|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
14.3.2009 7:49:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image user posted image tudi z naše strani

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
14.3.2009 7:56:18   
tally

tudi od naju

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
14.3.2009 8:01:16   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

srčekgirl, a vi tudi ob 6h. mene je kmalu kap. zato sem pa že tle za rač, ker ob taki uri noben norc ne vstane.
zdej grem pa kavo skuhat kar za vse majske mame....

Jp, na žalost. Še mal pa bo ob 5h začel, k bom mogla za v šiht vstajat.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
14.3.2009 8:02:37   
jana81
Jutro !

naša noč je bila od 1.30 katastrofa, 2x je bruhal in ni mogel nazaj zaspat.
Ob 00h sem prišla domov in šla spat ob 00.30, pol sem se pa kr naenkrat zbudila in slišim Nejca ko čez minuto začne bruhat, je pa ležal na hrbtu in ni mogel nič..sem ga dvignala in je zbruhal kar je lahko, potem sva ga umila, preoblekla, in sem ga imela na prsih da sva skup ležala, ko je revež že zaspal je spet bruhnil, pobruhal mene , sebe in spet preoblačenje, potem sem ga odložla zraven sebe in je ob 5h zaspal.
Drugače je zaspal ob 20h in baje bil čist priden.

Zdej pijem ornk kafe, ker sem čist u kur.cu, pa še moj je šel delat, da mi ne more pomagat.

včeraj sem se najedla sendvičkov in tuninga namaza, za povrh pa še torto in cel kup čipsa, smokijauser posted image

INTI VSE NAJ ZA 10-KOuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
14.3.2009 8:04:22   
tally
dobro jutro, recimo user posted image

spali smo tko tko, vstali pa ob 5.30user posted image user posted image user posted image user posted image , še za na šiht sem vstajala ob pol 7 user posted image . zbudila se je in neki jokcala pa sem jo hotla nazaj uspavat, pa ni šlo potem je še moj iz nočne prišel pa tudi njemu ni uspelo jo uspavat.

zdej pijem kavico, končno, prej sem jo eno uro hranila da je pojedla slabih 100g keksolina.user posted image user posted image user posted image
včeraj je v celem dnevu pojedla eno skutko in polovico tavelkega frutka in zvečer mal polente z mlekom in basta. že spet je ful shujšala user posted image

po tanovem Emilija noče več niti mleka pit, sam da vidi flaško začne protestirat, pa dudo tudi stran zabriše. no tole z dudo mi prav paše če jo ne bo hotla več je samo +

tko mal sem pojamrala, med tem časom je napolnila pleničko pa gre mami mal v akcijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
14.3.2009 8:06:01   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ronaldinhova hiša
user posted image

waw user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
14.3.2009 8:07:21   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jutro !

Ob 00h sem prišla domov in šla spat ob 00.30, pol sem se pa kr naenkrat zbudila in slišim Nejca ko čez minuto začne bruhat, je pa ležal na hrbtu in ni mogel nič..sem ga dvignala in je zbruhal kar je lahko, potem sva ga umila, preoblekla, in sem ga imela na prsih da sva skup ležala, ko je revež že zaspal je spet bruhnil, pobruhal mene , sebe in spet preoblačenje, potem sem ga odložla zraven sebe in je ob 5h zaspal.

Zdej pijem ornk kafe, ker sem čist u kur.cu, pa še moj je šel delat, da mi ne more pomagat.

včeraj sem se najedla sendvičkov in tuninga namaza, za povrh pa še torto in cel kup čipsa, smokijauser posted image

O bogi Nejči, upam da ni bolan. Za Nejčka od naju z Vidkomuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
14.3.2009 8:08:56   
tally

Jutro !

o bogi Nejček in vidva z njm seveda

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
14.3.2009 8:13:30   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tally

spali smo tko tko, vstali pa ob 5.30user posted image user posted image user posted image user posted image , še za na šiht sem vstajala ob pol 7 user posted image . zbudila se je in neki jokcala pa sem jo hotla nazaj uspavat, pa ni šlo potem je še moj iz nočne prišel pa tudi njemu ni uspelo jo uspavat.

zdej pijem kavico, končno, prej sem jo eno uro hranila da je pojedla slabih 100g keksolina.user posted image user posted image user posted image
včeraj je v celem dnevu pojedla eno skutko in polovico tavelkega frutka in zvečer mal polente z mlekom in basta. že spet je ful shujšala user posted image

po tanovem Emilija noče več niti mleka pit, sam da vidi flaško začne protestirat, pa dudo tudi stran zabriše. no tole z dudo mi prav paše če jo ne bo hotla več je samo +

tko mal sem pojamrala, med tem časom je napolnila pleničko pa gre mami mal v akcijo user posted image user posted image user posted image

tud Nejc je včeri bolj malo jedu, zvečer pa spil 220 AM, kar se mi zdi veliko, mogoče ga je to tiščalo, ampak kako je lahko potem spal od 20- 1.30 ?

bravo za dudkouser posted image  da je dala stran, mleko bo pa že začela pit , pa jest tudi

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
14.3.2009 8:14:07   
jana81

[O bogi Nejči, upam da ni bolan. Za Nejčka od naju z Vidkomuser posted image

o hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 3835
14.3.2009 8:15:50   
jana81

srčekgirl, a vi tudi ob 6h. mene je kmalu kap. zato sem pa že tle za rač, ker ob taki uri noben norc ne vstane.

joj tega je mene strah da bo pol kake manevre izvaju ponoč , ko se bom mogla naspat.

ej a ti še delaš v vojski*?

Neposredna povezava do sporočila: 3836
14.3.2009 8:21:44   
Srčekgirll

joj tega je mene strah da bo pol kake manevre izvaju ponoč , ko se bom mogla naspat.

ej a ti še delaš v vojski*?

Ne. Sm bla 2005 sam za 3 mesce (PSVR - prostovoljno služenje vojaškega roka za 3 mesce). Sej so me hotl kr not obdržat k sm bla pridna, pa sm rekla, da sm bla sam iz firbca pa ena izkušnja večuser posted image . Bom na FB dala kako sliko ( bom sporočila k bo), sam ne še zdej. Zdej grem jst pod tuš pa prpravt, k pol pop. gremo na en RD 50. letnico.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
14.3.2009 8:40:02   
Čmrlika
Evo mene SPET na rr ..user posted image  se ne ukvarjam z otrokom,user posted image  ker se ati user posted image , da lahko mami po težki noči z vami pije kavico! user posted image

Upam, da ste bolje od nas spali, sm obedeli skoraj tri ure spet. ko sta moja dva spala, pa jaz nisem ker skoz lovim položajin se zbujam, ker minič ne paše, tako da nič novega pri nas user posted image

sem zlamana v nulo, in me zdaj lubi prepričuje da mormo hitro ven, na zrak na sončka, -...user posted image
verjetno ma prav da bo bolje.

torej malo še nazaj pogledam ker sem menda neke odgovore dolžna, če ji še najdem.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
14.3.2009 8:40:39   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Voščiva tudi midve! user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
14.3.2009 8:58:27   
mmoojjccaa
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

pa midve z Tajdo tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
14.3.2009 9:05:08   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

ČMRLIKA BOŠ KAJ NAPISALA, ALI BOŠ SAMO BRALAuser posted image user posted image user posted image , derem se, da me boš slišala na oni konec MB. user posted image user posted image user posted image

Oj, pa sem te zdaj komaj slišala user posted image  kaj se že tak dolgo dereš? user posted image

eh , nisem nekaj razpoložena danes...mam zelo slab dan user posted image  

Ej, a si včeraj kaj uporabnega izvedela pri zdravniku? user posted image user posted image

zvedela sem, da se na rtg slikah še nič ne vidi, poudarek na še in to so besede mojga dr-ja. živec je vnet, dobila sem napotnico za revmatologa, ki bo opravil dodatne teste, neke podrobne da bi zdravljenje uspešnejše in še ene GIFt tablete za dodatek zvečer. in sem šla .
se naročit, kjer mi je total počil film, ker sem dobila odgovor da ne naročajo. jeeee, takoj bom na vrsti sem si mislila.ja vrajt, ne naročajo, ker še nnimajo koledarja za leto 2010 . user posted image  ne moreš verjet, polno za letos, mi bojo poslali domov  termin, ker bodo mogoče odprli še eno dodatno ambulanto user posted image user posted image user posted image

no in potem sem se zjokla, ker mi je šlo vse upanje po vodi. in sem dobila občutek da se me je moj dr hotel samo rešit s to napotnico user posted image ...in sem šla nazaj...ne vprašaj kako me je gledal kake varjante sem slišala...skratka, če te zanima napišem drugače  brezveze...ni mi pač blo jasno da tablete nič ne pomagajo,user posted image  , sem dobiol odgovor, kaj bi sploh rada po dveh tednih, da to ne gre tako hitro... pa bsdni dvboj je trajal...ti napišem ,če te zanima .
Taja mi trenutno po nogah pleza user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
14.3.2009 9:17:02   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Na hitro sem prišla pozdraviti mamice majskih hročkov in seveda tud hroščke same, ki so med nami rečeno sami lepotci in lepoticeuser posted image
Vidim, da pridno rastejo in včasih jezijo, predvsem pa bogatijo vaše življenjeuser posted image

No naši dve frači tud lepo napredujeta...podatki z zadnjega pregleda dne 16.02.09 so;
Lia: 8.760 g, 71,5 cm, OG 45 cm
Tia: 10.920 g, 73 cm, OG 45 cm
Naslednji pregled pri 1. letu imamo pa 18.05.2009.

Glede obolevanj imamo srečo...do danes nista bile nič bolane user posted image , razen Tia, ki je prebolela 6. otroško bolezen. Prav čudi me, glede na to, da razhaja toliko viroz ipd. Me je kar groza, kako bo septembra, ko gresta v jasliuser posted image
Zobki nam rastejo, kot plevel...vsaka ima po 6 zobk user posted image
Shodili še tud ne bomo tako kmalu...smo komaj pri plazenju. Pa se ne sekiram preveč...očitno sta po mamici, ki je shodila pri 18. mesecihuser posted image
Pridno že govorimo mama, ata bolj poredko (predvsem pri previjanjuuser posted image ), pa-pa, ter seveda ostale tajne otroške kode, ki nam odraslim niso namenjeneuser posted image
Glede spanja se je stanje kar precej izboljšalo...spati gresta okoli 19 h., nekje ob 23:30h še pijeta čaj, potem pa ponavadi spita do jutra (razen Lie, ki včasih malo štrajka in se kar ne more napiti čaja).

Pa da se še malo pohvalim. Če poznate revijo Mama & Dojenček, in če boste naslednji teden imele priložnost jo prelistati, boste na naslovnici opazili tri fletne dame user posted image ...no to sem jaz z mojima princeskamauser posted image Ter v očkovem kotičku humorističen članek mojega user posted image o dvojčkih (seveda najinih) user posted image . Mislim, pa da je še eden od majskih hroščov tud noteruser posted image

No toliko zaenkrat od nas, se še javimo, ko bo čas dopuščaluser posted image

Lp.

user posted image user posted image user posted image Skye, sem te hotla že za rokav pocukat, kam si poniknilauser posted image  Tia je pa orng babauser posted image user posted image user posted image za lepe mere obeh.

sem jo jaz že malo časa nazaj, pa nič ne pove, ..user posted image  je rekla, da  ji ne znese nas brat user posted image , pa zdaj vem zakaj me nič ne pokliče pa da greva na kafe...valda če pa so princeske damice postale pa se fotografirajo,akaklepo user posted image  so važne torej user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
14.3.2009 9:17:04   
Čmrlika

ESTRELLA

ZA 12.000-KO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
14.3.2009 9:23:26   
Skye

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Na hitro sem prišla pozdraviti mamice majskih hročkov in seveda tud hroščke same, ki so med nami rečeno sami lepotci in lepoticeuser posted image
Vidim, da pridno rastejo in včasih jezijo, predvsem pa bogatijo vaše življenjeuser posted image

No naši dve frači tud lepo napredujeta...podatki z zadnjega pregleda dne 16.02.09 so;
Lia: 8.760 g, 71,5 cm, OG 45 cm
Tia: 10.920 g, 73 cm, OG 45 cm
Naslednji pregled pri 1. letu imamo pa 18.05.2009.

Glede obolevanj imamo srečo...do danes nista bile nič bolane user posted image , razen Tia, ki je prebolela 6. otroško bolezen. Prav čudi me, glede na to, da razhaja toliko viroz ipd. Me je kar groza, kako bo septembra, ko gresta v jasliuser posted image
Zobki nam rastejo, kot plevel...vsaka ima po 6 zobk user posted image
Shodili še tud ne bomo tako kmalu...smo komaj pri plazenju. Pa se ne sekiram preveč...očitno sta po mamici, ki je shodila pri 18. mesecihuser posted image
Pridno že govorimo mama, ata bolj poredko (predvsem pri previjanjuuser posted image ), pa-pa, ter seveda ostale tajne otroške kode, ki nam odraslim niso namenjeneuser posted image
Glede spanja se je stanje kar precej izboljšalo...spati gresta okoli 19 h., nekje ob 23:30h še pijeta čaj, potem pa ponavadi spita do jutra (razen Lie, ki včasih malo štrajka in se kar ne more napiti čaja).

Pa da se še malo pohvalim. Če poznate revijo Mama & Dojenček, in če boste naslednji teden imele priložnost jo prelistati, boste na naslovnici opazili tri fletne dame user posted image ...no to sem jaz z mojima princeskamauser posted image Ter v očkovem kotičku humorističen članek mojega user posted image o dvojčkih (seveda najinih) user posted image . Mislim, pa da je še eden od majskih hroščov tud noteruser posted image

No toliko zaenkrat od nas, se še javimo, ko bo čas dopuščaluser posted image

Lp.

user posted image user posted image user posted image Skye, sem te hotla že za rokav pocukat, kam si poniknilauser posted image  Tia je pa orng babauser posted image user posted image user posted image za lepe mere obeh.

sem jo jaz že malo časa nazaj, pa nič ne pove, ..user posted image  je rekla, da  ji ne znese nas brat user posted image , pa zdaj vem zakaj me nič ne pokliče pa da greva na kafe...valda če pa so princeske damice postale pa se fotografirajo,akaklepo user posted image  so važne torej user posted image

te bom po nagi riti user posted image
me pa važne......daaaaleč od tegauser posted image zakaj pa ti mene ne pokličeš????user posted image Vsako soboto smo v mestu na kaviciuser posted image
Glede sledenja tukaj...res je nemogoče...no vsaj meni, saj prostega časa imam bolj malo (frači zahtevaza 100% pozornost)....preberem še kaj, da bi pa pisala...pa se enostavno izgubim. Sploh ne morem slediti kaj se dogaja user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
14.3.2009 9:26:07   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

pa midve z Tajdo tudiuser posted image user posted image

OOO spet nov avtar mmoojjjccaauser posted image user posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
14.3.2009 9:27:28   
hijenca
Dobro jutrro

Samo na brzino se javim, ker potem letima z Vidkom na sončka. Spali smo do 7 ure, midva z atijem bi še spala, ker sma šla komaj ob 1h spat, ampak ni šans.

Ati je že odletel na parcelo, danes bo moj avto spoliral, pa se bo lepo svetiluser posted image user posted image user posted image user posted image , midva pa greva za njim po prvem Vidkovem spanju.

Šibam sedaj na sončka, pa še v trgovino boma vmes letela.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
14.3.2009 9:28:43   
hijenca

tudi od naju

Še od naju z Vidkom.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
14.3.2009 9:35:43   
barbaw

Jutro !

Kaj pa Nejkota muči? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fajn bi bilo, če bi si beležila kaj vse je pojedel in potem našla skupno stvar, ki povzroča bruhanje.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
14.3.2009 9:35:54   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
14.3.2009 9:35:56   
barbaw

Evo mene SPET na rr ..user posted image  se ne ukvarjam z otrokom,user posted image  ker se ati user posted image , da lahko mami po težki noči z vami pije kavico! user posted image

Upam, da ste bolje od nas spali, sm obedeli skoraj tri ure spet. ko sta moja dva spala, pa jaz nisem ker skoz lovim položajin se zbujam, ker minič ne paše, tako da nič novega pri nas user posted image

sem zlamana v nulo, in me zdaj lubi prepričuje da mormo hitro ven, na zrak na sončka, -...user posted image
verjetno ma prav da bo bolje.

torej malo še nazaj pogledam ker sem menda neke odgovore dolžna, če ji še najdem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?