Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:10:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Eva prva čvekica is back , je bila miška zmatrana, tako da je zaspala takoj ko sve domov prišle Za slikce pa mislim, da sta SG in Naty zadolžene Tako na čveku je bilo superca, zdaj bo pa treba mal stanovanje spucat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:10:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za valentinovo sem dobila od Jake tole Tole je pa za dan žena Kako lepo,a to vsako leto naredijo za praznike? Vsako leto nekaj naredijo. Letos je druga vzgojiteljica in jih ful vzpodbuja pri ustvarjanju. Mi je kar malo žal, da je jeseni Jaka ne bo več imel, bo jo pa imela zato Maja naslednje leto in to potem kar 2. Zelo lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:11:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala Suzy85 Danes grem v fitness uaauuu! a kr sama?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:12:42
|
|
|
|
barbaw
|
Znanstveniki so ugotovili, da pivo postopno pretvarja moške v ženske. > Da bi to dokazali, je 10000 prostovoljcev v eni uri spilo 8 kriglnov piva. > Pri 100% testnega vzorca so ugotovili naslednje: > > 1. povečana telesna teža > 2. dosti so govorili in to brez smisla > 3. postali so preveč čustveni > 4. niso mogli voziti > 5. niso mogli razumno razmišljati > 6. kregali so se brez vsakega vzroka > 7. pri uriniranju so morali sedeti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan, Moram se mal javiti pa ceprav komaj diham. Vsi smo bolani.Prehlajeni al imamo virozo al ne vem kaj... Ze 4 dni sem cist hin. In jutri dobim obiske, ki se jih tako veselim... Anitka: Vreme se je zrihtalo. Danes je 33 stopinj... za naprej pa od torka spet samo do 25 cez dan. Zelim vam lep dopust, pa lahko mi sms posljes z stevilko hotela in sobe te mal poklicem...tle ne bo drago Pa tud ce karkoli rabis se javi. Estrella: hvala. Samo se to vam povem da je dan kuhinj na tem forumu in vse te lepe fotke deloval tako da sem vsaj novi stedilnik dobila...Je res lep. Poslikam ko bom pri sebi, ker trenutno res komi zivim.. Pazite nase in na hrosce... pa mal soncka in toplega zraka vam posiljam, bacile bom pa kar obdrzala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:15:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helo, helo! Evo, še jst se javljam, sva z Vidkom pršla iz čveka. Bilo je SUPER, punce in vaši ste enkratne/i. Ja slike bom pa dala v album in si boste tam lohk pogledale. Vid se vam zahvaljuje za čestitke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:15:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll prisoten IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* srčekgirll: hit povej ali se mora Alja zrihtat v nulo danes? Bo vidla danes slavljenca? JAAAAAAAAAAA Izbrala si je rozo majčko in kavbojsko kiklco Opa, opa, Alja bo danes osvajala fante. Alja, pa da ne boš bogega Vida preveč napadla Ma sta se super razumela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:15:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll prisoten IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* srčekgirll: hit povej ali se mora Alja zrihtat v nulo danes? Bo vidla danes slavljenca? JAAAAAAAAAAA Izbrala si je rozo majčko in kavbojsko kiklco Opa, opa, Alja bo danes osvajala fante. Alja, pa da ne boš bogega Vida preveč napadla Glede na to, da bodo punce v večini, se morata Vid in Žan paziti Ja, je Žan šel spat in je Vid osvajal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:15:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za valentinovo sem dobila od Jake tole Tole je pa za dan žena Kako lepo,a to vsako leto naredijo za praznike? Vsako leto nekaj naredijo. Letos je druga vzgojiteljica in jih ful vzpodbuja pri ustvarjanju. Mi je kar malo žal, da je jeseni Jaka ne bo več imel, bo jo pa imela zato Maja naslednje leto in to potem kar 2. Zelo lepo Ful lepo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:15:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa? Naša enostavno noče,šele ta teden je začela dajat bravo,prejšnji teden pa na veliko brblat po svoje. Včer je pa začela mama pa kr noče nehat,skoz v en to govori,pa je moj Joc že začel šuhtat za ata Katy parkrat sem mu pokazala in zdaj kar naprej maha. Gal pa sploh noče reči mama, ampak cel čas govori ata, pa dedi, didi in teta o mami ne duha, ne sluha Mi je ena starejša gospa rekla, da če otrok reče prvo mama, pomeni, da bo drug otrok punčka, če pa reče ata, pa bo drug otrok sin in jeeeee še enega sina bomo imeli, nekoč ej kolker je men znano, vsaj tuki smo se menle o tem, je glih obratno, če reče prvo mama, bo drugi fant, drgač pa punca Pri nas je nejc najprej rekle ata in imamo Tilna.In dam glavo stran,da bi bil tretji spet fant
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:16:55
|
|
|
|
nia5
|
Heeejj, jaz sem od zobarja, me sploh ni nič bolelo , v sredo sem spet naročena, saj me ni bilo par let pri zobarju , zdaj pa ima nekaj dela. Grem malo prebrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:19:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, Moram se mal javiti pa ceprav komaj diham. Vsi smo bolani.Prehlajeni al imamo virozo al ne vem kaj... Ze 4 dni sem cist hin. In jutri dobim obiske, ki se jih tako veselim... Anitka: Vreme se je zrihtalo. Danes je 33 stopinj... za naprej pa od torka spet samo do 25 cez dan. Zelim vam lep dopust, pa lahko mi sms posljes z stevilko hotela in sobe te mal poklicem...tle ne bo drago Pa tud ce karkoli rabis se javi. Estrella: hvala. Samo se to vam povem da je dan kuhinj na tem forumu in vse te lepe fotke deloval tako da sem vsaj novi stedilnik dobila...Je res lep. Poslikam ko bom pri sebi, ker trenutno res komi zivim.. Pazite nase in na hrosce... pa mal soncka in toplega zraka vam posiljam, bacile bom pa kar obdrzala. Pa javi se kaj ko boš lahko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:19:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana imaš v petek 13.3. kake plane? načeloma ne, proti večeru grem na RD.. boš prišla na obisk ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:20:43
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala Suzy85 Danes grem v fitness Pridna,si boš omislila kakega trenerja Ja , na začetku bo res z mano, da mi vse pokaže, kasnejše obiske pa bom sama. Nia5 za zobarja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:21:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, Moram se mal javiti pa ceprav komaj diham. Vsi smo bolani.Prehlajeni al imamo virozo al ne vem kaj... Ze 4 dni sem cist hin. In jutri dobim obiske, ki se jih tako veselim... Anitka: Vreme se je zrihtalo. Danes je 33 stopinj... za naprej pa od torka spet samo do 25 cez dan. Zelim vam lep dopust, pa lahko mi sms posljes z stevilko hotela in sobe te mal poklicem...tle ne bo drago Pa tud ce karkoli rabis se javi. Jaz bi bila zadovoljna s 25°c,ne pa tale trapast vreme pri nas.No,danes je vsaj sonce Estrella: hvala. Samo se to vam povem da je dan kuhinj na tem forumu in vse te lepe fotke deloval tako da sem vsaj novi stedilnik dobila...Je res lep. Poslikam ko bom pri sebi, ker trenutno res komi zivim.. za nov štedilnik Pazite nase in na hrosce... pa mal soncka in toplega zraka vam posiljam, bacile bom pa kar obdrzala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:22:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro čvekice, upam da danes ne bo butastih vsiljivcev, mater so dosadni . Mi smo spali veliko bolje kot prejšnja dva dni Jaz pa imam zobarja ob 11-ih, joj zdaj bi pa jaz plenico rabila, kak me je strah Grem hitro prebrat, če migrata, aja pa SS za odprtje novega dela zadnjič si mi omenjala timijanovo kopel od Penatena - se jo da dobit pri nas al samo v avstriji? sem včeraj iskala, pa nisem našla. Ne vem če jo imajo v Mulerju, v Bipi v Avstriji je ziher. Ti jo lahko grem iskat če hočeš, če je v Mulerju ni, pa ti jo po pošti pošljem, je pa res ena super zadeva. Če boš šla še slučajno gledat: Penaten (Erkaltungs bad), če ne pa mi na zs pošlji naslov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:22:37
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Heeejj, jaz sem od zobarja, me sploh ni nič bolelo , v sredo sem spet naročena, saj me ni bilo par let pri zobarju , zdaj pa ima nekaj dela. Grem malo prebrat za dobro prestan obisk pri zobarju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:26:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za valentinovo sem dobila od Jake tole Tole je pa za dan žena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:41:31
|
|
|
|
hijenca
|
Mene pa vreme malo zeza. Ko je Vid še spal, je bilo zelo sončno, ko sem ga uspela nafutrat, pa oblečt, pridema ven in ni duha ne sluha od sonca. Sma bila vseeno eno uro zunaj, veter je pihal kot nor. In pridema noter, slečem Vidu bundico in zunaj zopet sonce. Mislim, da me je... pa to kar na suho.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:42:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll prisoten IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* srčekgirll: hit povej ali se mora Alja zrihtat v nulo danes? Bo vidla danes slavljenca? JAAAAAAAAAAA Izbrala si je rozo majčko in kavbojsko kiklco Opa, opa, Alja bo danes osvajala fante. Alja, pa da ne boš bogega Vida preveč napadla Ma sta se super razumela. Da ne bo iz tega še kakšna ljubezen nastala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:43:14
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Heeejj, jaz sem od zobarja, me sploh ni nič bolelo , v sredo sem spet naročena, saj me ni bilo par let pri zobarju , zdaj pa ima nekaj dela. Grem malo prebrat za dobro prestan obisk pri zobarju Jaz se tudi moram spravit. Upam, da bom par mescov čakala, da se psihično pripravim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:43:33
|
|
|
|
tilči
|
Srčekgirl..luštne slikice majskih hroščkov in njihovih mamic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:44:14
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Znanstveniki so ugotovili, da pivo postopno pretvarja moške v ženske. > Da bi to dokazali, je 10000 prostovoljcev v eni uri spilo 8 kriglnov piva. > Pri 100% testnega vzorca so ugotovili naslednje: > > 1. povečana telesna teža > 2. dosti so govorili in to brez smisla > 3. postali so preveč čustveni > 4. niso mogli voziti > 5. niso mogli razumno razmišljati > 6. kregali so se brez vsakega vzroka > 7. pri uriniranju so morali sedeti Ja hvala za takšne rože
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:45:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@.. Se podpišem. Tudi jaz
|
Katero ime vam je lepše?Cvetka (
14%)
Betka (
21%)
ali Blažka? (
65%)
Število vseh glasov: 389Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!