|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ovulacijski test
12.3.2009 9:54:56   
giotti
Joj, ne vem, kaj naj rečem, ker s KT pa res nimam prav nobenih izkušenj user posted image Že nagonsko nisem nikoli želela dajati vase nekaj, kar ni naravno oziroma vpliva na moj naravni cikel v telesu...
Koliko časa pa je odkar si nehala s tabletkami? Ker ponavadi traja pač samo par mesecev, pa se stvari same po sebi uredijo in menda punce po KT še hitreje zanosijo.
Mislim, da te je G prehitro odpravil samo s temi besedami, da bo pač malo težje zanosit... mene s tem ne bi pomiril...
A je že eno leto odkar si nehala s tabletkami in poskušaš zanositi?
Če je, potem ti pripada resna obravnava, ne samo en UZ... in če je izjavil, da NIMAŠ OVULACIJ, se lahko trudiš kolikor hočeš, pa ne boš zanosila. Tako da tole ne gre skupaj, da se boš mogla bolj potrudit pri tem, da nimaš ovulacij. Najbrž imaš ovulacije, samo zelo redkokdaj... sicer pa to ni mogel ugotoviti samo z enim UZ-jem...
Kakorkoli, po enem letu ti pripada obravnava na kliniki za neplodnosti z napotnico od osebnega G, ki ti jo mora napisat!
Srečno user posted image

(odgovor članu Lori13)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.3.2009 9:58:22   
giotti
Aja, zdaj vidim, da si napisala, da se pol leta trudita. Torej, dajta si še pol leta in nobenih skrbi zaradi tega do takrat! A prav?
Zelo verjetno bo uspelo v tej drugi polovici leta - naj te vzpodbuja podatek, da 75 do 8o % parom uspe zanosit v roku enega leta!
Pa srečno in brez skrbi user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.3.2009 9:59:48   
Lori13
Ja maja bo eno leto odkar sem prenehala jemati kt. G mi je rekel da če do maja ne zanosim mi bo dal neke tablete s  katerimi sprožiš O.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.3.2009 10:01:40   
giotti
No, vidiš, potem pa bo še vse okej user posted image
Najbrž je mislil klomifen.
Upam, da že ta ali naslednji mesec zagledaš plusek user posted image

(odgovor članu Lori13)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.3.2009 10:10:09   
Lori13
Hvala giotti,
sem prav vesela, da ste tukaj punce tako polne upanja in pozitivnega razmišljanje, jaz sem se odločila, če do konca meseca to je okrog 28.03. ne zagledam user posted image , potem bom pač vse skupaj odmislila mislim merejnje temperature in O, pa bomo vidli kaj bo do maja. Mogoče pa se bo enkrat le prijelo. user posted image
Če nisem preveč radovedna bi te prosila, če opišeš svoje izkušnje in ali ti že imaš svojouser posted image  ali delata na tem .....user posted image
Hvala se enkrat za vpodbudne besede. Upam pa da bom v kartkem user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.3.2009 10:17:31   
giotti
Ti kar tako, kot si si zastavila.
Sama še nimam otrok, lani februarja sem imela spontani splav, potem so mi odstranili prirojeno pregrado na maternici in od avgusta lani se ponovno trudiva. Imam še kakšnih 5 mesecev časa, preden se zglasim na neplodnostni kliniki. Ampak verjamem, da mi ne bo treba in bom med tistimi 80 %, ki bomo zagledale user posted image v roku enega leta user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 12.3.2009 10:18:18 >

(odgovor članu Lori13)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.3.2009 10:20:46   
Lori13
Tudi jaz ti držim pesti in upam, da boš res v kratkem zagledala plusek in bo srečkauser posted image .

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.3.2009 11:06:34   
Jane77
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

.ker midva nisva "sposobna" user posted image na dva dni no way. In to nama ful, ful, ful pomaga!

giotti, tud jst sem ena takšna ,ki ji ne znese user posted image  vsake dva dni....in hotla sem vprašat, kako pol v praksi to zgleda? A slončkata samo bolj v plodnem obdobju, ne? IN, kako ti je uspelo zanositi prvič, sta takrat tud bolj malo slončkala ali več?
Kako pa ostale user posted image ?  A res "pali" ta zadeva na vsake 2 dni? NO, men se zdi, da midva ful premalo user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.3.2009 11:29:51   
Lori13
Midva poskušava na dva do tri dni ampak se mi zdi da je drugače, ker imaš skoz to v glavi, da zdaj pa mogoče bo in pol se mi zdi da tudi pri mojem user posted image  ni dovolj tekočineuser posted image . Ne vem kako naj da bi bilo ok.
Čist sva že zmešanauser posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.3.2009 9:57:59   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77
giotti, tud jst sem ena takšna ,ki ji ne znese user posted image  vsake dva dni....in hotla sem vprašat, kako pol v praksi to zgleda? A slončkata samo bolj v plodnem obdobju, ne? IN, kako ti je uspelo zanositi prvič, sta takrat tud bolj malo slončkala ali več?
Kako pa ostale user posted image ?  A res "pali" ta zadeva na vsake 2 dni? NO, men se zdi, da midva ful premalo user posted image

user posted image
Ma, kako je lahko premalo, če user posted image na dan O? Tega nikakor ne razumem. Kakorkoli, midva res delava ljubezen samo ko je O test pozitiven. No, mogoče tudi kdaj vmes, samo takrat je vse drugače, ni tako plansko.... ne gledava na položaj, jaz se ne obrmenjujem z nogami v luft itd... Nazadnje ker je bil test v petek negativen, v soboto pozitiven in v nedeljo spet negativen, sva pač samo v soboto user posted image In to nama je pač psihično ful lažje, ko pa kar cel teden ali dva na dva dni, daj bodi resen user posted image
Tudi ko sem prvič zanosila, sva samo 1x tisti mesec, točno nekje na sredini cikla je bilo takrat.
Seveda če pa sta še na sveže zaljubljena ali pa skupaj le kakšne 2, 3, 4, 5 let... potem je tudi lažje in se res o tem ne sprašuješ in pač v skladu s počutjem tudi delaš ljubezen...
Kakorkoli, vsak ima svojo metodo, kako do otročka... od naravnih do umetnih metod user posted image Dandanes je teh metod skoraj toliko kot parov user posted image Vzameš tisto, ki obema najbolj ustreza!
Srečno, pupe user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 13.3.2009 10:02:06 >

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.3.2009 10:01:10   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Lori13

Midva poskušava na dva do tri dni ampak se mi zdi da je drugače, ker imaš skoz to v glavi, da zdaj pa mogoče bo in pol se mi zdi da tudi pri mojem user posted image  ni dovolj tekočineuser posted image . Ne vem kako naj da bi bilo ok.
Čist sva že zmešanauser posted image

Vsekakor ni veliko tekočine, če na dva do tri dni. In če recimo začneš "prezgodaj", kakšen teden pred O, se do O že ful zmanjša.... no, pač pri nama je to očitno!
Ker niso vsi fantje supermeni, to morate vedet!
Moj vedno po M pravi, da se morava vzdržat, ker rabiva veliko vojakov, ne le par... in zelo je vesel, odkar so te testki, ker veva, do kdaj se je treb vzdržati... on pač tako čuti in meni je to "no problem at all".
Kot pravim, vsak par ve zase oziroma naj bi vedel...

< Sporočilo je popravil giotti -- 13.3.2009 10:03:50 >

(odgovor članu Lori13)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.3.2009 14:25:05   
Lori13
Zdravo punce,
veste kaj je meni čudno, da kadarkoli delam O test zmeraj se mi pokažeta dve črtici ena bolj svetla in tista normalno temna. In pol si mislim da s tem nekaj ni vredu, saj mi ne more vedno pokazati dveh črtic ali pač?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 37
15.3.2009 8:25:21   
Tanisha
Jest mam tut eno vprašanje... 2 meseca zaporedn sm zdej delala ovulacijske teste. Prvi mesec se mi je pokazal + na 17 dan cikla, drugi mesec pa že na 13. Mislil da sm pr Pušenjaku prebrala da nastopi ovulacija načeloma vedno na isti dan v ciklu (če maš vedno enako cikle, kar jest mam), kvečjemu za en dan razlike. Zdej sm pa ful zbegana, spet ne vem a sva zadela a nisvauser posted image  Zanima me, kako mata kaj ovulacije tiste k si testirate par mesecov zapored?

(odgovor članu Lori13)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.3.2009 21:17:25   
sestrca
Pozdravlejene! Kar nekaj mesecev vas že berem, danes pa sem se odločila, da se vam oglasim. Ej full ste fajne, ker ste optimistične kljub temu, da vas razočarajo ti testi in druga drugo vzpodbujate.user posted image  Jaz se vam oglašam zato, ker enostavno sem v klubu žensk, ki načrtujeuser posted image in upa, da bosta čimprejuser posted image .
Delava že cca 3 mesece in še i nič ampak vem da bo slej ko prej. Zdaj sem še bolj pozorna na O.dneve in te dni se trudivauser posted image user posted image user posted image , tako da upam, da bom konec meseca lahko že delila z vami user posted image . Kako je pa kaj z vami? Je kateri že uspelo?
Le pogumno naprej, če ne uspe v tem mesecu bo pa v drugem!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 39
24.3.2009 7:34:25   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: Lori13

Zdravo punce,
veste kaj je meni čudno, da kadarkoli delam O test zmeraj se mi pokažeta dve črtici ena bolj svetla in tista normalno temna. In pol si mislim da s tem nekaj ni vredu, saj mi ne more vedno pokazati dveh črtic ali pač?

to bi lahko kazalo na PCO - oglasi se pri svojem izbranem G in vztrajaj, da take rezultate razčistita

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Lori13)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.3.2009 7:35:43   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha

Jest mam tut eno vprašanje... 2 meseca zaporedn sm zdej delala ovulacijske teste. Prvi mesec se mi je pokazal + na 17 dan cikla, drugi mesec pa že na 13. Mislil da sm pr Pušenjaku prebrala da nastopi ovulacija načeloma vedno na isti dan v ciklu (če maš vedno enako cikle, kar jest mam), kvečjemu za en dan razlike. Zdej sm pa ful zbegana, spet ne vem a sva zadela a nisvauser posted image  Zanima me, kako mata kaj ovulacije tiste k si testirate par mesecov zapored?

Vedno isti dan ciklusa ali max en dan razlike. Takrat je tudi v dolžini ciklusa en dan razlike (v + ali v -).

Lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.3.2009 19:26:54   
sestrca
hello!
Punce zanima me, če katera uporablja O.teste z nazivom OVUL-TEST, kupila sem jih v Dm-u. Po enotedenski uporabi mi kaže že dva dni res zelo, zelo slabo vidno testno črtico, ampak res tako slabo vidno, da imam občutek, da se mi samo dozdeva. a je kateri kazalo tako? Hvala, by

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
25.3.2009 9:08:16   
JanaB
Jaz uporabljam "Ovul-test", pa "Check it" - sem jih dobila v lekarni in še ene, ki sem jih naročila na netu in so daleč cenejši od teh, ki jih dobiš pri nas. Pokazali so mi eno črtico / komaj vidno testno črtico / srednje močno testno črtico / dve enako močni črtici in glede na to sklepam, da zadeva deluje. Ne obremenjuj se s tem ali je testna črtica komaj vidna ali ne, ker vse dokler ne bo vsaj enako močna kot kontrolna, ovulacije ne bo.

(odgovor članu sestrca)
Neposredna povezava do sporočila: 43
25.3.2009 10:26:23   
sestrca
hvala

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.3.2009 11:10:24   
Hana76
Jaz delam O-teste s Seratec. Mi je pokazalouser posted image  vedno isti dan - 15., prejšnji mesec pa sem delala do 17. dne, pa mi ni pokazalo. Ne vem, ali sem imela anovulacijski mesec, ali pa je O prišla kasneje, ker semuser posted image  dobila šele 42. dan...

(odgovor članu sestrca)
Neposredna povezava do sporočila: 45
25.3.2009 11:20:46   
sestrca
Lahko, da je prisla O dan prej al dan kasneje, možno je, pa še menstruacijo si imela verjetno z zamudo, tak da če si računaš: od teh 42 dni odštej 10 dni pa dobiš datum O.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 46
25.3.2009 11:29:42   
Hana76
IZVIRNO SPOROČILO: sestrca

Lahko, da je prisla O dan prej al dan kasneje, možno je, pa še menstruacijo si imela verjetno z zamudo, tak da če si računaš: od teh 42 dni odštej 10 dni pa dobiš datum O.

Ja, čisto možno. Zdaj sem se naučila, da bom delala teste dlje, ne samo do 17. dneva. user posted image

Sestrca, tvoje situacije ne poznam, ali si že med srečnicami user posted image , mamami ali tudi ti še upaš?

(odgovor članu sestrca)
Neposredna povezava do sporočila: 47
25.3.2009 12:29:14   
sestrca
Mi2 trenutno full user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drugače se pa trudiva že kake tri mesece zanosit, ampak se še ni nič prijelo. verjetno zato ne, ker nisva gledala na plone dneve. Zdaj prvi mesec gledam O. Se nama nič ne mudi, ko bo, pa bo, čeprav si želiva čimprej, ker imam jaz zelo stresno službo, z leti bo pa samo še slabše. Kolko časa se pa ti že trudiš oz., vi2?

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.3.2009 13:44:54   
sestrca
Ravnokar sem naredila Otest in sta se mi končno pojavile dve dobro vidni črtici.
Sedaj sem pa od navdušenja pozabila vse kar vem o ovulacijiuser posted image . Mi2 user posted image že en teden na dva dni. Ker so se mi danes pojavile obe črtice (kontrolna in testna), pomeni to, da mi ovulacija nastopi čez 24-48 ur? Je tako? Včeraj zvečer svauser posted image , danes ne bova. Verjetno oz. upam, da bo dovolj, glede na to, da user posted image preživijo od 2-5 dni. jooj te računice. Bom nehala mislit o tem, ampak svetujte mi vseeno. papa

(odgovor članu sestrca)
Neposredna povezava do sporočila: 49
25.3.2009 14:02:00   
Hana76
Ja, sestrca, tako je, se pravi največja verjetnost je, da se ti pojavi čez 24-48 ur, traja pa 12-24 ur, tako da je čisto ok, da jutri user posted image ...

Pa obilo užitkov in vso user posted image !

(odgovor članu sestrca)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.