Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:13:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: mafi quote]IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* OOO spet nov avtar mmoojjjccaa [/quote vsake toliko časa je trba mal slikco zamenat k neznam nartit tko k majo ene da same slikce skačejo ] mmoojjccaa, a pri vam nič ne merijo obsega glavice na sistematskih? ja je zmeru 45cm pa mi je reku da je mal prevelka glavica 45 cm za punco je čisto povprečje za 9m
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:13:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa men je v posvetovalnici zdravnik reku da je pod mejo z težo in velikostjo pa ga nisem resn jemala zdej pa vidm da je res tako Ma dej no, kolikor pač je je. Tudi jaz sem merila pri 1,5leta 76cm Res da tudi danes nisem med največjimi, mi pa nič ne fali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:14:23
|
|
|
|
Estrella*
|
mmoojjccaa: kake plastične operacije pa tebe čakajo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:19:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa men je v posvetovalnici zdravnik reku da je pod mejo z težo in velikostjo pa ga nisem resn jemala zdej pa vidm da je res tako Ma dej no, kolikor pač je je. Tudi jaz sem merila pri 1,5leta 76cm Res da tudi danes nisem med največjimi, mi pa nič ne fali Kul bejba si . Jst tud nism kej preveč velika, sicer je pa delo pri tleh, je lažje si podložit da si višje (razen, če nimaš vrtoglavice ) kot pa sklont
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:20:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa men je v posvetovalnici zdravnik reku da je pod mejo z težo in velikostjo pa ga nisem resn jemala zdej pa vidm da je res tako Ma dej no, kolikor pač je je. Tudi jaz sem merila pri 1,5leta 76cm Res da tudi danes nisem med največjimi, mi pa nič ne fali Kul bejba si . Jst tud nism kej preveč velika, sicer je pa delo pri tleh, je lažje si podložit da si višje (razen, če nimaš vrtoglavice ) kot pa sklont Ja res je delo pri tleh Kolk si pa ti visoka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:29:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa men je v posvetovalnici zdravnik reku da je pod mejo z težo in velikostjo pa ga nisem resn jemala zdej pa vidm da je res tako Ma dej no, kolikor pač je je. Tudi jaz sem merila pri 1,5leta 76cm Res da tudi danes nisem med največjimi, mi pa nič ne fali Kul bejba si . Jst tud nism kej preveč velika, sicer je pa delo pri tleh, je lažje si podložit da si višje (razen, če nimaš vrtoglavice ) kot pa sklont Ja res je delo pri tleh Kolk si pa ti visoka? Ej kokr me ker zmer ( enkrat 165cm, 166cm, 167cm). Na zadnje sm bla 167cm.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:29:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Samo na hitro, za nazaj nisem brala. suzy85 in Estrella*, hvala za super družbo in čvek Estrella*, moja mala pika je bila vsa navdušena, ker je imela kompanjona Aja, moram vam povedat, da si je Gregi našel punco: Evo je tako lepo z obema rokama prijel za glavico, godel in jo lupčkal na čelo jana81, žal mi je, da je Nejc zbolel in nisi mogla priti Naj se mali revček hitro pozdravi A samo tri ste bile , škoda, pa nas bo drugič več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:30:08
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mmoojjccaa: kake plastične operacije pa tebe čakajo??? [/quoteotstraniteu kože rokah nogah in trebuhu ]
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:31:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jeeeejj mi mamo pa 7. zobek aleluja, jek ončno vn pokukal..sam zjutraj še ni nč kazalo da bo pokukal. Vid je že šel mižule. Je biu tko siten, da je groza ga blo poslušat, tečko moj. Kje pa ste vse? Verjetn uživate v sobotnem večeru. A bo kera gledala podelitev Viktorjev? Jst mogoče bom, sam voditelja sta pa tko GLUPA do 500. za zobek, mi smo pa obstali na šestem, me je kr strah naslednjih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:31:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo mi je Anitka poslala na melj lepo razglednico iz Egipta. Anitka upam, da ne zameriš k sm jo sm prpopala, če je pa tko lepa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:31:47
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mmoojjccaa: kake plastične operacije pa tebe čakajo??? [/quoteotstraniteu kože rokah nogah in trebuhu ]
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:31:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Samo na hitro, za nazaj nisem brala. suzy85 in Estrella*, hvala za super družbo in čvek Estrella*, moja mala pika je bila vsa navdušena, ker je imela kompanjona Aja, moram vam povedat, da si je Gregi našel punco: Evo je tako lepo z obema rokama prijel za glavico, godel in jo lupčkal na čelo jana81, žal mi je, da je Nejc zbolel in nisi mogla priti Naj se mali revček hitro pozdravi A samo tri ste bile , škoda, pa nas bo drugič več. V to pa kar dvomim, saj je vedno več odpovedi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:33:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo mi je Anitka poslala na melj lepo razglednico iz Egipta. Anitka upam, da ne zameriš k sm jo sm prpopala, če je pa tko lepa. Kak lepo, uživancija na višku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:33:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo mi je Anitka poslala na melj lepo razglednico iz Egipta. Anitka upam, da ne zameriš k sm jo sm prpopala, če je pa tko lepa. Kako luškana družinica. Otroke pa arabci naravnost obožujejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:34:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jeeeejj mi mamo pa 7. zobek aleluja, jek ončno vn pokukal..sam zjutraj še ni nč kazalo da bo pokukal. Vid je že šel mižule. Je biu tko siten, da je groza ga blo poslušat, tečko moj. Kje pa ste vse? Verjetn uživate v sobotnem večeru. A bo kera gledala podelitev Viktorjev? Jst mogoče bom, sam voditelja sta pa tko GLUPA do 500. za zobek, mi smo pa obstali na šestem, me je kr strah naslednjih Eh, sej bo...enkrat jih bojo meli vsi ..upaj, da bo čim manj bolečin.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:35:01
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Samo na hitro, za nazaj nisem brala. suzy85 in Estrella*, hvala za super družbo in čvek Estrella*, moja mala pika je bila vsa navdušena, ker je imela kompanjona Aja, moram vam povedat, da si je Gregi našel punco: Evo je tako lepo z obema rokama prijel za glavico, godel in jo lupčkal na čelo jana81, žal mi je, da je Nejc zbolel in nisi mogla priti Naj se mali revček hitro pozdravi A samo tri ste bile , škoda, pa nas bo drugič več. V to pa kar dvomim, saj je vedno več odpovedi Pa jaz bi ziher danes prišla, če si moja preljuba mami ne bi zadnji hip zmislila za praznovanje, pa magari za pol urce, ker sma tako imela še namen njegove obiskat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:36:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jeeeejj mi mamo pa 7. zobek aleluja, jek ončno vn pokukal..sam zjutraj še ni nč kazalo da bo pokukal. Vid je že šel mižule. Je biu tko siten, da je groza ga blo poslušat, tečko moj. Kje pa ste vse? Verjetn uživate v sobotnem večeru. A bo kera gledala podelitev Viktorjev? Jst mogoče bom, sam voditelja sta pa tko GLUPA do 500. za zobek, mi smo pa obstali na šestem, me je kr strah naslednjih Eh, sej bo...enkrat jih bojo meli vsi ..upaj, da bo čim manj bolečin. Ja upam res, vendar po zadnjih štirih zgornjih sodeč nas čaka še huda bitka, ohjoj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:39:41
|
|
|
|
nia5
|
Punce jaz grem, lepo in mirno nočko, papa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:43:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Punce jaz grem, lepo in mirno nočko, papa Nočko, pa lepo spite, pa en objemček in poljubček Nii.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:50:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Samo na hitro, za nazaj nisem brala. suzy85 in Estrella*, hvala za super družbo in čvek Estrella*, moja mala pika je bila vsa navdušena, ker je imela kompanjona Aja, moram vam povedat, da si je Gregi našel punco: Evo je tako lepo z obema rokama prijel za glavico, godel in jo lupčkal na čelo jana81, žal mi je, da je Nejc zbolel in nisi mogla priti Naj se mali revček hitro pozdravi Ja res je Gregi zagret za Evo in ji je pritisnil orng francoza na čelo Drugače pa hvala tudi tebi in Suzy za popestritev dneva evo, pa je dobla eva prvega cmoka! tudi vama hvala za družbo, še posebej, ker sta imeli dolgo pot! je precej hitro minilo! sma s špelino hodile kot mačka okrog vrele kaše preden sva ugotovile, da sma ta prave! je problem, če ni prava barva las!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:51:47
|
|
|
|
jana81
|
mi imamo še vedno bolnišnico..Nejc je pravkar spil flašo in zaspal, ampak se mu spet kolca in mu dviguje, zdej pa ne vem al je ta hippov mlek za en drek (iz BC), al ga kak viroza hvata..vročina še tud vztraja, tak da ne vem kaj me čaka ponoči. estrella, špelina@ in suzy85 super da ste čvekale, men je blo ful hudo, ker nisem mogla, pa tak sem komaj čakala. Grem zdej pod tuš, pa mal dremat na kavč, ker sem hin.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:57:50
|
|
|
|
Estrella*
|
Srčekgirll; ti imaš pa nekaj preveč v tickerjih, ker se ti je Videk skril
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 20:59:59
|
|
|
|
tally
|
ku ku. jaz vam bom zaželela samo lahko noč in grem spat ker je moje počutje grozno imam občutek da mi bo glavo razneslo . joj upam, da mi bo Emilija ponoči spala, sama sem ker je moj spet nočna . nič lahko nočko pa se tipkamo jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 14.3.2009 21:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo mi je Anitka poslala na melj lepo razglednico iz Egipta. Anitka upam, da ne zameriš k sm jo sm prpopala, če je pa tko lepa.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?