mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 oj punce, rabim nasvetek......sem šla prvič kupit ovulacijske teste...v lekarni.... sem delala test prejle in je pokazal drugo črtico....pol pa v navodilih piše, da mora biti močnejša črtica, kar pomeni, da bo ovulacija v roku 1 do 2 dni....če pa je ni oz. je bolj slabo vidna, pa ovulacije sploh ni bilo... skušala sem slikat, sam se ful slabo vidi, da bi dobila drugo mnenje.... druga črtica ni tko močna kot ta prva, se pa vidi čisto normalno. ni potrebno noter gledat, pa obračat proti svetlobi ali kaj drugega da bi jo vidla. zdej pa ne vem ( ko so tok butasta navodila ), ali bo ovulacija v naslednjih 1 do 2 dneh ali kaj ? Tiste, ki ste delale že teste, boste bolj vedle kake so te močne oz. šibke črtice.... je pa danes pri meni 15 dan ciklusa....imam pa ( sej veste neredne ) od 29 do 43 dni. zaenkrat imaš negativen rezultat, barva te črtice, dokler ni enako močna kot kontrolna, te naj sploh ne zanima!!! To ni namenjeno nobeni drugi interpretacijo kot tej, da je test negativen, torej do O še ne bo prišlo v naslednjih 36 urah. Samo dve razlagi za test sta, pozitivno in negativno. Ne vem, zakaj se ti zdijo navodila butasta, ekr so res ful jasna. Testiraj seveda vsak dan ob isti uri, začni pa 12. 13. dan tvojem ciklu! Pa do najmanj 31. dne. Srečno! zato, ker ko prvič delaš ima vsak svojo interpretacijo o tem, ali je črtica močna ali ne. lažje bi bilo, če bi črtica bila oz. ne bi bilo..... skratka mim mi je sistem, mojemu pa tudi....se je križu že k je bral navodila. da še mal pojamram... za nekoga, k ima dokaj redne so testi manjši strošek, kot za mene ki imam popolnoma neredne....15 eur za 5 testov....Jest če bi hotla tole zvedet v nulo, bi rabila vsaj 40 testov....za en mesec...pol pa še za en mesec, če bi hotla vidit ali mi ovulacija skače gor in dol ali je skoz na približno iste dni...dan gor ali dol... hvala Giotti za odgovor.. Mislim, sem pa slabe volje, da nama ne gre tko kot sem si zamislila...pa da je tole tak kompliciran...u božju m****...namest, da bi se ukvarjala z dugimi stvarmi, se prevečkrat z temi zadevami....ker samo od sebe, tko kot je to kao mišljeno, nič ni..... pa se, če bi prej kej razmišljala...vsako stvar v life sem si mogla priborit, glede zanositve sem pa prevzela mnenje družbe, da to pač rata...prej ali slej... Jezna sem, ker ko se človek odloči za dojenčka, sploh ne ve v kaj se spušča, ker družba o tem tako na lahko govori....v res nici pa temu sploh ni tako. ko začneš delat na tem, pa ko ne rata v prvo ali drugo, sledijo temu same težke gore, k sploh ne veš po kateri poti bi šel, da bi jih prehodu... Men je spočetja dojenčka dele tako daleč, kot usa....nemogoče doseči...in sploh mislim, da nama ne bo nikol ratal... v bistvu se zarad tega sam sekiram in se z tem ukvarjam...glavno pa, da nisem nič vesela več.... ja sej vem, moj problem je to..vsaka pač drugače doživlja to in se z tem spoprijema...drugače pa spočetje otroka je en velik projekt, ne pa tko neki za zraven.... za tak velik projekt pa rabiš cajt in predvsem veliko živcev....pa dnarja sem še pozabial povedat... zato pa pravijo dohtorji 1 leto, če vama ne rata, se oglasite...
|