Jada82
|
Jaz sem tudi v nedeljo naročila teste iz USA, tako da upam, da bodo v soboto že tu. Jutri grem za 3 dni na dopust, M bo ravno konec, tako da bova že začela slončkat Potem pa testke in bomo videli ...kaj, probat ni greh, bom vsaj vedela, kdaj imam O, ker se mi sedaj ne sanja ... vedno me nekaj špika, tako da mislim, da tudi to ni pokazatelj O, kot je rekla Giotti! Drugač pa Mojca ... hej, punca, glavo pokonci! Tako razmišljanje ti sigurno ne bo prineslo nosečnosti! Ti garantiram tukaj! Nisem brala veliko tvojih postov, ampak kot vidim tukaj, si si vzela vse kot nek projekt, ki mora biti dosežen čim prej, sicer boš pač slabe volje! Hej, pa dojenček pač ni nek projekt! Pa saj bo, tudi ti boš noseča, če se ne boš stalno s tem obremenjevala! Toliko je še drugih stvari, pa kaj pa je v življenju en mesec, al pa pol leta! Daj, resno malo odklopi, magar pojdi dol s forumov, najdi si kakšno opravilo ali nekaj, uživaj v spolnosti s svojim, vedi, da tako fajn, kot sedaj ko sta sama, vama ne bo nikoli več, zato izkoristi .. pa bo, ko bo čas za to! Narava včasih že ve! Očitno še nisi pripravljena ..... pomiri se in se ne obremenjuj, vsaj toliko ne! Vse bo, ob svojem času!!!!!!
|