da jaz v rodni deželi nimam prijateljic, no ene tri so, pa še to se redko vidimo, kolikor pač čas dopušča, človek se odtuji.... To pa je res žalostnouser posted image

Jaz sem 27 let že tu, pa nimam nobene kolegice tukaj. Ena me je razočarala, ena pa se je preselila in sem sama kot budalo. Dobre prijateljice sem imela na faksu, ampak mi je najbližja v Hrastniku, ena na Koroškem, ostale pa na Gorenjskem. Imamo pa še vedno stike. Saj velikokrat ne pogrešam nikogar, ampak ko pa grem kam z Vidkom na sprehod, pa bi bila zelo vesela, če bi kdaj pa kdaj lahko šla s katero na kavico. Sedaj sem našla tu na RR prave prijateljice, katerim lahko zaupam, ampak ste tudi vse tako daleč. HB, da imam barbaw, pa čmrliko, da se le kdaj pa kdaj na kavici dobimo, pa čeprav je enkrat na 2 meseca.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
17.3.2009 9:03:27   
Estrella*
http://www.ringaraja.net/forum/m_3845005/mpage_193/key_/tm.htm  to je mislim, da začetek na 193 strani do konca.

http://www.ringaraja.net/forum/m_3898120/mpage_27/key_/tm.htm kratko nadaljevanje.....

Tu v 16 delu je pa začela žalit 100 na uro, najprej katy, po  mene....ni da bi govoril

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
17.3.2009 9:14:16   
Anonimen

Sej mas prov... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4289
17.3.2009 9:19:11   
Estrella*
****: če te zanima provokator, pojdi na 111 stran tega dela in beri do konca tistega dneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
17.3.2009 9:20:52   
Srčekgirll

Zjutraj!
user posted image
Ne gledat kdaj vam pišem. Ja dns smo zelo zgodnji.
Spanje:user posted image skoz je neki user posted image in spal, pa sm ga dala k seb pa je spal,user posted image in se premetaval, GROZA. Vstala sva ob 5huser posted image user posted image user posted image
Počutje: user posted image user posted image user posted image kok bi spala
Vreme: user posted image user posted image vsaj neki dobrga dns
Zajtrk: je že bil
Kavica: prvo rundo pijem kapučin, pol k pa babi vstane pa eno oreng turško.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za vas

Kaj ga tak zobki mučijo revčeka, drugače ti pa lepo spi ne? Zate user posted image user posted image user posted image

Ma ne vem kaj mu je. Sej 7. zobek je že zunaj, o 8. zobku pa ni ne duha ne sluha, nč ne kaže da bo kaj kmalu pokukal vn, k tud oblike na dlesni ni. Mogoče nas bo presenetil. Ja drgač pa lepo spi, sam zadnje 14 dni ga je začel neki biksat. Mah, bo že.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
17.3.2009 9:22:56   
nia5

Jaz sem 27 let že tu, pa nimam nobene kolegice tukaj. Ena me je razočarala, ena pa se je preselila in sem sama kot budalo. Dobre prijateljice sem imela na faksu, ampak mi je najbližja v Hrastniku, ena na Koroškem, ostale pa na Gorenjskem. Imamo pa še vedno stike. Saj velikokrat ne pogrešam nikogar, ampak ko pa grem kam z Vidkom na sprehod, pa bi bila zelo vesela, če bi kdaj pa kdaj lahko šla s katero na kavico. Sedaj sem našla tu na RR prave prijateljice, katerim lahko zaupam, ampak ste tudi vse tako daleč. HB, da imam barbaw, pa čmrliko, da se le kdaj pa kdaj na kavici dobimo, pa čeprav je enkrat na 2 meseca.

Tak ti to je, v mb sem imela polno kolegic in eno prijateljico, s katero sma še vedno v stikih, pol sma se pa preselila k nam domov in me "kolegice" še niti obiskale niso, čeprav je pol ure vožnje user posted image , tukaj pa imam sosedo, ki se že od nekdaj dobro razumema in eno prijateljico, ki sma si zelo dobre že od gimnazije, no in to je pa tudi vse user posted image , velikokrat se tudi počutim ko neki lolek, ki z vozekom sam luta po vasi user posted image , pa od teh še nobena nima otroka, da bi skup vozičkale. Eh sem se že navadila da je tako, čeprav včasih prav žalostna postanem.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
17.3.2009 9:24:55   
Srčekgirll
Vid je končno zaspal prvo rundo, jst grem pa tud mal po pančkat (če bom lahkouser posted image )

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 4293
17.3.2009 9:25:34   
Anonimen

user posted image

Dobro jutro čvekice mojeuser posted image

user posted image user posted image

Ohoho... egipcanski zajtrk....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4294
17.3.2009 9:27:01   
Anonimen

TIA IN LIA

user posted image

se od nas user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4295
17.3.2009 9:28:04   
Anonimen

Sicer se danes ponovno vagam popoldne na telovadbi, sem pa na -10kguser posted image Upam, da mi bo šlo še tako naprej dol, da ne naletim na plato še prav kmalu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Fantasticno!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4296
17.3.2009 9:31:02   
Anonimen

http://www.ringaraja.net/forum/m_3845005/mpage_193/key_/tm.htm  to je mislim, da začetek na 193 strani do konca.

http://www.ringaraja.net/forum/m_3898120/mpage_27/key_/tm.htm kratko nadaljevanje.....

Tu v 16 delu je pa začela žalit 100 na uro, najprej katy, po  mene....ni da bi govoril

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4297
17.3.2009 9:34:02   
Anonimen

Vid je končno zaspal prvo rundo, jst grem pa tud mal po pančkat (če bom lahkouser posted image )

Da bi vas zobki cim prej nehali matrat pa da se malo naspis.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi zgoraj eden ven leze, koooooncno in je kar hudo, to noc je bilo sploh hudo...

Neposredna povezava do sporočila: 4298
17.3.2009 9:34:48   
Anonimen

Tak ti to je, v mb sem imela polno kolegic in eno prijateljico, s katero sma še vedno v stikih, pol sma se pa preselila k nam domov in me "kolegice" še niti obiskale niso, čeprav je pol ure vožnje user posted image , tukaj pa imam sosedo, ki se že od nekdaj dobro razumema in eno prijateljico, ki sma si zelo dobre že od gimnazije, no in to je pa tudi vse user posted image , velikokrat se tudi počutim ko neki lolek, ki z vozekom sam luta po vasi user posted image , pa od teh še nobena nima otroka, da bi skup vozičkale. Eh sem se že navadila da je tako, čeprav včasih prav žalostna postanem.

No potem nas je pa veliko takih osamljenih dus... user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 4299
17.3.2009 9:42:28   
špelin@
Anitka, krasne fotke user posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkom, malim in velikim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?