Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:45:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Heeejj, jaz sem od zobarja, me sploh ni nič bolelo , v sredo sem spet naročena, saj me ni bilo par let pri zobarju , zdaj pa ima nekaj dela. Grem malo prebrat za dobro prestan obisk pri zobarju Jaz se tudi moram spravit. Upam, da bom par mescov čakala, da se psihično pripravim Jaz sem hodila pred tremi leti vsake 14 dni zaradi aparata,sedaj pa HB samo enkrat letno še na kontrolo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:49:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, Moram se mal javiti pa ceprav komaj diham. Vsi smo bolani.Prehlajeni al imamo virozo al ne vem kaj... Ze 4 dni sem cist hin. In jutri dobim obiske, ki se jih tako veselim... Anitka: Vreme se je zrihtalo. Danes je 33 stopinj... za naprej pa od torka spet samo do 25 cez dan. Zelim vam lep dopust, pa lahko mi sms posljes z stevilko hotela in sobe te mal poklicem...tle ne bo drago Pa tud ce karkoli rabis se javi. Estrella: hvala. Samo se to vam povem da je dan kuhinj na tem forumu in vse te lepe fotke deloval tako da sem vsaj novi stedilnik dobila...Je res lep. Poslikam ko bom pri sebi, ker trenutno res komi zivim.. Pazite nase in na hrosce... pa mal soncka in toplega zraka vam posiljam, bacile bom pa kar obdrzala. za vaše zdravje in za štedilnik!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:49:13
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mene pa vreme malo zeza. Ko je Vid še spal, je bilo zelo sončno, ko sem ga uspela nafutrat, pa oblečt, pridema ven in ni duha ne sluha od sonca. Sma bila vseeno eno uro zunaj, veter je pihal kot nor. In pridema noter, slečem Vidu bundico in zunaj zopet sonce. Mislim, da me je... pa to kar na suho.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:49:28
|
|
|
|
hijenca
|
Srčekgirll zelo lepe fotografije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:52:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Heeejj, jaz sem od zobarja, me sploh ni nič bolelo , v sredo sem spet naročena, saj me ni bilo par let pri zobarju , zdaj pa ima nekaj dela. Grem malo prebrat za dobro prestan obisk pri zobarju Jaz se tudi moram spravit. Upam, da bom par mescov čakala, da se psihično pripravim Jaz sem hodila pred tremi leti vsake 14 dni zaradi aparata,sedaj pa HB samo enkrat letno še na kontrolo Pa ja, tako je prav, saj mi je rekel "zdaj pa redno hodit" Saj jaz sem tudi ful odlašala, ker me je grozno strah, pa če redno hodiš na kontrolo sploh ni panike, samo ljudje smo taki da kr odlašamo in odlašamo... No vsaj jaz Tilči a še prodajaš vozek ali je že prodan, jaz bi rabila vozek in sem po slikici videla da ni ultra velik, super zgleda; cena pa je 30 EUR če se ne motim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:52:30
|
|
|
|
suzy85
|
šibam počasi! moram po evo, pa na tehničnega prepis nardit! lepo popoldne vam želim!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:53:37
|
|
|
|
suzy85
|
aja! nia5 imaš ZS!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:53:45
|
|
|
|
nia5
|
**** da se hitro pozdravite in za nakup štedilnika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:54:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@.. Se podpišem. Tud mi2 z Vidkom se pridružujeva čestitki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:54:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll prisoten IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* srčekgirll: hit povej ali se mora Alja zrihtat v nulo danes? Bo vidla danes slavljenca? JAAAAAAAAAAA Izbrala si je rozo majčko in kavbojsko kiklco Opa, opa, Alja bo danes osvajala fante. Alja, pa da ne boš bogega Vida preveč napadla Ma sta se super razumela. Da ne bo iz tega še kakšna ljubezen nastala Hm..kera že? Jih je blo tolk do zdej da ima jih polno na izbiro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:54:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Srčekgirll zelo lepe fotografije Aha, pol ste že vidle slikce. Super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:55:35
|
|
|
|
tilči
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:56:44
|
|
|
|
nia5
|
Suzy85 jutri grem iskat in ti pošljem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:57:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči To pa sem že nekje zasledila, ko bi le bilo tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:58:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Heeejj, jaz sem od zobarja, me sploh ni nič bolelo , v sredo sem spet naročena, saj me ni bilo par let pri zobarju , zdaj pa ima nekaj dela. Grem malo prebrat za dobro prestan obisk pri zobarju Jaz se tudi moram spravit. Upam, da bom par mescov čakala, da se psihično pripravim Jaz sem hodila pred tremi leti vsake 14 dni zaradi aparata,sedaj pa HB samo enkrat letno še na kontrolo Pa ja, tako je prav, saj mi je rekel "zdaj pa redno hodit" Saj jaz sem tudi ful odlašala, ker me je grozno strah, pa če redno hodiš na kontrolo sploh ni panike, samo ljudje smo taki da kr odlašamo in odlašamo... No vsaj jaz Jaz sem dolgo odlašala,potem sem pa morala porihtati zobe.Je šlo veliko evrov,a se je splačalo Tilči a še prodajaš vozek ali je že prodan, jaz bi rabila vozek in sem po slikici videla da ni ultra velik, super zgleda; cena pa je 30 EUR če se ne motim Še prodajam,ja za 30 eur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 14:00:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Meni se bo zmešalo , pa nimam sreče z dohtarji ... zdaj so pa slike prišle pa ne morem prej na vrsto kot v četrtek Ma to je pa res dolg za čakat,zakaj pa tolk časa traja? ker majo gužvo popenla bom , zdaj sem itak znorela po telefonu, ker sem mela vsega dovolj , pa dva delata kao še enanodomestna, in me mečejo malo k enemu malo k drugemu...in najhitreje k oni dohtarci v sredo in pol vprašam, kdajahko k temu mojmu ja k njemu pa v četrtek ma, če bi le lahko do slik prišla pa da jih grem komu drugemu pokazat
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 14:00:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Eva prva čvekica is back , je bila miška zmatrana, tako da je zaspala takoj ko sve domov prišle Za slikce pa mislim, da sta SG in Naty zadolžene Tako na čveku je bilo superca, zdaj bo pa treba mal stanovanje spucat za čvek. a dobiš obisk da boš pucala...hec, lepo počisti, pa pridi še k meni sodelavka že najavla nov obisk?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 14:01:17
|
|
|
|
tilči
|
Tilna pa danes očitno zobek matra,ker mi noče ust odpreti,da bi pogledala, pa še crklja se pri meni,kar ni njegova navada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 14:01:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
Lepe slikice s čveka! pa same lepe mamice in otročki... sem vam poštebo favš za ta druženja, ful lepo je videt tole!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 14:12:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
evo tretja čveka se javlja na raport na čveku je bilo super. Srčekgirl, lepo da sem tudi vaju z Vidom spoznala Vse mamice in hroščki sta pa itek super!!!!!! Moja Mančita je bila tako utrujena, da je takoj ko sva se mimo MOL-a peljale zaspala v avtu, sedaj pa spi na dvorišču v avtu, midva jo pa čez okno dol čikirava kdaj se bo zbudila. upam, da nama uspe prej kosilo pojest, da gremo kar direktiva v Kranj. a sem optimist a?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 14:12:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči jz bi rabla en tak gumb na Manci za spanje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 14:14:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Lepe slikice s čveka! pa same lepe mamice in otročki... sem vam poštebo favš za ta druženja, ful lepo je videt tole! Kje pa jih lahko pogledam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 14:16:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Heeejj, jaz sem od zobarja, me sploh ni nič bolelo , v sredo sem spet naročena, saj me ni bilo par let pri zobarju , zdaj pa ima nekaj dela. Grem malo prebrat za dobro prestan obisk pri zobarju Jaz se tudi moram spravit. Upam, da bom par mescov čakala, da se psihično pripravim Jaz sem hodila pred tremi leti vsake 14 dni zaradi aparata,sedaj pa HB samo enkrat letno še na kontrolo Pa ja, tako je prav, saj mi je rekel "zdaj pa redno hodit" Saj jaz sem tudi ful odlašala, ker me je grozno strah, pa če redno hodiš na kontrolo sploh ni panike, samo ljudje smo taki da kr odlašamo in odlašamo... No vsaj jaz Jaz sem dolgo odlašala,potem sem pa morala porihtati zobe.Je šlo veliko evrov,a se je splačalo Tilči a še prodajaš vozek ali je že prodan, jaz bi rabila vozek in sem po slikici videla da ni ultra velik, super zgleda; cena pa je 30 EUR če se ne motim Še prodajam,ja za 30 eur Jaz bi ga kupila, od kod si ti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 14:18:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Lepe slikice s čveka! pa same lepe mamice in otročki... sem vam poštebo favš za ta druženja, ful lepo je videt tole! Kje pa jih lahko pogledam Pri srčekgirll v albumu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 14:19:24
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Lepe slikice s čveka! pa same lepe mamice in otročki... sem vam poštebo favš za ta druženja, ful lepo je videt tole! Kje pa jih lahko pogledam V albumu od Srčekgirl
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?