Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:00:01
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll TIA & LIA VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV še od naju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:02:55
|
|
|
|
suzy85
|
tudi mi smo danes spali bolj . je eva snoči zakuhala in mela vročine 38,5. sma ji dala sirup, okrog 5ih pa spet vročina! čakam, da začne P delat, da pokličem in vprašam, kaj zdej. me je strah, da je ne bolijo ušesa, ker ji komaj izmerim temperaturo v ušesu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:11:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ne gledat kdaj vam pišem. Ja dns smo zelo zgodnji. Spanje: skoz je neki in spal, pa sm ga dala k seb pa je spal, in se premetaval, GROZA. Vstala sva ob 5h Počutje: kok bi spala Vreme: vsaj neki dobrga dns Zajtrk: je že bil Kavica: prvo rundo pijem kapučin, pol k pa babi vstane pa eno oreng turško. še za vas tok sta bla zgodnja! vreme bo tudi pri nas lepo, sam ne boma smele ven!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:12:38
|
|
|
|
suzy85
|
Anitka slikce iz Egipta so 1A!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:38:55
|
|
|
|
Estrella*
|
Dobro jutro!!! Kva se dogaja z RR?????? A je sonček vse ven zvabil? Jaz sem včeraj bila polno zaposlena in sem samo malo poškilila na RR Anitka: za uspešen dopust in krasne fotke. Mi se bomo najverjetneje odpravili v Egipt jeseni, ker prej ne bo zneslo, pa še dolg imam do Elodmy s kilcam in upam, da bom do takrat na cilju. Ne maram, da ne izpolnim tisto kar rečem. provokator: če je napisano resnično in ne spet kaka potegavščina, potem sprejmem opravičilo, čeprav so bile meni namenjene precej žaljive besede, HB nisem zamerljiv tip človeka. Grem še malo prebrat......
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 17.3.2009 7:51:10 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:40:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Anitka slikce iz Egipta so 1A!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:43:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tudi mi smo danes spali bolj . je eva snoči zakuhala in mela vročine 38,5. sma ji dala sirup, okrog 5ih pa spet vročina! čakam, da začne P delat, da pokličem in vprašam, kaj zdej. me je strah, da je ne bolijo ušesa, ker ji komaj izmerim temperaturo v ušesu. suzy, itak nimaš kaj, pojdi do P in sledi njegovim navodilom. Saj bo tudi to kmalu minilo. Pa za Evo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:47:55
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Ja punce kaj je zdaj to, pravi RR štrajk ali kaj Videk še spi, me prav preseneča že drug dan spi do 8 ure, jaz pa že od 7 ure skačem po bajti kot miška, da ga le ne bi zbudila. Je pa res zunaj tako lepo vreme, da mene tudi nonstop ven vleče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:48:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka...ne vem kaj bo sedaj...tukaj je pravi pogreb. Sicer se jaz tud se vedno bolj kislo drzim In zakaj je takšno vzdušje danes tule? Upam, da ne zaradi mojega prihoda .Zakaj si pa ti slabe volje? Jaz... eh, sem ze parkrat napisala in ze tok objemov pokasirala tuki na RR ampak nic ne nuca... Jaz sem imela obiske in blo je 5 super dni... polna hisa, fajn smo se imeli. Sedaj je pa kar ena praznina in ko so oni odsli sem se naenkrat pocutila tako samo... Sej ves nimam prijateljic tukaj...pa...mah sej ni vazen... Nic v depri sem...pa se ta rdeco imam. Sem baje hudo zoprna. Mi je moj dragi danes rekel ko sem ga najedala in potem na koncu vprasala pa kaj mi svetuje ( mislila sem na temo o kateri sem najedala ) pa je rekel da mi svetuje da dokler ta rdeca ne mine sploh ne odprem vec ust ****, pa to sploh ni tebi podobno! Daj se že spravi k sebi Razmišljanje kaj je bilo, ne vodi nikamor, sedaj si v deželi, za katero ste se odločili skupaj, da boste živeli, imaš čudovito družino in še mamo za oporo. Obiskala te je kolegica in verejtno ne bo ta zadnja, zato bi morala bit vesela, ne pa taka čmurna. Kako je živeti v tujini sem skusila na lastni koži in kljub temu, da ni lahko, je tudi polno prednosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:49:24
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tudi mi smo danes spali bolj . je eva snoči zakuhala in mela vročine 38,5. sma ji dala sirup, okrog 5ih pa spet vročina! čakam, da začne P delat, da pokličem in vprašam, kaj zdej. me je strah, da je ne bolijo ušesa, ker ji komaj izmerim temperaturo v ušesu. Hitro pojdi k P, da je ušeska še bolj ne razbolijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:51:50
|
|
|
|
hijenca
|
Glede Provokatorja. Mene ni prepričala, Občutek imam, da je še v tem "opravičilu" veliko provokacije. Mogoče, pa samo zveni tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:55:39
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka...ne vem kaj bo sedaj...tukaj je pravi pogreb. Sicer se jaz tud se vedno bolj kislo drzim In zakaj je takšno vzdušje danes tule? Upam, da ne zaradi mojega prihoda .Zakaj si pa ti slabe volje? Jaz... eh, sem ze parkrat napisala in ze tok objemov pokasirala tuki na RR ampak nic ne nuca... Jaz sem imela obiske in blo je 5 super dni... polna hisa, fajn smo se imeli. Sedaj je pa kar ena praznina in ko so oni odsli sem se naenkrat pocutila tako samo... Sej ves nimam prijateljic tukaj...pa...mah sej ni vazen... Nic v depri sem...pa se ta rdeco imam. Sem baje hudo zoprna. Mi je moj dragi danes rekel ko sem ga najedala in potem na koncu vprasala pa kaj mi svetuje ( mislila sem na temo o kateri sem najedala ) pa je rekel da mi svetuje da dokler ta rdeca ne mine sploh ne odprem vec ust Občudujem te, ker si odšla od doma v čisto drug kraj, v drugo kulturo, jaz tega ne bi bila sposobna. Da pa si kdaj malo v depresiji, pa je tudi čisto človeško. Čez par dni te bo izpustilo, pa se boš zopet počutila domače. Do takrat pa le pridi na RR in pojamraj z nami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 7:56:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Glede Provokatorja. Mene ni prepričala, Občutek imam, da je še v tem "opravičilu" veliko provokacije. Mogoče, pa samo zveni tako. Saj je vseeno, samo, da neha z žaljivim pisanjem. Če želi biti registrirana na RR je pač to del naloge, ki se mora izpolnit. Ni lepo brati takih postov, sploh pa pisati nekomu take nesramne stvari, ki ga sploh nisi videl in ga ne poznaš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 8:04:08
|
|
|
|
hijenca
|
Mali zaspanček se je zbudil , se grema sedaj porihtat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 8:24:28
|
|
|
|
hijenca
|
Kje pa je špelin@???? Barbaw vidim, da se je prijavila, napisala pa še nič. Danes ima oba mala škrata doma, boga reva, bo zvečer zmatrana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 8:27:04
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro čvekice moje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 8:31:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika ja , hvala za vprašanje. Bolečine so še, zadnja dva dni manj sicer .je pa kr beseda tekla pri moje dr...sem bla v enem dnevu 2 krat pri nnjemu, kar baje noben pacient v sloveniji nima Možnosti to mi je rekel..skratka dobila sem s še ene hude tablete za ponoči, pa rtg slika ni nič pokazala, koliko je živec vnet. je pa,ampak se baje to ko je že ful ful hudo komaj na slikah vidi sem dobila napotnico za revmatologa...in letos več ne naročajo. seveda sem šla nazaj k mojmu, ker mi je rekel ,da se vidiva ko bom imela revmatološke izvide....torej drugo leto. sem ga šla vprašat če se on norca z mene dela, pa če misli da bom zdaj 1 leto tablete papala, pa bo mel mir red mano sva se kr pomenla...skratka bolje da jih jem, ker brez njih bo baje samo vedno huje. mi vsaj nivo bolečine vzdržujejo, s časoma bo bolje. no nekaj se je premknilo, sem pa mnenja da bolj zdi alternative, k sem jo poskusila ...ups, tu sem dolžna odgovor že od dolgo nazaj ŠPelin@ -nisem bla pri kiropraktiku.... bioenergijo sem poskusila Drži se in upam, da bo kmalu bolje in ne bodo potrebne več nobene tablete
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 8:32:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tudi mi smo danes spali bolj . je eva snoči zakuhala in mela vročine 38,5. sma ji dala sirup, okrog 5ih pa spet vročina! čakam, da začne P delat, da pokličem in vprašam, kaj zdej. me je strah, da je ne bolijo ušesa, ker ji komaj izmerim temperaturo v ušesu. Ojoj boga revica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 8:34:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro!!! Kva se dogaja z RR?????? A je sonček vse ven zvabil? Jaz sem včeraj bila polno zaposlena in sem samo malo poškilila na RR Kaj šele bo, ko bomo začele delati Anitka: za uspešen dopust in krasne fotke. Mi se bomo najverjetneje odpravili v Egipt jeseni, ker prej ne bo zneslo, pa še dolg imam do Elodmy s kilcam in upam, da bom do takrat na cilju. Ne maram, da ne izpolnim tisto kar rečem. Hvala . Ja fino, da boste tudi vi obiskali Egipt. In kako kaj kilce? Verjetno fajn napreduješ provokator: če je napisano resnično in ne spet kaka potegavščina, potem sprejmem opravičilo, čeprav so bile meni namenjene precej žaljive besede, HB nisem zamerljiv tip človeka. Če je resnično Grem še malo prebrat......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 8:36:59
|
|
|
|
tally
|
ku ku te dni nič ne čivka-te/mo . jaz po pravici povem, da nisem imela volje za pisanje, neki sem brala ampak tudi to bolj malo. Še vedno sem , mal je sicer bolje, sam me še vedno grlo boli, iz nosa mi teče ................. in še bi se dlao naštevat. HB vsaj vročine ni. Emiliji tudi še vedno nosek pušča, drugače je ok. Začela je bolje jesti kar me najbolj veseli. Spimo kr dobro, edino danes se je ponoči zbudila okrog 2h in ni hotla sama zaspat pa sem jo mogla jaz uspavat. Danes dobimo kuhinjo in jedilnico, ter regal v dnevno sobo. Anitka za uživanje na dopustu in lepe slikice. **** nič bit žalostna. Suzy za Evo. Tia in Lia vse naj naj za mini rostni dan Zdej grem pa malo ležat smo ob 6 vstali, ker je šel moj v Po. Emilija že spi 1. rundo pa ji grem družbo delat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 8:38:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Saj boš nadoknadila čvekanje, brez skrbi Slikice so krasne , pravi korenjak je že Gal. Kaj te zdaj malce verjetno zebe, ko si se tam klime navadila , meni je že ob vsakem sončnem žarku toplo Malce me pa res zebe, čeprav sem tudi tam kar koristila dolge rokave, ker je občasno fajn pihalo. Kako je pa z najino kavico, spet se nama vztrajno izmika Zdaj bi bil pa že pravi čas, a ne? Seveda Jaz ponavadi nimam nekih planov, tako da se komot zmenive, le en dan prej moram vedet, ker drugače sedež vozi v avtu, pa da se zmenim za avto Ok, super . Pa predlagaj ti dan, ker jaz imam avto vsak dan. Če je popoldan, mi je vseeno, saj sta oba avta doma, dopoldan je bolj problem, ker sta ati in v službi, čeprav bi bilo super dopoldan, saj veš, takrat so najboljše volje . Lahko že jutri popoldan, če imaš čas Se ti oglasim preko ZS. Jutri bo sicer malo težje, če se pa najde prilika pa vsekakor. Se že veselim. Ko boš imela čas, mi sporoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 17.3.2009 8:43:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Zjutraj! Ne gledat kdaj vam pišem. Ja dns smo zelo zgodnji. Spanje: skoz je neki in spal, pa sm ga dala k seb pa je spal, in se premetaval, GROZA. Vstala sva ob 5h Počutje: kok bi spala Vreme: vsaj neki dobrga dns Zajtrk: je že bil Kavica: prvo rundo pijem kapučin, pol k pa babi vstane pa eno oreng turško. še za vas Kaj ga tak zobki mučijo revčeka, drugače ti pa lepo spi ne? Zate
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?