Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:36:40
|
|
|
|
aurora28
|
Čmrlika sprašujem o popustu, za katerega je nekaj omenjala jana, od 6-8.3, sam nevem kje Upam, da ni kaj hujšega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:37:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za valentinovo sem dobila od Jake tole Tole je pa za dan žena Iiiiiiiiiiiiiiiiii, kak lepo! super darilo za super mamico! IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Še dobro,da danes nič posebnega ne kuham,ampak sem samo iz skrinje vzela,saj bi sedajle klela,ker mi je plina zmanjkalo. Tako ga bo pa že popoldne šel iskat Zmanjka takrat, ko bi najmanj smel. Videk pa bo jedel sedaj juhico z rižekom in korenčkom. Za Tilna sem skuhala pire krompir in čežano,toliko plina je še bilo,midva z Nejcem sva imela ješprenj iz skrinje,za atija so pa pečene perutničke,pomfri in solata pa to so že 3je meniji! kot bi bli v gostilni! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ajm bek from čvek IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mate že planirano letos za morje? greste v hotel ali apartma? Mi gremo v apartma na Lošinj tam kot lani? upam, da boste letos imeli boljše počitnice! ISKRENE ČESTITKE ZA OBLETNICO! IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Midva sva uredila z avtom , sicer ne bova dobila avto z paketom modutop, kar je tudi ok, naj bi namreč morala čakati več mesecev, zaradi kriznih razmer v tovarni, so nama pa zato ponudili malo drugačno različico najinega izbora in sva bila tudi zadovoljna. Prihranila sva 1900 € in prihodnji teden (3-7 dni) naj bi že dobila avto, saj je v centralnem skladišču. Moj dragi je tudi vesel, in sem res srečna zanj, ker sprva je bil ful poklapan in razočaran, danes pa mi je rekel, da sva se pravilno odločila. za dobro odločitev! naj vama dobro služi! IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa? Naša enostavno noče,šele ta teden je začela dajat bravo,prejšnji teden pa na veliko brblat po svoje. Včer je pa začela mama pa kr noče nehat,skoz v en to govori,pa je moj Joc že začel šuhtat za ata naša je sama začela mahat, pa smo zraven govorili papa. zdej pa mi rečemo papa, pa ona zraven maha
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 6.3.2009 12:41:52 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:37:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ . Čmrlika, a Taja ga tudi lomi ponoči? Praviš, da se novi avto fajn obnese? ja, nekaj jo daje, ravno sem zgoraj pisala . pa še večja groza sem jaz sama sebi...sma se povrh še z mojim ponoči zahaklala Avto pa se je včeraj obnesel...zankrat bo..drugače je pa ta model preverjen v naši familiji...ga moj ati vozi, pred 3 tedni sta ga kupila sestra in svak in zdaj midva zdaj nas bojo začeli klicat c max familly
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:39:16
|
|
|
|
aurora28
|
Barbaw za Jaka, res lepo od njega. Čmrlika bravo za avto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:43:17
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čmrlika sprašujem o popustu, za katerega je nekaj omenjala jana, od 6-8.3, sam nevem kje Upam, da ni kaj hujšega. barbaw je omenila, da je v quelle 15% popust v tem času
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:48:25
|
|
|
|
aurora28
|
Hvala Suzy85 Danes grem v fitness
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:48:53
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa? Naša enostavno noče,šele ta teden je začela dajat bravo,prejšnji teden pa na veliko brblat po svoje. Včer je pa začela mama pa kr noče nehat,skoz v en to govori,pa je moj Joc že začel šuhtat za ata Katy parkrat sem mu pokazala in zdaj kar naprej maha. Gal pa sploh noče reči mama, ampak cel čas govori ata, pa dedi, didi in teta o mami ne duha, ne sluha Mi je ena starejša gospa rekla, da če otrok reče prvo mama, pomeni, da bo drug otrok punčka, če pa reče ata, pa bo drug otrok sin in jeeeee še enega sina bomo imeli, nekoč Aja a pol bom jst mela še eno babnco,sej se bo mojmu strgal ,no bo pa tretji mamin sinček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:49:00
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa? Naša enostavno noče,šele ta teden je začela dajat bravo,prejšnji teden pa na veliko brblat po svoje. Včer je pa začela mama pa kr noče nehat,skoz v en to govori,pa je moj Joc že začel šuhtat za ata Tilen je pa včeraj ugotovil,da ima tudi mamo, ne samo ata
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:49:06
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Meni se bo zmešalo , pa nimam sreče z dohtarji ... zdaj so pa slike prišle pa ne morem prej na vrsto kot v četrtek Ma to je pa res dolg za čakat,zakaj pa tolk časa traja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:50:53
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala Suzy85 Danes grem v fitness Pridna,si boš omislila kakega trenerja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:54:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk spi, potem pa se napapama in grema ven, ker se je sonček pokazal. Popoldan pa v šoping, ker so električarji žejni . Kaj nimajo pipe na vodovodu? ženske bi še preživele z vodo iz pipe. moški pa večkrat pravijo, da voda še za čevelj ni dobra, kaj šele za v usta! jim je baje lahko slabo! Glede na to, da so pridni in delajo si zaslužijo nekaj za pit. Pa da ne bodo imeli opravljivi jeziki kaj za mlet. Saj niso tako zahtevni, naročili so si ledeni čaj, oranžado in pivo. Saj vem, da imaš pridne delavce, zato sem napisala, da si zaslužijo nekaj za pit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:54:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw jst sem slepa...a mi prosim poveš kje piše da je popust od 6-8.3 ? sem cel katalog pregledala pa nisem našla... hvala ti Po mailu sem dobila obvestilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:54:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@.. Se podpišem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:54:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za valentinovo sem dobila od Jake tole Tole je pa za dan žena Kako lepo,a to vsako leto naredijo za praznike? Vsako leto nekaj naredijo. Letos je druga vzgojiteljica in jih ful vzpodbuja pri ustvarjanju. Mi je kar malo žal, da je jeseni Jaka ne bo več imel, bo jo pa imela zato Maja naslednje leto in to potem kar 2.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:57:23
|
|
|
|
barbaw
|
Jana klik Malo nižje boš videla listek z napisom za popust.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:59:40
|
|
|
|
darmar
|
Imate prav, zmotila sem se pri teži, Zala ima 8460g.
< Sporočilo je popravil darmar -- 6.3.2009 13:00:42 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Eva prva čvekica is back , je bila miška zmatrana, tako da je zaspala takoj ko sve domov prišle Za slikce pa mislim, da sta SG in Naty zadolžene Tako na čveku je bilo superca, zdaj bo pa treba mal stanovanje spucat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:08:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa? Naša enostavno noče,šele ta teden je začela dajat bravo,prejšnji teden pa na veliko brblat po svoje. Včer je pa začela mama pa kr noče nehat,skoz v en to govori,pa je moj Joc že začel šuhtat za ata Katy parkrat sem mu pokazala in zdaj kar naprej maha. Gal pa sploh noče reči mama, ampak cel čas govori ata, pa dedi, didi in teta o mami ne duha, ne sluha Mi je ena starejša gospa rekla, da če otrok reče prvo mama, pomeni, da bo drug otrok punčka, če pa reče ata, pa bo drug otrok sin in jeeeee še enega sina bomo imeli, nekoč ej kolker je men znano, vsaj tuki smo se menle o tem, je glih obratno, če reče prvo mama, bo drugi fant, drgač pa punca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:08:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čmrlika sprašujem o popustu, za katerega je nekaj omenjala jana, od 6-8.3, sam nevem kje Upam, da ni kaj hujšega. aja pri quelle...bom naročila kopalke..mal nazaj poglej smo se menle o tem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:08:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana klik Malo nižje boš videla listek z napisom za popust. zlata si ...hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:08:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw jst sem slepa...a mi prosim poveš kje piše da je popust od 6-8.3 ? sem cel katalog pregledala pa nisem našla... hvala ti Po mailu sem dobila obvestilo. grem prečekirat mail, mogoč so me pa skenslal, ker lani celo leto nisem nič naročila in nisem več vip kupec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@.. Se podpišem. špelin@ vauuu to je pa že konkretna obletnica, čestike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:09:29
|
|
|
|
barbaw
|
Trči zeko šumom i zatekne liju ispod drveta kako mota joint, pa joj kaže: Daj, lijo, nemoj pušit to sranje, ajmo trčat, to ti je ono pravo... Zdrav život, čist zrak - kužiš?! Lija baci sve i krene trčat sa zekom, ali naiđu na vuka koji se baš spremao malo šmrknuti, a oni mu rekoše da baci to sranje i da trči s njima, jer to je ono pravo, jebeš koku. Trče oni tako zajedno kad naiđu na medu, koji se sprema roknut u venu, a oni sad svi na njega: Ajde, medo, baci taj škart, dođi s nama da trčimo malo, znaš da je sport i rekreacija pola zdravlja, jebeš to sranje. Medo ih pogleda pa im reče: Marš svi u ****inu, pa zar baš svaki put kad zeko čvakne ectasy mora trčat cijela šuma?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jana imaš v petek 13.3. kake plane?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 13:10:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa? Naša enostavno noče,šele ta teden je začela dajat bravo,prejšnji teden pa na veliko brblat po svoje. Včer je pa začela mama pa kr noče nehat,skoz v en to govori,pa je moj Joc že začel šuhtat za ata Katy parkrat sem mu pokazala in zdaj kar naprej maha. Gal pa sploh noče reči mama, ampak cel čas govori ata, pa dedi, didi in teta o mami ne duha, ne sluha Mi je ena starejša gospa rekla, da če otrok reče prvo mama, pomeni, da bo drug otrok punčka, če pa reče ata, pa bo drug otrok sin in jeeeee še enega sina bomo imeli, nekoč ej kolker je men znano, vsaj tuki smo se menle o tem, je glih obratno, če reče prvo mama, bo drugi fant, drgač pa punca Ja, to pravijo stare stare .... babice.
|
Katero ime?qloqKatero ime bi vi izbrali za deklico?Aneja (
38%)
Amadeja (
12%)
Alina (
27%)
Adrijana (
4%)
Anita (
10%)
Alya (
9%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!