|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
17.3.2009 7:00:01   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

TIA & LIA
user posted image
VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV
user posted image

še od naju! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
17.3.2009 7:02:55   
suzy85
tudi mi smo danes spali bolj user posted image . je eva snoči zakuhala in mela vročine 38,5. sma ji dala sirup, okrog 5ih pa spet vročina! čakam, da začne P delat, da pokličem in vprašam, kaj zdej. me je strah, da je ne bolijo ušesa, ker ji komaj izmerim temperaturo v ušesu.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
17.3.2009 7:11:55   
suzy85
Ne gledat kdaj vam pišem. Ja dns smo zelo zgodnji.
Spanje:user posted image skoz je neki user posted image in spal, pa sm ga dala k seb pa je spal,user posted image in se premetaval, GROZA. Vstala sva ob 5huser posted image user posted image user posted image
Počutje: user posted image user posted image user posted image kok bi spala
Vreme: user posted image user posted image vsaj neki dobrga dns
Zajtrk: je že bil
Kavica: prvo rundo pijem kapučin, pol k pa babi vstane pa eno oreng turško.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za vas

tok sta bla zgodnja! user posted image user posted image user posted image vreme bo tudi pri nas lepo, sam ne boma smele ven! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4253
17.3.2009 7:12:38   
suzy85
Anitka slikce iz Egipta so 1A! user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
17.3.2009 7:38:55   
Estrella*
Dobro jutro!!!

Kva se dogaja z RR??????user posted image user posted image user posted image A je sonček vse ven zvabil?user posted image  Jaz sem včeraj bila polno zaposlena in sem samo malo poškilila na RR

Anitka: user posted image user posted image user posted image  za uspešen dopust in krasne fotke. Mi se bomo najverjetneje odpravili v Egipt jeseni, ker prej ne bo zneslo, pa še dolg imam do Elodmy s kilcam in upam, da bom do takrat na cilju. Ne maram, da ne izpolnim tisto kar rečem.

provokator: če je napisano resnično in ne spet kaka potegavščina, potem sprejmem opravičilo, čeprav so bile meni namenjene precej žaljive besede, HB nisem zamerljiv tip človeka.

Grem še malo prebrat......

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 17.3.2009 7:51:10 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
17.3.2009 7:40:43   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Anitka slikce iz Egipta so 1A! user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
17.3.2009 7:41:27   
Estrella*
TIA & LIA

user posted image VSE NAJ NAJ ZA 10 TKO!!!!user posted image

user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
17.3.2009 7:43:12   
Estrella*

tudi mi smo danes spali bolj user posted image . je eva snoči zakuhala in mela vročine 38,5. sma ji dala sirup, okrog 5ih pa spet vročina! čakam, da začne P delat, da pokličem in vprašam, kaj zdej. me je strah, da je ne bolijo ušesa, ker ji komaj izmerim temperaturo v ušesu.

suzy, itak nimaš kaj, pojdi do P in sledi njegovim navodilom. Saj bo tudi to kmalu minilo. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za Evo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
17.3.2009 7:47:55   
hijenca
Dobro jutro!

Ja punce kaj je zdaj to, pravi RR štrajk ali kajuser posted image user posted image

Videk še spi, me prav preseneča že drug dan spi do 8 ure, jaz pa že od 7 ure skačem po bajti kot miška, da ga le ne bi zbudila.

Je pa res zunaj tako lepo vreme, da mene tudi nonstop ven vleče.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 4259
17.3.2009 7:48:21   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

TIA & LIA

user posted image VSE NAJ NAJ ZA 10 TKO!!!!user posted image

user posted image

Še od naju z Vidkom.

Neposredna povezava do sporočila: 4260
17.3.2009 7:48:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Anitka...ne vem kaj bo sedaj...tukaj je pravi pogreb. Sicer se jaz tud se vedno bolj kislo drzim user posted image

In zakaj je takšno vzdušje danes tule?user posted image user posted image Upam, da ne zaradi mojega prihodauser posted image user posted image .Zakaj si pa ti slabe volje?user posted image user posted image user posted image

Jaz... eh, sem ze parkrat napisala in ze tok objemov pokasirala tuki na RR ampak nic ne nuca...user posted image user posted image

Jaz sem imela obiske in blo je 5 super dni... polna hisa, fajn smo se imeli. Sedaj je pa kar ena praznina in ko so oni odsli sem se naenkrat pocutila tako samo...
Sej ves nimam prijateljic tukaj...pa...mah sej ni vazen...user posted image user posted image

Nic v depri sem...pa se ta rdeco imam. Sem baje hudo zoprna. user posted image  Mi je moj dragi danes rekel ko sem ga najedala in potem na koncu vprasala pa kaj mi svetuje ( mislila sem na temo o kateri sem najedala ) pa je rekel da mi svetuje da dokler ta rdeca ne mine sploh ne odprem vec ust user posted image user posted image

****, pa to sploh ni tebi podobno! Daj se že spravi k sebiuser posted image  Razmišljanje kaj je bilo, ne vodi nikamor, sedaj si v deželi, za katero ste se odločili skupaj, da boste živeli, imaš čudovito družino in še mamo za oporo. Obiskala te je kolegica in verejtno ne bo ta zadnja, zato bi morala bit vesela, ne pa taka čmurna. Kako je živeti v tujini sem skusila na lastni koži in kljub temu, da ni lahko, je tudi polno prednostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
17.3.2009 7:49:24   
hijenca

Hitro pojdi k P, da je ušeska še bolj ne razbolijo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
17.3.2009 7:51:50   
hijenca
Glede Provokatorja. Mene ni prepričala, Občutek imam, da je še v tem "opravičilu" veliko provokacije. Mogoče, pa samo zveni tako.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
17.3.2009 7:55:39   
hijenca

Anitka...ne vem kaj bo sedaj...tukaj je pravi pogreb. Sicer se jaz tud se vedno bolj kislo drzim user posted image

In zakaj je takšno vzdušje danes tule?user posted image user posted image Upam, da ne zaradi mojega prihodauser posted image user posted image .Zakaj si pa ti slabe volje?user posted image user posted image user posted image

Jaz... eh, sem ze parkrat napisala in ze tok objemov pokasirala tuki na RR ampak nic ne nuca...user posted image user posted image

Jaz sem imela obiske in blo je 5 super dni... polna hisa, fajn smo se imeli. Sedaj je pa kar ena praznina in ko so oni odsli sem se naenkrat pocutila tako samo...
Sej ves nimam prijateljic tukaj...pa...mah sej ni vazen...user posted image user posted image

Nic v depri sem...pa se ta rdeco imam. Sem baje hudo zoprna. user posted image  Mi je moj dragi danes rekel ko sem ga najedala in potem na koncu vprasala pa kaj mi svetuje ( mislila sem na temo o kateri sem najedala ) pa je rekel da mi svetuje da dokler ta rdeca ne mine sploh ne odprem vec ust user posted image user posted image

Občudujem te, ker si odšla od doma v čisto drug kraj, v drugo kulturo, jaz tega ne bi bila sposobna. Da pa si kdaj malo v depresiji, pa je tudi čisto človeško. Čez par dni te bo izpustilo, pa se boš zopet počutila domače. Do takrat pa le pridi na RR in pojamraj z nami. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
17.3.2009 7:56:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Glede Provokatorja. Mene ni prepričala, Občutek imam, da je še v tem "opravičilu" veliko provokacije. Mogoče, pa samo zveni tako.

Saj je vseeno, samo, da neha z žaljivim pisanjem. Če želi biti registrirana na RR je pač to del naloge, ki se mora izpolnit. Ni lepo brati takih postov, sploh pa pisati nekomu take nesramne stvari, ki ga sploh nisi videl in ga ne poznaš.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
17.3.2009 8:04:08   
hijenca
Mali zaspanček se je zbudiluser posted image , se grema sedaj porihtat.

Neposredna povezava do sporočila: 4266
17.3.2009 8:24:28   
hijenca
Kje pa je špelin@????

Barbaw vidim, da se je prijavila, napisala pa še nič. Danes ima oba mala škrata doma, boga reva, bo zvečer zmatrana. user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
17.3.2009 8:27:04   
Anitka
user posted image

Dobro jutro čvekice mojeuser posted image

user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
17.3.2009 8:28:35   
Anitka
TIA IN LIA

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
17.3.2009 8:31:06   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

ja , hvala za vprašanje. Bolečine so še, zadnja dva dni manj sicer .je pa kr beseda tekla pri moje dr...sem bla v enem dnevu 2 krat pri nnjemu, kar baje noben pacient v sloveniji nima Možnosti user posted image  to mi je rekel..skratka dobila sem s še ene hude tablete za ponoči, pa rtg slika ni nič pokazala, koliko je živec vnet. je pa,ampak se baje to ko je že ful ful hudo komaj na slikah vidi user posted image  sem dobila napotnico za revmatologa...in letos več ne naročajo. seveda sem šla nazaj k mojmu, ker mi je rekel ,da se vidiva ko bom imela revmatološke izvide....torej drugo leto. sem ga šla vprašat če se on norca z mene dela, pa če misli da bom zdaj 1 leto tablete papala, pa bo mel mir red mano user posted image user posted image  sva se kr pomenla...skratka bolje da jih jem, ker brez njih bo baje samo vedno huje. mi vsaj nivo bolečine vzdržujejo, s časoma bo bolje.

no nekaj se je premknilo, sem pa mnenja da bolj zdi alternative, k sem jo poskusila ...ups, tu sem dolžna odgovor že od dolgo nazaj ŠPelin@ -nisem bla pri kiropraktiku.... bioenergijo sem poskusila user posted image user posted image user posted image

Drži se in upam, da bo kmalu bolje in ne bodo potrebne več nobene tableteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
17.3.2009 8:32:31   
Anitka

Ojoj boga revicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
17.3.2009 8:34:39   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutro!!!

Kva se dogaja z RR??????user posted image user posted image user posted image A je sonček vse ven zvabil?user posted image  Jaz sem včeraj bila polno zaposlena in sem samo malo poškilila na RR

Kaj šele bo, ko bomo začele delatiuser posted image user posted image

Anitka: user posted image user posted image user posted image  za uspešen dopust in krasne fotke. Mi se bomo najverjetneje odpravili v Egipt jeseni, ker prej ne bo zneslo, pa še dolg imam do Elodmy s kilcam in upam, da bom do takrat na cilju. Ne maram, da ne izpolnim tisto kar rečem.

Hvalauser posted image . Ja fino, da boste tudi vi obiskali Egipt. In kako kaj kilce? Verjetno fajn napreduješuser posted image

provokator: če je napisano resnično in ne spet kaka potegavščina, potem sprejmem opravičilo, čeprav so bile meni namenjene precej žaljive besede, HB nisem zamerljiv tip človeka.

Če je resničnouser posted image user posted image
Grem še malo prebrat......

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4272
17.3.2009 8:36:59   
tally
ku ku user posted image

te dni nič ne čivka-te/mouser posted image user posted image user posted image user posted image .

jaz po pravici povem, da nisem imela volje za pisanje, neki sem brala ampak tudi to bolj malo. Še vedno sem user posted image , mal je sicer bolje, sam me še vedno grlo boli, iz nosa mi teče ................. in še bi se dlao naštevat. HB vsaj vročine ni.
Emiliji tudi še vedno nosek pušča, drugače je ok. Začela je bolje jesti kar me najbolj veseli.

Spimo kr dobro, edino danes se je ponoči zbudila okrog 2h in ni hotla sama zaspat pa sem jo mogla jaz uspavat.

Danes dobimo kuhinjo in jedilnico, ter regal v dnevno sobo.

Anitka user posted image user posted image user posted image user posted image za uživanje na dopustu in lepe slikice.

**** nič bit žalostna.user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzy user posted image user posted image user posted image za Evo.

Tia in Lia vse naj naj za mini rostni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa malo ležat smo ob 6 vstali, ker je šel moj user posted image v Po. Emilija že spi 1. rundo pa ji grem družbo delat

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
17.3.2009 8:38:31   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Saj boš nadoknadila čvekanje, brez skrbiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Slikice so krasne user posted image , pravi korenjak je že Gal.
Kaj te zdaj malce verjetno zebe, ko si se tam klime navadila user posted image , meni je že ob vsakem sončnem žarku toplouser posted image

Malce me pa res zebe, čeprav sem tudi tam kar koristila dolge rokave, ker je občasno fajn pihalo.

Kako je pa z najino kavico, spet se nama vztrajno izmika user posted image

Zdaj bi bil pa že pravi čas, a ne?user posted image

Seveda user posted image Jaz ponavadi nimam nekih planov, tako da se komot zmenive, le en dan prej moram vedet, ker drugače user posted image sedež vozi v avtu, pa da se zmenim za avto user posted image

Ok, superuser posted image user posted image user posted image . Pa predlagaj ti dan, ker jaz imam avto vsak dan.user posted image

Če je popoldan, mi je vseeno, saj sta oba avta doma, dopoldan je bolj problem, ker sta ati in user posted image v službi, čeprav bi bilo super dopoldan, saj veš, takrat so najboljše voljeuser posted image . Lahko že jutri popoldan, če imaš čas user posted image

Se ti oglasim preko ZS. Jutri bo sicer malo težje, če se pa najde prilika pa vsekakor. Se že veselim.

Ko boš imela čas, mi sporoči user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
17.3.2009 8:43:13   
nia5

Zjutraj!
user posted image
Ne gledat kdaj vam pišem. Ja dns smo zelo zgodnji.
Spanje:user posted image skoz je neki user posted image in spal, pa sm ga dala k seb pa je spal,user posted image in se premetaval, GROZA. Vstala sva ob 5huser posted image user posted image user posted image
Počutje: user posted image user posted image user posted image kok bi spala
Vreme: user posted image user posted image vsaj neki dobrga dns
Zajtrk: je že bil
Kavica: prvo rundo pijem kapučin, pol k pa babi vstane pa eno oreng turško.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za vas

Kaj ga tak zobki mučijo revčeka, drugače ti pa lepo spi ne? Zate user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?