Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:27:58
|
|
|
|
špelin@
|
Najprej se opravičujem, ker ne bom uspela skomentirati vsega, bi marsikaj rada, ampak imam še nekaj za postorit in mi čas kar beži. tally, kako je pa kaj zdaj s tabo oz. tvojim zdravjem? Upam, da se ti bolečine in omedlevica niso več pojavile Za vse bolančke kopica , da bodo hitro okrevali. Pri nas Gregi še vedno kašlja zaradi te sluzi Za vse zobke in uspehe Za vse vas, skrbne mamice pa Aha, še tole dvoje: 1. Krasna razglednica iz Hurghade 2. mmoojjccaa, berem, da boš šla pod nož - a gre to za lepotne popravke ali imaš kakšne zdravstvene težave? Zdaj pa res: mirno nočko vsem Jutri me ne bo na RR, ker gremo k tašči...
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.3.2009 21:31:00 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:36:48
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Najprej se opravičujem, ker ne bom uspela skomentirati vsega, bi marsikaj rada, ampak imam še nekaj za postorit in mi čas kar beži. tally, kako je pa kaj zdaj s tabo oz. tvojim zdravjem? Upam, da se ti bolečine in omedlevica niso več pojavile Za vse bolančke kopica , da bodo hitro okrevali. Pri nas Gregi še vedno kašlja zaradi te sluzi Za vse zobke in uspehe Za vse vas, skrbne mamice pa Aha, še tole dvoje: 1. Krasna razglednica iz Hurghade 2. mmoojjccaa, berem, da boš šla pod nož - a gre to za lepotne popravke ali imaš kakšne zdravstvene težave? Zdaj pa res: mirno nočko vsem Jutri me ne bo na RR, ker gremo k tašči... [/quote iz obeh razlogou,shujšala sem49kg in imam zelo povešeno kožo tudi zelo hitro se mi vname ]
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:39:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Najprej se opravičujem, ker ne bom uspela skomentirati vsega, bi marsikaj rada, ampak imam še nekaj za postorit in mi čas kar beži. tally, kako je pa kaj zdaj s tabo oz. tvojim zdravjem? Upam, da se ti bolečine in omedlevica niso več pojavile Za vse bolančke kopica , da bodo hitro okrevali. Pri nas Gregi še vedno kašlja zaradi te sluzi Za vse zobke in uspehe Za vse vas, skrbne mamice pa Aha, še tole dvoje: 1. Krasna razglednica iz Hurghade 2. mmoojjccaa, berem, da boš šla pod nož - a gre to za lepotne popravke ali imaš kakšne zdravstvene težave? Zdaj pa res: mirno nočko vsem Jutri me ne bo na RR, ker gremo k tašči... iz obeh razlogou,shujšala sem49kg in imam zelo povešeno kožo tudi zelo hitro se mi vname Še sem tu Uau, 49 kg si shujšala, tole si zasluži krepek aplavz Bom mislila nate in stiskala pestke, da te bodo fajn poštimali Zdaj pa res grem.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.3.2009 21:40:18 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:42:20
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Najprej se opravičujem, ker ne bom uspela skomentirati vsega, bi marsikaj rada, ampak imam še nekaj za postorit in mi čas kar beži. tally, kako je pa kaj zdaj s tabo oz. tvojim zdravjem? Upam, da se ti bolečine in omedlevica niso več pojavile Za vse bolančke kopica , da bodo hitro okrevali. Pri nas Gregi še vedno kašlja zaradi te sluzi Za vse zobke in uspehe Za vse vas, skrbne mamice pa Aha, še tole dvoje: 1. Krasna razglednica iz Hurghade 2. mmoojjccaa, berem, da boš šla pod nož - a gre to za lepotne popravke ali imaš kakšne zdravstvene težave? Zdaj pa res: mirno nočko vsem Jutri me ne bo na RR, ker gremo k tašči... iz obeh razlogou,shujšala sem49kg in imam zelo povešeno kožo tudi zelo hitro se mi vname Še sem tu Uau, 49 kg si shujšala, tole si zasluži krepek aplavz Bom mislila nate in stiskala pestke, da te bodo fajn poštimali Zdaj pa res grem. [/quote upam da mi zdej bodo udobril ker se že precej časa vleče]
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:44:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer se samo na hitro malce javim in napišem kak post potem pa šibam v posteljo. za mano je kar napored dan, saj sva bila danes z mojim dragim v gmajni. sva pomagala mojemu očetu pri pripravi drv, tako, da postelja kar kliče Manca pa je bila zelo pridna v varstvu pri moji mami
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:45:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Najprej se opravičujem, ker ne bom uspela skomentirati vsega, bi marsikaj rada, ampak imam še nekaj za postorit in mi čas kar beži. tally, kako je pa kaj zdaj s tabo oz. tvojim zdravjem? Upam, da se ti bolečine in omedlevica niso več pojavile Za vse bolančke kopica , da bodo hitro okrevali. Pri nas Gregi še vedno kašlja zaradi te sluzi Za vse zobke in uspehe Za vse vas, skrbne mamice pa Aha, še tole dvoje: 1. Krasna razglednica iz Hurghade 2. mmoojjccaa, berem, da boš šla pod nož - a gre to za lepotne popravke ali imaš kakšne zdravstvene težave? Zdaj pa res: mirno nočko vsem Jutri me ne bo na RR, ker gremo k tašči... iz obeh razlogou,shujšala sem49kg in imam zelo povešeno kožo tudi zelo hitro se mi vname Še sem tu Uau, 49 kg si shujšala, tole si zasluži krepek aplavz Bom mislila nate in stiskala pestke, da te bodo fajn poštimali Zdaj pa res grem. [/quote upam da mi zdej bodo udobril ker se že precej časa vleče] mmoojjccaa - Prejmi še z moje strani podporo. špelin@ - lepo spančkajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:45:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Srčekgirll; ti imaš pa nekaj preveč v tickerjih, ker se ti je Videk skril Aja, vsakič najdem kej nouga pa mal menjam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:45:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo mi je Anitka poslala na melj lepo razglednico iz Egipta. Anitka upam, da ne zameriš k sm jo sm prpopala, če je pa tko lepa.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:46:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa men je v posvetovalnici zdravnik reku da je pod mejo z težo in velikostjo pa ga nisem resn jemala zdej pa vidm da je res tako Ma dej no, kolikor pač je je. Tudi jaz sem merila pri 1,5leta 76cm Res da tudi danes nisem med največjimi, mi pa nič ne fali Kul bejba si . Jst tud nism kej preveč velika, sicer je pa delo pri tleh, je lažje si podložit da si višje (razen, če nimaš vrtoglavice ) kot pa sklont verjemi, da je je.ba če si velik in imaš delo pri tleh. Vam povem iz prve roke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:47:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer se samo na hitro malce javim in napišem kak post potem pa šibam v posteljo. za mano je kar napored dan, saj sva bila danes z mojim dragim v gmajni. sva pomagala mojemu očetu pri pripravi drv, tako, da postelja kar kliče Manca pa je bila zelo pridna v varstvu pri moji mami za vaju in očeta... mamici k je pazila Mančiko in Mančiki k je bla pridna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:47:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Samo na hitro, za nazaj nisem brala. suzy85 in Estrella*, hvala za super družbo in čvek Estrella*, moja mala pika je bila vsa navdušena, ker je imela kompanjona Aja, moram vam povedat, da si je Gregi našel punco: Evo je tako lepo z obema rokama prijel za glavico, godel in jo lupčkal na čelo jana81, žal mi je, da je Nejc zbolel in nisi mogla priti Naj se mali revček hitro pozdravi za čvek!!! In nove ljubezni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:48:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jeeeejj mi mamo pa 7. zobek aleluja, jek ončno vn pokukal..sam zjutraj še ni nč kazalo da bo pokukal. Vid je že šel mižule. Je biu tko siten, da je groza ga blo poslušat, tečko moj. Kje pa ste vse? Verjetn uživate v sobotnem večeru. A bo kera gledala podelitev Viktorjev? Jst mogoče bom, sam voditelja sta pa tko GLUPA do 500. za 7.zobek!!! Viktorji?!?!?! mislim, da je dost kar slišim od daleč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:49:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ronaldinhova hiša waw
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:49:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Jutro ! naša noč je bila od 1.30 katastrofa, 2x je bruhal in ni mogel nazaj zaspat. Ob 00h sem prišla domov in šla spat ob 00.30, pol sem se pa kr naenkrat zbudila in slišim Nejca ko čez minuto začne bruhat, je pa ležal na hrbtu in ni mogel nič..sem ga dvignala in je zbruhal kar je lahko, potem sva ga umila, preoblekla, in sem ga imela na prsih da sva skup ležala, ko je revež že zaspal je spet bruhnil, pobruhal mene , sebe in spet preoblačenje, potem sem ga odložla zraven sebe in je ob 5h zaspal. Drugače je zaspal ob 20h in baje bil čist priden. Zdej pijem ornk kafe, ker sem čist u kur.cu, pa še moj je šel delat, da mi ne more pomagat. včeraj sem se najedla sendvičkov in tuninga namaza, za povrh pa še torto in cel kup čipsa, smokija INTI VSE NAJ ZA 10-KO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:50:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tudi z naše strani in tudi z naše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:51:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil srčekgirl, a vi tudi ob 6h. mene je kmalu kap. zato sem pa že tle za rač, ker ob taki uri noben norc ne vstane. zdej grem pa kavo skuhat kar za vse majske mame.... a ti jaz posodim Manco za kak teden, da boš videla kaj se pravi zgodaj vstajat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:53:00
|
|
|
|
sesil
|
mi smo nanaj s potepanja. smo bli v kopru, ponovno smo šli v mullerja zaradi mleka in hipp 2 roza spet ni blo. sem prav prodajalko vprašala, pa pravi da ga en čas že ni. ja hvala, sem se prepričala na lastne oči. pol smo pa kupli modrega (zadnjič tudi tega ni blo). potem smo iskali čeveljčke za anejo. in smo imeli že mal problem, ker ji je 17 še skor velika. ni blo kaj, kot vzet v cicibanu, ker drugje prodajajo od 19 dalje . no ok, sej so lepi, ma prekleto dragi in še vložek imajo notri - mene to moti. aneja je bla pa kot na fedrih, ko jih je imela na nogi . in frača še kar noče zaspat - se tatko matra z njo. estrella, sorry ker ti nisem odgovorila na sms, ma sem prepozno videla. takrat si bla ti že v celju. sem šla hodit z anejo v nahrbtniku, pa mobitela nisem slišala. vidim da vas je blo malo, ma ste se imele lepo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:56:13
|
|
|
|
mafi
|
čer se na hitro še jaz javim RD smo preživel sam je bil Filip full sitn tako da smo se kar hitro skidal, zaspal je pa ene 20minut nazaj in upam, da bo jutri daljša runda spanca kot te dni. Vid za 7zobek za čvek jana81: ja ti maš pa res smolo ss: ste bili pa pridni danes , če ne kidaš sneg pa letaš po hosti mmoojjcca: da bo tudi tvoja operacija uspešna in da boš zadovolna tally: , Kako je pa kej Emilija a je začela jest špelin@: uživaj pri tašči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:58:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Punce jaz odhajam v mižale in upam na mirno in dolgo noč NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:58:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo mi je Anitka poslala na melj lepo razglednico iz Egipta. Anitka upam, da ne zameriš k sm jo sm prpopala, če je pa tko lepa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:59:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil mi smo nanaj s potepanja. smo bli v kopru, ponovno smo šli v mullerja zaradi mleka in hipp 2 roza spet ni blo. sem prav prodajalko vprašala, pa pravi da ga en čas že ni. ja hvala, sem se prepričala na lastne oči. pol smo pa kupli modrega (zadnjič tudi tega ni blo). potem smo iskali čeveljčke za anejo. in smo imeli že mal problem, ker ji je 17 še skor velika. ni blo kaj, kot vzet v cicibanu, ker drugje prodajajo od 19 dalje . no ok, sej so lepi, ma prekleto dragi in še vložek imajo notri - mene to moti. aneja je bla pa kot na fedrih, ko jih je imela na nogi . in frača še kar noče zaspat - se tatko matra z njo. estrella, sorry ker ti nisem odgovorila na sms, ma sem prepozno videla. takrat si bla ti že v celju. sem šla hodit z anejo v nahrbtniku, pa mobitela nisem slišala. vidim da vas je blo malo, ma ste se imele lepo. za potepanje. Men je tača kupla čeveljčke za Vidka, mislm da, v Massu, sam ne vem kok so bli, so pa super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:59:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: ste bili pa pridni danes , če ne kidaš sneg pa letaš po hosti ja, jaz sem en tak tip človeka, ki ne more biti pri miru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:59:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce jaz odhajam v mižale in upam na mirno in dolgo noč NOČKO Noč pa lepo spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 22:00:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce jaz odhajam v mižale in upam na mirno in dolgo noč NOČKO nočko jaz grem tud v hotizontalo želim vam vsem dolgo noččko brez alarmov NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 22:00:54
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil srčekgirl, a vi tudi ob 6h. mene je kmalu kap. zato sem pa že tle za rač, ker ob taki uri noben norc ne vstane. zdej grem pa kavo skuhat kar za vse majske mame.... a ti jaz posodim Manco za kak teden, da boš videla kaj se pravi zgodaj vstajat? ne ne, hvala. mi aneja čisto zadostuje zaenkrat . če pa bi vstajala ob takih urah kot manca, pa pomoje ne bi bla več med živimi.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?