|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ovulacijski test
25.3.2009 14:28:59   
giotti
Ja, pri idealnih moških (jaz jim rečem supermeni) semenčki preživijo toliko časa (2 do 5 dni), samo nihče ne ve, koliko idealno vojsko imajo naši dragi. Poleg tega ne vemo, kakšna je naša sluznica, ker je tudi od PH naše nožnice odvisno, koliko časa živijo. Nama je uspelo ta mesec, ko sva samo 1x in to tisti večer, ko je popoldne Ovul test pokazal bolj močno testno od kontrolne. Prav čakala sva ta dan namenoma in se "šparala". Prej sva kao na dva dni, ampak se mi zdi, da je bilo že vsega skupaj manj, ko je prišel pravi dan... Tako da vam predlagam, da ne delate vsak mesec enako. Včasih se je mogoče fajn vzdržat do dneva, ko je test pozitiven, če se le da, ker, kot pravim, nikoli ne vemo, koliko je vojske in kakšne kvalitete je user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 51
25.3.2009 14:40:59   
Hana76
IZVIRNO SPOROČILO: sestrca

Mi2 trenutno full user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drugače se pa trudiva že kake tri mesece zanosit, ampak se še ni nič prijelo. verjetno zato ne, ker nisva gledala na plone dneve. Zdaj prvi mesec gledam O. Se nama nič ne mudi, ko bo, pa bo, čeprav si želiva čimprej, ker imam jaz zelo stresno službo, z leti bo pa samo še slabše. Kolko časa se pa ti že trudiš oz., vi2?

Midva 27. krog...user posted image

(odgovor članu sestrca)
Neposredna povezava do sporočila: 52
25.3.2009 15:11:09   
sestrca
Hana76, upam, da ti čimprej rata. Seveda vsem ostalim tudi. Prej, dokler se nisem začela trudit za zanositev, sploh nisem vedela kak božji dar je to, da zanosiš. Res. No, seveda je potem umetnost te male spermijčke, ki zrastejo v nagajivce, vzgojit. Ampak do tja je še dalec.user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 53
26.3.2009 9:40:37   
JanaB
Giotti, tudi midva sva ta mesec user posted image  zvečer na tisti dan, ko je popoldan O test pokazal dve enako močni črtici. Upam, da sva bila uspešna user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 54
26.3.2009 12:31:13   
giotti
A pred tem dnevom pa nista nič? No, če je tako, potem so se ti šanse iz 25 povečale na 50 % To je moje prerokovanje in verjamem, da zagledaš + čez 14 dni user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 55
26.3.2009 13:18:56   
Hana76
Evo potrdim, da bo bolj držalo!user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 56
27.3.2009 12:56:36   
Penelope84
Hello! Danes sem prvič tu gor in vidim, da nisem sama. Ogromno va se sotrpink. Upam, da vam čimprej uspe. Z mojim se trudiva dva meseca, oz. šele ta mesec zares, glede na O. Trenutno sem v postopkuuser posted image  in upam, da čimprej kaj narediva. Se vam še oglasim do takrat pa LEPE IN USPEŠNE user posted image POMLADANSKE IN PLODNE DNEVE VAM ŽELIM!

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 57
2.4.2009 22:24:43   
isabeaux
Živjo vsem skupaj.....

Tudi sama uporabljam ovulacijske teste, ki pa mi dokaj natančno pokažejo O. Vedno je druga črtica močnejša od kontrolne. Se mi pa tudi dogaja, da imam ovulacije zelo boleče, močna bolečina v enem od jajčnikov, potem pa še nekaj ur v podtrebušju topa bolečina.
Tudi zmeraj sem imela cikle na 26 dni in konstantno ovulacijo 12 ali 13 dan cikla.

Ta mesec pa se mi je ful neki zaštrikalo, res da sem imela histeroskopsko operacijo 19. 3. ampak se je vlila M že 20. 3. bila nenormalno močna in ker nisem želela zamudit O., sem takoj prvi dan po m (beri 7 dan cikla) začela s testi...in glej ga zlomka 8 dan mi pokaže test obe črtici enako močni 8ni bila testna bolj močna), prepričana bi bila, da ni ovulacija, če se me ne bi polotila še bolečina v levem jajčniku .......teste še kar delam in so negativni....

Sedaj me pa zanima, če je že katira imela podobno izkušnjo. user posted image

Blazno se trudiva za še eno bebicouser posted image , kot vse  ve moje sotrpinke....

Vsem vam želim čimprejšnji pozitiven test nosečnosti user posted image user posted image  in seveda, da bi bilo vse ok....midva imava namreč tudi že kar nekaj negativnih izkušenj s spontanimi splavi....user posted image  

LP

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 58
3.4.2009 8:27:44   
JanaB
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

A pred tem dnevom pa nista nič? No, če je tako, potem so se ti šanse iz 25 povečale na 50 % To je moje prerokovanje in verjamem, da zagledaš + čez 14 dni user posted image

Joj sem smotana - šele danes sem vidla tvoj odgovor.  Sva enkrat 4 dni pred pozitivnim O testom. Ko bi se vsaj uresničilo tvoje prerokovanje čeprav nimam preveč dobrega občutka glede na izcedke, ki se mi običajno pojavljajo pred M user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 59
4.4.2009 13:30:32   
Anonimen
Menstruacije imam na 29-33 dni. Ovulacija, vsaj prej sem to mislila, da je to bila, je bila vedno 13, 14 ali 15 dan po 1. dnevu menstruacije. Ker me je takrat močno bolelo v trebuhu, jajčnikih. Ta mesec sem probala ovul teste in kot prej, me je spet bolelo 13 dan, kar naj bi bila O. Test sm nardila 2 dni pred tem, ni bilo nobene črtice. Točno na O nisem imela priložnosti naresti testa. 2 dni po tej možni O sem spet naredila test in je bila druga črtica obarvana svetleje kot kontrolna. Je potem sploh možno, da je že bila ovulacija ali da tiste bolečine sploh niso ovulacija in da O še nastopi? Ali po je po O možno, da se črtica obarva svetleje kot kontrolna ali je sploh ne bi smelo biti?

(odgovor članu JanaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
5.4.2009 11:23:51   
Jada82
Midva sva sedaj v 6. krogu, prej sva vedno user posted image nekje do pol kroga, potem ne več, ker me je vedno potem do konca kroga špikalo in sem kar mislila, da sem že user posted image  - bučman!
No, prejšnji mesec sva pa cel mesec redno, brez izjeme vsak drugi dan, vendar se ni nič prijelo, tako da sem dobila user posted image  user posted image user posted image user posted image
Sedaj čakam, da je bo konec. Potem za naslednji krog sem mislila, da bi blo fajn kupit te ovulacijske teste. Nisem jih še nikoli - malo sem si prebrala vaše poste, kako se jih dela. Ker nimam pojma, kdaj imam ovulacijo (sicer me špika, ampak se mi zdi, da me zelo pogosto špika user posted image , tako da, kako naj vem, kdaj je tapravo), je verjetno fajn, da jih začnem delat takoj po koncu O - čeprav so dragi user posted image  no ja, bomo že ... sam tolk, da ugotovim, kdaj jo imam. Torej, če potem pokaže testno črtico enako ali močnejšo od kontrolne, morava potem takoj tisti večer user posted image ? Ali kdaj? Tukaj bi mi vaša pomoč zelo prav prišla ... ful si pa želim user posted image
Res sem mislila, da ta mesec pa bo uspelo (čeprav znakov seveda ni bilo nobenih), vendar ker sva redno in to .... Hvala za vašo pomoč in podporo ... pozdravček in lepo sončno nedeljo želim!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
5.4.2009 12:48:05   
Penelope84
user posted image Jada82 prvo naj ti pošljem tale link: http://www.accuratepregnancytests.com/
To je link preko katerega lahko naročiš O.teste iz ZDA, plačaš jih z kreditno kartico(Mastercard, Diners club, American express,...), dobiš jih po 5-ih dneh po pošti, notr jih je 15 ovulacijskih in 5 hcg testov nosečnosti za samo cca 17eur. so pa 100% zanesljivi, ker sem jih sprobala in sicer, tako da sem istočasno uporabila naš test iz lekarne( mimogrede pri nas jih stane 5 ovulacijskih 15eur).user posted image
Glede uporabe teh testov je pa tak: isto si zračunaš kdaj imaš približno O.(cca 10 dni po končaniuser posted image ) in potem začneš delat O. teste že 9.dan, ker je možno, da se ti O.pojavi že prej.  Ko se ti obarvata obe črtici pomeni, da imaš O. in takrat imaš največ možnosti za user posted image . Mi2 sva ta mesec 1. uporabila te teste in sva user posted image  pred samo O. kake dva dni(torej 8.in9. dan po M.- oz. ko sva si zaželela), ko pa sta se mi obarvali obe črtici na testu sva slončkala na dva dni ali pa vsak dan( to je trajalo en teden, po 4. dnevih testna črtica itak izgine in ni več O.), po O. pa slončkava, ko si zaželiva(cca 3X/teden).
JE PA FULL POMEMBNO, DA VEŠ, DA KO SE TI POJAVITA OBE ČRTICI-OZ.,KO JE TESTNA ČRTICA BOLJE OBARVANA OD KONTROLNE, DA OVULACIJA NASTOPI PO 24. DO 36.URAH (TOREJ NE TAKOJ, KO SE TI POJAVITA). nAJVEČ MOŽNOSTI IMAŠ POTEM ČE SLONČATA NA DVA DNI.
Ampak vse to, kar sem ti napisala je odvisno od posameznika. Mi2 sva ta mesec poskusila tako in, če se ne motim je nekaj ratalo, ker že od O. naprej čutim napestost in špikanje v trebuhu. Upam, da ni vse to psiha in se poskušam čimbolj sprostiti. Vse pa mi bo jasno naslednji teden, ko naredim test nosečnostiuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 62
6.4.2009 8:58:41   
S*
Penelope, jaz imam pa eno vprašanje zate. Zanima me namreč, če si za teste morala plačat carino? Jaz sem namreč nabavila vitamine iz USA in me je potem carina stala toliko, da me je kmalu na rit vrglo, pa stroški dostave so bili tudi visoki. A si ti dala 17 € za vse skupa ( vračunani stroški poštnine ), ali si poštnino plačala posebej.
Upam, da ne težim, bi rada tudi sama naročila te teste pa me zanima kako je s tem.
Hvala za odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 63
6.4.2009 9:21:57   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Menstruacije imam na 29-33 dni. Ovulacija, vsaj prej sem to mislila, da je to bila, je bila vedno 13, 14 ali 15 dan po 1. dnevu menstruacije. Ker me je takrat močno bolelo v trebuhu, jajčnikih. Ta mesec sem probala ovul teste in kot prej, me je spet bolelo 13 dan, kar naj bi bila O. Test sm nardila 2 dni pred tem, ni bilo nobene črtice. Točno na O nisem imela priložnosti naresti testa. 2 dni po tej možni O sem spet naredila test in je bila druga črtica obarvana svetleje kot kontrolna. Je potem sploh možno, da je že bila ovulacija ali da tiste bolečine sploh niso ovulacija in da O še nastopi? Ali po je po O možno, da se črtica obarva svetleje kot kontrolna ali je sploh ne bi smelo biti?

Kje si prebrala, da naj bi te bolelo med O? Lahko te tudi pred O, ker na primer jajček raste... cel kup vzrokov je, zakaj bolečine in ne moreš vedeti, kakšen vzrok imajo. Samo s testi lahko ugotoviš, kdaj bo res prišlo do O. Če imaš M med 29 in 33 dni, potem imaš O šele nekje med 15. in 21. dnevom. Če si mislila, da je O 13. dan in si naredila test 15. dan in potem nič več, si zelo verjetno prehitro nehala s testiranjem. Najmanj do 21. dneva moraš testiraš, če imaš cikle tudi na 33 dni! Saj veš, O vedno nastopi M minus 12 do 16 dni.

Čim je testna črtica svetlejša od kontrolne, je rezultat negativen in pika. Intenzivnost tega se sploh ne interpretira. Imaš lahko le dva stanja, pozitivnega in negativnega. Nič tretjega ni možmp. Če bi na primer imela digitalni ovulac. test, bi ti samo rekel negativno.

To je samo moje mnenje. Srečno user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 6.4.2009 9:22:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
6.4.2009 9:25:31   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Torej, če potem pokaže testno črtico enako ali močnejšo od kontrolne, morava potem takoj tisti večer user posted image ?

Ja, točno tako. Do O bo prišlo v roku 36 ur po pozitivnem testu. Tako je nama uspelo, prej pa tudi dolgo časa nič...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 65
6.4.2009 17:43:13   
Penelope84
S, jaz sem za vse skupaj plačala cca 17eur in nobene carine ni bilo treba plačati, verjetno zato, ker so testi full lahki-kot pismouser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 66
6.4.2009 23:54:37   
mojca345
oj punce, rabim nasvetek......sem šla prvič kupit ovulacijske teste...v lekarni....

sem delala test prejle in je pokazal drugo črtico....pol pa v navodilih piše, da mora biti močnejša črtica, kar pomeni, da bo ovulacija v roku 1 do 2 dni....če pa je ni oz. je bolj slabo vidna, pa ovulacije sploh ni bilo...

skušala sem slikat, sam se ful slabo vidi, da bi dobila drugo mnenje....

druga črtica ni tko močna kot ta prva, se pa vidi čisto normalno. ni potrebno noter gledat, pa obračat proti svetlobi ali kaj drugega da bi jo vidla.

zdej pa ne vem ( ko so tok butasta navodila ), ali bo ovulacija v naslednjih 1 do 2 dneh ali kaj ?

Tiste, ki ste delale že teste, boste bolj vedle kake so te močne oz. šibke črtice....

je pa danes pri meni 15 dan ciklusa....imam pa ( sej veste neredne ) od 29 do 43 dni.

< Sporočilo je popravil mojca345 -- 6.4.2009 23:55:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 67
7.4.2009 8:38:39   
Hana76
Čče testna črtica ni enako močna kot kontrolna pomeni, da se ti je sicer raven LH hormona dvignila, vendar ne dovolj močno da bo v 24-36 urah prišlo do O. Jutri ob približno istem času delaj še 1x test...

Sama imam dve črtici že enih 5 dni, 1x vmes je izginila, ampak je vedno šibkejša kot kontrolna. Bomo vidli kaj bo danes... user posted image  imam na 28-30 dni, danes je že 15., tako da upam, da jutri pa te bo ta O.

Moj že težko špara svojeuser posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 68
7.4.2009 9:31:15   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

oj punce, rabim nasvetek......sem šla prvič kupit ovulacijske teste...v lekarni....

sem delala test prejle in je pokazal drugo črtico....pol pa v navodilih piše, da mora biti močnejša črtica, kar pomeni, da bo ovulacija v roku 1 do 2 dni....če pa je ni oz. je bolj slabo vidna, pa ovulacije sploh ni bilo...

druga črtica ni tko močna kot ta prva, se pa vidi čisto normalno. ni potrebno noter gledat, pa obračat proti svetlobi ali kaj drugega da bi jo vidla.

zdej pa ne vem ( ko so tok butasta navodila ), ali bo ovulacija v naslednjih 1 do 2 dneh ali kaj ?

Tiste, ki ste delale že teste, boste bolj vedle kake so te močne oz. šibke črtice....

je pa danes pri meni 15 dan ciklusa....imam pa ( sej veste neredne ) od 29 do 43 dni.

zaenkrat imaš negativen rezultat, barva te črtice, dokler ni enako močna kot kontrolna, te naj sploh ne zanima!!! To ni namenjeno nobeni drugi interpretacijo kot tej, da je test negativen, torej do O še ne bo prišlo v naslednjih 36 urah. Samo dve razlagi za test sta, pozitivno in negativno. Ne vem, zakaj se ti zdijo navodila butasta, ekr so res ful jasna. Testiraj seveda vsak dan ob isti uri, začni pa 12. 13. dan tvojem ciklu! Pa do najmanj 31. dne.
Srečno!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 69
7.4.2009 10:20:28   
Anonimen
To, da test pokaže samo pozitivno ali negativno vem. In v vseh navodilih piše , da test zazna, ko sta obe črtici enako močni, največjo raven hormona, to pa pomeni, da bo do ovulacije prišlo v 24h - 36 ih urah. Mene pa zanima, kaj pokaže test, če ovulacija sledi v roku ene ure.? Je takrat hormona še vedno toliko, da test pokaže obe črtici enako močni? 

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
7.4.2009 11:07:21   
giotti

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

To, da test pokaže samo pozitivno ali negativno vem. In v vseh navodilih piše , da test zazna, ko sta obe črtici enako močni, največjo raven hormona, to pa pomeni, da bo do ovulacije prišlo v 24h - 36 ih urah. Mene pa zanima, kaj pokaže test, če ovulacija sledi v roku ene ure.? Je takrat hormona še vedno toliko, da test pokaže obe črtici enako močni? 

Ne, test bo negativen eno uro pred ovulacijo. (En dan pred tem pa seveda pozitiven.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
7.4.2009 11:17:34   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

zaenkrat imaš negativen rezultat, barva te črtice, dokler ni enako močna kot kontrolna, te naj sploh ne zanima!!! To ni namenjeno nobeni drugi interpretacijo kot tej, da je test negativen, torej do O še ne bo prišlo v naslednjih 36 urah. Samo dve razlagi za test sta, pozitivno in negativno. Ne vem, zakaj se ti zdijo navodila butasta, ekr so res ful jasna. Testiraj seveda vsak dan ob isti uri, začni pa 12. 13. dan tvojem ciklu! Pa do najmanj 31. dne.
Srečno!

zato, ker ko prvič delaš ima vsak svojo interpretacijo o tem, ali je črtica močna ali ne. lažje bi bilo, če bi črtica bila oz. ne bi bilo..... skratka mim mi je sistem, mojemu pa tudi....se je križu že k je bral navodila.

da še mal pojamram...
za nekoga, k ima dokaj redne so testi manjši strošek, kot za mene ki imam popolnoma neredne....15 eur za 5 testov....Jest če bi hotla tole zvedet v nulo, bi rabila vsaj 40 testov....za en mesec...pol pa še za en mesec, če bi hotla vidit ali mi ovulacija skače gor in dol ali je skoz na približno iste dni...dan gor ali dol...

hvala Giotti za odgovor..

Mislim, sem pa slabe volje, da nama ne gre tko kot sem si zamislila...pa da je tole tak kompliciran...u božju m****...namest, da bi se ukvarjala z dugimi stvarmi, se prevečkrat z temi zadevami....ker samo od sebe, tko kot je to kao mišljeno, nič ni..... pa se, če bi prej kej razmišljala...vsako stvar v life sem si mogla priborit, glede zanositve sem pa prevzela mnenje družbe, da to pač rata...prej ali slej...

Jezna sem, ker ko se človek odloči za dojenčka, sploh ne ve v kaj se spušča, ker družba o tem tako na lahko govori....v res nici pa temu sploh ni tako. ko začneš delat na tem, pa ko ne rata v prvo ali drugo, sledijo temu same težke gore, k sploh ne veš po kateri poti bi šel, da bi jih prehodu...

Men je spočetja dojenčka dele tako daleč, kot usa....nemogoče doseči...in sploh mislim, da nama ne bo nikol ratal...

v bistvu se zarad tega sam sekiram in se z tem ukvarjam...glavno pa, da nisem nič vesela več.... ja sej vem, moj problem je to..vsaka pač drugače doživlja to in se z tem spoprijema...drugače pa spočetje otroka je en velik projekt, ne pa tko neki za zraven.... za tak velik projekt pa rabiš cajt in predvsem veliko živcev....pa dnarja sem še pozabial povedat...

zato pa pravijo dohtorji 1 leto, če vama ne rata, se oglasite...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 72
7.4.2009 11:24:58   
isabeaux
Živjo...

Ja s temi ovulacijskimi testi je res tako, da mora biti črtica enako močna ali bolj močna od kontrolne, saj imamo nekatere precej lh hormona pred ovulacijo v urinu, in ga test zazna, ni pa vrhunec lh hormona vsak dan.

Za pomoč...slikca...

user posted image

kjer se lepo vidi vse...kdaj je porast lh hormmona, in kdaj potem nastopi ovulacija....kot vidite je tako, da je res lahko identično vidna črtica dan pred dnevom d. pa še ne pomeni, da je test pozitiven na višek nivoja hormona lh....hmmm...so pa res drag špas...ćeprav če rata se izplača...a ne:-)

Nam jo pa telo včasih zagode...vsaj meni jo je ta mesec, pa seveda tud če maš redne cikluse ni nujno, da je ovulacija redna...sem napisala zgoraj svojo zgodbo...

Tudi jaz spet čakam, al je ratalo al ne....hmmm...nimam pa nobenega filinga da je, ker so me prsi bolele že takoj po m in seveda me še zdaj,....tako da mislim, da so mi jo hormoni v tem ciklusu fejst zagodli...:-(

Vso srečo vsem...

lp

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 73
7.4.2009 17:18:04   
Hana76
mojca345,

jaz uporabljam O-teste Seratec, jih je 6, stanejo pa okoli 10 EUR... Nekaj manj je.

Pa še za tolažbo: midva delava že več kot dve leti, pa nama še ni uspelo. Res je to ful naporno, če ti dolgo ne uspe, ampak v bistvu ti nič drugega ne preostane kot da poskušaš... in poskušaš... user posted image

Drži se!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 74
7.4.2009 17:38:02   
Penelope84
Punce poskusite na tej internetni strani:  http://www.accuratepregnancytests.com/
glede nato, da mi ta mesec ni uspelo bom jih ponovno naročila. Stejo cca 17eur, notr jih je 15 ovul in 5 nosečniških testov. dobiš jih po pošti v 5 dneh, zanesljivi.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.