|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
6.3.2009 13:45:41   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Heeejj, jaz sem od zobarja, me sploh ni nič bolelo user posted image , v sredo sem spet naročena, saj me ni bilo par let pri zobarju user posted image , zdaj pa ima nekaj dela. Grem malo prebrat user posted image

user posted image user posted image user posted image za dobro prestan obisk pri zobarju

Jaz se tudi moram spravit. Upam, da bom par mescov čakala, da se psihično pripravimuser posted image user posted image

Jaz sem hodila pred tremi leti vsake 14 dni zaradi aparata,sedaj pa HB samo enkrat letno še na kontrolo

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.3.2009 13:49:04   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dober dan,

Moram se mal javiti pa ceprav komaj diham. Vsi smo bolani.Prehlajeni al imamo virozo al ne vem kaj... Ze 4 dni sem cist hin.user posted image user posted image user posted image user posted image

In jutri dobim obiske, ki se jih tako veselim...

Anitka: Vreme se je zrihtalo. Danes je 33 stopinj... za naprej pa od torka spet samo do 25 cez dan. Zelim vam lep dopust, pa lahko mi sms posljes z stevilko hotela in sobe te mal poklicem...tle ne bo drago user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tud ce karkoli rabis se javi.

Estrella: hvala.user posted image

Samo se to vam povem da je dan kuhinj na tem forumu in vse te lepe fotke deloval tako da sem vsaj novi stedilnik dobila...Je res lep. Poslikam ko bom pri sebi, ker trenutno res komi zivim..

Pazite nase in na hrosce... pa mal soncka in toplega zraka vam posiljam, bacile bom pa kar obdrzala.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaše zdravje in user posted image user posted image user posted image  za štedilnik!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.3.2009 13:49:13   
suzy85

Mene pa vreme malo zeza. Ko je Vid še spal, je bilo zelo sončno, ko sem ga uspela nafutrat, pa oblečt, pridema ven in ni duha ne sluha od sonca. Sma bila vseeno eno uro zunaj, veter je pihal kot nor. In pridema noter, slečem Vidu bundico in zunaj zopet sonce. Mislim, da me je... pa to kar na suho. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 228
6.3.2009 13:49:28   
hijenca
Srčekgirll zelo lepe fotografijeuser posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 229
6.3.2009 13:52:02   
nia5

Heeejj, jaz sem od zobarja, me sploh ni nič bolelo user posted image , v sredo sem spet naročena, saj me ni bilo par let pri zobarju user posted image , zdaj pa ima nekaj dela. Grem malo prebrat user posted image

user posted image user posted image user posted image za dobro prestan obisk pri zobarju

Jaz se tudi moram spravit. Upam, da bom par mescov čakala, da se psihično pripravimuser posted image user posted image

Jaz sem hodila pred tremi leti vsake 14 dni zaradi aparata,sedaj pa HB samo enkrat letno še na kontrolo

Pa ja, tako je prav, saj mi je rekel "zdaj pa redno hodit" user posted image
Saj jaz sem tudi ful odlašala, ker me je grozno strah, pa če redno hodiš na kontrolo sploh ni panike, samo ljudje smo taki da kr odlašamo in odlašamo... No vsaj jaz user posted image

Tilči a še prodajaš vozek ali je že prodan, jaz bi rabila vozek in sem po slikici videla da ni ultra velik, super zgleda; cena pa je 30 EUR če se ne motim user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 230
6.3.2009 13:52:30   
suzy85
šibam počasi!
moram po evo, pa na tehničnega prepis nardit! lepo popoldne vam želim!
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 231
6.3.2009 13:53:37   
suzy85
aja! nia5 imaš ZS!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 232
6.3.2009 13:53:45   
nia5
**** user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravite in user posted image za nakup štedilnika

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 233
6.3.2009 13:54:10   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Špelin@..

user posted image

Se podpišem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud mi2 z Vidkom se pridružujeva čestitki.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 234
6.3.2009 13:54:12   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

prisoten
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

srčekgirll: hit povej ali se mora Alja zrihtat v nulo danes? Bo vidla danes slavljenca?

JAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Izbrala si je rozo majčko in kavbojsko kiklcouser posted image user posted image user posted image

Opa, opa, Alja bo danes osvajala fante. Alja, pa da ne boš bogega Vida preveč napadlauser posted image user posted image user posted image

Ma sta se super razumela.user posted image

Da ne bo iz tega še kakšna ljubezen nastalauser posted image user posted image

Hm..kera že? Jih je blo tolk do zdej da ima jih polno na izbirouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 235
6.3.2009 13:54:49   
Srčekgirll

Srčekgirll zelo lepe fotografijeuser posted image user posted image user posted image

Aha, pol ste že vidle slikce. Superuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 236
6.3.2009 13:55:35   
tilči
user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 237
6.3.2009 13:56:44   
nia5
Suzy85 jutri grem iskat in ti pošljem user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 238
6.3.2009 13:57:52   
nia5

user posted image

To pa sem že nekje zasledila, ko bi le bilo tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 239
6.3.2009 13:58:45   
tilči

Saj jaz sem tudi ful odlašala, ker me je grozno strah, pa če redno hodiš na kontrolo sploh ni panike, samo ljudje smo taki da kr odlašamo in odlašamo... No vsaj jaz user posted image
Jaz sem dolgo odlašala,potem sem pa morala porihtati zobe.Je šlo veliko evrov,a se je splačalo
Tilči a še prodajaš vozek ali je že prodan, jaz bi rabila vozek in sem po slikici videla da ni ultra velik, super zgleda; cena pa je 30 EUR če se ne motim user posted image
Še prodajam,ja za 30 eur

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 240
6.3.2009 14:00:40   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Meni se bo zmešalo user posted image  , pa nimam sreče z dohtarji ... zdaj so pa slike prišle pa ne morem prej na vrsto kot
v četrtek user posted image

Ma to je pa res dolg za čakat,zakaj pa tolk časa traja?

ker majo gužvo user posted image  popenla bom user posted image  , zdaj sem itak znorela po telefonu, ker sem mela vsega dovolj user posted image  , pa dva delata kao še enanodomestna, in me mečejo malo k enemu malo k drugemu...in najhitreje k oni dohtarci v sredo in pol vprašam, kdajahko k temu mojmu ja k njemu pa v četrtek user posted image  
ma, če bi le lahko do slik prišla pa da jih grem komu drugemu pokazat

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 241
6.3.2009 14:00:45   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Eva prva čvekica is backuser posted image , je bila miška zmatrana, tako da je zaspala takoj ko sve domov prišleuser posted image user posted image

Za slikce pa mislim, da sta SG in Naty zadolženeuser posted image

Tako na čveku je bilo superca, zdaj bo pa treba mal stanovanje spucatuser posted image

user posted image  za čvek.

a dobiš obisk user posted image  da boš pucala...hec, lepo počisti, pa pridi še k meni user posted image  sodelavka že najavla nov obisk?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
6.3.2009 14:01:17   
tilči
Tilna pa danes očitno zobek matra,ker mi noče ust odpreti,da bi pogledala, pa še crklja se pri meni,kar ni njegova navada

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 243
6.3.2009 14:01:45   
Čmrlika
Lepe slikice s čveka! pa same lepe mamice in otročki... user posted image user posted image user posted image
sem vam poštebo favš za ta druženja, ful lepo je videt tole! user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 244
6.3.2009 14:12:10   
Soncnica Sandra ***
evo tretja čveka se javlja na raport user posted image

na čveku je bilo super. Srčekgirl, lepo da sem tudi vaju z Vidom spoznala user posted image user posted image user posted image
Vse mamice in hroščki sta pa itek super!!!!!!

Moja Mančita je bila tako utrujena, da je takoj ko sva se mimo MOL-a peljale zaspala v avtu, sedaj pa spi na dvorišču v avtu, midva jo pa čez okno dol čikirava kdaj se bo zbudila.
upam, da nama uspe prej kosilo pojest, da gremo kar direktiva v Kranj.
a sem optimist a? user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 245
6.3.2009 14:12:37   
Soncnica Sandra ***

user posted image

jz bi rabla en tak gumb na Manci za spanje user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 246
6.3.2009 14:14:51   
nia5

Lepe slikice s čveka! pa same lepe mamice in otročki... user posted image user posted image user posted image
sem vam poštebo favš za ta druženja, ful lepo je videt tole! user posted image user posted image

Kje pa jih lahko pogledam user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.3.2009 14:16:20   
nia5

Jaz sem dolgo odlašala,potem sem pa morala porihtati zobe.Je šlo veliko evrov,a se je splačalo
Še prodajam,ja za 30 eur

Jaz bi ga kupila, od kod si ti?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 248
6.3.2009 14:18:59   
hijenca

Pri srčekgirll v albumu.user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 249
6.3.2009 14:19:24   
tilči

V albumu od Srčekgirl

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?